Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStapana
Autor : bucanita - 2019-04-11
Citita de 12118 ori - Nota 7.84 (56 voturi)
De-a lungul timpului am avut mai multi sclavi. Si imi place foarte mult acest gen de relatie. Ma simt iubita, adorata, satisfacuta, tot ceea ce imi doresc realizandu-se neconditionat. Nu trebuie sa ma fut cu cineva ca sa am placere. Sclavul ma satisface oricand vreau si cum vreau eu.
Primul meu sclav a fost chiar prietenul de la acea vreme. Ma inselase. Eram suparata, eram furioasa, sufletul era distrus. Simteam nevoia sa-l fac sa sufere , sa-l chinui, sa-l fac sa-l doara sufletul asa cum ma durea pe mine. Si mi-a venit ideea dominarii, nu stiam foarte multe cum ar fi trebuit sa ma comport insa m-am documentat temeinic. Mi-a placut ideea de a-l face sclav, de a-l umili, de a-l lasa excitat si nesatisfacut, de a cersi dreptul de a ejacula, de a ma implora sa-l las sa aiba placere in schimbul acesteia facand tot ce ii cer, orice, fiind de acord cu cele mai perverse si umilitoare actiuni.
Orice femeie poate avea un sclav, totul este sa vrea, sa-i placa sa fie superioara, sa-i placa sa umileasca, impingand limitele erotice cat mai departe. De ce trebuie sa-ti umilesti sclavul? Din doua motive, in primul rand umilinta se transforma in excitare pentru sclav. Cu cat il umilesti mai tare cu atat se va excita mai puternic. Iar tu asta vrei, sa profiti de excitatia lui pentru a te satisface pe tine, insa neconditionat. Poti avea nenumarate orgasme fara ca el sa aiba macar unu. De altfel nici nu e indicat, ii poti permite sclavului sa ejaculeze la sfarsitul intalnirii cand tu esti satisfacuta si fericita. Un sclav care nu e excitat, nu isi indeplineste sarcinile fata de tine asa cum iti doresti, nu mai are motivatie nu isi mai doreste, o face mecanic. Pe cand un sclav excitat ar face orice pentru ca la sfarsit stapana sa-i permita sa aiba si el placere.
La inceputul oricarei relatii l-am intrebat daca este de acord sa avem o relatie mai diferita, in care eu sa conduc iar el sa se supuna, sa fie de acord sa fie dominat, insa asa cum doresc eu, fara sa comenteze ceea ce-i cer. Toti barbatii accepta gandindu-se la limbute pe corpul tau si eventuale legari de pat.
Este momentul in care trebuie sa fi ferma, vreau sa faci tot ce iti cer, orice, iar la sfarsit daca esti cuminte te vei simti si tu bine. Daca nu, totul se incheie aici, nu mai avem ce sa ne mai spunem.
Spune-i cu un tot duios, pisicos, ca de acum inainte iti v-a spune stapana, iar el va fi sclavul tau.
-Dezbraca-te …., aseaza-te in genunchi. Esti de acord sa fi sclavul meu, iti place?
-Da stapana
De acum inainte vom incepe procesul de formare a ta ca sclav.
Excitatia trebuie sa fie tot timpul prezenta, precum si umilintele. Astea il vor innebuni de excitare, este cheia formarii lui ca sclav. Umileste-l si va fi intr-un ocean de excitare, va face tot ce-i ceri.
Stand in genunchi da-i sa-ti sarute mainile, pe rand, apoi picioarele. Cu siguranta ii va placea.
Pentru a-i mentine starea de excitare este indicat sa-i prindeti sexul intr-o centura de castitate si sa o incuiati, cheia va fi la tine. Numai asa sclavul va ramane excitat fara sa aiba posibilitatea sa se autosatisfaca. Il va incomoda putin insa va intra intr-o stare de excitare cum nu va imaginati. Acum e la mana ta, nu mai are scapare, umileste-l progresiv si asigura-te ca face tot ce-i spui, incurajandu-l “ce sclav cuminte”.
-Dezbraca-ma sclavule …. Incet
-Da stapana
Intotdeauna nu il las pe sclav sa-mi de-a bikini jos. Ma invart in jurul lui lasandu-l sa ma priveasca, sa saliveze, sa ma doreasca, imi place sa-l aduc la stadiul in care sa ma devoreze de dorinta. Il mangai usor insistand in zonele erogene, insistand pe oute, mai ales ca stiu ca nu poate avea erectie si il v-a innebuni de excitare. O sa va roage sa-i indepartati cusca de pe sex promitandu-va ca va face orice vreti. In nici un caz nu trebuie facuta aceasta greseala. Intai va trebui sa va indeplineasca toate dorintele, adica umilintele, sa va satisfaca abia apoi daca a fost cuminte il descuiati. Dupa ce ma asigur ca este excitat bine imi place sa ma pozitionaez cu spatele la el la cativa centimetri si ma dezbrac de chiloti lasandu-i incet, incet permitand sclavului sa priveasca tot ce-si doreste, dar fara sa ma atinga. Bikinii proaspat dezbracati bagati-i in gura sclavului. Ii v-a accepta foarte usor, toti isi doresc asta dar nu vor sa recunoasca.
Asa cu gura plina, legati-i o zgarda in jurul gatului si plimbati-l prin casa ca pe un catel. Imi place sa-mi mangai sclavii si sa-i bat usor cu palma peste fund. Imi place sa rad de ei si de situatia creata, asta ii va rusina dar ii va excita extrem de mult.
-Ce sclav cuminte. Iti place sa tii in gura chilotii mei?
Insista cu intrebarea pana cand sclavul da afirmativ din cap.
Dupa ce m-am plictisit de plimbat catelul, ma opresc, imi departez picioarele cat pot de mult,
-Sclavule, saruta-mi picioarele inclusiv interiorul coapselor.
Chilotii din gura lui au rolul sa il impiedice sa faca ce ar vrea el de fapt, sa ma linga. Asa ca ma v-a saruta decat cu buzele, crescandu-i frustrarea dar si excitarea.
-sclavule saruta-mi pubisul
-vreau si pasarica.
Acest moment imi place mult pentru ca neputand linge, sclavul pentru a ajunge cu buzele la sexul meu se forteaza sa intre cu capul intre picioare, stimulandu-mi lindicul cu nasul sau.
-Sclavule acum este momentul sa ma pupi in cur, la propriu.
Ma aplec, iar cu mainile imi departez fesele pentru a face loc sclavului sa-si puna buzele pe anusul meu. Mmmm imi place sa-i simt buzele umede, sa-i simt respiratia care imi racoreste fundul. Ma frec cu fundul de fata lui.
Tot ce s-a intamplat pana acum l-am facut pentru a ma sigura ca isi v-a dori din tot sufletul sa devina sclavul meu.
Acesta este momentul sa transformati barbatul care sta in genunchi in fata ta, in sclav.
Dupa ce ii scot chilotii din gura, ii las capul pe spate, iar eu stand in picioare ii incalec capul pozitionandu-mi pasarica pe gura lui.
-Deschide gura sclavule
Ii prin capul cu mainile si il imping pentru ca buzele lui sa fie lipite de pizda mea si ii dau exact ce si-a dorit, umilinta care il va face sclavul meu. In timp ce-i urinez in gura il incurajez sa inghita tot.
Imi place sa savurez la maxim acest moment, imi place cum ii sta fata intre picioarele mele si serveste sampania care i-o dau. Dupa ce inghite tot, il pun sa...



    Login