Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tarfa de pe Tinder
Autor : cristisub - 2024-03-10
Citita de 6457 ori - Nota 5.93 (61 voturi)
Mă numesc Cristina, am 21 de ani, aproximativ 168 cm și sunt slabă, cam 57 kg, sânii mici, păr șaten puțin sub umeri.

Într-o seară eram plictisită pentru că prietenul meu era în tura de noapte, așa că am deschis Tinder, nu că aș fi vrut să-mi înșel prietenul, voiam doar să stau de vorbă cu cineva. Am pus câteva poze cu mine în haine normale, altele în costum de baie și am completat câteva informații despre mine.

În câteva ore, aveam vreo 100 de tipi diferiți, bărbați și tot felul de existențe, dar un tip mi-a atras cel mai mult atenția, îl chema David și avea 28 de ani, era single, ușor musculos, dar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că era dominant. Cred că asta era ceea ce lipsea din relația mea, relația mea cu iubitul meu era bună, dar era un stereotip plictisitor care nu mă bucura.

După câteva zile în care ne-am scris cu David despre tot, am ajuns și la subiectul "BDSM", după spusele lui, avea multă experiență și o mulțime de instrumente acasă, în subsol, pe care chiar le-a fotografiat de bunăvoie pentru mine. Am fost încântată de ideea ca el să le încerce pe mine, nu voi minți. Dar eram intr-o relatie.

După aproximativ o lună de scris nocturn, David m-a întrebat dacă aș vrea să vin la el în weekend, el locuia într-o casă pe pamant in Cluj. Am ezitat, bineînțeles că nu-i spusesem lui și nici celorlalți de pe Tinder că eram intr-o relatie, dar ideea de a sta legată mă tenta din ce în ce mai mult. Voiam să încerc, dar trebuia să găsesc o variantă.

David mi-a spus că nu este interesat de sex, ci doar de jocuri mai dure, de legare, dominare și devotament, asta mi s-ar potrivi, de fapt nu aș înșela pe nimeni, aș încerca doar ceva nou ce ma excita...

Într-o zi de luni, iubitul meu m-a anunțat că de joi până luni pleacă la niste cursuri in Bucuresti, asta e! m-am gândit, asta e șansa mea. L-am anunțat pe David că datorită weekendului liber pot veni la el, a fost de acord și mi-a scris o listă cu lucruri pe care să le iau cu mine. Miercuri, când prietenul meu a plecat, am început pregătirile, el a vrut să mă machiez cu un ruj roșu, rimel și niște farduri de ochi, a spus ca trebuie să arăt bine. Apoi colanti de nylon a trebuit să cumpăr, el a vrut negru și roșii, a spus că îi plac. Apoi lenjerie intimă, doar tanga și ceva în care să mă schimb...

Vineri am plecat cu autobuzul, conform ordinelor lui David am imbracat o rochie neagră mai scurtă, la jumătatea coapselor, colanti de nylon negri, lenjerie roșie, bineînțeles tanga, pantofi cu toc și machiaj îndrăzneț. M-am simțit ca o prostituată pe drumuri, dar dacă voiam să experimentez ceva, trebuia să fac ceva pentru asta.

După aproximativ o oră și jumătate de mers cu autobuzul și câteva priviri din partea oamenilor din jurul meu, am ajuns la stația de destinație, la marginea orasului. După câteva minute, în stația de autobuz a oprit un Jeep, în care se afla David. Eram puțin emoționată, dar pe parcursul celor 20 de minute de mers până la casa lui, am stat de vorbă până când m-am liniștit.
Făcându-mi complimente pentru cum eram îmbrăcată, am intrat în casă, m-a condus în sufragerie și m-a pus să mă așez pe un scaun. Mi-a spus că vrea ca eu să fiu a lui pentru tot weekendul, așa că trebuia să îi dau geanta mea cu lucruri și telefonul, am fost de acord și i-am dat lucrurile mele.
S-a apropiat de mine și mi-a pus o curea in jurul gatului, mi s-a părut ciudat că cureaua din piele era rece pe partea laterală, dar nu i-am acordat atenție.

Mi-a spus să mă ridic și să mă întorc cu spatele la el, cu o miscare rapida mi-a pus mâinile la spate, pe care le-a legat strans, mă dureau până la urmă nu eram obișnuită să le am pe amândouă legate. După ce mi-a legat mainile strâns, m-a aruncat înapoi pe scaun.

Acum ascultă, fetițo, în acest weekend ești doar târfa mea, curva mea. Înainte de a putea reacționa cu o tragere rapida de păr m-a ridicat în picioare, hai să mergem târfă și m-a tras de păr până la subsol. Mi-a legat ochii înainte de a deschide ușa. Nu vedeam nimic. Trăgându-mă de păr m-a târât în cameră, mi-a spus să stau în picioare și să aștept, m-am supus. După un timp a început să mă atingă de păr, am simțit cum îmi împarte părul în două părți și îmi înfășoară fiecare parte cu o sfoară, în câteva minute a spus că a terminat. S-a îndepărtat cativa pasi și s-a așezat undeva. Hai să ne jucăm, tarfa mea.
Am auzit zgomotul unui motor și în câteva secunde am simțit ceva care mă trăgea de păr. Ouch, m-a durut, am crezut că o să-mi smulgă părul, câteva secunde mai târziu stăteam în vârful degetelor atârnând de păr. S-a apropiat de mine, mi-a scos fularul de pe ochi și s-a așezat la loc, stătea pe un scaun mare care semăna mai mult cu un tron, în spatele lui era o oglindă pe perete în care mă puteam vedea. Aveam două codite de fiecare parte a capului care erau legate de frânghii care duceau spre tavan.

Expresia lui era una infricosatoare, ținând un fel de telecomandă într-o mână și telefonul meu mobil în cealaltă! Nu înțelegeam de ce, când, deodată, a spus: Care este parola ta! Eu nu i-am răspuns. Apasarea telecomenzii mi-a produs un șoc electric bun la nivelul gâtului, de aceea cureaua din piele era atât de rece, m-am gândit. "Parola!" A strigat la mine.

Am dat din cap cu tristețe, dar n-ar fi trebuit să o fac, aveam din ce în ce mai multe șocuri electrice la gât, mă durea atât de tare. După aproximativ al cincilea soc m-am înmuiat, "4580" am țipat. "Așa, tarfo", a început să scrie combinația de numere pe un caiet de pe birou.
Să te văd cum faci poze curva mică, evident că îmi deschise galeria când s-a oprit: "Ai spus că ești singură, nu-i așa?!".
Mi-am coborât în tăcere ochii.

S-a apropiat de mine și a început s...



    Login