Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna Dana
Autor : diana40 - 2016-08-12
Citita de 46131 ori - Nota 7.01 (247 voturi)
Numele meu este Mihai si sunt student la medicina in anul 4. Pentru ca nu sunt din Bucuresti, am ales sa stau la un camin privat pentru a beneficia de liniste ,caci am nevoie sa pot invata , dar si de conditii ok.
Ce va voi povesti s-a intamplat chiar in interiorul campusului, in cladirea in care locuiesc eu . Inca de cand am ajuns aici totul mi s-a parut wow...conditiile,tinerii, administratia, chiar si femeile de serviciu erau foarte dragute si sociabile. Desi erau trecute de 40 de ani , nu aratau asta prin comportament; ma refer aici la faptul ca puteai sa discuti cu ele , sa stai la tigara, sa injuri...nu era niciun fel de problema, pentru ca erau ca niste prietene mai mari pentru noi..
Preferata mea era doamna Dana, din mai multe motive pe care le veti afla in continuare. Doamna Dana este o femeie undeva intre 45-50 de ani , micuta de inaltime, satena cu parul pana la umeri , cu forme plinute .( nu va ganditi ca arata fenomenal, caci nu e asa...are un corp de femeie normala pentru varsta ei..care a muncit toata viata si nu genul care sta prin saloane de cosmetica si spa-uri....dar cu vocea ei dulce si calda si cu zambetul pe care il afisa zi de zi la munca indiferent de ce greutati avea acasa...te cucerea)
Mereu intram in vorba cu ea si ii zambeam si eu , uneori incercand sa ii arunc priviri cat de cat perverse insotite de cate un compliment referitor atat la aspectul ei cat si la caracter. Aveam curiozitati...gen cum o arata goala, ce fel de lenjerie are etc. Deci ma cam atragea ,dar nu puteam face nimic in privinta asta: 1- pentru ca ea era mereu dulce si politicoasa doar pentru ca asta era felul ei ,deci era o femeie de casa , serioasa. si 2- pentru ca si daca ar fi fost vreo femeie cu atitudine perversa ca milf-urile din filmele xxx, cum as fi putut face ceva fara a se afla?....totusi , stau intr-un camin unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea si este mereu populat. As fi fost considerat un ciudat daca s-ar fi aflat gandurile si intentiile mele perverse la adresa doamnei Dana....pentru ca nu arata intocmai ca un milf si in plus, era femeie de serviciu.
Dar ceea ce a urmat a iesit mai bine decat daca as fi putut planifica eu .
Intr-o dimineata de iarna...inca de la ora 6,cand sa plec spre facultate la parterul caminului (care era pustiu la ora aceea), aud niste zgomote din baia destinata angajatilor campusului....intrucat usa era intredeschisa si lumina aprinsa,intru sa vad ce se petrece. Intru in prima incapere care continea o chiuveta si o oglinda...incapere ce era goala, dar in partea dreapta mai era o usa deschisa pe jumatate ce durea inspre baia propriu zisa- incaperea cu wc-ul. Incet bag capul pe usa si o vad pe doamna dana , in picioare , cu spatele la mine schimbandu-se. Avea un pulover portocaliu pe care se pregatea sa-l dea jos si in rest nu mai avea decat o pereche de chiloti albi ce ii acopereau jumatate din fund...am incremenit si atunci s-a intors rusinata,incercand sa-si acopere zona inghinala cu salopeta ce urma sa o imbrace:
-Mihai,ce faci aici?!
-Buna dimineata ! Ma scuzati...plecam la examen si nu stiam cine e aici inca de la ora asta.
-Astazi trebuie sa plec mai devreme , caci am programare la dentist si am zis sa vin de pe acum ca sa termin treaba mai repede.Trebuia sa inchid usa..dar ma grabeam si am zis ca inca nu e nimeni treaz la ora asta(spuse ea cu o voce calda si dulce...dar rusinata in acelasi timp)
-Mai bine ca n-ati inchis-o(spun eu cu un ranjet pe fata)
-Cum asa? Aproape ca m-ai prins dezbracata.
-Tocmai, am inceput ziua cu bine. Acum sigur o sa fac la examen.(spun eu in spirit de gluma)
-Ha, glumetule, hai fugi si lasa-ma sa ma schimb si bafta la examen!
-As mai sta sa va admir dar trebuie sa ajung cat mai repede sa prind un loc bun in sala(adaug eu in acelasi spirit de gluma)
Atunci doamna Dana rade si eu plec spre facultate, dar tot drumul nu aveam pe retina decat fundul ei mare in acei chiloti albi si zona din dreptul pasaricii pe care am putut sa o zaresc o fractiune de secunda unde am vazut cativa floci negri ce dadeau sa iasa din chilot.Eram turbat sa pot sa fac ceva cu femeia asta.
Cateva zile mai tarziu raman singur in camera, colegul meu plecand cateva zile la niste rude si ma gandesc sa profit de ocazie. Asa ca ies la tigara , unde o vad pe doamna Dana si o rog daca poate peste o ora doua sa vina sa imi faca putin curat in camera , caci intra in atributiile lor, plus ce-am mai vrajit-o eu ca am nevoie,gen ca e o pata pe podea ce nu mai iese si e nevoie de clor etc.
-Sigur ca da , Mihai. Mai am de aranjat o camera si dupa vin la tine, e ok?
-E perfect, multumesc! Va astept.
-Bine,Mihai.

Fug eu repede inapoi in camera , aranjez tot, ma parfumez , ma aranjez si o astept . In 30 de minute aud ciocanituri la usa :
-Intrati !
-Buna, Mihai ! Am venit .
-Va multumesc! Va grabiti doamna Dana?
-Nu, fac curat la tine si am terminat ,pana la 4 stau degeaba , abea ma mai odihnesc si eu o ora, ca ma doare spatele de mor.
-Poi luati o pauza si haideti sa fumam o tigara sa va pun un pahar de suc.( spun eu in timp ce ma duc si incui usa)
-Nu zici rau dar o sa iei amenda daca se afla ca fumezi in camera.
-Nu are cine sa spuna,nu? Suntem singuri si usa e incuiata,in plus colegul meu vine abea peste 3 zile.
-Ok atunci ,pot sa iti folosesc baia un pic inainte?
-Sigur.

Si am stat impreuna si am fumat...am baut suc...si totusi nu stiam cum sa actionez, dar la un moment dat mi-a venit ideea:

-Spuneati ca va doare spatele , nu vreti sa va fac un masaj?
-Eee, stai linistit ,deja ma simt ciudat ca sunt la munca si ma simt ca acasa.
-Insist doamna Dana, plus ca am o crema care face minuni.
-Crema? Poi tu vrei sa ma dezbrac aici?
-Eu asa sper, dar cred ca o sa raman cu speranta(spun eu razand)
-Hahaha, glumetule, mi-e ...



    Login