Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ce trebuie sa faci sa devi manager!
Autor : sobbb - 2010-04-13
Citita de 14981 ori - Nota 4.38 (107 voturi)
Revin cu o alta poveste a vietii mele …nu stiu daca este una fericita sau nu, implinita sau nu , excitanta sau nu …asta astept sa imi spuneti voi.
Lucram la firma X de peste 2 ani si sincer vorbind criza economica nu isi puse amprenta asupra noastra deoarece lucram in domeniul financiar . Eram o angajata model , intotdeauna imi vedeam de treaba mea. Totusi aveam o bila neagra din partea “colegelor “ mele, nu le cautam niciodata compania ..ma simteam singura in prezenta lor , erau barfitoare si ranchiunoase iar lucrurile acestea nu faceau parte din repertoriul meu. Tocmai de accea preferam compania colegilor , a masculilor din firma ca sa zic asa…discutam despre fotbal , masini, tendinte in imobiliare, povesteau chefurile lor nebune ….erau super de gasca , iar pauza de cafea in compania erau ft palcute.
La inceputul lunii februarie un zvon mi-a ajuns la urechii…cum ca managerul nostru si-a dat demisia si postul era scos la concurs. Concurs este mult spus ..pt ca orice firma care se respecta isi pune pe functii de conducere tot oamenii lor, cei cu vechime si experienta ..asta asa , ca sa nu piarda firul si sa fie in castig de cauza.
M-am postat ca o fata silitoare in fata biroului dl Director ..un domn trecut bine de 50 de ani ..auzisem ca ar avea cam 58..59. Asta conta mai putin pentru mine cat timp nu dadusem nas in nas cu el decat de vreo 2 ori in 2 ani. Convenabil nu ?
Ciocan …imi cer scuze ..si intru cu tupeu.
-“dl Director , ma numesc Samoila Mirela..lucrez la finaciar…”
Ma intrerupe brusc fixandu-ma cu privirea:
-“Da domisoara ..am auzit de dumneata!”
-“Sper ca ati auzit lucruri bune!” spun zambind
Se face ca nu remarca cele spuse de mine si continua:
-“ Ia spuneti domisoara ..cu ce va pot ajuta?”
-“ Dl Director ..am auzit ca este scos la concurs functia de manager si am venit sa imi depun candidature!”
Il pufneste rasul si se uita lung in ochii mei..las capul in jos rusinata si aud:
“ Ce te face sa crezi ca esti buna pentru postu asta ?”
Pe moment ..pentru cateva secunde m-am blocat:
“Pai am cateva atuuri ca sa zic asa …lucrez de ceva timp aici ..imi place munca pe care o fac , am pregatirea necesara si nu in ultimul rand este o provocare”
Provocare ..bine spus ..inafara salariului mai mult decat dublu fata de ce avea ..ce puteam dori mai mult!
“-Hmmm..o sa ma gandesc si o sa analizez toate propunerile primite …stiti ..nu suntei singura care candideaza !”
-“ Am presupus ca nu sunt singura ..dar poate am noroc!”
Se astern tacere ..imi dau seama ca trebuie sa plec …ii multumesc pt timpul acordat , ma rodic si pe acolo tie usa!
A doua zi Mona , secretara dansului ma anunta ca sunt chemata in birou dansului.
Ciocan si intru. Ridica receptorul telefonului si vb cu Mona ..” Sa nu ma deranjeze nimeni Mona ..sunt intr-o mica sedinta!”
Zambeste si se uita la mine incrucisandu-si bratele pe piept. Inlemnesc ..nu imi gasesc locul pe scaun.
“Domisoara…am analizat mai bine dosarul dvs ..si am luat in considerare cererea dvs ..dar exista si un mare inconvenient “
“Care?” intreb cu vocea de abia auzita
“Nu ai experienta ..ai de condus peste 120 de oameni ..este ft greu pt una ca tine ..ai decat 28 de ani”
“Asta stiu ..dar pana nu ma puneti la incercare nu aveti de unde sti daca pot face fata sau nu!”
“Pai asta voiam sa aud ..as vrea sa te pun la proba”-si ii apare un ranjet malefic in coltul gurii
Ma fac ca nu inteleg aluzia si tac malc.
“Deci? Facem o proba?”
Fara sa stau prea mult pe ganduri …orbita poate si de propunerea de avansare ..de satisfactiile material si nu numai aparute ,accept dintr-o rasuflare.
“Pai..cred ca nu m–am facut inteles! Ca sa ajungi cineva important ..mai intai trebuie sa ma convingi pe mine, adica sa convingi seful....si sti la ce ma refer “
Iau o alura tampa si ma uit fix la el ….mana lui ii coborase pe slitzul pantalonului masand usor organul .
Offff…a cazut cerul pe mine …viata mea particulara era altceva ..dar asta ? Ma ridic brusc si dau sa plec ….ajung la usa si ma gandesc mai bine …ce poate sa imi faca ..alta gaura nu imi da?!
Si-a dat seama ca m-am razgandit ..se ridica si se indreapta spre mine. Arata bine pt varsta lui ..dar oricum …avea o groaza de ani , copii deoseama cu mine….parca ma apuca voma.
Ma intoarce cu spatele si ma saruta pe gat, pe obraji …imi framanta fesele prin fusta stramta. Ii simt pula cum ma impunge usor . Ma intoarce …ma uit exact in ochii lui …isi apleaca gura peste a mea intr-un sarut plin de erotism si senzualitate. Imi place gustul lui ..nu este fumator ..si gura ii miroase proaspat si aromat. Limbile noastre se cauta cu frenezie . Nu pot sta ca o gluga de coceni ..incep sa il mangai usor pe piept …mana coborandu-mi spre slitzul pantalonului. Isi da jos sacoul si il aseaza cu grija pe spatarul scaunului pe care am stat, la fel se intampla si cu cravata…
Revine la ce incepusem ….camasa mea este desfacuta incet si languros…raman decat in sutien. Imi maseza usor sanii prin el in timp ce ma saruta pe gat ..gura lui alunecand usor catre ei. Reactia fu una benevola ..sfarcurile mele intarindu-se. Cu o dibacie de invidiat imi desface sutienul ramanand in sanii goi . Am un bust generos …mare si apetisant . Imi suge sfarcurile cu o pofta nebuna si mi maseaza frenetic , inebunitor. Imi las capul pe spate si gem usor. Simte ca imi place si continua expeditia corpului meu . Fusta imi aloneca in jos ramanad decat in ciorapii cu banda si chilotzeii rosii. Imi place sa pot rosu..si mai ales ciorapi cu banda …sunt mai practici si ma face sa ma simt ft sexy in ei. Ii desfac camasa si ma joc cu mainile pe parul sau de pe piept ..ii ating sfarcurile si cu degetul fac mici rotocoale pe rozul lor. Ii place ..se vede asta ..pupilele ii sun dilatate si ma privesc fix .
Cu mana stangace ii desfac slitzul pantalonilor si ii as ca alunece spre glezne . Ups ..surpriza ..seful nu poarta chilotzi . Are un membru frumos ..usor curbat spre dreapta ..dar cu un cap rosu si fin. Dupa experienta mea cred ca avea cam 20 cm iar de gros era destul de gros. Ma las in genunchi in fata lui si il privesc in ochi. Imi apuca capul cu mainile si ma indreapta catre pula lui. I-o apuc cu mana stanga si i-o masez usor…limba mea coboara spre coaie si le dezmiarda ..ii iau un coi in gura si il simt cum isi incordeaz coapsele. Limba mea urca dealungul pulii pana la capul generos …fac mici rotocoale pe el dupa care cu o pofta nebuna il bag in gura pana in gat. Cu mana dreapta il apas pe fese si il indemn sa se infiga in gura mea. Il sug cu maestrie pana il simt pe el ca incepe sa dea din fund . Il las sa ma futa in gura ..asa vrea el si il simt ca ii place….
Se retrage brusc ..si am intuit ca daca nu facea asta ejacula. Ma luat de mana indreptandu-ma catre fotoliul lui….. Am vrut sa imi scot chilotzelul ..dar mi-a zis sa ii las acolo . M-am asezat departandu-mi picioarele intr-un mod excitant retinei. A ingenucheat in fata mea ….mi-a dat chilotzelul la o parte masandu-mi usor labile mari si carnoase. Un deget ii aluneca usor in vaginul meu umed si nerabdator sa fie strapuns….Se apleaca si limba lui imi dezmiarda sexul pana il face sa dea mici spasme ….ups ..orgasm clitoridian..ceva bun si cu care nu m–am intalnit prea des . Poate ca si situatia data ma inebunea de excitare. Ma linge si isi misca degetul in mine …..gem si misc din fund ca si cum m-as fute. Il vad ca ii place….. Ma ridica si ma intoarce cu spatele sprijindu-mi genunchii de sezutul scaunului. Imi trage mai bine chilotzelul peste fese si isi freaca pula de gaura vaginului meu. Cu o miscare brusca ma penetreaza si se opreste. Am tipat usor , recunosc , si incep sa ma misc singura in pula lui.
“Incet pisicuto…are tata os pentru tine cat vrei!”
Ma gandeam ca este aberant ce imi spune ..si mai ales ca dl Director imi vorbea asa…dl acela pedant si dur pe care nu l-am vazut decat de 2 ori pe holul firmei. Ciudat…..
Ma excita ideea de a fi explorata de superiorul tau si nu ii ascult sfatul ..ma misc in continuare. Simt mana lui cum imi apuca parul blond si imi trage capul incet pe spate in timp ce incerca sa imi cuprinda gura cu buzele. Partida era dementiala….si picaturi de sudoare imi curgeau pe frunte si nu numai . Crema sexului meu se prelingea usor pe pizda mea … Mana mea aluneca usor intre picioarele mele masand usor clitorisul si pula lui care se afla in mine. Il simt ca incepe sa tremure..dar tremuram in acelasi timp si eu . Era o partida plina de pasiune si perversitate.
“Vorbeste-mi pisicuto!”
Hm….omul stie ce vrea.
“Sti ce as vrea acum? Sa ti-o simt in anusul meu stramt! Sa t...



    Login