Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataViol.. ca la carte
Autor : Albinutzsa - 2011-09-08
Citita de 27050 ori - Nota 7.90 (41 voturi)
Buna tuturor. Pot spune ca sunt noua pe aici si.. nu stiu cat de bine ma voi descurca cu scrisul.. so, nu fiti prea duri cu mine la final.


S-a intamplat intr-o seara cand am ramas am venit de la discoteca, acum doua saptamani. Eram amandoi bauti, rupti in gura, pe romaneste. Am conectat telefonul la boxe, pornind muzica, in surdina, incepand sa dansez apoi usor, lasciv, provocator. Imi place la nebunie sa ii dansez. In clipele de fata, cand eu dansez, el devine extrem de mandru caci, multi ma vor insa doar el ma are. Revenind. Incepusem sa dansez incet, lasciv, lasandu-ma pe vine, ridicandu-ma apoi. Paseam incet spre el, oprindu-ma in fata mea. Mi-am departat picioarele, ajungand in poala lui, stand cu picioarele de-o parte si de alta a taliei lui. Sarutari pasionale, mangaieri, usor usor, ajungand amandoi in lenjerie intima. Am inceput sa il sarut pe abdomenul bine lucrat, ridicandu-ma rapid de pe el, incepand sa dansez murdar, renuntand la sutien, pe ritmul melodiei, apoi la bikinii negri din dantela. El se ridica si ma ia de mana, ma trage peste el, eu aterizand langa el, in pat. A inceput sa ma sarute pasional, ducandu-si o mana la clitoris, frecandu-l repede, facandu-ma sa ma umezesc intr-un timp destul de scurt. Mi-am dus mana pe boxerii lui, simtindu-i barbatia tare insa, mai era de lucrat la el. I-am tras usor de boxeri in jos, incepand apoi sa imi plimb mana pe barbatia lui facand miscari circulare. Il priveam in ochi, tresarind apoi usor cand el ma penetrase cu un deget, apoi in scurt timp, bagandu-l si pe al doi.
<< - N, vreau sa mi-o tragi brutal.. ca si cand m-ai viola insa.. vreau sa ma fortezi>>, i-am zis eu, lasandu-l pe el putin socat. Stia de ceva luni ca sunt bi si ca imi doresc sa fiu cu o femeie insa.. sa ma violeze, sa ma lege si toate cele, in niciun caz. S-a ridicat fara sa scoata vre-un cuvant, disparand din camera. Am ramas proasta. Ma lasase balta? Nervoasa am inceput sa ma imbrac, fiind hotarata sa plec. El revenise, privindu-ma incruntat, impingandu-ma in pat.
<< - Dezbraca-te>>, mi-a ordonat el. << Nu, mi-a trecut tot cheful>>, am zis in sec, dandu-mi ochii peste cap. El m-a apucat de mana si m-a ridicat, intorcandu-mi-o apoi, ca si cand mi-ar da-o peste cap. Am scancit, maraind apoi nervoasa, uitandu-ma la el peste umar.
<< - Mi-as pula in tine, ce dracu faci ma?>>, l-am intrebat nervoasa. Acesta ma impinse, eu cazand in genunchi, cu capul in perna.
< - Stai asa>>, mi-a zis, eu ramanand nemiscata. A scos de sub pat o funie, legandu-ma la maini. Evident, am inceput sa rad, nevenindu-mi sa cred ca se pune cu nebuna si ii face pe plac.
<< - Ah, nebunule>>, am zis razand, intre timp el tragandu-mi jos blugii si bikinii. Se aplecase, incepand sa ma linga in pizda brutal, strangandu-ma de buci, din cand in cand, muscandu-ma de clitoris. Imi placea. Gemeam incet, umezindu-mi din cand in cand buzele.
<< - Vrei pula aa? Iti dau pula>>, a zis el ridicandu-ma, dandu-mi capul pulii belit, eu luandu-l in gura. Am inceput sa il sug cu salbaticie, racaindu-l din cand in cand cu dintii.
<< - Usor cu dintii ca iti rup pizda>>, mi-a zis el usor nervos, plesnindu-ma peste fata apoi peste san. Am marait incruntandu-ma, muscandu-l usor de cap. Acesta ma plesnise din nou. Era brutal, imi placea insa.. o lua in serios.
<< - Nu ma mai plesni ca bag pula in gura ta>>, i-am zis nervoasa. Acesta incepuse sa rada, venind la spatele meu, intrand in mine brutal, incepand sa se miste rapid. Urlasem de durere, maraind apoi.
<< - Usurel idiotule>>, am zis dura. Acesta imi duse mana la gura, tragandu-mi-o rapid, lasand-o apoi pe gat, aducand-o si pe cealalta, strangandu-ma de gat apoi.
<< - Iti place tarfo?>>, m-a intrebat, mutandu-si apoi incet locatia, in fund. Am urlat caci, nu prea imi placea sa imi dau fundul la bataie.
<< - Nu fundul>>, am zis incepand sa ma zbat. El isi duse mainile pe sanii mei, plesnindu-ma peste el, strangandu-ma, rasucind sfarcurile precum un nebun. Ma excita enorm cand era dur insa.. acum deja era dureros.
<< - Usurel>>, i-am spus iarasi. El revenise la gura mea, dandu-mi muie brutal, tinandu-ma de cap si de gat, tragandu-mi-o in gat. Simteam ca ma inec caci barbatia lui era lunga. Am tusit de cateva ori, scuipand apoi pe scula lui, saliva. El ma plesnise, bagand-o iar in gura mea.
<< - Ai vrut viol, na viol>>, a zis continuand sa ma futa. << Vrei sa il chem si pe A?>>, a intrebat el. A. era un bun prieten de-al lui din copilarie ce, acum era acasa. Scoase telefonul, sunandu-l, spunandu-i cum sta treaba. Evident la inceput nu a fost de acord, intr-un final cedand, recunoscand ca de mult ar vrea sa mi-o traga. In 10 minute A. apare in camera, incepand sa se dezbrac...



    Login