Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintirile lui Vivi (2)
Autor : namur - 2019-06-29
Citita de 13424 ori - Nota 1.04 (192 voturi)
De futut în gură mă cam săturasem, pentru că aveam parte de acest tratament la cămin de la Valentin și alți câțiva „colegi de suferință” de-ai lui. Așa că mă duceam tot mai rar la Violeta ca să nu mă mai sugă și Leonard.
M-am hotărât să-l sun pe Liviu, să văd cum e s-o iei în cur. Am fixat întâlnirea tot într-o sâmbătă pentru că eram și el și eu liberi sâmbăta și duminica.
La ora 9 am fost în fața ușii lui.
Îmi deschise somnoros, fiind într-un halat deschis în față în care i se vedeau dotările.
- Poftim, intră! Scuză-mă că nu m-am trezit mai devreme, dar am avut de lucru cu un băiat, elev de-al meu care e pe cale să pice la obiectul pe care-l predau (fizica) și i-am zis că dacă vrea să-l trec, să vină la mine la pulă!
M-a invitat în bucătărie unde am mai vorbit de una, de alta până se făcea cafeaua.
Cât stăteam de vorbă, apare în ușă un băiat cam de vârsta mea, gol complet, care frecându-se la ochi, se alintă:
- Taatii, unde-ai dispărut? Mi-e dor de tine!
Și lăsându-se în genunchi începu să-i pupe pula și coaiele lui Liviu.
- Ooff, nesătul mic ce ești, toată noaptea m-ai supt și tot nu te-ai săturat! Nu mai are tata nimic în coaie, m-ai secat de tot. Dor dacă binevoiește Vivi să-ți dea el lăpticul de dimineață!
Mie deja mi se sculase pula de când îmi deschisese Liviu ușa.
- De acord, că am coaiele pline!
- Dezbracă-te, ca să fim toți în aceeași costumație, îmi zise Liviu.
În câteva clipe eram gol, hainele punându-le pe un scaun.
Tudor, așa-l chema pe băiat băgă capul între pulpele mele și începu să-mi frece pula cu buzele. Într-un minut i-am umplut gura și mă uitam cu ce poftă plimba sperma mea prin gură să-i simtă gustul. După ce înghiți, se așeză pe un scaun și începu să-și savureze cafeaua.
- L-ai... l-am întrebat mai mult prin semne pe Liviu.
- M-așteptam să-l încep eu, dar el e „fetiță” de mult timp, îmi răspunse Liviu. Dar sper să-mi scot pârleala cu tine!
Tudor zâmbea în timp ce sorbea din ceașcă.
Liviu se întoarse, scoase dint-un sertar in blister din care extrase p pastilă pe care o înghiți cu o gură de cafea.
- Hai în dormitor, ne invită Liviu.
Acolo patul arăta ca în urma unui război. Cearșaful era răvășit cu multe pete de spermă uscată pe el. După ce-l întinse, Liviu ne imvită pe mine și pe Tudor să ne iubim, el așteptând ca pastila să-și facă efectul.
M-am îmbrățișat cu Tudor, începând să ne sărutăm, el coborând rapid iar la pulă. Ne-am așezat în cunoscuta poziție 69 lingându-ne și sărutându-ne reciproc în zonele intime, sub privirile lui Liviu.
În scurt timp am simțit cum pula lui Tudor de îngroașă și câteva jeturi îmi stropiră cerul gurii. Am înghițit tot, dar pula mea nu ceda ușor pentru că abia îi dădusem „lăpticul” lui Tudor.
M-am ridicat și l-am tras pe Tudor cu curul către pula mea. După ce mi-am umezit pula cu salivă din belșug, i-am proptit-o în anusul care aștepta să fie pătruns. Împingând, pula îmi fu înghițită de anusul lui Tudor și după zece minute mi-am lăsat câteva jeturi se spermă în el.
Când am plecat la baie să mă spăl, pula lui Liviu dădea semne de viață.
Întorcându-mă, l-am găsit pe Tudor cu limba între bucile flocoase ale lui Liviu., în timp ce acesta își freca ușor pula care era foarte erectă.
- Hai Vivi să încercăm să devii „fetiță”, îmi zise Liviu. Așează-te în coate și genunchi, ca să am poziție bună și șă pot fi blând cu tine!
În timp ce mă așezam așa cum îmi ceruse, Liviu luă dintr-o sticluță pregătită dinainte nișe lichid uleios cu care își masă pula, apoi cu același ulei îmi masă și mie anusul. Aveam o oarecare jenă, pentru că uleiul îmi dădea o senzație de rece, iar degetele lui Liviu îmi sonda deja interiorul. Tudor stătea și se uita la ce îmi făcea Liviu. Liviu se întoarse și luă de la capul patului chiloții lui care fuseseră purtați și mi-i îndesă în gură.
- Dacă simți că te doare, mușcă tare din ei!
Mirosul de pulă și coaie și gustul acruț de transpirație îmi inundară nasul și gura. Cu o mână pe pulpa mea și cu una pe pula care și-o potrivea în anus, Liviu împinse și simții cum capul mare își făcu loc în anusul meu. Era o senzație de disconfort. Pula intra încetișor, dându-mi o senzație de stomac plin. Cam după cinci minute am simțit flocii lui Liviu că-mi mângâie bucile. Eram plin!
Prins cu ambele mâini de pulpe, Liviu începu să facă curse din ce în ce mai dese, în timp ce Tudor se uita la fața mea să vadă vreo grimasă de durere. Vreo zece minute m-a frecat Liviu cu pula-n cur, fără a simți vreo jenă, pentru că din când în când, mai turna câteva picături de ulei pe pulă.
Ieșind din mine, Liviu se duse la baie. Nu ejaculase și socotise că era de ajuns pentru prima dată.
Tudor îmi smulse chiloții lui Liviu din gură și începu să-i lingă acolo unde stătuse coaiele.
- Îl iubești așa mult pe Liviu, l-am întrebat.
- Pur și simplu îl ador! Dacă ar vrea să mă țină pentru totdeauna la el, aș fi cel mai fericit!
- Dar ai părinți, ce-ar zice ei?
- Dă-i în pula mea! Se îmbată, se ceartă, se bat și mai ales când am văzut-o pe mama în pula celui care mă dezverginase, nu mai am nici un respect pentru ei!
- Cum așa, n-am înțeles!
- Eu am fost dezverginat de un băiat de la liceu din clasele terminale, pe când eram în clasa a patra. M-a avut în sala de sport împreună cu alți doi colegi de-ai lui.
- Păi tu ce căutai acolo?
- Îmi plăcea să mă uit la trupurile lor bine lucrate. În subconștientul meu, chiar voiam să se întâmple asta, chiar eu provocându-i!
- Păi ți-ai căutat-o singur!
- Nu sunt supărat pentru asta, nici nu m-am opus, dar devenise iubitul meu, mă vizita acasă sub pretextul că mă ajută la lecții. Dar într-o zi când am venit de la școală, i-am găsit călărindu-se în patul părinților mei. De atunci tata a părăsit-o pe mama și Nicușor locuiește la noi acasă și văd că o să am curând un frățior sau o surioară. Sunt gelos pe mama, dar în rarele ocazii când el vine la mine, nu-l pot refuza, îl iubesc totuși!
- Hai fiule, îmbracă-te și du-te acasă, că te-ai distrat destul! Și fii fără grijă, te-am trecut la fizică, îi zise Liviu lui Tudor când se întoarse din baie.
- Săru-mâna tati! O să vin la tine de câte ori o să mă chemi!
După ce plecă Tudor, Liviu mă luă lângă el în pat și ne-am culcat, el fiind obosit după noaptea cu Tudor.
Mă ghemuii la pieptul lui inspirând mirosul trupului său stând cu nasul în părul de pe pieptul lui, el punând un picior peste mine, fiind luat în stăpânire.
Când m-am trezit, Liviu stătea de vorbă cu cineva la ușă.
- Cine era, l-am întrebat când s-a întors.
- Era femeia care îmi spală lenjeria. I-am zis să vină luni, că acum am musafiri. Ea voia de fapt s-o fut, dar trebuie să termin cu tine ce-am început!.
Se așeză cu pula la gura mea și-mi zise s-o sug puțin.
În timp ce-o sugeam se întări și mă întoarse cu curul către el. De data asta nu mai folosi nici un ulei și mă luă la pulă pe uscat. O usturime crâncenă mă pătrunse, ceea ce îmi smulse un scâncet.
- Stai și rabdă că așa te rodezi!
De data asta îmi umplu curul cu spermă, ceea ce îmi mai domoli durerea. În baie l-am spălat cu mâinile mele la pulă, el stând ca un sultan să fie drăgălit prin locurile intime.
Noaptea a trecut cu încă două futaiuri, duminica găsindu-ne îmbrățișați și somnoroși.
Cearșaful de pe pat primi și ejaculările mele produse în timp ce aveam pula lui Liviu în cur.
După încă un futai duminică după amiază, m-a dus acasă, adică la cămin.
Scârțâitul paturilor noaptea îmi provoca niște mâncărimi în cur și aveam chef să fiu futut.
Am ieșit din nou afară și m-am îndreptat către poartă.
De data asta era de serviciu nea Lucian, care se uita pe o revistă porno.
- Ce-i cu tine măi Vivi, du-te de te culcă, nu mai umbla năuc!
Pula îi era sculată, provocată de imaginile din revistă
- Nea Luci, vreau pulă!
- Deci nu m-a mințit Valică! Ia vino tu la tata să-ți dea cea mai bună pulă!
Doar se descheiase la pantaloni, fără să-i dea în jos și mă băgă cu capul în pantalonii lui, primind o pulă noduroasă în gură. După ce ejaculă puternic , mă mai ținu un timp cu nasul în flocii lui, apoi mă ridică.
- Ți-a plăcut, asa-i?
- Da, dar eu o vreau și-n cur!
- Uui-haa! Bravo băiete, ai intrat pe făgaș!
Prăvălit cu bustul pe masă, și cu pantalonii în vine, mi-au fost liniștiți fluturii din cur de pula lui nea Luci.
În noaptea aceea am dormit adânc și abia m-am trezit când s-a dat deșteptarea.
La atelier, mă uitam după fiecare din mecanicii care lucrau și-i dezbrăcam în minte.
- Hei, dormi?
Mă trezii cu o palmă peste ceafă de la Mirel, mecanicul căruia îi fusesem repartizat. Era un tânăr de vreo 30 de ani, căsătorit și care aștepta un copil. În pauza de masă îl auzisem că spunea că duce dorul pizdii, că nevastă-sa nu-l mai primește, fiind în ultima lună. Am început să fiu mai atent și să îl mulțumesc cu acțiunile mele în atelier. Când am terminat lucrul, am mers să ne schimbăm de hainele de lucru și să ne spălăm. Când stătea pe bancă și-și dezbrăva salopeta, i-am văzut pula și coaiele prin cracul chilotului, venindu-mi apă-n gură de poftă. Părul de pe piept și de pe burtă mi-l descria ca pe un bărbat viril.
La plecare m-a luat cu el să mă trateze cu o bere la un bar.
Berea s-a lungit și îl văd pe nea Mirel că că se îndreaptă catre wc, eu urmându-l. Când și-a scos pula, după ce s-a pișat, și-a belit-o și o freca ușor. A văzut că mă uit la el și mi-a luat mâna și-a pus-o pe pula lui, eu începând s-o frec. A început să se scoale și văzând că eu continui, m-a luat de mână și m-a împins într-o cabină, intrând după mine. Așezat pe capacul wc-ului, așteptam în fața lui, el dându-și pantalonii și chiloții în jos îmi puse în față pula sculată. N-am pregetat și am luat-o-n gură, nea Mirel ținându-mă de cap și futându-mă în gură. N-a durat mult și i-am simțit sperma caldă pe care am înghițit-o imediat, după care i-am pupat coaiele și pula.
A doua zi m-a chemat în magazia de materiale și mi-a dat din nou pula să i-o sug.
Aveam totuși nevoie și de pizdă, așa că în sâmbăta următoare m-am dus la Nușa s-o fut.
Mi-a deschis coana Silvica care mi-a zis că Nușa nu-i acasă, dar pot intra.
După câteva discuții, coana Silvica îmi zise că știe pentru ce am venit și se poate oferi ea în locul Nușei. Văzuse că aveam erecție și pentru mine nu comta vârsta, pizdă să fie.
- Hai în dormitor, îmi zise.
Își dădu capotul jos sub care era goală, etalându-mi doi sâni lăsați și o pizdă cu flocii care începuseră să încărunțească.
Îi lăsai plăcerea să mă dezbrace cu mâinile ei și a fost plăcut impresionată de pula mea pe care o luă imediat în gură. Excitat de așteptare, i-am ejaculat imediat în gură și mă uitam cum înghite cu plăcere. M-am uitat apoi în pizda ei care stătea căscată și cu lindicul ce se mișca neastâmpărat. L-am lins auzind-o pe coana Silvica oftând. Încă se mai simțea miros de spermă, dovadă că în cursul zilei mai fusese futută.
...



    Login