Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

surpriza
Autor : just4you24 - 2014-03-28
Citita de 6903 ori - Nota 6.41 (17 voturi)
trecuse mult timp de cand nu am mai fost in slijba stapanilor mei iar asta ii deranjasera, desii ei ei m-a sunau sa trec pe la ei.
intr-una din zile iara suna telefonul, era stapana mea, ii raspund...
eu: sarutmana stapana
ea: buna sclavule, nu vreau sa aud nici.o scuza, in seara asta te prezinti la mine
eu: neavand ce scuza sa gasesc, am raspuns afirmativ
si iata ca veni si seara, in drum spre ei ma opresc sa cumpar o sticla de vin si o cutie de bomboane sa ii mai imbunez pentru mica mea scapare de a nu raspunde la telefon cand m-au sunat.
sun la usa, imi deschide bineiteles stapana, intru, dau salutul si ii sarutmana si ma dezbrac... si am mers in 4 labe pana in sufragerie unde....spre marea mea dezamagirea, erau vreo 15..20 pers.
era o petrecere aniversara a stapanului
stapana, ca sa ma umileasca, le-a spus....
dragilor, el este sclavul nostru, in seara asta el e va servi si va fi disponibil pentru oricine.
cum stapana a zis ca voi servi, mi-a dat un sort sa il pun, nu inainte de a-mi pune la pula un inel si o pereche de bikini cu ata.
atmosfera sa incins, lumea bea pahar dupa pahar pana cand au inceput sa se dezrace si sa face sex nebun unii cu alti facand si schimb de partenere
din toate persoanele, numai o femeie in jur de la 40 de ani se uita, era mai pudica. ma duc la ea daca doreste ceva de baut.
imi zice ca nu vrea nimic de baut, insa ar vrea sa o ling si nu are cine, pt ca restul sunt ocupati.
zis si facut, o invit in camera alaturata, eu fiind deja dezbracat, eram in genunchi si priveam cum persoana la 40 de ani se dezbraca, nestiindui numele ma adresam cu dvs.
sa dezbracat si statea in fata mea..eee, acum ce ai de gand sa faci?? astept sa vad
eram la 1 metru distanta fata de ea, m-am tarat pana aproape de ea, m-am aplcat si i-am sarutat picioarele, apoi am intrebat-o daca vrea sa o ling pe talpi si degete, fiind nevoie sa stea undeva ca sa pot face lucrul aceasta, raspunsul fiind bineinteles pozitiv.
am inceput sa o dezmierd, am luat fiecare degetel de la picioare, talpa si am urcat cu limba pe picioare pana la pizda, acolo m-am napustit asupra ei ca un nehalit, nemai lingand pizda de peste 1 luna. am lins la pizda asta peste 20 de minute timp in care ea gemea de placere.
in timp ce lingeam, surpriza, intra stapanul in camera in pula goala in stare erecta si mi-a vara direct in gura si incepe sa ma futa efectiv in gura cum ii place lui sa o faca apoi dupa ce se plictisi ma pus din nou sa o ling stand in genuchi si penetrandu.ma cu o forta nemaintalnita la el.
simteam o durere cumplita, nefolosind lubrifiant.
toata durerea a durat 15..20 de minute dupa care ma tras de par tare si m.a intors varandu.mi din nou pula in gura dandu-si drumu in gura mea si obligandu-ma sa inghit si spunandu-mi sa raman acolo cu gura cascata... el iesind din camera si spunandu=le c...



    Login