Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Totul de dragul placerii 2.
Autor : Hurry7777 - 2017-08-24
Citita de 4793 ori - Nota 2.20 (10 voturi)
Daca ai citit "Totul de dragu placerii" si nu ti-a placut, ei bine fragmentul doi poate iti schimba parerea despre Jason. Nu inventez fragmente noi dupa comentarii ca sa ma explic sau ceva. Doar ca asta e ideea de baza a povestii( si am povestea in cap de vreo 3 sau 4 ani) iar ce e cu sex a venit pe urma. Enjoy ;)

Stateam in pat, priveam in tavan. Si tarfa era pe treaba. Ea facea ce stia mai bine. Iar eu, ma plimbam printre ganduri.
-Ah perfect iubito. Tine-o tot asa. Tu stii mai bine ce imi place.

"Hmm, lumea incepe sa ma judece. "Esti sadic", spun ei. "Du-te la psihiatru". Ha! Incredibil cum lumea judeca dupa un simplu fragment, fara sa stie intreaga poveste."

Incepu sa ma sarute pe gat, ma zgaria incet cu unghiile pe corp
-Lasa saruturile si infige unghiile mai tare. Sau ai inceput sa uiti? Stiu ca nu te-am mai chemat de mult. Dar totusi. Am niste pretentii la cati bani arunc pe tine. Ahh, da! Vad ca incepe sa iti revina memoria.

" De-ar sti ei ca tor ce fac eu este bine. Nu eu sunt de partea intunecata aici. Cadavrele din subsol? Da..sunt acolo. In putrefactie. Si da, am simtit o placere profunda vazandu-i experimentand durerea pana la limita superioara. Dar.. Acei..defapt acesti "sarmani chinuti" au fost doar niste paraziti ai societatii."

-Stai pe burta. Fa ce esti invatata sa faci. Lasa-ma sa te fut eu ca la cum vad ca te misti si sa mi-o sugi o ora si tot degeaba. Ah ce bine suna cand iti dau palme peste fund. Te-ai lenevit asa? Ai inceput sa te porti de parca ai fi indragostita. Crede-ma nu vrei sa te iubesc eu! Tarfo. Esti aici sa cersesti pentru bani asa ca macar presteaza cum trebuie. Ceva imi spune ca nu o sa ai destule gauri pentru ce o sa iti dau in momentele urmatoare. Ca bani nu prea meriti. Nici nu ar trebui sa te fut. Mai degraba as sta aici pe scaun sa vad cum te milogesti sa primesti macar pula. Si poate, POATE, daca te injosesti destul, si plangi si implori cum imi place mie, atunci ma mai gandesc daca te las sa o sugi putin. Ca stiu ca esti nesatula. O sa iti dau cu portia.

"Prima mea experienta de acest gen a fost..acum multa vreme cand..:

Aud un zgomot. Stateam in pat. Usa se tranteste. Aud o arma incarcandu-se. E cineva in casa. Ce pot face? Dulapul. Intru si astept.
-Credeai ca nu te vom gasi niciodata? Fi gata sa iti primesti sentinta.
Imi reprimam lacrimile si tineam respiratia. Iar cand voiam sa expir o faceam cat mai incet posibil. Se pare ca noaptea asta avea sa ma maturizeze. Ce vedeam? Un film prost. Priveam cum un strain tinea pistolul la tampla tatalui meu amenintandu-l cu moartea daca nu avea sa i se supuna "dorintelor" sale. Sexuale, bineinteles."

-Asa. Vad ca le ai cu teatrul. Plangi frumos si fara ca macar sa te ating. Treci in patru labe ca o catea ascultatoare si incepe sa ma sugi. Hai! Si sa nu dea naiba sa te opresti din plans. Ah.. bine, foarte bine.
Bag mana in parul ei.
-Iti place?
-Ador! Nu ma opri.
-Dar eu nu mai vreau sa te las sa mi-o sugi. Crezi ca meriti sa te las?
-Stiu ca nu merit. Tocmai de aia vreau. E ceva de care nu am parte mereu.
-Esti josnica. Ajungi sa vorbesti de pula ca de un premiu.
-A ta, chiar este!
-Vad ca te-am educat bine curvă. Treci cu curu pe ea. Mi-e dor sa aud cum strigi de durere.


"-Nu am sa o fac, nu ai decat sa apesi tragaciul. Haide! Fa-o!
-Crezi ca e asa usor?
O aduse pe mama o lega de scaun. Si folosi toate metodele de tortura posibile. De la zgarieturi, la pumni si picioare. De la smulsul unghiilor cu clestele pana la.. taiatul degetelor. Pana cand, dupa timp indelungat tatal meu se conforma. Facu tot ce isi dorise strainul. Lasandu-se umilit. Pentru ca in final sa moara amandoi. Unde era dreptatea? Omul asta nu avea cuvant. Fratele meu, era in siguranta. Asta era gandul care ma tinea concentrat. Imi pastra vie dorinta de a ramane in viata. Aceasta..lepadatura, nu ma gasise. Plecă
Dupa o perioada lunga, l.am luat pe fratele meu. Am cumparat un adapost unde nimeni nu s-ar fi gandit sa caute vreodata. In canale. Pusesem acolo totul. Era ca un apartament de lux intr-o groapa de gunoi. Acum, el era in siguranta. Si aveam un singur scop. Sa gasesc acel om si sa ii dau sa guste din propriul medicament.
Am inceput cu infractiuni mici. Furturi de maruntisuri, masini. Si am avansat. Am spart banci si da, am si ucis. Au trecut ani si ani pana cand.. L-am gasit:
-Buna Jason. Tu nu ma cunosti dar eu da. Te-am observat timp indelungat si as minti daca as spune ca nu mi-ai atras atentia.
-Indelungat spui? Vorbea din spatele pistolului ca un las. Bineinteles.
-Sa zicem 5 ani?
"Era bine daca ma observa de 5 ani, chiar foarte bine. Ma apucasem de infractiuni cu 7 ani in urma iar fratele meu era ascuns de 8 ani. Imi luase doi ani sa pun la punct adapostul si sa sustrag bani din conturile parintilor mei morti si ingropati"
-Cand aveam 20 de ani, nici nu stiam ce e o arma. Iar tu ai spart deja banci?! Sunt profund impresionat.
-De parca mi-ar pasa mie.
-Haha, si mai esti si amuzant. Ma gandeam, sa lucrezi pentru mine. Ce zici? "

-Treci cu gura sa te umplu...



    Login