Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSpaima
Autor : dog1dog2 - 2011-01-27
Citita de 17390 ori - Nota 7.72 (29 voturi)
SPAIMA

Cert este un singur lucru - la fel ca moartea si impozitele – nu am reusit sa inteleg femeile in general – dar pe ea hai sa o numim, Delia – in special . Asocierea numelui cu floarea nu este deloc intimplatoare, pentru ca era frumoasa, mladioasa, de inaltime medie, bine proportionata, dar plinuta as putea spune de-a dreptul pufoasa, avea niste ochi de o culoare superba, albastrii cu irizatii violet.
Cred si acum ca ochii erau cei care-i ofereau un aer de sobrietate politicoasa si distanta dar in acelasi timp si caldura unei priviri smecheresti si sagalnice.
Eram directorul de sucursala a unei renumite firme americane care se ocupa cu prospectarii de piata, iar ea era angajata contabila in cadrul aceleiasi sucursalei.
Relatiile dintre noi erau strict profesionale, stiti si voi acelea care includeau zimbetele de circumstanta, si intrebari rostite cu un aer platonic de genul : “Buna ziua ! Ce mai faci?”, dar la care nu asteptai niciodata raspuns! Eram de varste apropiate era cu vreo doi ani mai mica ca mine, eu necasatorit, ea – am aflat mai tirziu - vaduva cu doi copii. Eu eram plecat de la birou cam 75% din programul de lucru, ea la birou cu actele ei, asa ca ne vedeam rar, discutam rar pe marginea unor subiecte banale, fara aluzii erotice.
Pe scurt ca sa nu va mai plictisesc, aveam incredere in ea, avea pe mina actele firmei, acces la planurile de stategie pe care le intocmeam si pe care le trimiteam centralei firmei din Romania.
Datorita lor urma sa fiu avansat si cam peste o luna sa preiau conducerea unui departament din centrala in Bucuresti. Apoi a cazut bomba. Demisia ei la zi. Angajarea la o firma concurenta si toate strategiile sucursalei cunoscute de ceilalti. Scandal. Aproape sa fiu concediat, dar se pare ca eram pintre cei mai buni angajati, asa ca mi-am pastrat postul, dar despre avansare nici vorba.
Intr-o seara eram intr-un bar – faceam protocol unui potential client, cind m-am intalnit cu un amic bun, vecin de palier cu Delia.
Stia de toata tarasenia. Cind m-a vazut a zimbit si in timp ce ne salutam m-a intebat daca stiu. “ Ce sa stiu?” “Ce a patit Delia!”
“Nu stiu!” In citeva cuvinte, m-a pus la curent. Se pare ca patronul firmei unde se dusese pe langa faptul ca nu o angajase, asa cum ii promisese, o daduse afara in suturi. Si cind spun in suturi , nu este o figura de stil, se pare ca Delia aflase ca nu avea acte de angajare si cind i-a cerut socoteala patronului, acesta a luat-o la bataie, o bataie d-aia cu ochi vineti, buza sparta, vinatai cam peste tot si colac peste pupaza o mai acuzase si de disparitia unor bani.
Am zimbit de circumstanta. Poate se astepta sa sar in sus de bucurie. Nu am facut-o. Dar totusi nu m-am putut opri sa gandesc “ Bine i-a facut!”. Totusi o umbra de tristete si un gust amar persistau in continuare pe langa gandul cel rautacios.
Peste citeva zile, cand ajunsesem spre seara acasa, am auzit in spatele meu un planset de copil. Intorcand capul nu mare mi-a fost mirarea cind am dat cu ochii de Delia, care tinea de mina un baietel de vreo 4-5 ani. El era cel care plangea, dar acum am inteles si cuvintele: “Mama mi-e foame! “, “Stii bine ca nu am bani” a venit un raspuns sec si plin de tristete! Era la vreo doi metri de mine intoarsa cu spatele la mine, nu cred ca ma vazuse, asa ca din 4-5 pasi am ajuns-o si i-am pus mana pe umar, iar ea a ridicat privirea mirata spre mine.
Tot ce-mi spusese amicul meu era adevarat! In penumbra inserarii se mai puteau observa vanataile de pe fata si rana de la buza. A plecat capul in jos si a dat sa ma ocoleasca ca sa plece.
“Stai “– am spus cu glas apasat . S-a oprit si s-a ghemuit intr-un gest instinctiv de parca se astepta ca o ploaie de lovituri sa se abata asupra ei.
Am scos din buzunar o hartie de 500.000 lei si i-am intins-o “Cumpara–i ceva de mancare celui mic!” i-am spus cu o voce in care se adunase toata scarba si amaraciunea pamantului. Cu o mana tremurinda si sovaielnica a luat banii. “Multumesc” a spus cu un glas pierdut, apoi a izbucnit intr-un plans nervos, plin de remuscari. A luat de mana copilul, care saracul de el nu mai intelegea nimic si a plecat mai mult tarandu-l dupa ea.
A doua zi dupa aceasta intimplare era sambata, eram liber, aveam chef sa tandalesc, chiar jubilam la gandul ca s-ar putea sa ies mai spre seara sa agat ceva proaspat, poate - poate o pica ceva pe drum de seara, cand am auzit soneria interfonului. Nu aveam chef de nimeni asa ca nu m-am obosit. Peste vreo 5 minute am auzit soneria de la usa. Nu asteptam pe nimeni, si iritat, am deschis usa si o umbra a intrat in apartament cu o viteza incredibila inchizand usa in urma ei.
Cand sa ridic mana sa o prind de guler ca sa o arunc afara umbra a vorbit : “ Te rog ! Sunt Delia!”. Brusc m-a cuprins dorinta de a-i aplica vreo doua palme dar m-am abtinut, nu sunt un om violent din fire .
“ Te rog asculta-ma!” a spus cu o voce inecata de tristete .
“ As avea vreun motiv sa o fac?” am intrebat cu o voce care adunase atata gheata in ea incat putea sa intepeneasca instantaneu jumatate din continentul Asia. Fara sa fie invitata a intrat in sufragerie si s-a asezat pe canapea, a ridicat o privire de caine care tocmai fusese prins ca a furat mancarea si asteapta acum sa fie pedepsit, apoi a inceput sa povesteasca fara inflexiuni, fara intonatii, de parca acea poveste terifianta nu o privea, de parca nu i se intimplasera toate astea ei, ci altcuiva, care nu avea nicio legatura cu ea, a povestit ca un observator impartial cum se indragostise nebuneste, cum la insistentele “iubitului” acceptase sa-i dea informatii despre prospectariile facute de noi, cum ajunsese sa-si dea copii afara din casa “la joaca” in puterea noptii, doar ca sa obtina cateva imbratisari efemere din partea lui, apoi chinurile psihice si bataile la care fusese supusa, toate culminand cu cearta de care - mi povestise amicul meu si cu acuzatia de furt a banilor, pe care trebuise sa-i deconteze ajungand astfel sa fie aproape evacuata din locuinta.
A terminat de povestit obosita de povara scarbei pe care o purta, aproape cocosata de greutatea teribilei vinovatii care o apasa.
Dupa o lunga si grea tacere i-am spus cu un ton incarcat de ura si dispret : “Iesi, si sa nu te mai vad vreodata”. I-am relatat ce s-a intamplat dupa plecarea ei, despre avansarea ratata despre increderea inselata si despre toate necazurile pricinuite. Spre surpinderea mea s-a ridicat de pe canapea a ridicat spre mine fata pe care se vedeau bine acum urmele maltratarilor la care fusese supusa, si-a fixat privirea in ochii mei si a spus pe un ton clar si mandru dar in acelasi timp umil: “Primeste-ma inapoi la munca!”
Nu va mai spun care au fost reactiile mele ca nu are rost, aveam chef sa o calc in picioare, sa o trag de par, sa sterg praful cu ea, sa o arunc de la balcon, toate odata si toate pe rind, amestecate cu un sentiment contradictoriu de mila si compasiune, nu atat pentru ea cat pentru copii ei care erau victime colaterale, vinovati fara vina, pedepsitii fara de greseala.
Probabil ca atunci mi-a venit ideea, cand in mintea mea a aparut cuvantul pedepsiti, impreuna cu umbra inghetata a unui cosmar provenit dintr-o experienta sexuala traita in adolescenta mea, care mi-a bantuit noptile ani buni (si pe care o sa v-o relatez cu o alta ocazie).
Ca sa rad de ea i-am spus pe un ton ironic ca daca ii place sa sufere – doar a plecat la un serviciu unde fusese batuta - daca o sa-i aranjez sa vina inapoi o sa trebuiasca sa sufere.
“ La ce anume te gandesti? “ m-a intrebat. “ Ca o sa dai jos chilotii ! “ i-am raspuns bajocoritor. “ Pentru? “- a mai intrebat cu glas temator. Am zimbit ca o pisica hamesita la vederea unui soarece. “ Pentru bataie la fund cu cureaua. La fundul gol bineinteles. 25 de lovituri pe sedinta. Timp de un an, o sedinta pe saptamina, urmata de o sedinta de sex, dupa cum voi avea eu chef, normal, oral, anal sau in combinatie. Intre sedintele de pedeapsa daca mi se scoala te chem si vii sa o culci. Ai inteles? “ i-am spus cu glas ferm. Ce mai eram pe pozitii de forta, puteam sa-i cer orice, doar era la mana mea. Cu un glas pierit a intrebat “ Adica sa devin curva ta?”. “Prefer termenul de sclava sexuala, dar daca tu doresti sa folosesti termenul de curva, nu am nici o obiectie. Si da-mi un raspuns mai repejor ca nu am timp de prostii.” i-am replicat cu un ton superior si obraznic in acelasi timp.
“Nici nu se pune problema, …… “ a rostit cu un semiton ragusit, apoi s-a dus in hol, a izbucnit in plans, s-a intors in sufragerie si mi-a spus “ ….. dau jos chilotii!”.
Acum eu eram stapanul. I-am ordonat sa se dezbrace complet, lucru pe care l-a facut fara sa comenteze dar cu o usoara sfiala, privirea mea lacoma descoperind corpul alb cu reflexe sidefii pe masura ce acesta iesea din carapacea hainelor. Nu am lasat-o sa-si pastreze la gat nici macar lantisorul de aur cu pandantiv!
Am pus-o sa stea cu picioarele larg desfacute si ambele maini la ceafa, cu fata la coltul camerei si spatele la mine. In tot acest timp eu ma “relaxam” pe canapea plimbandu-mi privirea hulpava si nerusinata pe corpul ei, de la coapsele frumos arcuite pana la perele pline si indesate ale sanilor, de la gatul cu rotunjimi diafane si pana la dunga intunecata ce separa copasele ei, de la sfarcurile roz-brumarii si pana la tringhiul intunecat care incepea la baza abdomenului, ispita tacuta a nerostitelor dorinte spuse de vulva rozalie. Am lasat-o in acasta pozitie timp de citeva minute bune pana cand am simtit ca incepe sa intre in panica. M-am postat in spatele ei si cu o miscare brusca mi-am implantat mana in parul ei tragandu-i capul spre spate. M-am uitat in ochii violetii umeziti de teama sorbindu-i din privire teama care o cuprindea. Am intors-o brusc si cu mana tot in parul ei am obligat-o sa faca citiva pasi pana la masa peste care am silit-o sa se aplece, expunandu-si astfel posteriorul in toata splendoarea rotunjimilor sale.
I-am presat umerii cu cotul pana si-a strivit sanii de blatul rece al mesei, apoi tinand-o in continuare de par am obligat-o sa-si intoarca privirea spre dreapta. Mi-am eliberat mana din parul ei si mi-am scos tricoul. Apoi cu gesturi mult incetinite mi-am scos cureaua de la pantaloni. Sub privirile cuprinse de teama am indoit curea in doua, sunetul sec facut de cele doua segmente facand-o sa tresara si in acelasi timp sa se incordeze.
“Esti gata?” am intrebat cu un ton plat. “ Sunt pregatita ! “ a venit raspunsul incarcat de neliniste. Un gest scurt, un suierat estompat si o plesnitura infundata urmate de un tipat scurt si ascutit. “Sa–ti numeri loviturile cu glas tare, iar pentru zgomotul facut adineauri vei mai primi un supliment de 3 lovituri “ – am rostit cu glas incarcat de tensiune, tensiune pe care o resimteam in tot corpul dar mai ales in zona din fata sub abdomen.
Din nou gestul scurt, suieratul estompat si plesnitura infundata apoi glasul incarcat de lacrimi “ doua”. O lovitura scurta urmata de un tipat de durere. “ Mai gandeste-te o data!”. “ Iertare…. stapane?” Gest scurt, suierat estompat si plesnitura infundata. “Una”. Am zimbit. Si am continuat asa pana la sfarsitul pedepsei, cind obosita a dat sa se ridice . “ Ti-am dat voie sa te ridici? Sau vrei sa o iau de la capat?” “ Iarta-ma stapine! Te rog iertare!” Mi-am scos restul de haine de pe mine eliberand un penis intr-o superba erectie, aproape de limita a durerii.
Poate va mai amintiti aceea senzatie fina, delicata si catifelata din copilarie cand prea grabit fiind sa pui unt pe paine iti intra degetul in pachetul de unt care statea de prea mult timp la soare. Aceiasi senzatie amplificata de o mie de ori am simtit-o si eu cind cu o miscare scurta de bazin i-am penetrat vaginul cu forta, simtind cum intru in ea vrand parca sa o despic in doua, simtind muschii ascunsi in intimitatea umeda si calda cum cedeaza sub forta loviturii.
Un geamat-icnet de suprindere, placere si durere a tisnit de pe buzele ei, fapt care m-a facut sa indesesc ritmul loviturilor datatoare de infinita placere. Eram atat de excitat incat aproape uitasem sa ejaculez, cind dintr-o data am simtit aproape dureros cum capul penisului mi se umfla, cum muschii intimi, se contracta si cum un jet fierbinte si viguros loveste peretii interni ai vaginului ajuns aproape uscat, apoi inca un jet si inca unul si inca unul, pana in momentul cand toti muschii ei s-au relaxat brusc, ramanand moale in mainile mele. Era intr-o stare de epuizare fizica vecina cu lesinul, cu o respiratie grea, intretaiata, cu sudoare curgand pe canalul sirei spinarii spre fundul tumefiat care de la culoare roz vira de acum spre un splendid rosu ca de cireasa. Statea nemiscata, aplecata peste masa, am vrut sa o ajut sa se ridice dar din cauza transpiratiei (care va jur parca mirosea a parfum de trandafiri) a alunecat si a cazut pe podea . Avea ochii plini de lacrimi si stand ghemita pe podea incerca cu greu sa-si recapete suflul si sa-si calmeze bataile nebunesti ale inimii.
Am iesit din camera si m-am dus sa fac un dus. Cand m-am intors era imbracata stand in mijlocul camerei cu privirea in pamant.
Tocmai cand vroiam sa o mai umilesc verbal, a pus un genunchi in pamant, mi-a prins mana, a sarutat-o a rostit un “multumesc” clar, apoi a iesit val-vartej pe usa apartamentului si pe scari in jos , lasand usa deschisa in urma ei si un vag parfum de trandafiri.
Am reusit sa o angajez inapoi, noroc ca mai plecase un coleg care nu se prea tinea de treba, si am avut pe cine sa dau vina.
Ce sa va mai spun pe parcursul anului de sclavie am pedepsit - o in mai toate pozitiile, de la culcat pe burta cu fundul ridicat de o perna pusa sub abdomen, la pozitia clasica cea in care era asezata pe genunchii mei cu fustita ridicata si cu chilotii dati in jos pina la genunchi iar eu o plesneam cu palma peste fesele pline si tari, pana la jocuri erotice care includeau ciorapii negrii de plasa si diversi chilotei de dantela care puteau fi sfasiati dintr-o singura miscare, toate aceste sedinte terminate bineinteles cu partide de sex epuizante, acea dulce si lasciva epuizare data de o partida buna, de calitate care nici nu s-a terminat bine si deja astepti sa o repeti.
Am pedepsit-o cu toate instrumentele posibile cu care putea fi batuta incepand de la palma, lingura de lemn, curea, bici cu unul sau mai multe sfischiuri etc. Dupa fiecare sedinta imi lua mana o saruta fara ca eu sa-i cer asta, spunea “ multumesc” si pleca.
Intr-o sedinta pe la mijlocul anului de pedeapsa chiar am surprins cu coada ochiului intr-o oglinda chipul ei cu ochii din care curgeau siroie de lacrimi, dar pe care er...



    Login