Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCurva mea Ramona
Autor : UnTabu - 2016-10-01
Citita de 25510 ori - Nota 7.95 (84 voturi)
Totul a inceput într-o vara, eram doar un adolescent in varsta de 19 ani care isi pierdea timpul liber într-un joc online.. Avand in vedere vechimea contului eram unu dintre cei mai cunoscuti jucatori, fapt ce imi permitea sa cunosc tot felul de persoane care mai de care mai ciudat,simpatic,sociabil,etc..
Era o seara obisnuita iar eu primesc un mesaj de la o jucatoare care avea nevoie de cateva facilitati din partea mea.. In urmatoarele ore am aflat ca la "capatul celalant" se afla o femeie, Ramona.. Era necasatorita, nu avea nici un copil si avea undeva in jurul varstei de 40 de ani. Nu am fost prea incantat de varsta ei, putea sa imi fie mama, matusa , etc.. Cu toate astea am continuat sa conversam si in doar cateva zile am ajuns sa vorbim despre fantezii, sex si felul in care isi doreste sa fie dominata.
Dupa doar o saptamana de conversat ajunsesem sa ne pierdem noptile impreuna si sa povestim pe rand in scris ce am vrea sa ne facem unul altuia, ajunsesem sa ne masturbam si sa avem parte de un "sex online" pe cinste. In tot acest timp am aflat ca Ramona lucreaza la birou in fata pc-ului si este una dintre acele femei la 40 de ani pe care le poti numi fara ezitare "milf", avea un corp de invidiat si nu isi arata varsta... In zilele ce au urmat ajunsesem sa vorbim chiar si atunci cand se afla la munca, nu vorbeam despre sex insa .. acest subiect abordandu-l doar noaptea atunci cand ne puteam freca relaxati. E adevarat, existau si zile in care incepeam sa ii scriu ca imi doresc sa o fut la ea la munca, chiar pe biroul la care lucreaza iar ea incepea sa ma implore aproape sa incetez, o excitam si aveam sa aflu mai tarziu ca in unele zile chiar fugea pana la baie pentru a scapa de umezeala dintre picioarele ei..
Dupa aproximativ o luna Ramoan mi-a cerut numarul de telefon, am inceput sa vorbim noaptea si am avut placuta surpriza sa aud la capatul celalant o voce calda, supusa si facuta parca pentru linia fierbinte.. Eram destul de timid la telefon, daca in scris aveam libertatea de a ii spune fara nici o problema cat de mult imi doresc sa ii umplu gura si sa o inec putin cu pula mea ..ei bine la telefon m-am rezumat mai mult la o discutie normala.. Am ajuns sa o cunosc destul de bine, sa vorbim ocazional la telefon si cate odata chiar sa imi frec pula in timp ce ea imi gemea in telefon.. Era excitant, aveam o femeie mult mai in varsta decat mine care isi dorea ca eu sa o fut iar pentru asta facea absolut tot ce voiam! O puneam sa isi maseze pizda dupa care sa isi suga degetul, sa imi geama in telefon, sa imi trimita poze cu ea goala sau aproape dezbracata si asa mai departe..
Din pacate toata intamplarea avea loc in perioada in care eu cautam un job iar odata cu gasirea acestuia sa terminat si distractia noastra, programul meu de munca era destul de incarcat iar relatia noastra sa racit din ce in ce mai rau pana ce am ajuns sa nu mai vorbim deloc.

Surpriza avea sa aiba loc 1 an mai tarziu atunci cand dupa o cearta cu prietena mea am plecat pe afara sa ma plimb, cautam in agenda pe cineva cu care as putea sa imi petrec timpul cand am dat de numarul Ramonei, am zambit putin si fara sa stau prea mult pe ganduri I-am trimis primul sms.. Era bucuroasa ca am cautat-o iar eu I-am spus ca imi pare rau pentru absenta mea si ca as vreau insa sa indrept lucrurile..
Eu - Iti amintesti toate acele nopti ?
Ea - Cum as putea sa uit ..
Eu – Iti aduci aminte fantezia mea preferata?
Ea – Da, ma excita atat de rau.. Ma excit chiar si acum gandindu-ma la asta..
Eu – Da-mi adresa ta
Ea – Serios ? O sa treci pe aici ?
Eu – O sa ajung mai repede decat crezi, chiar in seara asta!
Am primit adresa ei prin sms si nu am stat prea mult pe ganduri, am urcat in primul taxi hotarat sa imi vars toata frustrarea acumulata in cearta de acasa asupra ei..

La scurta vreme ajung in fata blocului ei, emotiile incep sa imi dea tarcoale si semnele de intrebare din capul meu erau tot mai multe, crestea si adrenalina.. Nu stiu cum sa descriu acea stare, eram nerabdator dar si destul de incordat si nesigur pe mine..
O sun pe Ramona si ii spun, "pregateste-te, urc acum.. "
Ea – te astept! Asa cum ai cerut..
Ajung in fata usi apartamentului ei si intru, totul era exact asa cum acum un an povesteam impreuna.. Toate luminile erau stinse, draperiile erau trase iar ea statea in fata mea goala incaltata cu tocuri si avand pe ea unul dintre acele dresuri cu banda.. Imaginea ei ma lasat masca, nu era asa cum imi imaginam eu, era chiar mai bine!
Nici nu am apucat sa intri bine ca deja Ramona era pusa pe treaba, incepuse sa ma sarute pe gat si sa imi traga tricoul jos, restul hainelor pierzandu-se atat pe hol cat si in camera ..

Avea niste sani superbi, perfect rotunzi si in ciuda varstei sale foarte tari si ridicati! Era bruneta, avea cam 1,68 si o fata desprinsa parca din filmele porno.. Eram parca cuprinsi in transa, ne sarutam si ne pipaiam peste tot! Era intuneric bezna iar fiecare miscare a noastra il lua prin surprindere pe celalant.. Penisul meu deja pulsa la gandul ca Ramona, o femeie matura care arata atat de bine urma sa fie curva mea, sa o fut unde vreau si cat vreau... hmm..
O intorc cu spatele la mine si incep sa o sarut pe gat in timp ce o mana de a mea coboara usor spre pizda ei si incepe sa o mangaie usor iar cealanta ii framanta cele 2ua tate pe rand.. Penisul meu era asadar lipit de fundul ei iar ea pe masura ce il simtea incepea sa isi miste fundul asteptand parca cu nerabdare sa il primeasca in ea..
Ii soptesc la ureche .."esti o curva?"
Ea – da, sunt!
Eu – Stii ce fac curvele ?
Ea – Detoate..
Eu – Da! ... Dar acum curva asta o sa imi suga pula!
Imi infig o mana in parul ei si fara sa ii dau ocazia sa imi raspunda o trag de el pana ce o asez in genuchi.. Hmm.. Era o priveliste atat de excitanta! Ramona deschide incet gura si isi muleaza buzele carnoase pe pula mea de parca erau special concepute pentru asta! Imi placea la nebunie sa o privesc cum imi suge pula si cum se joaca cu limba atat pe ea cat si pe coaie.. Era fara dar si poate o femeie cu experienta.. si desi facea lucrul asta atat de bine singura am simtit nevoia sa preiau initiativa si sa incep sa o fut in gura, pula mea se misca intru-un dute-vino necontenit iar saliva ei incepuse sa ii inunde gura si sa se scurga pe langa aceasta..
Era nemaipomeni sa vad o femeie de 40 de ani imbracata in dres si tocuri care statea in genuchi si imi facea o muie de exceptie..

Isi desface la un moment dat picioarele si incepe sa isi bage degetele in pizda, era umeda toata iar ea se comporta de parca era in drogata, ma lasa sa o plesnesc cu pula peste fata ...sa o fut in gura, sa o inec odata la ceva timp si chiar sa ii bag coaiele in gura.. Aveam insa ceva in cap de multa vreme, nu stiam daca urma sa se supere sau sa ii placa dar am asteptat-o sa se uite la mine in timp ce imi sugea pula dupa care am plesnito peste fata.. Nu sa suparat, asa ca i-am bagat 2ua degete in gura dupa care am tras-o in sus langa mine.. Am sarutato si am mers cu ea langa fereastra acolo un...



    Login