Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataClienta mea de 40 ani - partea a 2-a
Autor : curios31 - 2014-06-16
Citita de 19506 ori - Nota 8.13 (63 voturi)
Dupa ce am fumat fiecare o tigara binemeritata alaturi de un suc rece am hotarat sa ne mai "jucam un pic" dar nu inainte de a ne spala. Am intrat la dus unde am inceput sa ne spalam unul pe celalalat cu toate ca, conditiile erau perfecte pentru a continua si acolo o partida de sex am hotarat ca ar fii cel mai bine sa ne retragem in dormitor pt ca ar fii mult mai comod. M-a rugat doar sa o urmez dupa proximativ cinci minute.
Asa am si facut, m-am indreptat spre dormitor, am deschis usa si am patruns in interior.
Lumina era difuza pt ca erau draperiile trase si era aprinsa doar lumina de la o veioza si de la ceva becuri care erau mascate in tavan, iar pe fundal rula o muzica gen buddha bar. Ea era intinsa pe spate pe pat pe un prosop mare alb, goala si isi mangaia pasarica. La marginea patului era o sticluta cu ulei de masaj, binenteles nelipsitele prezervative si surpriza un dildo alb subtirel numai bun pt sex anal. M-am gandit eu ca urmeaza sa-mi propuna ceva interesant :
Ea - "Sunt atat de extenuata incat tot ce-mi doresc acum este sa imi faci un masaj de relaxare, erotic cum doresti tu...ai mana libera sa-mi faci ce iti trece prin cap...accept orice"
Nici nu a terminat de vorbit ca am sarit pe ea si am inceput sa o sarut pasional, apoi am intors-o pe burta, m-am asezat in lateralul ei, am luat sticluta cu ulei si am turnat ulei peste tot pe ea. Am inceput sa torn peste umeri, am contiunat pe spate, pe coloana pana la baza spatelui, apoi am continuat pe buci, intre buci, pe ambele picioare pana la gamba.
Si am trecut la practicarea masajului. Am inceput cu umerii, mainile, spatele, fara sa ajung sa o masez si pe fund, cu miscari lente ...mai degraba o mangaiam decat o masam si asta se vedea ca ii place. Apoi m-am asezat la baza patului la capatul picioarelor si am inceput sa i le masez simultan pe ambele de la gamba in sus. Cand m-am apropiat de fund am observat ca si-a ridicat un pic funduletul si si-a departat un pic picioarele astfel incat sa-i vad pasarica cheala si anusul in toata splendoarea lor. M-am suit un pic mai sus, si am inceput sa-i masez fundul cu miscari lente dinspre exterior inspre interior fara sa-i ating decat un pic marginea pasaricii. A inceput sa geama si imi tot spunea:
"Ahh ce bine este , te vreau, te vreau in mine, vreau sa ma penetrezi peste tot, ahhh"
Eu nu am zis nimica ci am continuat cu masajul pana cand am ajuns sa-i masez bine de tot si anusul si pasarica. M-am suit un pic mai sus pe ea pana am ajuns ca penisul meu sa fie in dreptul fundului ei. Eram in erectie de cateva minute bune. Am luta sticluta de ulei , am mai turnat intre buciile ei, uleiul se prelingea pe anus si intre labii, mi-am turnat si in palma si am inceput sa-mi frec pensiul. Mi-am luat penisul mi l-am pozitionat intre buciile ei si am inceput cu miscari lente sa-mi frec penisul intre buciile ei, ca si cum in orice moment as fii penetrato anal. Si ea a isnceput sa-si ridicec un pic si sa-si miste funduletul inainte si inapoi ca sa ma starneasca si mai tare.
Ea - " Te vreau vreau sa intrii acum in mine..nu mai rezist"
Eu - " Ma vrei , daaa, o sa ma primesti cand zic eu, nu cand vrei tu" am incercat eu sa preiau controlul
Ea surprins in mod placut mi-a raspuns
"Ok dar vreau sa-mi promiti ca o sa ma futi de nu o sa mai ma pot ridica din pat, vreas sa ma futi si anal si norma si oral, o vreau peste tot"
M-am ridicat de pe ea , am prinso de par si am tras-o un pic spre mine si i-am zis ca acum vreau sa te intorci pe spate sa-ti arat eu tie placere, s-a conformat imediat si brusc ea era pe spate, i-am luta picioarele i le-am desfacut, m-am pozitionat intre ele, am tras-o spre mine pana cand penisul meu era in dreptul pasaricii ei, mi-am luat penisul si l-am pozitionat intre labiile ei si am inceput sa ma frec de ea prin miscari lente urmate de miscari tot mai rapide evitand din nou penetrarea. In acest timp i-am luat mainiile si i le-am pus deasupra capului astfel incat sa nu le mai poata misca eu continuand cu miscarea inceputa. Cu o mana ii tineam mainiile deasupra capului, m-am oprit din a ma freca cu penisul intre labile ei si am continuat sa o mangai cu degetele, apoi i-am bagat doua degete in pasarica si cu degetul mare pe clitoris si am inceput sa o frec tot mai tare. Ea a inceput sa urle de placere iar pe masura ce acceleram urla tot mai tare, am continuat asa pana cand efectiv a avut...



    Login