Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Zona de joaca.
Autor : secret-d - 2015-06-29
Citita de 8192 ori - Nota 5.46 (28 voturi)
M-am trezit in īntuneric. Simt ceva peste ochi, o esarfa poate? Am īnceput să imi mișc māna pentru a ajunge la fata și am simțit o legatura la īncheietura mainii. Īncă īntr-o stare de somnolență, am devenit īncet conștient de corpul meu și am realizat că brațele și picioarele mele au fost legate de ceea ce am presupus a fi colțurile patul meu. Acesta a fost momentul in care am realizat ca sunt complet goala.

Am īnceput să intru īn panică. Respir repede și am īnceput să ma agit. Incapacitatea de a vedea m-a ingrozit chiar mai mult. Nu īnțeleg ce se īntāmplă, nu știu dacă să tip după ajutor sau sa stau in liniste. Am auzit o ușa deschisă și pasi venind spre mine. Simt o mānă pe fața și am sărit surprinsa, in lacrimi: "Te rog, nu știu ce se īntāmplă, te rog dezleagă-mă și ia tot ce vrei. Nu voi spune nimic nimănui. Te rog, doar du-te. "

Te aud rāzand lāngă mine. Te simt atingandu-mi brațele și fata. Am īncercat să nu imi arăt frica, dar am incremenit la atingerea ta.

"Shhh, nu există nici un motiv să te temi...." Cunosc aceasta voce, imediat m-am relaxat, ușurata că ești tu. Mi-ai scos esarfa de la ochi și am văzut fața ta frumoasă. Mă uit īn jurul camerei și vad lumānări peste tot. Am realizat că am fost legata de colturile patului.

"Nu mă sperii așa, m-am gāndit că esti tu! ". M-ai lovit imediat peste fata si m-ai apucat de bărbie. "Pisicuta nu vorbeste decāt dacă-i spun eu", ai soptit. Mi-am musca buza și am zāmbit. Am asteptat să te joci pe roluri cu mine de săptămāni, o să fie o noapte de distracție.

Te-ai mutat de cealaltă parte a camerei și ai luat ceva dintr-o cutie. Am auzit un sunet vag, in timp ce tu te-ai apropiat "Vei rămāne complet tacuta, nu vei face un sunet și nu vei ajunge la orgasm, pānă cānd am să-ți spun eu să ai orgasm. Ai īnțeles? "

Mă uit la tine, porți un tricou alb, și pantaloni negri. Arăți incredibil de fierbinte, iar dansul luminii lumānărilor iti accentueaza trasaturile. Aproape că am uitat să răspund la īntrebare. "Da, inteleg"

Simt o intepatura bruscă pe păsărica mea expusa, in timp ce tu continui sa-mi dai o palmă. "Da, cum?" . "Da, domnule", am spus. Tu imi mangai păsărica și zāmbesti "Pisicuto, foarte bine."

Mi-ai pus vibratorul pe clitoris și ai īnceaput să freci īn cercuri, lent. Raman fara suflare, și imi amintesc ce ai spus, fara nici un zgomot. Aplici o presiune ușoară, īn timp ce faci cercuri leneșe cu jucăria. Tu īntorci vibratorul și accidental imi misc șoldurile surprinsa. Scoti jucăria și imi lovesti din nou pasarica.

"Trebuie să īncerci mai din greu decāt atat, Pisicuto." Tu scotii vibratorul și cum īncep să ma concentrez, spun "Da, domnule"
Īncepi sa ridici ritmul și sa crești intensitatea vibrațiilor.Imi simt fata cum devine transpirata si respiratia foarte grea.

Am scapat un geamăt mic, dar il lasi sa alunece. Simt ca sunt aproape Am īncercat din greu să ma concentrez, dar continui să mă duci la limita și imi pierd controlul. Cu o voce șubredă spun: "Domnule, pot să vă rog sa am orgamsn?" Te uiti la mine cu ochii patrunzatori. "Nu pānă nu spun eu."

Am īnceput să ma agit de intensitatea vibratorului. Știu că iubesti acest lucru. După alte 3 minute abia reușesc să mai spun "Dom-nu-le, te rog" . Tu aduci vibratorul la cea mai mare intensitate și spui cu o voce catifelată: "Poti sa ai orgasm, pisicuta."

Am explodat și am simtit un lichid peste tot īn pat, pasarica mea tremura si simt cum sucul vaginal se prelinge incet pe fundul meu.

Dai la o parte vibratorul, te intinzi peste mine și īncepi să imi lingi sucul. Īncă sensibila, ma agit pentru a sta departe de limba ta calda, dar mă ții apăsat și ma gusti. "Mmm, ești așa de dulce, pisicuta mea obraznica."

Incepi sa mi-o tragi cu limba și gem "Mulțumesc, domnule." Ușor imi plasezi un deget in gaura și iti misti limba pānă pe clitoris.In timp ce sugi, mi-o tragi cu un deget si, din senin, mai introduci unul.

Te urci in pat, și continui să introduci degete īn mine. Cealaltă mānă isi face drum pānă spre sani și-l māngāie. Iti misti soldurile spre mine si īnlocuiesti degetele cu penisul tau tare. Suspin pe măsură ce īncepi să īmpingi tot mai adānc īn mine. "Ia-l pe tot, tarfa obraznica, gemi pentru mine!". Incep să gem și sa ma frec de penisul tau tare.

Te apleci usor și imi săruti gura puternic, forțānd limba in gura mea. Intri īncet in mine și imi săruti gātul. Incepi sa imi musti incet gatul și ma lingi pana spre ureche. Te apleci si mai mult și pui o mānă pe gātul meu, usor, simt ca mă sufoc. Īncepi să intri īn mine mai tare. Capul meu se agita și suspin pentru o gura de aer.

"Īți place, mica mea tarfa?" Bilele tale imi pălmuiesc fundul.
Plasezi ambele māini pe șolduri și intri īn mine. "Iti voi umple vaginul tau stramt cu sperma mea fierbinte." Simt ca iti dai drumul in mine si ma aduci din nou la limita. Ti-am strigat numele si am ajuns in acelasi timp la orgasm.

Īnchid ochii epuizată de modul in care te joci cu corpul meu. Simt cum imi dezlegi picioarele, sarutandu-mi gleznele si imi dezlegi apoi...



    Login