Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCopilária Elenei la tará
Autor : Tepes111 - 2021-02-25
Citita de 35328 ori - Nota 7.71 (591 voturi)
Copilária Elenei la tará

- Soarele era încá sus si se îndrepta usor cátre asfintit. Arsitza s-a mai domolit însá pámântul era încá fierbinte. Linistea din tzarina aproape pustie, era când si când întreruptá, de o voce de copil de la râu, câteva ratze zburând, sau de câte un tractor ce se auzea din depártare.
Si în tot acest scenariu apare Nea Florin. Era un om în vârstá si respectat în sat, pensionat timpuriu, un bárbat foarte pedant de felul lui, oricând si oriunde, curat, barbierit etc, era cu tractorul pe drumul plin de colb si se îndrepta încet cátre casá. Departe la orizont, cerul era rosu, parcá ardea, moment care l-a dus pe Nea Florin cu gândul la anii ce au trecut, cu bune si rele, la toatá viata lui îndelungatá, la tineretea lui.
În fatza ochilor i-a apárut o mogâldeatá, o siluetá fárá contururi, care apárea si dispárea, o Fata Morgana. Dupá câteva momente, si-a dat seama cá este o copilá, mergând cátre sat. Când s-a apropiat fátuca i-a fácut semn sá opreascá … era Elena, o fátucá din sat, tânárá ráu, încá ctrudá, dar deja cu forme de femeie si Nea Florin opreste. Buná ziua Nea Florine, poti sá má iei cu tractorul pâná în sat ? Nea Florin îi spune cá, nu are loc în spate de scule, cá tractorul nu are decât un loc si cá „doar nu te-oi tine în poalá, pâná în sat, acum esti márisoará si nu se cuvine, dacá ne vede cineva ?“
Hai te rog Nea Florine, se mâtzâi copila, e bine si asa si apoi pe aici nu e nimeni sá ne vadá. O sá cobor la marginea satului si pâná acolo má înveti si pe mine sá conduc tractorul, ce spui, má iei ?
Se poate, îi ráspunde Nea Florin, doar cá eu trebuie sá merg pe partea cealaltá cáci nu pot trece râul pe la Ionicá Sârbu, au lucrat acolo cu excavatoarele.
E si mai bine, spune micutza, asta înseamná cá pot conduce si mai mult tractorul. Nu terminá bine de zis copila, cá a si fost deja pe scara tractorului.

Nea Florin îi fácu cumva loc sá urce la el în poalá si au pornit la drum.
Copila trágea de volan, Nea Florin era la pedale, fátuca bucuroasá nevoie mare, sporováia fárá pauzá ca o moará. Stii tu de ce am plecat asa devreme de la râu ? îl întrebá copila pliná de mister si fárá sá mai astepte, ráspunde tot ea încântatá si oarecum împortantá….“má pregátesc, pentru cá deseará, má întâlnesc cu iubitul meu de la oras, care vine seara asta în sat.
Nea Florin, a devenit deodatá, mai atent si o întreabá “pái tu ai deja un iubit ? Ahaa, îi ráspunde Elena, chiar am doi, cel din sat, nu spun cum îl cheamá, a rámas la scáldat, l-am mintit cá avem musafiri si trebuie sá plec.
Gândurile îl nápádeau pe Nea Florin si nu doar gândurile, cáci asa cum tractorul sárea pe drumul cu gropi, el cálca pedalele si Elena îi topáia în bratze, începuse sá i se scoale pula tot mai mult.
La început, a încercat sá ignore senzatia, dar dupá cele auzite, nu s-a mai controlat, o avea în bratze, copila avea doi iubiti, deci stia ce înseamná asta.
A început Florin al nostru în gând, s-o analizeze pe copilá, era tânárá ráu, dar, avea forme apetisante, avea sânii ca douá mere mici mici, dar mari pentru vârsta ei si funduletzul, nu-l mai descriu, cáci, máciuca lui Nea Florin, îi dádea deja calificative impresionante. Sângele lui Nea Florin fierbea deja si el încá mai încerca sá se controleze, în zadar.
Elena vorbea tot mai putin si vocea parcá îi suna altfel, pâná a tácut. Deodatá copila rupe tácerea - pot sá te întreb ceva Nea Florin, fárá sá te superi ? Da Elena, sigur, spune, îi ráspunde Nea Florin curios.
Nea Florine, nu te doare chestia aia, atunci când este asa mare si tare ? Care chestie, întreabá Nea Florin ? Asta pe care stau eu acum, ráspunde copila …. Nea Florin, surprins, îi spune cá - da, dacá stá mult timp asa, atunci má doare, însá dacá te deranjeazá, opresc sá cobori, zise Nea Florin cu o oarecare tristetze în glas.
Nu, nu, nuu, sári copila ca arsá, lasá asa Nea Florine, cá e bine. Mi-e rusine sá-ti spun, dar …. chiar îmi place si cred cá, poate asta mi-am si dorit ….
Nea Florin, se blocase de tot, repeta cuvintele auzite în minte, cáci nu îi venea sá creadá ce auzise …
Asa cá Nea Florin lasá rusinea la o parte, o tinu bine cu mâna stângá si cu dreapta încearcá sá-si scoatá mádularul afará. Ca si cum ar fi fost cel mai firesc lucru din lume, Elena se ridicá usor, încât el sá poatá ajunge la pantaloni.
Dupá doar câteva momente, pula lui Nea Florin era deja afará tare ca betonul si micutza Elena statea direct pe ea, având-o între picioare. Tácea, copila tácea si se împingea pe pula lui, încolo si încoace, foarte constientá, cá piersica ei cu puf galben, produce plácere, o plácere din care simtea si ea, mult, poate mai mullt decât era normal.
Elena a rupt tácerea - este bine asa Nea Florine ? Da, este perfect asa cum faci, esti o scumpá si o frumoasá dulce. - Multumesc pentru copliment, da si tu aráti foarte bine si dacá nu as avea un iubit poate am face mai multe – spuse copila cu un aer de superioritate.
Câteva clipe mai târziu si fetitza tinea mai departe volanul cu o mâná si cealaltá si-o bagá între picioare, trágând si rupându-si chilotul miniscul. Acum státea la propiu … pe pulá, buzele ei mici si fragede, înváluiau pula lui Nea Florin, precum o chiflá cârnatul. Micutza perversá îi servea bátrânului, cel mai bun Hot-Dog savurat de el vreodatá.
Dupá o liniste mai îndelungatá si mai multe gropi, bátrânul ajunse la apogeu, simtea cá nu mai poate tine, de regulá nu termina asa repede, dar la o asemenea trufanda …..
O tinea cu ambele mâni si cu una din ele, a ajuns la piersica fetei. Elena nu a obiectat, a început, sá-i frece usor buzele intime si un deget „alunecá“ înáuntrul fetei. La fel, nici acum, fetitza nu se împotrivii, Nea Florin, profitá de ocazia unicá, o masturba încet si ei … îi plácea, scâncea usor de plácere cu ochii închisi, fárá sá fie atentá la drum, încât bátrânului îi era fricá sá nu se rástoarne cumva cu tractorul.
Au ajuns si la apogeu, cel putin Nea Florin, o trágea mai repede pe pulá, la propiu si simultan o masturba tot mai adânc, finalul asteptat vine, ejaculeazá bátrânul direct înainte, pe bord pe volan peste tot. Se pare cá momentul a fost intens chiar si pentru copilá, cáci începuse sá se zvârcoleascá, mai sálbatic mai rapid, parcá era posedatá, posedatá de momentul la care a visat atât de des si de intens. La momentul, la care viseazá, orice fetitzá, atuci când hormonii, pun stápânire pe ea si corpul ei fraged, lipsit experientzá dar dornic de … toate.
Orizontul tulbure, provocat de vortexul plácerilor, începu sá se limpezeascá, tot ma mult, apare si drumul de tará si cerul albastru, pâná si sunetele dimprejur se auzeau acum normal.
Era o liniste adâncá, asa de adâncá, încât aveai impresia cá peste motorul tractorului si toate cele, poti auzi greierii ce începuserá deja símfonia serii.
Nea Florin rupe tácerea si-i spune Elenei – uite în fatzá este coliba mea, va trebui sá oprim si sá ne curátzám, cáci nu putem merge asa acasá si nu-ti fá griji, îti promit cá o sá má controlez mai bine.
- Cum vrei tu - ráspunde copila cu vocea stinsá. Nea Florin páráseste drumul „principal“ si ajunge la colibá, parcând la umbra copacilor de pe domeniul lui. Cáldura încá persista încápátânatá, dar era mult mai suportabilá.
Nea Florin scoase vreo trei gáleti de apá din fântâná si umplu bazinul de ciment de lângá - uite, zise el, scoate-ti repede hainele si freacále un pic aici în apá, sá nu mai fie asa stropite si lipicioase.
Lucru pe care îl fácu si Nea Florin, acum erau amândoi goi puscá, frámântará hainele repede, le-au stors bine, întins pe o sârmá si asteptau un pic sá se zvânte.
Copila, státea cu picioarele lipite, dar foarte semeatzá, încercând în zadar sá-si acopere goliciunea feciorelnicá. Abia acum, a observat si Nea Florin, trupul atrágátor si necopt al copilei, o frumusete deosebitá, din cap pâná în picioare, perfectiune si artá, îmbinate reusit, într-o fápturá angelicá, care státea -ironia sortii- aici, lângá el în mijlocul pustietátii.
Copila îl întrebá – nu má spui la mama, dacá îti cer o tigará ?
- Hai în colibá,sá nu te vadá careva cá fumezi – În colibá ajunsi, îi dá copilei o tigará, apoi îsi aprinde sie le una. Trágea adânc din tigará cu nesatz si savura cugetând - asa tigará buná, nu mai fumase demult.
Elena îsi tot arunca pe furis privirea, cátre pula pe care tocmai o cálárise.
Nea Florin observá privirea ei si încerca sá o linisteascá spunând - nu îti fá griji pentru haine, la arsitza asta si cu doar o usoará boare de vânt se usucá imediat hainele.,
- A, nu pentru haine nu îmi fac eu griji, am eu alte gânduri eu - ráspunse copila.
Nea Florin rumega acum la greu, cáci nu stia ce se întâmplá si-i spuse - uite Elena, ce s-a întâmplat, poate nu este normal, dar cred cá eu nu te-am fortzat la nimic … si orice va fi, voi suporta consecintele, bine, asta dacá nu vrei ca sá rámâná secretul nostru ….
Elena se rásuci cátre el, privindu-l în ochii rusinatá îi spune - stii, venind pe drum încoace, mi-a plácut totul, pâná si sá …. conduc tractorul, mi-a plácut.
Dar eu am o curiozitate … s-a simtit bine, acolo … între picioare, însá nu ti-am vázut cu adevárat… cocosul, nu l-am atins, nu stiu cum aratá …. Îmi aráti ?
Nea Florin asculta viclean, sá vadá ce-i mai oferá soarta. Tácu un pic si rumegá de trei ori vorbele auzite, înainte sá spuná ceva.
- Mersi Elena cá nu te-ai supárat dar chestia ce mi-o ceri nu este asa simplá, cum crezi tu. La bárbati functioneazá cam asa, dacá se excitá si nu ejaculeazá, au dureri mari si nu e deloc plácut.
- Uite cum facem - spuse Elena - în tractor ai reusit sá termini, de ce nu poti si acum sá … ajungi la capát, te ajut eu ?
Nea Florin îi spune pe un ton dojenitor - draga mea, ca sá termin asa repede si a doua oará, tu trebuie sá faci ceva mai mult, decât doar sá te freci de ea. Trebuie sá o pupi, sá te freci cu ea la pásáricá si dacá este nevoie s-o bagi un pic si înáuntru …. crezi, cá esti pregátitá sá faci asta ?
- Nea Florine, îmi placi si as face asta cu mare plácere - spuse fetitza, dar nu vreau sá-mi trisez iubitul deloc.
- Pái cum sá-ti trisezi iubitul ? - spuse Nea Florin, stiai cá dacá îi bag doar capul si mai un pic, nu înseamná trisat, ci doar încercat ? Pentru trisat trebuie sá fie toatá înáuntru …. Hai vino aici si pune mâna pe ea dacá vrei.

Nea Florin se întinse pe pat, asa ca se i se vadá máciuca, deja pe jumátate tare, doar de la gândul, cá ce ospátz va da el pulii. Fátuca se urcá pe picioarele lui, încálecându-l atât încât sá poatá ajunge cu mâna la pula lui ispititoare.
La început o belea usor cu mâná, în sus si jos, ochii îi stráluceau si înghitea în sec. Era parcá în transá precum shamanii, nu vedea, nu auzea, decât strigátul, chemarea naturii, sá-si îndeplineascá menirea de femeie.
Îi place cum se întáreste tot mai mult în mânutza ei, simtea cá o arde.
- Dacá nu spui la nimeni, poti sá o si pupi dacá vrei - spuse Nea Florin dar sá rámâná între noi.
Fetiza se uitá în ochii lui, aprobând invitatia, se întinse lângá el si smeritá îi pupá capul, apoi încet încet, o luá în gurá, un fior îi strábátu tot corpul … ah de când astepta acest moment, de când visa la aceste lucruri întâmplate si cele care se vor mai întâmpla de acum înainte.
Elena avea însá o teamá, a fost prea cu durá cu Nea Florin, si poate el, nu va merge mai departe … fie ce o fi îsi zise si încercá a se relaxeze, savurând pula ce îi umplea deja guritza ….
Nea Florin o mângâia pe cap párinteste, îi dádea indicatii si totodatá, o înpingea cu capul în pulá, atât cât se putea, gemând si savurând rásfátul, oferit de fetitza inocentá, dar dornicá de … toate.
Elena, sugea cu putere din pula noduroasá si tare, simtea c...



    Login