Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Umilit de o Shemale
Autor : dumi54 - 2013-03-18
Citita de 16682 ori - Nota 7.12 (25 voturi)
Era o seara calda de iunie,iar eu mergeam sa vizitez o matusa,la Targu' Jiu.Aveam neaparata nevoie sa ma usurez asa ca am cautat o zona mai retrasa,ferita de priviri indiscrete.Am descoperit intr-un final locul dorit,insa in momentul in care am privit dupa zidul pe jumatate daramat am observat si silueta superba,cu niste tocuri inalte si o fustita scurta care evidentia ii fundul bombat.Lucrul bizar era faptul ca se afla acolo din acelasi motiv ca si mine.Si ea se usura...tot din picioare,ca si mine.Emotiile ma coplesisera,stateam acolo,si ma holbam pur si simplu la ea.
S-a intors la final,prea devreme totusi pentru ca eu inca nu apucasem sa ma dezmeticesc bine,iar in momentul in care m-a observat a ramas cu aceeasi expresie ca si mine.I-am spus:
-Stai linistita,micul tau secret e in siguranta.(Oricum nu cred ca m-as si apucat sa urlu pe strada ca am tipa e travestit. Intre timp, si-a revenit si se apropia de mine,deoarece stateam chiar in singurul loc accesibil pentru a iesi de acolo.
-Ai un corp superb,stii?.I-am spus zambind timid.
-Da stiu.Dar nu-mi displace sa o aud.Mi-a raspuns afisand un zambet absolut provocator.
-Stii,nu sunt din zona si as cam avea nevoie de un ghid.Ai vrea saa...?
-Sigur,unde vrei sa ajungi?
-Pe Unirii,dar n-am nici cea mai vaga idee unde e.
M-a tras de tricou in directia ei,facandu-mi semn sa o urmez.Mi-a spus:
-E mult de mers si deja s-a intunecat...Vino,hai,dormi la mine.
Fanteziile mele erau aproape sa se implineasca,dar eram nevoit sa refuz.
-Imi pare rau,dar i-am promis matusii ca o sa ajung astazi,pe la ea...
-Bineeee,cum vrei.Macar haide sa bem un pahar de ceva... . La insistentele ei am urcat sus.Era un apartament luxos cu minibar,si un dormitor cu un pat imens. Am intrebato daca locuieste singura,mi-a raspuns afirmativ.
-Dute,stai jos in sufragerie.M-am conformat in timp ce ea s-a dus sa aduca bauturile.
-Mie adumi un Pepsi ,daca ai,te rog.I-am strigat.
O chema Alina...S-a intors si am conversat despre decizia ei de a fi asa,i-am dezvaluit ca si eu visam la asa ceva,m-a sfatuit si s-a dovedit o persoana foarte placuta.Eram excitat teribil,si doar vorbisem pana atunci. Mi-a spus sa continui povestirea,iar la un moment dat din senin m-a sarutat.Fluturasii din stomacul meu erau teribil de agitati, iar eu nu m-am putut abtine si mi-am plimbat mana in sus pe sub rochia ei pana aproape de jucaria ei. Am continuat sa o mangai pe fese,in acea zona moment in care s-a tras mai incolo, si m-a impins.Privirea i se schimbase,ochii verzi-caprui ii erau sfredelitori. N-am inteles de ce.Doar mi-a ordonat sa sa ma dezbrac.In momentul in care am ramas doar in sosete si boxeri, m-a privit,s-a apropiat de mine si mi-a spus:
-De tot!
-Dar,Alina.... eu..
-Nici un dar! Mi-a spus dupa ce m-a scuipat si mi-a dat doua palme.
M-am conformat...dupa care a venit ordinul urmator "In genunchi!"Nu a spuso pe un ton rastit dar autoritatea din cuvintele ei era necontestabila.Si-a dat jos maioul,apoi sutienul apoi m-a scuipat din nou,pe motiv ca " Ce ma holbez asa?". Si-a dat jos futita iar de sub chiloteii ei minusculi a iesit un penis semi-erect dar undeva la 17-18 cm. in starea aceasta.
- Hai,suge-o!
-Dar nu stiu cum... Alina,te rog..
In momentul acela s-a indepartat a luat telecomanda si si-a pus un film porno pe laptop in timp ce eu doar priveam,destul de uluit de situatie.In momentul in care pula ei era in erectie,o erectie superba tin sa mentionez, mi-a spus:
-Nu stii sa sugi zici...bine pizdo.Acopera dintii cu buzele!Poate indraznesti sa nu ii acoperi cum trebe'.
N-am apucat sa mai spun nimic, M-a prins de parul de la spate mi-a dat capuc pe spate si mi-a infipt pula aceea enorma pe in gura.In ajungea pana in gat,ma sufoca.Gura mea era inundata de pula ei imensa iar saliva mi se scurgea pe barbie si piept.Ma ustura gatul si aveam probleme serioase de respiratie dar continua iar uneori ma tinea de nas pana ma inroseam de tot.Si-a scos pula enorma din gura mea fara sa termine, dar intr-o erectie perfecta, si s-a intreptat spre dormitor.A revenit de acolo cu 2 strap-on-uri de dimensiuni medii,o sfoara cu care mi-a legat mainile la spate si un dispozitiv pe post de calus:un fel de bila care in venea in gura si era fixata de cap,care ma facea sa salivez continuu. A inceput sa ma penetreze anal,cu un doua degete,apoi 3, lubrifiate doare de transpiratia mea si flegmele pe care le-a expediat in curul meu.Apoi,au urmat dildo-urile,pe rand iar curul meu ma durea si ma ustura atat de tare.. . M-a lasat un minut sa imi revin timp i...



    Login