Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Supunere totala..
Autor : Alexmuntea - 2023-07-20
Citita de 5684 ori - Nota 1.25 (150 voturi)
Îți simt ochii ațintiți asupra mea în timp ce stai pe scaunul de vizavi de mine. Sunt în genunchi în fața ta, purtând gulerul roșu pe care l-ai ales pentru mine. Port lenjerie din dantelă neagră pe care o iubești atât de mult și îmi sunt ochii în jos.

— Fată bună. Ești atât de ascultătoare. O să fii o curvă bună pentru mine în seara asta? — Da, domnule. Sunt. De fiecare dată când folosești acel cuvânt, cel cu care am convenit să mă numești, îmi pierd puțin răsuflarea.

Ne întâlnim acum aproape doi ani… acea noapte m-a schimbat complet. Mi-am dat seama despre mine ceva ce nu știam niciodată: sunt supusă și îmi place să fiu degradată. Sunt complet îndrăgostită de asta.

„A cui curvă ești? A vui ești ?
— Dumneavoastră vă aparţin, domnule.

Te îndreapți spre mine. Mă înconjori o dată, ochii mei rămân ferm pe pământ în fața ta.
- “ Îmi aparțineți. Eu sunt proprietarul tău în seara asta, curvă."
-“ Da domnule."

Mâinile tale trec pe fața mea și coboară până la gulerul meu, unde agățați clema pentru lesă și simt o tragere puternică. În ciuda forței tragerii tale, rămân în poziția mea de drept în genunchi.
—“Fată bună. Știi foarte bine că nu ai voie să te miști fără permisiune."

M-ai antrenat bine, cunosc regulile, știu care este recompensa pentru respectarea lor. Supunere pură. O deconectare totală de la responsabilitățile vieții.

-“Uită-te la mine."

Ochii mei îi găsesc pe ai tăi și las un zâmbet scurt să-mi șifoneze buzele. La naiba, te iubesc atât de mult. Arăți atât de fierbinte în cămașa ta neagră, cu gulerul atârnând în mâinile tale. Fața ta rămâne rigidă. Ești calm... cool... adunat. Ești complet învăluit de caracter. Dom al meu. Proprietarul meu. Îți desfaci cureaua și o scoți încet din pantaloni. Tragi de lesă și îmi pun instinctiv mâinile pe pământ în fața mea, împingându-mi fundul în aer.

-“Fata mea vrea să i se amintească cine este la conducere?"
-“Da, domnule”. "Mai mult, domnule. Haide..."
-"Oh? Târfă obraznică. Credeam că vei fi o fată bună..."

Înainte să pot răspunde, cureaua ta mă plesnește peste fund, apoi iar mai tare. Simt că îmi arde carnea de înțepătura aceasta...

"Oh, Doamne..."
— Acum... ce spuneai?
— Nimic, domnule. Promit că voi fi cuminte.

Mi-ai spus odată că să fiu obraznică și să te provoc nu este un lucru rău. Nu înseamnă că sunt o supusă proastă, uneori e firesc să mă răzvrătesc puțin. Și face jocul de putere cu adevărat distractiv.

-“Cred că vei avea nevoie de ceva special în seara asta. Vrei să fii suficient de adânc în mica ta lume de jucării... până în locul în care nu ai îndrăzni să-mi vorbești așa... nu-i așa, iubito?"
-“Da, domnule. Vreau asta. Fă-mă a ta, te rog, te rog..."

Mă încercui din nou, lăsându-ți cureaua pe pat. Desfaci încet nasturii de la pantaloni. Îmi amintesc locul meu și stau nemișcată și privesc cum îți iese penisul erect din boxeri.

Îți dai hainele în lateral și începi încet să-ți deschei cămașa. Desfaci nasturii atât de încet... Mă uit la mâinile tale desfăcându-i unul câte unul și tot ce mă pot gândi este să le am în jurul gâtului... Mă aplec înainte și limba îmi alunecă de-a lungul axului tău pentru o scurtă clipă înainte de a mă împinge înapoi în poziția mea îngenunchiată. Tragi de lesa legată de gulerul meu și simt că mi se strânge în jurul gâtului. Nu este prea strâns, dar restricția se simte atât de bine...

-“Hei! Fără atingere. Nu până nu spun eu." -“Da, domnule, îmi pare rău, domnule, doar că îți iubesc penisul atât de mult încât mi-am dorit...”
-“Ce... ce ai vrut?"
-“Vreau penisul tau in gura mea. Te rog?"

Te depărtezi de mine, stând pe marginea patului. Lesa ne conectează, iar tu te uiți în ochii mei. Îmi doresc atât de mult să mă târăsc până la tine, dar știu că nu mă pot mișca încă.

-“Vă rog, domnule, o voi face așa cum doriți, vă promit... vă rog...”
-“Spune-mi, curvă - ce ești?"
-“ O jucărie, domnule.”
-“Atunci vino aici. Lasă-mă să-mi folosesc jucăria, apoi."

De îndată ce îmi spui că mă pot mișca, mă grăbesc spre tine pe mâini și genunchi, luându-ți imediat penisul în gură. Îmi alunec limba în sus și în jos, închizând ochii astfel încât să traiesc senzația. Scuip pe penisul tău și mă uit la salivă cum curge până la baza lui. Îmi mângâi părul de câteva ori în timp ce ți-o sug. O iau toată în gura mea. Prinderea ta de părul meu se strânge și începi să-mi dai contre în gură. Penisul tău se împinge până în fundul gâtului meu... Aluneci afară și împingi din nou înapoi, făcându-mă și mai tare.
-“Așa, nu? Doar o gură pe care să o folosesc..."

Simt cum mă pierd și relaxarea se instalează peste mine. Deschid gura larg în timp ce îmi scot limba, lăsându-te să controlezi complet acțiunea.

-“Nu ești altceva decât o curvă jalnică înfometată de pulă, Mă auzi? Ești o curvă murdară, a cărui singur scop acum este să fie un set de găuri pe care să le fut. Se înțelege?"
-“Da, domnule... da..."

Penisul tău intră mai repede în gura mea, iar mâinile mele îți prind coapsele. Te oprești brusc, retrăgându-te ușor din mine. Gura îmi rămâne deschisă, iar mâinile îmi rămânnpe fesele tale.

—"Uită-te la mine."

Mă uit în sus la tine, ochii mei sunt grei și inima mea este fericită.

-“Deschide-ti gura."

Îmi rămâne gura deschisă. Știu ce ești pe cale să faci. La naiba, simt că vreau. Lași să atârne un fir de scuipat direct în gura mea”

-“Te rog, scuipa-mi in gura, te rog. Detine-ma asa, sunt a ta..."

Continui să îmi scuipi direct în gură.

-“La naiba, îmi place asta..."

Mă simt literalmente că mă scufund mai adânc în supunere. Nu aș lăsa pe nimeni altcineva să facă asta. Doar pe tine. Este doar pentru noi.

-“Fata buna. Stiu ca asta iti place. Hai, urca-te in pat."

Mă tragi de lesă, iar eu te urmăresc fără retinere.

Îți ofer mâinile mele și mă uit la tine în timp ce fixezi dispozitivele de fixare pentru încheietura mâinii de fiecare dintre încheieturile mele, apoi atașezi acele dispozitive de fixare pe cele atașate de tăblia patului. Sunt întinsă pe pat cu mainile legate deasupra mea. Îți aluneci mâinile peste sânii mei, cuprinzându-mi fiecare sân și plantând o mușcătură blândă pe fiecare mamelon.

-“Acești sâni superbi...”

Nu m-am simțit niciodată așa confortabil fiind atât de expusă, mai ales cu stomacul meu. Mereu am fost nesigură despre asta... dar tu... mă faci să mă simt frumoasă.

Îți aluneci mâinile pe coapsele mele și le strângi cu putere.

-“Coapsele tale groase..." Mâinile tale se îndreaptă spre picioarele mele și plantezi câte un sărut peste fiecare.

-“Picioarele tale dragute..."

Mâinile tale își fac drum înapoi în sus pe corp și sunt acoperită de piele de găină când ajungi la obrazul meu. Îmi mângâi fața și mă aplec în atingerea ta...

-“Zâmbetul ăla dulce... ochii tăi frumoși, nasul tău, buzele tale, urechile tale, părul tău. Totul este al meu, nu-i așa, iubito?
— Da, domnule. A dumneavoastră toate.”

Te urci peste mine, sărutându-mă pe gât, pe piept, pe stomac. Buzele tale coboară spre păsărica mea. "La dracu..." Glisezi două degete adânc în mine, în timp ce limba ta îmi linge clitorisul.

-“Se simte bine?" "Da, domnule vreau mai mult..."
-Oh, Doamne..."

Trag de rețineri, dorindu-mi să pot ajunge la tine, dar sunt fericită că sunt prinsă pe loc. Mă pipăi din ce în ce mai tare, hrănindu-mi gemetele...

-“Iubitule, aspru, te rog aspru, fii dur cu mine."
-“Vrei să fiu dur acum? Vrei să fii tratată ca o curvă murdară?"
-“Da domnule!"

Într-o clipă, penisul tău îți înlocuiește degetele și plăcerea se răspândește prin mine... Doamne, te simți atât de bine. Penisul tău intră și iese din mine în timp ce mâinile tal...



    Login