Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintirile lui Vivi (1)
Autor : namur - 2019-06-28
Citita de 10963 ori - Nota 1.36 (193 voturi)
Mă numesc Vladimir Vlăsceanu, sunt un tânăr care încă îmi caut reperele în viață. Mi se zice Vivi după inițialele numelui.
Am crescut într-o casă de copii abandonați, fără să știu care îmi sunt părinții biologici.
Până la vârsta de șase ani am fost supus vitregiilor care se întâmplă în astfel de locuri, ca bătăi de la cei mai mari, furatul mâncării și în cel mai des caz al dulciurilor care ni se dădeau.
Asta, până când am intrat sub protecția șefei bucătărese, tanti Violeta. De atunci nu se mai atingea nimeni de mine și simțeam că încep și eu să trăiesc.
Îi mai auzeam pe ăia mai mari șușotind: „nu te atinge mă de ăsta, că e protejatul babei Leta”. „Baba” nu cred că avea atunci mai mult de 25 de ani, dar așa vorbeau ei.
Poate tot datorită protecției ei am scăpat de violurile care erau la ordinea nopții.
Îi auzeam că veneau după ora 22, nea Valică sau nea Lucian, paznicii de noapte (depinde a cărui tură era atunci) și se ducea la câte unul care se nărăvise la pulă și-l lua cu ei. Odată cu ei mai plecau și vreo doi-trei mai mari care aveau sămânță-n coaie.
Nu pot decât să-mi închipui ce se petrecea cu cel care era luat, dar vedeam ce făceau cei mari de 15-16 ani cu cei mici de 10-12 ani care intraseră în tagma homosexualității.
Pe la 14 ani, când mă furnica și pe mine prin coaie, mai ales când auzeam gemetele „fetițelor” sub asalturile celor care-i călăreau, mă masturbam.
Pe la 15 ani urmam cursurile unei școli de ucenici ca mecanic auto și eram foarte mândru de mine. Până și tanti Violeta mă privea cu alți ochi. Eram un tânăr subțirel, dar cu musculatura formată, blond, ochi albaștri, numai bun de mâncat de femei.
Într-o sâmbătă, tanti Violeta m-a luat la ea acasă.
Așa l-am cunoscut și pe nea Leonard, soțul ei, un bărbat cam la patruzeci de ani.
Am fost tratat ca un adevărat musafir, cu mâncare și băutură, ceea ce a făcut să mi se urce la cap. Începusem s-o văd pe tanti Violeta cu alți ochi, așa cum vede un bărbat o femeie. Și ce femeie!
La cei treizeci li patru de ani atrăgea privirile oricui, dar pe ale mele care abia atunci vedeam FEMEIA din ea.
De la un timp, nea Leonard a dispărut, rămânând doar eu cu tanti Violeta.
Privirile îmi erau atrase de sânii ei care se vedeau prin deschizătura capotului Cu trupul ei puțin plinuț, mă făcea să mă gândesc cum arăta goală și începusem să am erecție.
După câteva pahare, tanti Violeta m-a întrebat dacă am vreo prietenă, dacă am avut vreo legătură cu vreo femeie, chestii care parcă mă pregăteau pentru ceea ce avea să urmeze.
Satisfăcută de răspunsurile mele, eu fiind roșu ca racul, tanti Violeta începu să mă mângâie și să mă liniștească într-un fel.
Pe dracu! Erecția era vizibilă, foarte vizibilă la cei 20 de cm ai mei și probabil asta urmărea și ea.
Involuntar i se desfăcea capotul, arătând în fugă pubisul acoperit de păr creț și blond.
Pe pantalonul meu apăruse deja o mică pată, semn că „armăsarul” meu era greu de stăpânit.
Socotind că eram deja destul de pregătit, tanti Violeta mă luă de mână și mă duse în dormitor care era deja pregătit cu prosop pe pat. Începu să mă sărute și buzele noastre se uniră, limba ei pătrunzând printre buzele mele și „sărutându-se” cu limba mea.
N-am avut nevoie de acordul ei, că mâinile mele începură să umble între pulpele ei, gura mea mușcând ușor sânii obraznici.
Degetele mele pătrunseră printre buzele pizdii, unde le întâmpină o umezeală caldă.
Mîinile ei dibace începură să-mi descheie cureaua și pantalonii, trăgându-i în jos cu chiloți cu tot.
Dând cu mâna peste pula mea care se lipise de burtă, mă trase peste ea, ajungând cu gura la pulă pe care începu s-o pupe și s-o lingă pe toată lungimea. Eram pe cale să explodez și gemeam.
Când i-a luat capul în gură, n-am nai rezistat și vreo cinci-șase jeturi țâșniră în gura care le savura.
- Ooh, Vivi puiule, ce dulce ești, exclamă ea după ce înghiți tot din pula mea.
Eu eram ca leșinat de plăcerea ce-o simțisem.
Dar tanti Violeta mă împinse în jos, cu capul între pulpele ei.
Instinctiv am pus gura la pizda ei și am introdus limba între buzele pizdii. Umezeala cleioasă din interior avea un gust deosebit. Am început să ling și să sug din interior în timp ce tanti Violeta mișca din bazin gemând.
Pula iar mi se sculase și parcă știind, tanti Violeta mă trase iar în sus, punându-mi picioarele pe umeri.
Am intrat cu pula în ea dintr-odată până la coaie în țipătul scurt al ei. Nu mi-a păsat, am început s-o fut adânc însoțită fiind fiecare intrare de gemetele ei. Când am ejaculat, m-am prăbușit cu nasul între țâțele ei, ea oftând și mângâindu-mă pe cap.
Am scos pula plină de sânge uitându-mă speriat crezând că am rănit-o.
Ea se uită la pulă, o luă în gură și o linse, după care îmi zise să nu mă sperii, pentru că acum sunt bărbat. Mi se rupsese ața, dar eu nici nu simțisem, atât eram de înverșunat să-i fut pizda.
Se duse la baie să se spele și după ce se întoarse îmi zise că la noapte rămân la ei s-o fut toată noaptea.
- Dar cum se poate, ce-o să zică nea Leonard?
- Nu te speria dragule, nen-tu Leonard e impotent și steril totodată și e bucuros că am găsit o pulă tânără ca să mă facă să mă simt femeie!
- Dar cum să te fut de față cu el?
- Nici-o problemă, o să te iubească și el la pulă! Și încă ceva: de-acum să nu-mi mai zici tanti, să-mi zici pe nume, că după tot ceea ce s-a întâmplat între noi, meriți asta!
Eram goi în pat când a venit nea Leonard.
Chiar dacă Violeta îmi spusese că nu-i problemă, tot am simțit un fel de sfială și am tras un cearșaf peste mine.
- Nu te mai acoperi, că vreau și eu să-ți gust frumusețea asta de pulă! Îmi place că e mare și coaie pline!
Dădu cearșaful la o parte și începu să o lingă și s-o pupe. Lua coaiele în gură, le supse pe rând, băgă și limba între buci pe sub coaie, pula era din nou ca de piatră. I-am tras capul de sub coaie și i-am băgat pula în gură. Horcăia când i-am împins pula în gât și am vrut să mă retrag, dar m-a apucat cu mâinile de buci și s-a înfipt cu gura în pula mea, doar coaiele rămânând afară, pe care le strângea ușor ca și când ar pompa. Fornăia pe nas, aceea fiind singura cale de respirație, pula trecând de epiglotă. Am ejaculat vreo trei jeturi și am rămas așa, prizonierul gurii lui.
Violeta se uita zâmbind la noi.
Când s-a retras din pulă, a aspirat puternic aerul care-i lipsise cât a fost cu pula-n gât, apoi a început să mă pupe din nou la pulă.
Nu mai simțeam nici o jenă, eu stăteam întins cu mâinile sub cap și mă uitam la nesătulul de Leonard cum îmi lingea flocii blonzi de deasupra pulii șii din zona inghinală, îmi pupa pulpele acoperite cu firișoare aurii, apoi a coborât la picioare luând câte un deget în gură și sugându-l.
Mi se sculase pula din nou și i-am zis să se oprească pentru că vreau s-o fut pe nevastă-sa.
O futeam în sec de data asta, că nu mai aveam spermă și începuse să mă usture pula de la atâta frecat. Noroc că Violeta a avut orgasm și a atenuat usturimea. Tot timpul cât am futut-o, Leonard era cu limba între bucile mele.
Ne-am culcat toți trei, eu în mijloc, și am dormit vreo trei ore.
Am fost trezit de limba lui Leonard care îmi lingea sperma dintre floci și de pe burtă. Nu știu ce nai ba făcuse de mi-a borât pula cât dormeam.
Violeta era la bucătărie, pregătea ceva și după ce-am ieșit de la baie, așa gol m-am dus la ea și-am sărutat-o. Mi-a răspuns la sărut, cu o mână mângâindu-mi „bogăția”.
Mi-am luat apoi chiloții pe mine și am stat toți trei de vorbă în bucătărie. Acolo mi-au spus că vor să aibă un copil din sămânța mea, lucru ce m-a cam speriat.
M-au linițtit, zicând că eu n-am nici o obligație față de copil, ei declarându-l pe numele lor.
În noaptea aceea am futut-o de trei ori pe Violeta, de fiecare dată producându-i orgasm.
Leonard era pe post de vidanjor, pentru că o lingea de fiecare dată pe Violeta la pizdă după ce ieșeam din ea.
Duminică a fost doar o zi de relach, pizda Violetei fiind futută doar odată după prânz.
Seara am plecat la cămin, simțindu-mă parcă mai împlinit, mai bărbat.
Zilele treceau, sâmbetele erau zile în care mă descătușam sexual.
Leonard și Violeta mi-au cumpărat lenjerie intimă, simțindu-se într-un fel obligați să aibă grijă ca „dulceața” lor să stea în condiții cât mai confortabile.
Peste o lună, Violeta ne-a anunțat că va fi mămică și eu tătic.
De bucurie, am mai luat-o odată la pulă.
Colac peste pupăză, la cămin m-a acostat o „fetiță” de 12 ani care voia să-mi sugă pula. Valentin (așa îl chema) a stat toată noaptea cu gura la pula mea, spre invidia altor haidăi care voiau să-l fută.
Dar peste două luni, când a început ca burta Violetei să crească, am simțit un val de rușine de-mi venea să intru în pământ: Nușa, o fată de la bucătărie m-a felicitat pentru faptul de a fi tătic.
Mai târziu am certat-o pe Violeta că nu ți-a putut ține gura.
Mi-a zis că știa că Leo e impotent și a tot pistonat-o până când s-a scăpat și i-a zis cu cine a rămas gravidă.
- Dar nu-ți dai seama că ar putea să mă dea afară din cămin? Știu că la 18 ani trebuie oricum să-l părăsesc, dar de la 15 la 18, e cale lungă!
- Nu te teme, că Nușa e fată bună și știe să-și țină gura. Și dacă s-ar întâmpla asta, ai unde sta, vii la noi și ai să fii tăticul prezent în viața viitorului bebe!
- Frumoase perspective, ce să zic...!
Într-adevăr, Nușa și-a ținut gura, dar cu o condiție: s-o fut și pe ea!
Ea locuia împreună cu mamă-sa, o femeie de 60 de ani, văduvă.
Nușa nu era vreo frumusețe, Violeta fiind mult mai frumoasă ca ea, chiar dacă era mai în vârstă, dar ce-am zis, dacă are pizdă, nu contează, pula mea trebuie să fută!
Așa că într- altă sâmbătă, mă prezint la ușa lor cu un buchet de flori și o cutie cu bomboane.
Mi-a deschis coana Silvica, mama Nușei.
- Aa, trebuie că sunteți domnul Vivi, poftiți! Nușa e la baie, vă rog s-o scuzați!
Am intrat într-un apartament destul de spațios, curățel și am luat loc pe o canapea. Cât timp era coana Silvica la bucătărie să aducă ceva, irse din baie Nușa în costumul Evei.
- Oops!
Și zbughe-o înapoi în baie de unde se întoarse îmbrăcată într-un halat.
- Scuză-mă, nu știam căai venit!
- Nu-i nimic, doar știi pentru ce-am venit, tot o să te văd goală și tu pe mine la fel! Deja mi s-a sculat!
- Se vede, îmi zice ea cu ochii la drugul care se contura prin pantaloni.
Când a venit coana Silvica cu o tavă cu câte ceva de-ale gurii, eu nu știam cum să-mi ascund erecția. Dar am impresia că văzuse ce umflătură aveam în pantaloni, că zâmbi condescendent.
Am servit din cele aduse, am stat de vorbă, așa aflând că coana Silvica fusese profesoară, era văduvă de douăzeci de ani și se necăjea că Nușa nu învățase ca să aibă și ea un rost mai bun.
- Eeh, dar ce mă vait eu, voi sunteți tineri, vreți să vă bucurați de viață!
Asta mă duse cu gândul că știa pentru ce venisem.
De aceea mă ridicai cu toată erecția la vedere și luând-o de mână pe Nușa, o trăsei către camera care se vedea că era dormitorul. M-am uitat la coana Silvica, ce era cu ochii la erecția mea și ănghițea în sec.
„Ce pule o să-ți trag și ție babo, de-ai să te urci pe pereți” mi-am zis în gând.
În dormitor, Nușa nu mai avea răbdare și începu să mă dezbrace. Când văzu „armăsarul” de 20 de cm, făcu ochii mari și îi dădu un pupic pe cap.
- Cum e, îți place, e frumoasă?
- Aahh, abia aștept s-o simt cum se zbate în mine!
- Ia dă halatul jos să-ți văd pizda!!
Se trânti pe pat cu halatul desfăcut larg. Era goală în fața mea și chiar dacă muianul nu era prea grozav, corpul era super.
Pizda cu flocușori negri, aștepta cu buzele întredeschise pula.
Se vedea că era vizitată des, ceea ce-mi întări convingerea că Nușa e moartă după pulă.
Fără preludiu, am proptit capul pulii între buzele întredeschise și am împins, pula intrând cu un clefăit ca de mestecat mâncarea.
Nușa mă apucă cu mâinile de buci și începu să dea contre icnind. Începu să se tânguie în pulă, fără teama că ar fi auzită de maică-sa sau de vecini.
Mi-am dat drumul în ea, sperma ieșind pe lângă pulă și prelingându-se pe coaiele mele. pe bucile ei, apoi pe halatul de sub ea.
Când am ieșit din ea, mi-a lins pula și coaiele, curățindu-le de spermă. Cu halatul s-a șters la pizdă, apoi ne-am întins unul lângă altul.
Am stat de vorbă și așa am aflat că nu sunt primul care am futut-o, ea întâlnindu-se cu mai mulți tipi.
- Și cine a fost primul, dacă nu sunt indiscret?
- Primul a fost un coleg de-al mamei care o vizitează, profesor de fizică, mai tânăr ca ea cu 15 ani. Eram în clasa a opta și eram curioasă. Mă uitam prin ușa pe care o întredeschisesem la ei, erau goi amândoi și mă întrebam cum intră pula aia groasă în mama și n-o doare. Ba încă îl ținea cu mâinile de bucile păroase și-l trăgea în ea. Când a ieșit din ea și m-a văzut, i-a zis mamei: „Silvico, n-am să mai vin la tine dacă nu mi-o dai pe Nușa la pulă!” Mama, de teamă să nu-l piardă pe amorez, a fost de acord.
În noaptea aceea Liviu a rămas la noi și mi-a făcut pizda praf. Am rămas însărcinată și am pierdut sarcina la două luni. De atunci am rămas sterilă, nu mai rămân gravisă și mă fut, că nu mă satur de pulă. Liviu mai vine pe-aici și ne fute pe-amândouă, poate ai să-l cunoști dacă mai vii!
Când am ieșit să merg la baie, din camera în care făcusem cunoștință cu coana Silvica se auzeau zgomote suspecte.
Când m-am uitat prin ușa puțin. coana Silvica era cu picioarele pe brațele fotoliului și un tip împingea pula în ea la greu.
Întorcându-mă în cameră, îi zic Nușei că un tip o fute pe mă-sa.
Uitându-se, Nușa îmi zise că e Liviu, cel care a dezverginat-o.
M-am dus la baie și în timp ce mă spălam, intră și Liviu, cu pula din care atârna spermă.
- Ooo, salut tinere, Liviu mă cheamă și sunt de-al casei!
- Vă salut, sunt Vladimir, pe scurt Vivi!
- Îmi faci și mie loc să mă spăl?
- Sigur, poftiți! Dar ce pulă groasă aveți, încerc să-mi închipui cum a simțit-o Nușa prima dată!
- Ți-a povestit că eu am fost primul? A urlat cât a ținut-o gura, dar n-am iertat-o. Rar ai ocazia să fuți virgine în ziua de azi, nu-mi mai venea să ies din ea!
Mă uitam la el, un bărbat trecut de cincizeci de ani, dar bine, păros de la gât până la pulă.
A văzut că-l studiez și m-a întrebat:
- Îți plac? Să știi că sunt bisexual, fut și femei și bărbați! Și acum am foști elevi care vin la mine la pulă!
Mă ui...



    Login