Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatastudiu de caz
Autor : theodora99 - 2023-11-20
Citita de 5504 ori - Nota 8.02 (61 voturi)


Fiind la o facultate de profil si interesata de domeniul administratie/politica, am ogramada de imprejurari si ocazii care imi permit sa imi port pantofii, bluzele stramte si rujurile tari. Atrag atentia si imi place, cum mereu mi-a placut si sa mai fac niste ochi dulci ca sa imi fac contacte si sa fiu cooptata in proiecte sau pentru note. Uneori pe langa ochi dulci fac si muie, dar doar cand simt ca merit si am ceva de castigat. Daaar niciodata tranzactional, ci cu subinteles ca o mica curva ce se da doamna in societate. Judge me bc i don’t care!

Asa a fost si cu X, tanar politician cu perspective pe care il cunosteam dintr-un proiect si de care aveam nevoie pentru un studiu de caz fara de care nu treceam anul. I-am scris oficial pentru niste date pe care stiam ca le poate obtine usor si care imi usurau mie munca iar discutia devenise repede relaxata. Doua-trei like-uri la el si la vreo trei zile mi-a trimis datele ca aveam nevoie de ele repejor.. insa erau atat de dezordonate incat nu stiam ce sa fac cu ele si eram in criza de timp cu deadline o saptamana. Cum sa ii zic, ce sa ii zic?

Like-uri din nou, like-uri si el, ma abordeaza: gata studiul? Mai pot fi cumva de folos?

Da! Doamne, multumesc! (In sinea mea ofc)

Ma scuz, ii zic ca imi este rusine si ca as vrea sa ma ajute la studiul de caz mai ales ca are legatura cu domeniul lui. Raspunde direct: pana cand?
Eu: o saptamana.
El: daca esti in zona, ajut cu mare placere, dar trebuie sa o facem impreuna
Eu dupa cateva minute bune: o facem, am nevoie
El: si eu
Eu (deja imi batea inima, parea un schimb corect): cand, unde?
El: in weekend, la mine, pana atunci nu am cum pentru ca sunt plecat

Zis si facut. Luat trenul, ajunsa acasa pentru ca eram din acelasi oras, epilata, rujata, parfumata, eram la el. Tinuta office, sacou cu fusta, camasa alba, pantofi. Nu aveam nicio asteptare, m-am prezentat la el ca sa imi faca treaba si eu pe a lui, adica sa il termin repede si sa o tai. Auzisem niste zvonuri ca fute studente si tipe de-a doispea, dar nu imi pasa, eram pregatita si pentru asta. Ma atragea dar doar ca persoana tanara ambitioasa, nu si fizic, dar cand mi-a deschis usa imbracat cu costum si in cravata am stiut ca voi face sex.
El: nu te descalta!
Eu, aprinsa, directa, fara sa stau pe ganduri: fetish?
El: unul dintre ele
Eu: al doilea?
El: sa leg cu cravata din dotare
Eu: si…?
El: doar daca ai incredere si ramane totul aici ca sa nu dam din casa
Eu: atata vreme cat rezolvam si business, si pleasure, I’m all in!
El: studiul de caz e gata ca am lucrat in avion la el, mai putem modifica dupa daca e ceva de modificat
Eu: dupa… ce?
El: dupa partea cu pleasure, dar din start iti zic ca oricum pleci de aici cu studiul, nu e obligatoriu sa pleci si satisfacuta.

Era atat de.. serios si direct si onest cu mine incat am sarit direct pe el, pe buzele lui. Eram bucuroasa ca aveam ce duce la facultate, dar si excitata de vorbele lui si felul lui de a fi. Putetea aia latenta e sexy as fuck! Parca avea prietena? Dar nu-mi pasa. Daca isi face o impresie proasta despre mine, daca mai am nevoie sa pastrez legatura cu el? Mi-a zis deja sa ramana intre noi, deci nu sunt singura precauta. Bun! Dupa ce mi-am rezolvat gandurile astea, m-am declansat si eu ca aveam deja experienta si stiam ce le place acestor baieti aparent in control si cu functii de putere: sa preiau controlul.
Si ii zic: eu am venit sa te satisfac, nu tu pe mine. Tu doar ma ajuti cu studiul.
El: ok, ma poti satisface daca esti all in, adica la dispozitia mea

Rad, ma prinde tare de maini, mi le pune la spate, ma intoarce, isi scoate cravata, astept cateva secunde, ma apleaca peste o margine de canapea inalta, dar imi pune o perna sub mine ca sa nu ma doara. Deja il ador, e dur dar are si grija de pizdele lui. Ma aseaza cu pieptul si capul pe canapea, iar fundul imi sta in sus sprijin de bazin de acea margine. Alunec, inca am tocurile, sunr excitata de mor. Incepe sa ma sarute pe dupa gat, deja ma impinge, i-o simt, pare mare.. misc putin din degete ca sa i-o ating, dar nu pot mai mult pentru ca sunt legata. Aud un chicotit si apoi cureaua, dupa care parca mi-o pune intre degetele de la maini ca sa o ating. Mare, vene, epilata, par doar spre buric, nedecalotata, deci sensibila.. hmmmmm, gandesc si scot afara pe gura. Scuipa o data, scuipa din nou, mainile mele au pe ce sa alunece. Se freaca de mine usor, se bucura de ceea ce vede, eu tot alunec cu tocurile, aluneca si canapeaua, alunec si eu, ma prinde, imi trage fusta in sus peste maini si imi fute efectiv o palma peste fund de nu pot sa ma abtin sa tip. Inca una. Tip. Inca una. Tip infundat deja in canapea. Inca una, la fel tip.

Vine la mine, se apleaca usor spre mine pe canapea, ma apuca de cap usor, ma saruta si imi zice “stiam ca o sa te am intr-o zi, dar nu credeam ca esti asa buna si ascultatoare”. Ma omori! Fuck me. Am verbalizat. Imi aduce inca o perna, acum imi pot sprijini capul si pieptul ca sa nu mai alunec. Thanks! Dar nu pentru confortul meu a adus-o, ci ca sa ma ia de cap si sa inceapa sa imi forteze gura cu pula lui necircumscrisa. Unghi ciudat, pula ciudata, dar m-am lasat si am intors capul pe o parte ca sa ii fac viata mai usoara si a inteles mesajul, ridicandu-se si venind din lateral. Altceva!

El: As termina pe fata ta, dar mai incolo.. ma lasi?
Eu: am zis all in, nu mai intreba (deja era enervant daca ma mai intreba cand deja i-am dat ok pt tot)

Se ridica, se aseaza in spatele meu si incepe sa imi linga picioarele de la gambe pana sus. OMFG! Piele de gaina. Face asta din nou, dar a doua oara sus cand ajunge imi fereste chilotii si isi baga varful limbii in anusul meu. Mor! De unde stii ca imi place si asta? (In gand) Dar gem… si dupa ce gem, imi trage de tot chilotii si se infinge cu limba in anus, iar cu degetele parca ma sterge de umezeala la pizda. Si coboara si acolo, scotand niste sunete lungi de parca ma savura. OMFG! Acest baiat iubeste pizda! Si imi da si mie sa ii gust acele degete..

Se ridica, desface un prezervativ, si-l pune si ma trage tare tare de par, arcuindu-ma si ridicandu-ma spre el. Intra direct in mine, efectiv ma strapunge, eram atat de uda incat ceea ce am simtit e doar placere la capatul miscarii. Stam asa, nu se misca, incepe iar sa ma sarute si sa ma prinda de gat si imi sopteste ca am un gust senzational. Ii raspund si eu ca stie ce sa faca cu o femeie, la care raspunde prin a o impinge si mai tare in mine. Muream de cald, de transpiratie, eram inca imbracata pe sub mainile legate, cu chiloteii atarnand intre pantofi. Ma ridica complet, imi desface si trage fusta de pe mine si ma duce de mana in dormitor, unde ma intinde pe pat, imi pune ceva perna mai groasa sub mine, imi desface picioarele si vine pe mine cu toata greutatea lui. Intra in mine, ma prinde de gat cu o mana si de par cu cealalta si incepe sa ma futa foarte strans, ritmic, cu miscari scurte in reprize intrerupte cu miscari rare deep. Tip, nu mai stiu de mine, prind tot ce pot, am primul orgasm, dar imi scoate capul din asternut si imi zice ce vrea sa ma auda.
El: “am o vecina care cred ca asculta uneori si imi place sa auda”
WTF? Deci bifam si tendintele voyeur.

Imi desface mainile, ma intoarce, imi da jos sacoul si camasa aproape leoarca, incepe sa imi suga sfarcurile, le palmuieste cumva plesnind (mmm, that’s a first!) si cu o mana isi baga degetele in mine. G spot direct, raman surprinsa, isi baga mana in gatul meu si cu cealalta de jos incepe sa il maseze. E bine, e foarte bine.. ma iau si mai multe palpitatii si transpiratii, gem, incepe ca masajul sa se transforme in miscari si apoi incepe sa scuture in timp ce apasa pe gat de aproape ma sugruma… OMFG! Al doilea orgasm, tip puternic si apoi sacadat, se opreste, incep sa ma zbat de bazin fara sa vreau.. lacrimez, se apleaca, ma saruta, “asa te vreau, o, da, o da”. Il ador deja! Scutura din nou, iar tremur… scoate mana, umezesc tot patul. OMFG, squirt masiv, ma scuz, iar ma saruta.

Ma trage tare spre coltul patului, ma pune pe lateral, imi desface picioarele si intra tare in mine. Impinge in mine, tremur iar, o scoate si odata cu ea mult squirt. OMFG, al treilea deja? Nu apuc sa imi trag sufletul, intra iar dar de data asta ma prinde de piciorul de sus si incepe sa ma rupa in reprize din ce in ce mai rapide. Intre...



    Login