Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri - 1
Autor : gabiv - 2016-09-12
Citita de 13362 ori - Nota 6.11 (37 voturi)
Nu este prima amintire cu o femeie mai in varsta si nici ultima, dar femeia aceasta a ramas cea mai vie amintire dintre toate.
Era in anul 2006, tocmai imi mutasem locul de munca ca informatician la o institutie publica. Am cunoscut-o la munca, venise sa aplice pentru un loc de munca din retea.
Eu aveam 27 de ani iar ea cu 10 ani mai mult. Blonda, ochii verzi, 1.60, 54 kg (cred, nu m-am priceput nicodata sa ghicesc kilogramele femeilor, si nici nu incerc), cu sanii micuti dar frumosi si un cur deosebit de apetisant, o sa o numesc de acum doamna N, o dama ingrijita in adevaratul sens al cuvandului asa cum spune si Toaprceanu.
Am ajutat-o cu niste informatii care ulterior i-au fost de ajutor. Intr-o zi, renovam la camera mea si suna telefonul, raspund:
- Alo?!
- Buna, ce mai faci ?
- Bine, dar nu stiu cu cine vorbesc.
- Hi..Hi...Hi,... rade, sunt N m-ai ajutat cu informatiile alea. Mi-au prins bine si vreau sa ma revansez,
- Ma bucur, pai vorbim maine?! acum sunt prins cu niste treaba si nu prea pot vorbi (pe langa treaba, erau si ai mei pe langa si nu aveam chef sa ma intrebe tot felul de chestii).
Cum am inchis m-am si gandit la curul ei apetisant cum ar juca in pula mea, avem deja o erectie numai cu gandul la ea. Dar...ma gandeam, poate femeia chiar vrea sa imi multumesca ca am fost dragut nu sa sara direct in pula.
A doua zi, plec la munca, adevarat ca gandul imi era la doamna N si ca o sa ne vedem in curand.
Ma suna in jurul orei 9.
- Alo!
- Sarut mana! doamna N.
- Hi...Hi.. nu mai imi zice doamna N ca par batrana, zi-mi N.
- Bine N. dar sa stii ca nu am crezut niciodata ca esti batrana, cel putin cu 2-3 ani mai mare ca mine si eu am 20. Rade zgomotos.
- Esti un dragut. Vroiam sa iti zic ca nu pot trece azi pe la tine ca am ceva de rezolvat prin oras dar te sun cat de curand.
- Ok, dar sa ma suni dinainte ca sa fiu liber pentru tine.
- Rade din nou, daa, cu siguranta. Sa fi mai liber sa nu fie asa multa lume pe acolo. Te pup!
- Te pup si eu! si inchide.
Deja mi se sculase pula. In mintea mea deja apareau variante in care se va desfasura intalnirea si toate cuprindeau numai pozitii de futai.
Peste cateva zile suna doamna N, are ceva treaba in oras dar poate sa vina la mine daca sunt mai liber. Ii spun ca e ok, ca e zi mai lejera si ca poate trece fara nicio problema. Bineinteles ca avea de lucru dar... gandul la funduletul ei obraznic nu imi iesea din minte.
Aud doua batai in usa si apare ea cu un zambet larg. Era impracata intr-o rochita caramizie, deasupra genunchiului, tocuri inalte, gentuta pe umar si o plasuta in mana.
- Buna!
- Buna! N, te asteptam.
- Rade, vroiam sa iti aduc ceva pentru ca esti un dragut. Si imi intinde plasuta.
- Multumesc! o iau si ma apropi de ea sa o pup pentru cadou.
Isi lasa capul intr-o parte si o sarut pe buze. Imi ridic capul in pic, ma uit in ochi ei, inca mai avea zambetul pe buze, ca un semn de incuvintare, O iau in brate si o sarut adanc, limba ei se atinge de a mea intr-un joc nebun, mana imi aluneca pe funduletul ei obraznic si o strang de o buca, are carnea tare si vibreaza la mangaierea mea. Nu stiu cat a durat sarutul dar realizez ca usa este deschisa si poate intra oricine. Ii spun ca o sa inchid usa pentru a avea mai multa intimitate si sa nu riscam sa ne deranjeze ceva. Ea inca ametita de sarut incuvinteaza din cap ca este de acord si zambeste.
Inchid usa si pun telefonul in modul silent sa ma deranjeze nimeni.
Ma intorc la ea si o iau in brate, ii sarut buzele dulci una cate una, ii sug limba avida, imi bag adanc limba in gura ei, parca as fi vrut sa o explorez pana in adancurile ei.
Mainile ii masau fesele tari, pipaind fiecare centimetru al funduletului ei obraznic. Ii ridic rochita si i-o dau jos de tot, purta lenjerie neagra cu dantela, ii dau sutienul jos cu o singura mana, gura mea aluneca la unul din sani si ii sug sfarcul tare, aud cum geme de placere, se lasa pe birou lasandu-mi sa sanii frumosi la discretia buzelor mele avide o sarutam ca un nebun cand pe unul cand pe altul, sugandu-le usor sfarcurile tari, muscandu-le cu buzele. O mana aluneca pe abdomen pana la slipul negru cu dantela, ii masez pizda prin slip, o simt umeda, ii dau bucata de panza la o parte si ii masez buzele pizdii de la clitoris pana la anus in timp ce gura mea nu se mai dezlipea de sfarcurile intarite ale sanilor. Gemea si incepuse sa se unduie in ridmul masajului ce ii ofeream.
Imi ridic gura de la sanii ei, ma uit la ea in timp ce ii msam buzele pizdei, avea ochii inchisi, respira sacadar si prinsese o culoare trandafirie in obraji. Ma aplec si ii scot chilotul umed, ii desfac picioarele si o asez mai bine pe birou. Ii simtem mirosul dulce, avea pizda epilata complet, buzele rozalii ieseu un pic, se umflasera in urma atingerilor mele. O sa sarut, incep sa o ling de sus pana jos deschizan drumul cu limba, ma opresc asupra clitorisului care se intarise si il sug usor masandu-l cu limba, o aug cum geme, isi pune mainile pe capul meu si ma mangaie in timp ce eu incep sa o penetrez cu limba, ii simt sucul dulce si fierbinte ce imi umple gura.
Pula mea era deja in erectie, simteam ca trebuie sa intru adanc in ea dar nu ma puteam dezlipi de pizda ei dulce, o lingeam si o sugeam ca un nebun, am simtit cum miscarile ei se accelereaza si imi umple gura cu sucul ei dulce si o simt cum se inmoaie. Nu ma opresc din lins si supt. Mainile ei coboara si imi ridica capul dintre picioarele ei, ma aseaza pe scaun si ea se pune in genunchi in fata mea. Se uita la pula mea sculata si o masoara din ochi, observ ca e placut surprinsa de ceea ce vede. Incepe sa mi-o suga, Dumnezeule! chiar stie ce face, isi foloseste buzele sa imi acopere ca...



    Login