Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Virgina pentru el
Autor : Slave_life - 2017-06-08
Citita de 12473 ori - Nota 5.60 (50 voturi)
4 ani de liceu m.a asteptat Vlad. Era prieten cu fratele meu, amandoi mai mari decat mine cu 10 ani. Era un tip inalt, robust, brunet si ochii verzi. Mai tot timpul serios, calculat, matur si cu o privire taioasa care ma facea instant sa ma inrosesc si sa plec capul in fata lui. Vocea lui autoritara imo facea cuvintele sa inghete, iar atingerea lui ferma imi taia repiratia si imi crea un gol in stomac si un tremur pe care cu greu le puteam stapani. Stia ca sunt virgina si voia sa fie el primul care se bucura de asta asa ca timp de 4 ani m.a protejat, m.a incurajat si sustinut sa invat si sa intru la facultate, iar apoi mi.a primis ca o sa ma invete ce inseamna bdsm. Spunea mereu ca o fata asa cuminte si timida ca mine, va fi la un moment dat sclava lui perfecta.
Nu eram nici urata, nici proasta, iar baieti din liceu isi facusera un scop din a ma cuceri, insa eu....eu nu ma gandeam decat la Vlad. Era ceva la el care ma speria dar ma si atragea ca un magnet. Ma simtam in siguranta langa el, stia sa fie bland si bun si totusi ma intimida doar privindu.ma. Voiam sa imi pastrez virginitatea pentru el si eram convinsa ca e barbatul langa care voi ramane toata viata. Imi promisese ca dupa ce intru la facultate ma va duce la mare si acolo va fi gentil si va face ca prima data pentru mine sa fie ca o poveste.
Cand am implinit 18 ani, am terminat liceul, am intrat la facultate si eram in al noualea cer. Asteptarea se terminase si in sfarsit il puteam avea pe Vlad....sau mai bine zis, el ma putea avea pe mine.
In dimineata in care trebuia sa plecam l.am vazut mai serios decat de obicei. Parea suparat, chiar nervos....era ceva ascuns in ochii lui cei verzi....ceva ce nu mai vazusem pana atunci. M.a ajutat cu bagajele in fata blocului si cand am ajuns in parcare mi.am facut curaj sa il intreb daca e totul ok.
- Da! mi.a spus el rastit si uitandu.se la mine cu o privire nebuna. Vreau sa te urci in masina si sa taci tot drumul....trebuie sa ma gandesc la ceva, a continuat el si mi.a deschis portiera.
M.am conformat si pret de 3 ore am tacut. Conducea calm langa mine fara sa ma priveasca, fara sa spuna nimic.
Cand am ajuns in fata casei de pe plaja, nu m.am mai putut abtine si l.am intrebat a cui este.
- E inchiriata doar pentru noi saptamana asta. Suntem singuri si nu o sa ne deranjeze nimeni. Stai aici pana duc eu bagajele si vin sa te iau.
Am zambit si am ramas langa masina cu ochii atintiti pe apa de un albastru-verzui atat de frumos, lasand vantul sa ma mangaie pe intregul corp.
Nu a durat mult si s.a intors, s.a apropiat de mine, mi.a ridicat barbia si m.a sarutat.....apasat si dur, mucandu.ma de buza de jos. Simteam ca mi se inmoaie picioarele si ca o sa ma topesc langa el. Aveam niste emotii mai mari ca la examene.
M.a luat de mana si am intrat in casa. M.am aplecat sa ma descalt sprijinindu.ma de el, iar cand m.am ridicat l.am privit fix in ochi si i am spus ca e foarte frumos si ca ma bucur mult ca am venit aici cu el. Mi.a zambit si m.a mangaiat pe obraz...
- 4 ani am crezut ca esti o fata cuminte, dar nu esti decat o curva ca toate celelalte si zilele astea o sa iti arat ce primesc curvele!
- Poftim? Curva? Cum poti sa spui asta despre mine? - i.am raspuns socata, neintelegand nimic din ce vrea sa spuna.
- Taci! mi.a spus raspicat lovindu.ma cu palma peste fata atat de tare incat m.am dezechilibrat si am cazut pe gresia rece.
Socata de reactia lui si speriata de ceea ce o sa urmeze am inceput sa plang. Mi.am dus mana la gura si am simtit un firicel de sange care imi curgea din buza de jos.
- Vlad te rog! De ce faci asta? Te implor nu imi face rau!
Atat am apucat sa murmur printre lacrimi pana cand el s.a aplecat asupra mea cu o viteza si o ura greu dedescris si m.a apucat de par ridicandu.ma in genunchi.
- Mi.a spus tot colegul ala al tau. Cum ai dansat cu el la balul de absolvire si cum te.a futut in baia restaurantului...cum gemeai de placere cand te desvirgina si cum l ai lasat pe el sa fie primul ca o tarfa ce esti!
- Nu, Vlad te implor, nu e nimic adevarat. Sunt inca virgina, nu am facut nimic cu Matei. Te rog sa ma crezi....te implor. Vlad ma sperii, te rog....nu am facut nimic iti jur - ii spuneam eu stand in genunchi in fata lui, plangand. Ma simteam umilita si eram disperata pentru ca imi era frica de ceea ce o sa urmeze si nu stiam cum sa il conving ca nu e nimic adevarat.
Din pacate privirea lui era atat de arzatoate si de neinduplecat incat orice as fi zis nu ar fi fost destul...voia sa ma pedepseasca si nimic nu l.ar fi oprit. M.a lovit din nou peste fata si ma trantit de podeaua rece.
- Sa nu te mai aud! Nu voiam sa ma vezi asa, dar o sa platesti pentru ce ai facut.
Am ramas nemiscata acolo jos, plangand si acoperindu.mi fata cu mainile. Obrazul imi ardea, simteam gustul sarat al firicelului de sange...iar el....el m.a ridicat din nou de par cu o forta incredibila si m.a asezat in genunchi. Aplecat deasupra mea a rupt rochia cu care eram imbracata si am ramas in fata lui cu sanii expusi si doar cu o pereche de chiloti tanga pe mine. Incepusem sa tremur si incercam sa imi acopar saniii goi cu mainile insa degeaba....minle dadea la o parte cu o violenta fara margini.
Tinandu.mi mainile ridicate deasupra capului il vad cum se ridica la un moment dat si apuca o sfoara de deasupra mea. Ma uit in sus si vad ca era agata de un carling prin in tavan care parca era pus acolo special pentru mine. Imi leaga mainile cu sfoara respectiva atat de strans incat aproape ca nu le mai simteam si se da cativa pasi inapoi privindu ma asa.....doar in chiloti, in genunchi, cu mainile ridicate si legate deasupra capului, plangand si tremurand de frica.
- Am vrut sa te educ, sa te iau incet, sa te invat.....m.ai dezamagit si abia acum o sa intelegi ce primeste de la mine o sclava care ma dezamageste. Sa nu incerci sa scapi ca nu ai cum.
- Vlad nu! Te implor nu imi face rau, te rog frumos, nu am facut nimic.
- Degeaba ma implori....am sa ma opresc abia cand am sa consider eu ca ai inteles. Conserva.ti energia ca o sa ai nevoie de ea. Imi pare rau, dar tu ai ales sa te futi cu ala intr.o seara dupa ce eu te.am asteptat 4 ani.
Il vad cum isi scoate cureaua de la pantaloni cu un zgomot care imi mai rasuna si astazi in minte. Se plimba in jurul meu cu ea in mana si cand ajunge in spatele meu O ridica si ma loveste usor pe fund....simt o mica usturime si o explozie de excitare. Frica, durerea, sentimentul de neputinta si umilinta de a fi asa expusa in fata lui.....toate astea au culminat si am simtit doar cum chilotii mi se uda iar sfarcurile mi se intaresc.
- Ce naiva esti! -imi spuse el razand sarcastic. Crezi ca asta vreau? Sa te excit? Crezi ca o sa iti placa?
In secunda urmatoare ma lovi peste fund cu toata puterea, iar din gura mea a iesit in tipat atat de tare incat am crezut ca se va auzi de la un km. Simteam cum mi se crapa pielea, iar el continua sa rada si sa ma loveasca. Una dupa alta, simteam loviturile lui pe spate, pe fund, pe sani, pe abdomen, pe coapse......degeaba incercam sa ma feresc pt ca nu aveam unde sa ma duc si nici cum sa ma misc prea mult. Plangeam si tremuram, ma ustura tot corpul si totusi senzatia de excitare nu disparea. Cu fiecar lovitura ma udam si mai tare, simteam o caldura care imi inunda corpul si aveam senzatia ca in chiloti facusem o adevarata balta. Ma intrebam in gandul meu cum poate sa ma doara atat de tare si sa imi placa in acelasi timp si cum pot sa fiu excitata cand un tip ma bate cu o curea.
La un moment dat loviturile s.au oprit. Am simtit cum vine langa mine si isi trece mana pe spatele meu mangaindu.mi parca pielea tumefiata si rosie. Nu mai aveam putere sa ma mai misc, dar am tresarit involuntar. M.a trecut un fior in tot corpul si mi.am intors privirea catre el, plangand in continuare.
-Te implor opreste.te! Nu ma mai lovi te rog! Ma doare foarte tare, te implor nu ma mai lovi.
Vlad nici macar nu s.a uitat la mine. S.a indepartat putin si m.a lovit din nou cu aceeasi forta. Am tipat iarasi dar fara niciun rezultat....el ma lovea in continuare inganand ceva ce imi era imposibil sa descifrez.
Dintr.o data isi inclesteaza mainile puternice in parul meu si imi dezleaga mainile. Imi las tot corpul moale si ma "prabusesc" la picioarele lui. Ma ridica de par si se uita la mine....fata mea era speriata, plina de lacrimi, cu urme de sange in coltul gurii si cu rimelul intins de la atata plans
- Iti e frica de mine? Te doare? - ma intreaba el rastit, iar eu doar ma uit la el fara...



    Login