Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

SUCCES (Continuare a fragmentuli "Metroul")
Autor : Dansidana - 2013-05-26
Citita de 8345 ori - Nota 7.48 (29 voturi)
METROUL# 2 - CONTINUARE
***********************************************************************************
Personajele acestei fantezii sint cele din fragmentul “Contractul” , pe care l-am trimis acum citeva luni.
Ca si celelalte fantezii, povestirea nu are nici o legatura cu realiatatea si nu constitue un indemn la nici
unul dintre actele de mai jos.
***********************************************************************************

Emilia, incepe sa coboare scarile interioare ale biroului care conduc catre strada. E profund tulburata. Cum au putut s-o arunce in strada in halul asta ?! In cadrul biroului se obisnuise deja cu umilintele si pedepsele, care devenisera un fel de rutina. Adevarul era ca functia de “sectretara-submisiva” (cu alte cuvinte, sclava sexuala a lui Daniel si mai ales a lui Natalie) o excita extrem si tormentatiile sexuale la care era supusa o aduceau la culmi neinchipuite pina atunci. Dar acum se pare ca situatia ia alta directie: Natalie, cautind noi distractii, are de gind s-o “utilizeze” in public. Nu mai e vorba de clientii bine cunoscuti si apropoiati ai biroului, cu care in mod relativ se obisnuise, ci de “publicul larg”; intr-un cuvint : toti golanii si derbedeii .
A ajuns deja la sol, in pragul usii care da in strada. Isi inchipuie ca Natalie o urmareste probabil prin camera montata pe scarile biroului. Era o mica hotarire pe care trebuia s-o ia imediat: sa iasa in strada asa cum e, sau totusi sa se stearga de sperma cu care Daniel a onorat-o si care i se prelinge inca pe fata si peste tite. Era o cantitate remarcabila si Natalie, intentionat, i-a dat voie sa se stearga numai si numai cu bluza pe care o purta, cu intentia clara sa-i faca bluza si mai transparenta… Nu avea de ales. Isi ia bluza in miini si incepe sa se stearga. Atingindu-si titele, simte cum o ard inca, multumita nuielelor pe care Natalie i le-a aplicat, ca o parte a “explicatiei” rolului pe care trebuia sa-l indeplineasca in metro.
E ora noua dimineata. Strada inca nu era plina, dar totusi…cum naiba sa iasa asa… Isi priveste inca o data bluza umeda de sperma si luindu-si inima-n dinti, paseste afara. “Cit naiba am sa-i astept in strada ?” se intreaba Emilia, stiind ca dupa ce Daniel si Natalie au ajuns la orgasm torturind-o, le ia cel putin 10 -15 minute ca sa-si revina. Nu stie cum e mai bine: sa stea pe loc undeva sau sa se invirte pe trotuar incolo si-ncoa… Imbracata ca la birou, tocuri inalte, mini mulat pe cur si bluza decoltata fara sutien, Emilia arata ca o curva de lux. Si unde mai pui ca bluza, imbibata cu sperma, era acum umeda si aproape trasparenta. Vazind un tip care se apropie, Emilia isi zice “Gata, deja vine unu’ sa se ia de mine”.
- Cit ceri pe ora gagico, o intreaba tipul (avea cam 40). Apropiindu-se de ea, i se uita fara rezerve in adincul titelor ei aproape goale.
- Nu cer si nu-s de vinzare ! Lasama-n pace !! Astept pe cineva…
- Are intilnire cu “Sfintu’ asteapta”, arunca alt tip, care tocmai venea din directia opusa, apropiindu-se si el sa vada mai bine “minunea” care i-a iesit in cale.
Amindoi se apropie de ea sa-i cerceteze mai indeaproape rotunjimile expuse atit de generos.
- Lasa fitele si zii cit ceri, repeta primul tip, postindu-se in fata ei si fortind-o aproape la zid. Asa cum esti imbracata, nu cred ca mergi la teatru. Si, sa fi sanatoasa, vad ca-i niste tite, ca-mi lasa gura apa ….si fara sa mai ezite, o prinde de-o tita bagindu-si degetele in plinul ei.
- Si uite ce umeda e pe bluza, adauga al doile si verificind-o vezi-doamne, o i-a de cealalta tita.
Emilia se lupta cu ei incercind sa-i indeparteze, dar nu reuseste. Fiecare din ei o ia de cite o mina si ridicindu-i minile peste umeri, o imobilizeaza cu spatele de zid , facind-o complect vulnerabila.
- Acum sa discutam dragut-o, zice primul luindu-i un sfirc intre degete si sucindu-l. Al doilea face la fel adougind:
- Se lasa mulsa curva , i-i place !” Emilia nu apuca sa reactioneze, si iata un al treilea tip, i-i aterizeaza in fata, exclamind cu entuziasm:
- Unde ati pescuit-o fratilor ?! pot sa va dau o mina de ajutor ?
- Lasati-ma !! Lasati-ma-n pace !!! striga Emilia, incercind sa scape de ei zvircolindu-se. O plama zdravana de la ultimul tip o face sa inteleaga ca nu ea e stapina pe situatie.
- Asa-nteleg curvele ! zice tipul care a articulat-o si fara sa astepte vreo invitatie o ia de o pulpa.
- Daca mai strigi, it-i smulg sfircul, adauga primul, si ca sa-i arate cit e serios, il striveste aproape intre degetele lui puternice, rotindu-l brual pina cind Emilia incepe sa geama de durere. Traahhh ! Inca o palma din cealalta directie, o fac sa inteleaga ca nu are sanse. Ultimul tip, care i-i masa pulpa, incepe sa inainteze cu mina catre punctual principal. Emilia incearca sa-si inchida picioarele blocindu-i inaintarea, dar fara success. Dindu-i cu usurinta chiloteii la o parte, tipul i-i impinge doua degete direct in pizda si fara introduceri incepe sa-i frece lindicul. Era umed ! aproape lichid.
- E leoarca curva, fratilor ! Complect !! Hai s-o luam undeva s-o futem, ca asta-i trebuie.
Emilia incearca sa-i respinga dar fortele erau inegale. Agitindu-se in miinile lor, ca o caprioara in labele leului, Emilia i-i excita si mai tare. ”Unde au sa ma ia si cum naiba ma intorc ?”, isi zice Emilia. Dar nu era singurul ei gind. Adevarul era ca ea nu se lupta numai cu ei , ci si cu ea insasi. Poate totusi au s-o ia, si probabil au s-o fute; dar nu numai in gura, in cur si in tite, ca la birou, ci acolo unde astepta de mult sa fie fututa. Si tipul care i-i freca lindicul, pur si simplu o inebunea. Nu-l voia, dar in mod rapid, miscarile bazinului ei incepeau s-o tradeze. Emilia capituleaza si inchizindu-si ochii si se lasa in voia lor…
Intre timp, Natalie si Daniel au cuborit in sfirsit in strada. Nu le-a fost greu s-o gaseasca ; nu departe, incoltita la un perete , Emilia se zvircole intre tipii care au asaltat-o. Apropiindu-se la citiva metri, Natalie si Daniel privesc scena amuzati. Nu erau prea delicati tipii. Intre o palma si alta, unu i-i musca titele, al doilea isi freca pula prin pantaloni de curul ei si al treilea cu o mina in pizda, care in mod clar o excita la nebunie, i-i penetreaza gura cu limba.
- Emila !!! se adreseaza Natalie autoritar, deja te-ai complicat cu strada ?! Tipii se intorc brusc, se holbeaza la perechea “stimabila”care o someaza pe Emilia, incearcind sa inteleaga legatura dintre ei.
- Vin-o Emilia, o cheama Daniel, intinzindu-i “o mina de salvare”.
Tipii se dau incet la o parte, facindu-i loc lui Emilia sa treaca printre ei. Unul i-i trage inca o palma peste cur, exclamind: “Ah, ce-as fi futut-o !!!”. Virindu-se repede intre Daniel si Natalie, Emilia “se aranjeaza” pe cit se poate, inderptindu-si chilotii si bagindu-si tiele inapoi in bluza, dupa care incepe s-o ia la pas impreuna cu ei catre statia de metro.
Injurind de mama dracului, tipii se uita cu jind cum le-a zburat vrabia din miini.

- Imi inchipui ca ai avut cu ei o conversatie placuta. Sper ca nu te-am deranjat, spune Natalie plina de sarcasm.
- N-a fost placuta de loc, raspunde Emilia nervoasa.
- De ce ? o intreaba Natalie ironic.
- Isi pstreaza fortele pentru metro, spune Daniel, adoptind sarcazmul lui Natalie.
- Totusi, continua Natalie, am avut impresia ca tipul din mijloc, a gasit modalitatea sa-ti faca placere…Esti umeda ?
Sper ca nu ai uitat ca nu ai voie sa ajungi la nici un orgasm fara permisia mea.
Emilia tace. E uimita din nou, cit de adinc si de exact stia Natalie s-o citeasca. Continua sa paseasca in ritm cu ei tinindu-si capul in jos, ca sa evite privirile trecatorilor. Obscena si provocativa fara voia ei, mai mult despuiata decint imbracata, Emilia parea ca a esit chiar acum dintr-un film pronografic si a trecut direct in strada.
“Buna ziua papusa, ai iesit cu titele la plimbare ?” i-I striga unul. “Pozeaza , la Play boy ” striga altul in trecere.
- In ce directie mergem Natalie ? intreaba Daniel cu spritul lui practic, cind ajung in fata statiei de metro.
- Mmm, catre nord… asa o sa avem mai bine de-o ora, raspunde Natalie, si cu cit e mai lung e sansa sa fie mai interesant. Emilia ! adauga Natalie, mai ca era sa uit, ti-am adus o casca mobila de telefon, pune-o la ureche.
- De ce , avem de gind sa vorbim prin telefon ? intreaba Emilia mirata .
- Nu exact. Numai eu am sa-ti vorbesc, daca am sa consider ca e cazul. Sub parul tau bogat si frumos nu se distinge. Daca ai sa faci tot ce trebuie, exact cum ti-am cerut, nici nu o sa fie nevoie. E numai o mica precautie in caz ca ai sa-ti uiti rolul…
- Esti ne mai pomenita Natalie, exclama Daniel.
- Multumesc pentru compliment, scumpul meu.
Cei trei coboara scarile statiei de metro si spre norocul lui Emilia statie e goala. Dar nu apuca sa astepte nici doua minute, si metroul deja intra in statie. Emilia, Natalie si Daniel se urca in ultimul vagon si uite, carnavalul incepe… Deocamdata nu e incarcat. Natalie si Daniel se aseaza pe o banca privind cu nerabdare cum Emilia isi ia pozitia conform rolului stabilit. Se pare ca sesiunea prealabila din birou si mai ales repetitia la care Natalie a supus-o (biciuindu-i titele cu nuiaua in timp ce Emilia e silita sa repete detailat directivele primite), a fost efectiva. Natalie o urmaraste, si pentru o secunda privirile lor se intilnesc. Emilia stie ca nu poate sa-si permita sa-i incalce ordinele. Isi ia locul intre bancile laterale ale metroului si inaltindu-si bratele, prinde bara de sus. Sub bara, sint si inele, dar nu are voie sa se tina de ele; acum intelege exact de ce. La dracu, e tare sus bara…nu ca nu poate ajunge la ea (ca purta tocuri inalte), dar in pozitia asta, miniul, si asa foarte scurt, i-i salta substantial. Si partea mai problematica era bluza fara sutien si extrem de decoltata. Pozitia asta i-i forteaza titele inainte, facindu-le in mod inevitabil extrem de vizibile si vulnerabile. Nu are nici o posibilitate sa le mascheze. O pereche (la vreo 30) care nu sed prea departe de ea o privesc uimiti, soptindu-se intre ei la ureche; nu le e clar “fenomenul”. Alt tip, cam la 45, se scoala din locul lui si se seaza mai aproape, cu intentia clara s-o vada mai bine. Si inca unul, ceva mai tinar, sa aseaza dirct in fata ei, ca si cum ar fi luat bilet la film.
“Tzrrrr”, o vibratie in ureche i-i reaminteste Emiliei ca si in situatia asta, Natalie i-i da ordine.
- “Daca ma auzi, scoate limba si lingeti putin buzele. Executa !” Emilia executa docil, privind cum spectatorii si-au luat locul si de acum orice miscare si orice gest, sint o parte din spectacolul pe care e silita sa-l dea.
Metroul o porneste din loc si destul de repede incepe sa se zgiltie; si odata cu el si titele ei. Spectatorii sint halucinati.
- “Tzrrrr, ai uitat sa-ti desfaci picioarele cum ti-am ordonat.” Emilia, intelega ca trebuie sa execute si inncepe sa-si desfaca picioarele lateral. Cu miniul ei, era foarte greu.
- “Tzrrrr, mai mult !” Emilia simte ca se afla intr-un balans imposibil: tinindu-se cu miinile de bara de sus, nu poate sa-si desfaca piciorele mai mult, decit daca se ia de inelele de mai jos…Dar nu are voie…
- “Tzrrrr, am spus MAI MULT!” Emilia e disperata. Cu un efort remarcabil, isi desface picioarele si mai tare, continuind sa se tina de bara de sus . Ca rezultat, bratele i-i sint acum intinse la maximum, ca niste corzi, iar titele in plin relief gireaza libere in fata ei, in ritmul metroului. Iar miniul…nici nu stie pina unde i s-a ridicat. Isi aduce aminte acum de indicatia ironica data de Natalie , precizind cit de sus trebuie sa is e ridice: “Nu mult, pina o sa ti se intrevada bucile curului”.
Emilia se simte ca un manechin expus intr-o vitrina de sex cu marea diferenta ca ea e “live”;si pe deasupra o zgiltiie si metroul, punindu-i in miscare toate rotunjimile vizibile. Nu trec nici doua minute, si tipul de vreo 45 (cu toate ca pe banci era loc berechet), se scoala din locul lui si indreptindu-se catre Emilia, se posteaza foarte aproape in spatele ei. La inceput, se tine de alta bara, folosindu-se numai clatinaturile sporadice a le metroului ca sa-i atinga din cind in cind curul cu pula, care era evident erecta in pantaloni. Surprins si totodata incurajat de faptul ca Emilia, nu numai ca nu paraseste arena, dar nici nu face vre-o incercare ca sa-l opreasca, tipul lasa bara si fara rusine o ia de mijloc cu ambele miini, si lipindu-se de ea complect, isi regleaza pula intre bucile curului ei.
Dat fiind ca locul tipului a ramas liber, perechea (la vreo 30) se muta mai aproape continuind sa urmareasca cu incordata curiozitate scena . Al mai tinar, incordat si el ca un arc e deja pe punctual sa hotarasca.
“Tzrrrr, ti-am spus sa fii CURVA ! Ce-astepti ?! Onduleaza-ti titele si lingeti buzele invitindu-l”. Emila executa si tinarul nu se mai poate abtine: se scoala, se posteaza in fata ei, si privind-o in ochii isi apropie corpul de al ei pina i-i simte titele mulinduse pe pieptul lui. Emilia isi deschide gura si i-i acepta limba care se incolaceste focos intr-a ei. Tipul i-i titele in miini, continuind s-o sarute cu patos. Era pe placul ei si Emilia i-i simtea erectia. In paralel simtea si cit de imensa e pula din spate. La naiba, e moarta sa inchida piciorele, dar stie ca nu are voie…
Tipul din spate merge mai departe: scotindu-si pula, i-i da la o parte chilotei de dantela si se pregateste sa-i penetreze curul. Miinile lui i-i desfac cu forta bucile si madularul urias, in pofida lipsei de lubricatie, patrunde. Durerea e puternica si Emilia incepe sa geama inca inainte ca el sa-i impinga tot lungul madularului in cur. Tinarul, care o saruta focos, e excitat de gemetele ei si incepe sa-i mulga titele si mai tare.
Perechea de pe banca ramine deocamdata spectatoare dar “se incalzesc”. EA se excita mai repede si isi pune un picior peste al barbatului, il saruta adinc si i-i soptespte ceva la ureche. EL o priveste scurt, surprins dar entuziast. Cu o ultima incuvintare din cap , EA il trimite la datorie. EL se indreapta catre “curva metroului” postindu-se linga ea lateral. In mod inexplicablil, fara cuvinte, cei trei tipi se inteleg de minune impartind intre ei corpul lui Emilia: doi i-i sug titele si al treilea o fute in cur.
Natalie intelege ca a sosit momentul sa intervina. Sculindu-se de linga Daniel, se aseaza linga cealalta spectatoare si i-i sopteste la ureche; clar si simplu:
- E submisiva noastra, dar sa lasam amanuntele. Am vazut ca ti-ai trimes “jumatatea” la ea sa aiba placere de ea in mod direct. Mi-aplacut...



    Login