Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

transformat in fetita
Autor : bucanita - 2016-10-20
Citita de 12264 ori - Nota 5.75 (56 voturi)
Experienta care v-o expun este reala in totalitate.

Sunt de 7 ani integrat in jocurile dominare-supunere fiind submisiv. De-a lungul timpului am avut cateva stapane si un cuplu de stapani, avand cu acestia experiente foarte variate si extrem de perverse.
Astfel, cautand pe un site de profil o stapana, am gasit un cuplu care cautau persoane open mind. Zis si facut am interactionat prin mesaje, iar spre dezamagirea mea cuplul se despartise si ramasese decat partea masculina.
Asta e, mi-am zis, caut in continuare. Insa, dupa vreo cateva zile, primesc un mesaj prin care ma intreba daca nu doresc sa fiu sclavul lui.
Nu eram de acord cu intalnirea mea cu un barbat, insa involuntar gandindu-ma cum m-ar fi dominat, m-am excitat putin si i-am raspuns “de ce nu?!”
Au urmat discutii prealabile cu privire la ce doream fiecare de la presupusa viitoare relatie.
Prima intalnire a fost un dezastru, datorita inhibitiilor amandorura, terminandu-se cu un sex oral ce i l-am facut.
Au urmat doua saptamani in care nu ne-am vazut, dar am pus la punct detalii viitoare despre relatia stapan-sclav, astfel eu trebuia sa ma adresez cu stapane, iar el trebuia sa-mi vorbeasca la feminin, numai la feminin, caci urma sa devin sclava, fetita, curva, tirfa, pizda lui. Convenisem ca la toate intalnirile, eu sa fiu imbracat, pe sub hainele cu care mergeam in public, in femeie, adica colanti decupati in zonele intime si rochita scurta stransa pe trup.
Stabilim ziua si locul intalnirii, acesta urmand sa vina cu autoturismul ce avea geamuri fumurii pe spate.
Urcandu-ma in spate in spun:
-Buna stapane
-Buna curvo, ce faci …
Au urmat niste discutii banale, timp in care eu m-am dezbracat de hainele de stada ramanand imbracat in femeie. Adevarul este ca am niste trasaturi foarte feminine, picioare lungi si drepte, coapsele putin dezvoltate si un fund bombat, iar colantii si rochita puneau in evidenta toate aceste forme.
Am sarit printre scaunele din fata si m-am asezat in dreapta, picior peste picior, cu fundul orientat care el.
-Tarfa, ce bine arati!
-Iti place fundul meu? Stapane
-Imi plac cracii tai si …..curul, moment in care a inceput sa ma pipaie.
Aveam o senzatie ciudata, de rusine dar si de excitare.
-Ma bucur ca iti place fundul meu, am incercat eu sa-l irit putin.
-Ma enervezi, am spus ca este cur, iar in curand o sa te fut si o sa fie pizda mea, si tu esti o tarfa muista.
-Da stapane.
Nu dupa mult timp am ajuns intr-o padure unde stapanul a oprit masina. Am coborat, iar stapanul s-a oprit langa un copac si si-a intins mainile prinzandu-se de o creanga.
-Hai curvo, aseaza-te in genunchi in fata mea si fa-ti treaba
Am executat ordinul, i-am dat pantalonii si boxerii pana la glezne si punandu-mi mainile pe curul stapanului am inceput, avand gura deschisa si limba scoasa, sa-i ghidez pula semierecta pentru a intra in locul cald si umed. Am intarziat cat mai mult intrarea pulii in gura pentru a-i mari dorinta, in acest timp, pipaindu-l cu limba.
Dupa ce i-am luat-o in gura am inceput sa fac miscari de dute-vino cu gura in pula lui, in tot acest timp tinandu-I palmele pe cur, mangaindu-i bucile.
-Curvo, ce bine o sugi, ce-mi place sa te fut in gura …
Dupa cateva minute stapanul si-a tras pula din gura mea spunandu-mi ca este timpul sa ma faca femeia lui. Am inteles mesajul si m-am ridicat in picioare, m-am intors cu spatele la el prinzandu-ma cu mainile de cranga de deasupra capului. Mi-am bombat fundul si am inceput sa ma frec de pula lui. Acesta, dupa si-a lubrifiat pula, mi-a ridicat rochita si prin decupa...



    Login