Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Totul de dragul placerii.
Autor : Hurry7777 - 2017-08-19
Citita de 6082 ori - Nota 2.41 (22 voturi)
Nu exista categorie pentru asta. Nu citi daca ai imaginatie bogata sau..esti hEmofob/(a). (Frica de sange)

-Prea slab. Prea gras. Prea inalt. Prea scund. Mm..perfect. cred ca o sa ma distrez cu el in seara asta.
Apasa butonul telecomenzii si un adolescent cu ochii caprui, brunet si..gol. aparu suspendat de lanturile de care era legat si prins in tavan. Luă cutitul.
-Ia sa vedem din ce esti facut.
Il mangaie pe fața si il linse. Isi trecu usor mana prin parul lui. Se invartea de jur imprejur studiindu-l. Incerca sa isi dea seama daca va rezista in timp ce va incerca sa-si satisfaca placerile. Il mangaie tandru. Adolescentul, parea sa se simta in siguranta. Trecu mana peste abdomenul sau, din spate il saruta pe gat. Si intr-o secunda baiatul vazu lama cutitului iesind prin abdomenul său. Sangele curgea in nestire. Il durea. Era ingrozit si terifiat. Nu intelegea de ce nu se putea misca. Desi era legat ar trebui sa se poata zbate macar. Incerca sa strige dar era in zadar.
-Ah dragul meu, ai uitat nu-i asa ? Te-am paralizat dupa ce ne-am intalnit in afara afara acelui club. Iti amintesti? Erai ametit si voiai sa pleci cu masina. Nu puteam sa te las sa ai o moarte atat de banala. Acesta e cadoul meu petru tine. Ai vrea sa imi multumesti nu? Uite! Arătă spre oglindă.
Baiatul vazu cu stupoare ca gura-i era cusuta. O multime de zgarieturi superficiale ii acopereau corpul care nu de mult era de invidiat.
Se aseza in fata lui pe un scaun vechi. Camera era destul de intunecata dar se putea vedea destul de bine. Luă cateva cutite mici.
-Ia sa vedem daca iti pot ajunge la inima. Aruncă unul. Ah! Am fost atat de aproape.
Al doilea il nimeri in umar. Al treilea, in coapsa. Trecu mana peste sange si isi linse degetele de parca ar fi fost sirop. Se apropie, scoase un cutit si intoarse lama spre propiul corp si il infipse adanc. Dupa care scoase altul si il infipse si pe acesta. Nu schita nici macar gest. Nici placere nici durere. Nu aveai cum sa intelege ce simte. Insa privirea spunea totul. Îi tremura intregul corp. Trecu degetul peste propriul sange si il puse pe buzele baiatul suspendat la cativa centimetri de podea. "Prietenul" său parea sa respire neregulat.
-Shhht liniste-te iubire, nu ti-a zis nimeni ca nu exista placere fara durere? Savurează!
Luă un ac, destul de gros. Ca cel de cusut pantofi.
-Am auzit ca e o placere deosebita. Vei fi primul care incearca! Bucură-te! Îi infipse acul pe uretră incercand sa mentina contactul vizual. Nu parea sa fie in chinuri. Probabil, chiar îi placea.
-Ce pacat ca nu poti sa iti exprimi sentimentele acum. Nu? Iti cunosc vocea. E superba. Am ceva special pentru tine. Te-am pregatit din timp stai linistit. Acesta dragul meu se numeste speculum anal. Multi ar spune ca e un dispozitiv metalic pentru a-ti mari orificiul anal si a-l mentine intr-o pozitie fixa. Ei bine eu il numesc, miracol.
Il fixa foarte bine si ii largi curul cat se putea de mult. Isi lua jucaria si incepu..
-Oare cat intra?
Il impingea inauntru si il scotea in afara dupa care il impingea din ce ince mai apasat, parca mai adanc. Incepu sa picure sange pe podea.
-Se pare ca pot sa te "adâncesc" cum s-ar spune. Zambi.
Incepu sa il taie pe spate dar de aceasta data nu superficial. Infigea toata lama cutitului in spatele acestuia. Nu era foarte lung. Si tinand apasat, tragea de cutit in jos lasand urme adanci. Proceda la fel cu bratele. Se aseza pe scaun si privi savurand. Putea citi in ochii lui intrebarea "de ce?"
-De ce. Cum de ce ?! De dragul placerii "carnale" Mi-ai zis odata " Daca as fi cu tine, te-as iubi pana as muri, chiar si mai mult." Ti-am zis sa imi demonstrezi si ai zis ca ai face orice pentru a ma convinge. Dar ghici ce. Nu esti prea convingator. Îl saruta. Inchise usa lasandu-l sa sangereze pana la moarte.
..........................................
Ce e cu tine, J ? Ceva in tine s-a rupt.
Zambi magulit. Privea in gol ca un sociopat:
- Nu, nu e bine ce spui. Te inseli
- J, ce e cu cadavrele din subsol?
- Ce e cu ele ? Au simtit nivelul maxim de iubire.
- Nu esti coerent..
Se enerva si vorbi printre dintii inclestati:
- Ce nu pricepi?! Sunt...fostii mei iubiti.. Le-am zis ca ii iubesc si m-au intrebat cat de mult. Asa ca, le-am aratat cat pot iubi eu.
- I-ai...



    Login