Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSurpriza
Autor : Dansidana - 2012-11-10
Citita de 8492 ori - Nota 7.86 (14 voturi)
SURPRIZA (Fantezie BDSM cu doua lesbiene si o submisiva)
Subiectul acestei povestiri ca si personajele insasi sint fantezie pura si in nici un caz nu constituie un indemn de a pune fantezia in practica.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Primul barbat al lui Cleo a decedat acum cinci ani lasindu-i o mostenire frumoasa. De al doilea barabt a divortat acum doi ani ; de la el i-a ramas vila din afara orasului, ca o parte din acordul de divort. Cei doi baieti de la primul sot, erau tot timpul prin strainatate, unul cu lucrul si al doilea cu studiile; de la al doilea nu avea copii. Intr-un cuvunt nu avea griji. La 42 de ani, Cleo arata mai bine decit la una la 30. Avea o fata limpede fara riduri, fardata nu mai mult decit este nevoie si o silueta feminina sa-ti lase gura apa, la care nimeni nu putea sa ramina indiferent, mai ales barbatii: o pereche de picioare lungi cu coapse perfecte de parca erau modelate, un fund rotund si suculent in contrast cu un mijlocel subtirel, ca al unei fetiscane de 18 ani, deasupra caruia o pereche de tite masive si proeminente tresaltau vibrind la fiecare miscare. Cleo era inca la apogeul ei de feminitate. Cu toate astea, sa-r parea ca Cleo renuntase la idea sa-si caute un partener de viata si ca sa nu mai vorbim de un nou sot. Nu i-i lipsea nimic: facea sport (pentu placere, nu numai ca sa-si mentina silueta perfecta), se pimba mult si mergea la mai toate party-urile la care era invitata (si erau multe). Nici sex nu-i lipsea. Barbatii (cam de toate virstele) o jinduiau invirtindu-se roi in jurul ei; trebuia numai sa aleaga si de multe ori nu era usor. Dar in ultima perioada s-ar parea ca Cleo i-si descoperise adevatata orientatie sexuala. Ori unde se afla isi dadea seama cit de mult o preocupa siluetele feminine si cit de mult o atrag. I-i era greu sa inteleaga “cum” si “de ce” simte asta la acum, la virsta asta, dar oricum ar fii fost, realitatea era mai puternica decit ea.
Ultimul party, la care a fost invitata de Diana, o veche prietena, a condus-o pe Cleo la o situatie neasteptata.
- Iti place ? o intreaba Anna, observind-o pe Cleo cum se uita la una dintre tinerele de linga bar. Anna era o invitata a lui Diana, cam de aceasi virsta cu Cleo, pe care o cunostea foarte vag si numai din auzite. Era lesbiana si din cite tinea minte Cleo umblau pe socotela ei multe povesti…
- De ce ? intreaba Cleo, incercind sa cistige timpul necesar ca sa-si cintareasca bine raspunsul.
- Asa ! Mi se pare ca o privesti intr-un mod anumit, si eu de obicei nu gresesc. Este aici cu mine, dar…daca iti place, ma bucura sa stiu. Mai gindeste-te, spune Anna si se inreapta catre bar.
Era o musica minunata de slow, nu ca la discotecile de tineret. Citeva perechi deja dansau. Anna o ia pe tinara de la bar de o mina si o conduce la dans. Tinara o urmeaza fara o vorba. In ciuda semi-intunericului care invaluia oarecum parchetul de dans, Cleo le urmareste pas cu pas . Acum Anna o imbratiseaza si o saruta; nu-i pasa de nimeni. Dupa citva pasi de dans Anna isi baga un genunhi intre picioare ei, fortind-o sa le intredeschida mai mult. Mini-ul si asa extrem de scurt al tinerei e fortat mai in sus descoperindu-i partial coapsele. Avea niste picioare magnifice. Anna, fara rusine, i-i mingiie coapsele si a apoi o prinde de mijloc cu ambele miini, manipulindu-i miscarile intr-o ondulatie erotica. Incet incet, miinile lui Anna se coboara si i-i cuprind curul, al caruri contur e acentuat de materialul elastic mulat pe ea la perfectie. Tinara nu se opune; bratele i-i cad lateral in jos lasindu-se pasiv in voia lui Anna. Muzica continua si Anna o imbratiseaza pe Ella mai tare lipind-o de ea si fortindu-si pieptul intr-al ei . Ella parca ar vrea sa reactioneze, sa spuna ceva, dar Anna i-i inchide gura cu o sarutare pasionata si prelunga. Cleo e fascinata, umeda si excitata. Simte ca le doreste PE AMINDOUA. Dansul frivol continua. O pirueta-doua, si acum Anna o ia din spate lipindu-se de ea. Cu aceleasi miscari erotice miinile lui Anna plutesc peste conturul ei. Tinara isi ridica miinile putin deasupra capului si ondulatiile ritmice ale corpului ei perfect devin mai provocative. Cu bratele ridicate, titele i-i ies in relief si conturul lor miscator devine o invitatie. Din profil, s-ar parea ca sint mai mari de cit ale lui Cleo; or fii naturale ? Ufff !!! ce mult ar vrea sa le “verifice indeaproape”.
- Cleo , sint extrem de bucuroasa ca ai primit invitatia mea si ai venit la acest party, o disturba dint-o data Diana (gazda), postindu-se linga ea. Cum ti se pare party-ul ? De mult am vrut sa-l fac, dar stii… ocupatiile… Doamne , ca mult mai trancanea, isi zice in sine Cleo, prefacindu-se numai ca i-i da atentie si lasind-o sa vorbeasca, in timp ce ea continua sa urmareasca concentrata perechea feminina, care i se pare acum centrul universului.
- Spune-mi te rog, se adreseaza Cleo insfirsit lui Diana, o cunosti pe tinara aia cu care danseaza Anna ?
- Hmm, tirfa aia ?! Nu stiu de cit ca o cheama Ella si am auzit ca in ultimul timp Anna se invirte cu ea mai peste tot. O sti pe Anna, nu-i lipseste tupeu. S-ar putea sa fie una dintre curvele “de lux” pe care le pescuieste prin internet, ca bani nu-i lipsesc. Uite-te la ea !! e aproape goala. Dar recunosc ca arata perfect… ce picioare ! … si ce bust !… Stiu ca Anna este lesbiana si am auzit multe, dar nu mi-am inchipuit ca isi permite sa se afiseze in chiar in halul asta. Si uite cum o ia draga ! nici ca-ti vine sa crezi !
Intr-adevar, Anna intrecea orice limita: lipita in spatele parteneri ei, i-si trece miinile peste coapsele ei, peste pulpele aproape goale (inca un pic si aproape i-i atinge pizda prin chilotii), apoi peste solduri si de acolo mai in sus, peste abdomenul plat la perfectie, catre bustul generos decoltat. Si atunci, fara nici o retinere, i-i cuprinde titele in palmele ei, sarutind-o pe git. Fara nici o rusine - sa vada toti cit este A EI. Tinara se complace daruindu-se in mod total, in modul cel mai obscen pe care Anna i-l dicteaza.

Slow-ul sa terminat. In mod neasteptat, Anna se intoarce la masa lui Cleo impreuna cu partenera.
- Stiu ca te cheama Cleo si vreau sa ti-o prezint pe Ella. Asta era Anna: scurt, simplu si drept la tinta.
- Am placerea, raspunde Cleo , politicos. Dansati frumos impreuna.
- O VREI ? o intreaba Anna fara nici o alta introducere . Cleo, extrem de surprinsa, ia o respiratie adinca dupa care o fixeaza pe Anna in ochi, apoi pe Ella, si iar pe Anna. Incerca sa estimeze situatia si sa adopte o pozitie. Stia exact raspunsul, dar inca nu era gata sa-l spuna; inclusiv nici ei insasi.
- Vad ca sovaiesti. Sti ce ? hai la mine acasa si sa mai vorbim. Ce zici ? Sau nu ai incedere in mine.
- Ba am, raspunde Cleo, cu toate ca nu ne cunoastem inca.
- Atunci hai sa mergem , masina este afara.
Brusc, in drum care masina, Cleo isi aminteste de ceva. Desigur, acum i-a picat fisa, cum de i-a scapat pina acum ?! Probabil ca ea era : “Anna 69”. Acum vreo luna, intr-una din lungile nopti petrecute in fata laptopului, a avut o interactie interesanta cu o oarecare Anna 69. Era pe un site BDSM si Anna 69 se intilula “Regina noptii”, declarindu-se o lesbiana sadista. Impresia pe care a facut-o asupra lui Cleo a fost puternica. Dar daca chiar ea era, Cleo se intreaba cum naiba a stiut sa o gaseasca si sa vina la ea asa de exact ??? Curios, extrem de curios… Va fi probabil o noapte ”forte”. Intr-o fractiune de secunda,Cleo isi aduce aminte de fotografiile de pe acel site. Majoritatea erau c...



    Login