Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Aventurile Amaliei
Autor : alexgh - 2018-11-21
Citita de 28614 ori - Nota 6.57 (294 voturi)
Scuze pentru greselile gramaticale, am scris-o "dintr un foc" si nu am timp de editat :) Sper sa va placa


Am crescut intr-un orasel mic din sudul tarii, genul de loc in care nu se intampla vreodata ceva notabil, unde cunosti aproape pe toata lumea si unde plictiseala este inevitabila. Tocmai de aia stiam ca nu o sa stau acolo toata viata si mi-am luat zborul odata cu intrarea la ASE. Desi nu eram o tocilara, in sensul clasic al cuvantului, eram foarte buna la matematica, examenul nu mi s-a parut greu si oricum si mi s-a parut singura optiune viabila sa plec de acolo, cu sacul plin de vise marete si planuri care mai de care. Acasa oricum nu ma tinea nimic, nu aveam nicio relatie stabila asa ca priveam cu mult entuziasm spre viitor.
Dar, ca de obicei, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. La camin efectiv nu am putut sa gasesc un loc si singura optiune a fost sa inchiriez o garsoniera, cu putinii bani pe care ii stransesem. Aveam bani doar pentru trei luni si trebuia sa-mi gasesc urgent de munca, ai mei neavand posibilitatea sa ma ajute financiar. Pentru mine era oricum ceva incredibilca la sfarsit de saptamana ma duceam la autogara sa primesc clasicul pachetel cu mancare. Deja aparusera primele indoieli, atentia de la cursuri imi era distrasa de gandul ca in curand trebuia sa platesc chiria si de munca nu imi gaseam undeva cu un program cat de cat flexibil, ca sa pot sa ma prezint si la cursuri. Dupa doar o luna si un pic, idealurile mele marete se prabuseau ca un castel de carti.

Colac peste pupaza, intr-o vineri dupa cursuri, ajung acasa si constat ca o teava era fisurata si sub masca chiuvetei era un lac de toata frumusetea. Nu stiam ce sa fac, sa-l sun pe proprietar? Daca o sa spuna ca e din vina mea? Cu ce sa platesc? De unde sa opresc apa, macar sa nu mai curga? Eram total dezorientata si nepriceputa asa ca singura optiune a fost sa ma duc la administratorul blocului, un tip foarte jovial de vreo 50 de ani care era si instalator, se ocupa si de renovari, practic era omul bun la toate. Il vedeam aproape zi de zi ba cu o scara, ba cu o trusa cu scule, cum se plimba de la un apartament la altul. Bani sa apelez la niste profesionisti clar nu aveam asa ca m-am dus la usa omului, intamplarea facand sa stea chiar pe acelasi palier cu mine. Desi imi era rusine, am apasat pana la urma butonul soneriei,asta dupa ce m-am holbat la usa vreo 10 secunde.
- Buna Amalia !!! Ma intampina nea George cu un zambet larg. Ce faci? Cum o mai duci? Intra, intra.
- Buna ziua nea George. Nu vreau sa va deranjez dar...am si eu o problema cu o teava sparta, e apa sub chiuveta si tot picura..Puteti sa ma ajutati? ii raspund eu cu un zambet timid.
- Da cum, se pune problema? Stai sa-mi iau geanta cu scule si rezolvam noi.
Ramasesem in pragul usii iar nea George a disparut ca o nevastuica si s-a intors dupa doar cateva zeci de secunde cu trusa lui de scule.
L-am condus in bucatarie si omul s-a bagat imediat sub chiuveta si imi spunea ce constata acolo, de parca si stiam despre ce vorbeste..
- Da, e putin fisurata aici dar se rezolva usor, punem un guler cu un cauciuc si nu ar trebui sa fie probleme. Si i-am zis lui Marian sa schimbe tevile cand a renovat dar il doare-n cur. Un tampit..
Marian era proprietarul pe care il vazusem o singura data si dupa spusele lui George, daca totul era ok si ii trimiteam banii la timp, nici nu aveam sa-l mai vad. Ceea ce mie imi convenea, tipul fiind de o aroganta dusa la extrem.
- Nu vreti un pahar de suc rece? Il intreb eu politicoasa. E foarte cald afara, am niste Fanta, e ok? Sau vreti apa minerala?
- Esti o draguta Amalia, apa e perfect. Mersi frumos. Intoarse capul la mine de sub chiuveta si imi arata din nou zambetul lui molipsitor.
I-am zambit si eu din reflex, desi ochii lui coborau deja si imi fixau picioarele lungi. Aveam niste pantalonasi scurti cu care stateam prin casa si nu imi daduse prin cap cat de indrazneti si mulati sunt. Am rosit aproape instant dar faptul oricum era consumat. George a terminat repede treaba si s-a ridicat sprinten de jos, surprinzandu-ma. Avea parul grizonat dar o energie pe care barbati cu 20 de ani mai tineri ca el nu o aveau. Probabil din cauza ca tot timpul era activ.
- Multumesc din suflet nea George, sa imi spuneti cat ma costa.
- Ei as, cat te costa, fii serioasa domnisoara. A fost o nimica toata !
- Dar nu pot sa accept nea George, ma simt aiurea..
- Uite cum facem, nu imi mai spune nea George si suntem chit. George si atat, ce zici? Si din nou zambetul lui tineresc ii lumina fata.
- Bine..George. Multumesc din suflet, raman datoare.
- Stai linistita. Ia zi daca tot sunt aici mai ai nevoie de ceva, ca jepcarii astia daca ii chemi te usuca de bani si stiu ca tu ca studenta nu prea ai. Nu ti-ai gasit inca de munca?
- Inca nu, astept un raspund de la o terasa, macar mai strang niste bani pana gasesc altceva. Acasa am mai lucrat si castigam binisor. Eram surprinsa de cat de bine stia situatia mea materiala dar nu era de mirare, fiind mai tot timpul pe afara, practic ma vedea tot timpul cand veneam de la cursuri si nu mai ieseam.


Aveam in camera o priza care abia se mai tinea in perete si am zis sa-mi incerc norocul daca tot s-a oferit omul.Nu imi placea chestia asta dar ce dracu, cu prea mult bun simn mori de foame mi-am zis eu.
- Am o priza care aproape ca sta sa cada, daca vreti...daca vrei sa ma ajuti si cu ea ar fi super.
- E o nimica toata o priza draga mea, ce dracu..
A umblat pe la contoar sa opreasca sigurantele si apoi m-a urmat in camera cu o surubelnita in mana. S-a aplecat si a inceput sa desfaca priza aia. Ochii i-au fugit pentru cateva secunde spre pat si mie mai ca mi-a venit sa tip cand am vazut la ce se uita.
Pe pat trona in toata splendoarea jucaria mea, un dildo argintiu de 18 cm. Imi venea sa ma urc pe pereti de rusine si cred ca eram rosie ca racul ! Pisica parca imi mancase limba si efectiv ma uitam ca proasta in aceeasi directie ca George. El isi intoarse privirea spre mine si mi-am intors si eu capul. Ma privea in ochi, de jos de unde statea si imi spuse calm.
- Nu ai de ce sa te rusinezi, esti o fata frumoasa, tanara si atata timp cat nu ai un iubit trebuie sa gasesti..alinare cumva. Oi avea eu o varsta dar stai linistita ca am mai vazut jucarii sexuale nu sunt asa incuiat. Nu uita ca e un bloc unde majoritatea sunt tineri studenti si studente ca tine. Si rase cu pofta.
Incepeam sa ma relaxez. Nu eram o fata pudica, din contra dar nici nu ma asteptam la asa ceva. George vorbea non stop si "mesterea" la priza aia deja de vreo 20 de minute, mai mult cu ochii la mine decat la surubelnita. Il vedeam cum imi admira formele si slava Domnului "aveam cu ce". Am zis ca daca tot ma ajuta, macar sa-l las sa-si clateasca ochii. M-am pus pe scaunul de la masuta, picior peste picior si ma invarteam usor cu el, dintr-o parte in alta. George se uita fara nicio jena la picioarele mele si isi misca privirea in ritmul in care ma miscam eu.
- Ai niste picioare extrem de frumoase, perfect drepte, scuza-ma ca o zic dar sunt hipnotizante.
Am inceput sa rad dintr-o data si nu neg ca imi placea fastaceala pe care incepea sa o afiseze George.
- Mersi frumos, esti foarte dragut. Ma relaxasem total si incepusem sa fiu constienta de fizicul meu. La 1.70 aveam niste picioare lungi si tonifiate, practicasem handbal in scoala generala si liceu si din ce mi se spusese chiar aveam sanse sa ajunga la o echipa bunicica daca ma tineam de treaba. Dar cantonamentele erau obositoare, antrenamentele grele daca voiai sa ajungi de top si m-am lasat. Macar am beneficiat fizic de pe urma sportului.Sanii nu erau uriasi dar nicidecum mici, erau un pic peste medie si perfect rotunzi. Eram foarte mandra de ei. Aveam o tunsoare tip bob, vopsita blond, niciodata nu avusesem un par lung, multi imi ziceau ca imi sta mai bine asa, imi scoate gatul finut in evidenta. Mi-as fi dorit niste buze un pic mai carnoase dar pana la urma nu poti sa le ai pe toate. Ochii albastri, limpezi si niste gene lungi, mostenite de la tata, pentru care eram foarte invidiata de alte fete. Fundul era atuul principal, din punctul meu de vedere. Era, fara falsa modestie, perfect si pentru asta o sa fiu vesnic recunoscatoare handbalului.

Imi placea din ce in ce mai mult sa-l tachinez pe George, imi placea ca avea un fel de...nerusinare, un tupeu aparte cand ma privea. Nu ascundea asta, nu intorcea privirea, de parca era un "duel" intre doi pistolari si trebuia sa vedem care cedeaza primul.
Statea in genunchi, la nici 2m de mine si efectiv ma privea cum ma misc pe scaun, lasase si surubelnita din mana. Nu stiu ce mi-a venit, am departat picioarele putin, pantalonasii abia imi acopereau pizda si chilotei oricum nu purtam pe caldura aia. A observat si George asta si eram sigura ca o sa se ridice grabit si sa imi spuna ca trebuie sa plece, pentru ca jocul mersese prea departe.
In schimb s-a ridicat si s-a pus pe marginea patului, ma privea fix in ochi si nu spunea nimic. Ma excita situatia, as fi ipocrita sa nu recunosc. Am departat picioarele mai mult dar ochii lui George erau fixati tot pe ai mei. Am pus un picior pe manerul scaunului si am zambit provocator, eram sigura ca o sa-si coboare privirea mai jos. Dar nu o facea desi imi dadeam seama cat de mult vrea asta!
Am coborat mana usor si mi-am ridicat tricoul pana sub sani, mi se vedea alunita din partea dreapta pe abdomen, pe care o consideram extrem de sexy. Stiu ca George a vazut-o cu coada ochiului dar tot nu s-a uitat fix la ea, parca ii auzeam vocea in cap cum ma provoaca, ceva gen "atat poti?" Orice pustan cu care mi-am tras-o in trecut ar fi fost pana acum calare pe mine, as fi fost deja fututa, 2-3 minute de glorie. Mereu auzeam dupa "Amalia, scumpo, esti prea buna, cum dracu sa nu termin"? Un compliment frumos care sa se ascunda esecul. Un compliment care imi incalzea ego-ul dar care nu-mi satisfacea pizda. Nu mi-o mai trasesem de peste 4-5 luni si ma gandeam de pe acum la senzatia dusului pe clitul meu umflat, alaturi de "Mr.Silver", cum imi botezasem dildo-ul. In contul gurii lui George aparuse un mic zambet, aproape rautacios as putea sa spun, de parca nu era deloc impresionat de ce vede!
Ei la dracu ! Eram deja excitata bine, am tras aer in piept si mi-am bagat incet mana in pantalonasi. Eram uda leoarca, nu-mi venea sa cred. Acum nici o ora nu stiam cum sa-mi iau inima in dinti sa sun la usa lui George, roseam ca se uita la picioarele mele si in secunda urmatoare aveam mana in chilotei si picioarele desfacute larg in fata unui tip de 50 si un pic de ani, cu care inainte de asta nu schimbasem alte vorbe in afara de buna ziua. Ce o sa creada? Ca sunt o nefututa? Ca faceam pe mironosita? O sa rada? O sa se duca vorba? Intrebarile astea mi-au trecut prin cap in cateva secunde apoi am alungat gandul ca si cand nu a fost niciodata acolo. Pana la urma cui sa spuna George? Nevasta nu avea, pe ai mei nu-i cunostea iar in Bucuresti efectiv nu cunosteam pe nimeni. Fuck it, when in Vegas...Si am inceput sa-mi frec pizda din ce in ce mai repede. George ma privea aproape enervant in ochi, nu am putut sa-i mai sustin privirea.

- Iti place ce vezi domnuleeee..George? Am spus eu, punand accent pe domnule.
- Pai nu vad nimic! spuse el cu un calm incredibil.
Ma lasase fara replica in cateva secunde, am vrut sa fac si eu pe smechea si nu mi-a iesit
- A da? Acum e mai bine? Mi-am ridicat fundul si am tras nerabdatoare de pantalonasi. Mi-am pus si celalalt picior pe bratul scaunului,efectiv stateam cracita la maxim in fata lui. Acum ia zi,tot nu vezi nimic?
- Da, e mai bine, spuse el la fel de calm, abia invrednicindu-ma cu o privire fugara.
E comedie ! Mi-am tras peste cap si maieul, ramanand complet goala in fata lui. I l-am aruncat in fata, in joaca. L-a prins si l-a mirosit adanc, incercand parca sa se imbete cu parfumul de pe el.
- Da, acum e mai bine spuse el si in sfarsit il vedeam cum isi plimba privirea pe corpul meu. Ma cerceta atent, din cap pana in(tre) picioare. Ochii lui parca imi ardeau pielea si ma faceau sa ma ud peste masura. Ca fosta sportiva de performanta, fusesem in permanenta in contact cu alti sportivi, cu trupuri parca sculptate, muschii bine definiti, dupa atatea zeci de ore la sala si la antrenamente. Si cu toate astea, niciunul nu ma excitase ca un tip de peste 50 de ani, imbracat in niste pantaloni de lucru si un tricou banal.Nu eram obisnuita ca barbatii sa-mi reziste, era invers,eu le rezistam lor...pana azi !
Stateam fara reactie pe scaun, mana stanga imi atarna pe langa corp iar dreapta era lipita de pizda uda, pe care abia o mai frecam.
- De ce te-ai oprit? Imi spuse George aproape cu severitate. Freac-o ! Am inceput sa reiau activitatea atat de placuta si mi-am bagat din prima doua degete in pizduta uda. L-am vazut pe George cum vine mai aproape, mi-am impins bazinul intre el, pentru a-i da de inteles ce vreau dar parca facea orice numai sa nu imi faca pe plac. In clipa aia voiam sa-i simt limba pe clit mai mult decat orice pe lume.
A venit atat de aproape, era la nici 30 de cm e pizda mea dornica, pe care o frecam deja ca disperata, ii simteam respiratia si asta imi dadea fiori pe sira spinarii. Ma uitam insistenta la el, eram convinsa ca stie ce vreau dar numai de al dracu nu o facea !
- Chiar e nevoie sa te rog? Ii spun eu zambind.
I-am simtit o mana pe picior, cum urca de la glezna in sus, cum imi cuprinde gamba si o strange usor,cum imi mangaie genunchiul si cum se apleaca si ii da o sarutare, cum urca pe coapse cu mangaierile. Efectiv udasem scaunul!
- Da, normal ca trebuie sa ma rogi, raspunse el.
Nu-mi venea sa cred. Nu eram eu Miss Univers dar eram o femeie de 21 de ani dupa care intorceau capul pe strada noua barbati din zece, si al zecelea era probabil gay. Si tipul asta, fara nevasta, facea asa figuri cand avea la dispozitie o asemenea femeie? Incredibil. Imi venea sa-i dau un picior in cap si sa-l dau dracu afara. Eram o fire destul de colerica, nu de putine ori mi se spusese ca ma enervez din orice, prea repede, prea rau. Si totusi...
- Te rog frumos sa imi lingi pizda ! Nu mai pot..
- Domnule..
- Poftim?
- Domnuleeee George...
-...Te rog frumos sa-mi linga pizda domnuleee George ! Te rog. La dracu cu rusinea, la dracu cu umilinta, nu fusesem in viatamea atat de excitata, credeam ca mor daca nu il simt.

A inceput sa ma linga ca un expert, imi gadila toate simturile, pe langa cele fizice. Nu au trecut nici 40 de secunde si m-a cuprins un orgasm furtunos, tremuram ca o varga sub limba magica a lui George. Degetele lui George le inlocuisera pe ale mele si "fora" in pizda mea ca un profesionist. Am tipat atunci de cred ca m-a auzit jumatate de scara dar nu imi pasa. Traiam senzatii de vis in clipa aia si asta datorita unui om care daca l-as fi vazut pe strada fara sa-l cunosc, ar fi trecut neobservat ca un graunte de nisip luat de vant.
Am avut nevoie de cateva minute sa imi revin si sa judec clar. George era in picioare si se descheia la pantaloni. Voiam sa ma futa si chiar daca prin absurd nu as fi vrut cred ca oricum o facea. Si-a dat pantalonii jos incet si a scos la iveala o pula groasa cum nu mai vazusem vreodata. Era si destul de lunga, cam cat dildo-ul meu dar grosimea efectiv imi lua ochii. Ma si gandeam daca imi intra macar in gura si George parca mi a citit gandurile.
- Treci si arata-mi cat de buna esti la asta. Si da-ti toata silinta !
M-am pus imediat in genunchi si pofticioasa, i-am luat pula in gura. Abia reuseam sa bag un sfert din ea in gura, atat era de groasa. Pulsa in gura mea, de parca avea propria inima, o simteam cum parca vibreaza. O scoteam din cand in cand si o frecam, in timp ce limba mea facea un du-te-vino nebun pe toata lungimea pulii, cobora pe coaie, le dezmierda si apoi urca inapoi spre cap, pe care il sugeam si apoi scuipam pe el, privind saliva cum se prelinge incet pe coaiele lui mari. Era o surpriza extrem de placuta, era epilat peste tot si asta imi facilita "cursele" pe care le faceam pe toata suprafata ei. I-am simtit mana cum imi prinde parul si cum imi forteaza gura, era ca un berbec care lovea in portile unei cetati care inevitabil urmeaza sa cedeze.
- Nu te mai impotrivi ca proasta si deschide gura, relaxeaza-te imi ordona el. Nu imi place sa repet, da-ti toata silinta, clar?!
Putea sa imi zica orice in clipa aia, ca oricum faceam. Mi-am ridicat privirea, cu pula lui in gura, si l-am privit in ochi, apoi am dat incet din cap, in semn de aprobare.
Mi-am relaxat gatul si am incercat din rasputeri sa-mi controlez senzatia de inec. Pula lui imi intrase in gura aproape jumatate, i-o simteam in gat, simteam cum ma sufoc si aveam lacrimi in coltul ochilor. De ce dracu il las sa imi faca asta? Si de ce imi place?!
A inceput sa pompeze din ce in ce mai repede, imi futea gura de parca mi-ar fi futut pizda, o scotea exact cand credeam ca nu o sa mai am aer si o sa ma sufoc. Trageam aer cu nesat, pret de 1-2 secunde, pana isi relua asaltul nemilos.
- Ahhh, asa, vezi ca poti fetito? Esti naturala la asta ! Hai, gura mare pasarico, inca putin. Ma apucase de cap cu ambele maini, saliva mi se prelingea din colturile gurii si imi curgea pe barbie si pe sani. Am dus o mana din reflex la gura sa ma sterg dar mi-a indepartat-o repede. Eram plina de saliva, ciufulita si fututa in gura ca ultima curva. Pret de cateva secunde m=a tinut strans de par, s-a oprit si am simtit jeturi dupa jeturi de sperma calda cum imi inunda gatul. Nu stiu cum de nu m-am inecat, cum de nu am vomitat, cand mi-a dat drumul la par m-am pus in fund si ma uitam la el respirand sacadat. Nu stiam ce reactie sa am, efectiv nu stiam..


Mi-a intins mana si m-a ridicat ca pe un fulg apoi mi-a cuprins barbia si spre marea mea surprindere, a inceput sa ma sarute. Limba lui imi invada gura unde doar cu cateva secunde inainte fusese pula lui, unde isi daduse drumu cat un cal. Stiam ca barbatii sunt a...



    Login