Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSpaima - inceputurile
Autor : dog1dog2 - 2013-07-17
Citita de 10132 ori - Nota 7.67 (39 voturi)
In adolescenta, pe la sfarsitul liceului, eram un tinar mic de inaltime, slab, adus de spate de cit imi frecasem coatele pe banca, cineva care daca primea o privire de circumstanta din partea unei fete, era ziua lui senina, dintr-o saptamina ploioasa, asa ca de vorbit cu fetele sau de iesit la o cafea cu una nici pomeneala.
Dar intr-o zi trecind pe linga piscina, am fost interpelat de un barbat bine facut, cu o musculatura superba, care m-a intrebat daca nu vreau sa urmez niste cursuri de inot ca mai are un loc liber la grupa lui. Am ezitat dar in final am acceptat. Astfel incit dupa vreun an si doua- trei luni, eram bine inaltat, posedind un corp de tinar zeu grec si care primea invitatii din partea fetelor cind la o plimbare prin parc, cind la o cafea, cind sa fie insotite la nu stiu ce chef etc.
Normal am prins curaj si mai indrazneam la inceput cu un sarut, mai o mana pe sani, mai o mina strecurata in chilotii, cu o tavaleala buna (credam eu pe vremea aceea), care constau in suit pe ea, intromisionat, dat de doua trei ori din fund, ejaculat in prezervativ sau pe afara dupa caz, imbracat si plecat.
Despre satisfactia partenerelor mele nu prea imi faceam probleme, doar ele trageau de mine, daca nu erau multumite bine, daca erau si mai bine.
In accea perioada am cunoscut prin intermediul unei vecine de la etajul inferior – si cu care va marturisesc , nu m-as fi dat in laturi sa am o partida de sex – o profesora de franceza cu doar vreo 6 -7 ani mai in varsta decit mine - care preda la acelasi liceu unde invatam eu, spaima claselor pe care le avea, pentru ca pica pe capete daca nu se stia. Era temuta si datorita aerului ei de sobrietate si severitate pe care il afisa cind era in liceu, astfel incat daca te intilneai cu ea pe coridoare instantaneu lipeai peretii, elev sau eleva fiind.
Intimplarea a facut sa ne intalnim in casa vecinei mele, unde eu bateam niste cuie ca sa repar ceva, - eu speram sa-mi plateasca in natura - iar ea venise in vizita, asa ca intre prietene. Cind a intrat in apartament nu am dat importanta, le-am auzit vorbind dar mi-am continuat treaba, iar cind am terminat am intrat in sufragerie, sperind intr-o discutie cu vecina vis-a- vis de plata, dar aceasta plecase nu stiu pe unde si o lasase pe profa sa astepte sa termin treaba.
Cind i-am intilnit privirea instantaneu am simtit cum mi se usuca gura, am articulat un salut, din care nu stiu ce s-a inteles si instinctiv am dat sa lipesc peretii, dar mi-am dat seama unde ma aflam asa ca am spus ca am terminat lucrarea. Dorind sa fac un spirit de gluma am intrebat-o pe profa daca ar mai fi ceva de batut in casa aia.
Raspunsul ei naucitor a fost ceva de genul: “In afara de fundul meu? Nu cred! “. Am rupt rapid usa fara macar sa mai salut, urmarit de privirea care din severa, devenise amuzata a doi ochi negri.
Intr-o seara dupa antrenament ma oprisem cu colegii la o bere care se cam lungise, asa ca eram usor afumat, nu cit sa merg clatinat dar deajuns cat sa vad viata in roz, si trecind pe linga casa unei vecine am vazut in gradinita din fata casei un splendid trandafir de culoare corai si cum aveam ceva ciuda pe baba, am sarit gardul si am rupt trandafirul si l-am luat cu mine.
Cind urcam pe scara blocului cu trandafirul in mina, mi-a trecut prin cap ca nu-l voi putea justifica in fata mamei mai ales ca putea intelege rapid de unde provine, dar nu prea mai aveam cum sa scap de el, cam intrasem in panica, cind am observat ca usa de la apartamentul vecinei este intredeschisa, am intrat cu toate ca, in apartament nu era lumina si in semiumbra din sufragerie am zarit un corp de femeie care statea pe canapea si plingea, parul lung si matasos acoperindu-i fata.
M-am apropiat si am mangaiat-o pe par cu petalele trandafirului. Simtind mangaierea suava si fina a incetat sa mai plinga si atunci m-am aplecat si i-am intins trandafirul . Si-a dat parul la o parte si a ridicat privirea spre mine iar eu am putut sa zaresc chipul femeii din fata mea. Era profesoara de franceza. Aproape simultan s-au intimplat trei lucruri, primul ar fi acela ca gura mea se uscase aproape ca desertul Sahara, al doilea ar fi acela ca cu o voce pierita am bilbait ceva neinteligibil intre salut si scuza, iar cel de-al treilea ar fi ca mina care intindea trandafirul si-a continuat miscare pina in dreptul fetei ei, iar ea l-a apucat cu o gingasie vecina cu mangierea.
Am iesit rapid din apartament lasind usa vraiste in urma mea, am ajuns acasa treaz lumina de parca nici nu fusesem la baut si pentru o fractura de secunda mi-a revenit in minte chipul profei care pe linga faptul ca era umflat de plins parca avea si un mic zimbet sagalnic in coltul buzelor . A doua zi la liceu nu stiam cum sa ma ascund mai bine, rugindu-ma sa nu ma intilnesc cu profa de franceza, rugaminte probabil ascultata, caci am plecat la un concurs de inot, iar cind m-am intors amintirea intimplarii mai sus mentionata se mai estompase.
Dupa ce m-am intors de la concurs intr-o seara stateam in fata blocului cind m-am auzit strigat. Am ridicat privirea si am zarit la fereastra apartamentului vecinei chipul profesoarei. Ea era cea care ma strigase si m-a invitat sa urc sus in apartament. Au fost cele mai grele si interminabile scari care le-am suit vreodata.
Ajuns in apartament dupa salutul de rigoare am fost invitat sa iau loc pe canapea si indemnat sa servesc ceva de baut. Cu mintea care se gandea jumatate la fuga, am aprobat. Am inceput sa vorbim diverse banalitati, la care raspundeam cu jumatate de glas limba mea uscata facind eforturi demne de o cauza mai buna sa raspunda.
Brusc m-a intrebat : “ De ce nu ai spus colegilor tai de liceu care era starea mea cind mai gasit in seara aceea in apartament?”
I-am raspuns ceva de genul “ Nu era treaba lor!”
“ Asa,….?” “ Da!...........Asa!”
Incet – incet s-a apropiat de mine, caldura corpului ei inebunindu-ma, dar cum nu cutezam sa fac nici cea mai mica miscare, am simtit cum se apleaca deasupra mea si depune un sarut timid pe buzele mele uscate. Cu inima cat un purice mi-am apasat buzele pe buzele ei, apoi timid mi-am strecurat limba in gura ei, lucru consimtit de limba ei jucausa care se impletea cu limba mea. Dupa o clipa de eternitate cind am simtit ca zbor pina la capatul universului si inapoi, am auzit intrebindu-ma daca mi-ar place sa fac sex cu ea. Sa-mi placa?. Maninci calule ovaz ?. Cu o voce ragusita am spus ca da.
S-a sculat de pe canapea, m-a tras de mina pina m-am ridicat si eu si a inceput sa ma dezbarce cu miscari line, apoi cum se trezise si cel care dormise pina atunci mi-a pus un prezervativ dupa care s-a indepartat citiva pasi si a inceput sa se dezbrace. Cand a fost goala complet, cu o erectie aproape dureroasa am luat-o in brate, am intins-o pe pat, m-am suit pe ea, am penetrat-o cu o miscare violenta din solduri si am inceput sa dau din fund intr-un ritm inebunitor, iar in citeva secunde mantuisem toata treaba. M-am ridicat de pe ea asteptand oaresce cuvinte de lauda, dar in loc de asta ea mi-a mingaiat o suvita de par transpirat, apoi a intrebat daca am terminat, la raspunsul meu afirmativ mi-a raspuns ca este in regula, sa imi trag sufletul si apoi sa incepem.
“ Sa incepem ce?” am intrebat foarte contrariat. “ Sa facem sex!” a raspuns zimbitoare. Apoi a inceput incet-incet sa-mi explice ce si cum, unde trebuie sa pun mina, cum sa o mingai, cum sa-i fac sfircurlie rozalii sa se sensibilizeze si sa se intareasca, ce mai, cu metoda pedagogica pe parcrsul a vreo sase – sapte sedinte m-a invatat cum sa fac o femeie sa inebuneasca de placere, sa aiba un minim de trei-patru orgasme inainte de actul propriu-zis.
Devenisera aproape un ritual aceste intialniri ale noastre in apartamentul vecinei, din ce in ce mai erotice, cu cutezanta din ce in ce mai mare din partea mea, ajunsesem sa o excit cu usoare muscaturi pe sfarcuri sau pe fesele rotunde si tari, chestii pe care ea le aprecia din ce in ce mai mult.
La una dintre intilnire noastre – la cererea expresa a ei - ma astepta intr-o stare de nervi vecina cu exaltarea nebuna pe care doar o femeie foarte suparata sau foarte excitata o poate avea, de cum am intrat pe usa s-a repezit la mine, m-a luat in brate , a inceput sa ma sarute si mi-a spus “tragemi-o acum cit de tare poti tu!”
Nu va mai spun cum au zburat hainele de pe ea, in mai putin de 10 secunde era doar in rochia de sex, adica asa cum venise pe lume.
Dar din cauza surexcitarii in care se afla, era atit de incordata incit nu reuseam sa o penetrez deloc, am incercat sa o fortez, dar nimic, nu reuseam sa obtin decit niste dureri in penis de toata frumusetea, probabil ca si pentru ea era la fel.
Cind eram pe punctul de a ma declara invins, am auzit-o ca prin vis intrebind “ Ai curea?” - “ Da” a venit si raspunsul meu naucit.
“Atunci ia cureua si plasneste-ma peste fund” – mi-a spus in timp ce se aseza pe canapea in patru labe. “ Cum.........” am articulat eu total debusolat. “ Pliezi cureaua in doua, o ridici si o lasi sa cada peste fundul meu” veni prompt si explicatia.
De-a dreptul drogat de grozavia pe care imi inchipiuam ca avea sa se intimple, am scos cureaua de la plantaloni am pliat-o in doua, am ridicat-o si ...........am intepenit, am simtit cum o groaza viscerala imi bloca tendoanele, cum bratul devenit dintr-o data de granit nu ma mai asculta, si pentru o secunda am simtit cum ceva din mine paraseste acel corp greu si vizualizeaza de undeva de la inaltimea tavanului aceea scena terifianta in care o femeie superba asezata in coate si in genunchi pe o canapea astepta cu emotie ca un tinar cu corp de zeu antic sa abata asupra ei lovituri cu o curea grea din piele.
Apoi ca prin vis am simtit cum bratul cu greutatea unui bloc de piatra pleaca spre fundul ei superb arcuit si cum in urma impactului s-a auzit un usor geamat de durere amestecata cu o nemarginita placere iar pe fesele rotunde si tari cu pielea alba si fina apare o urma de un roz pal, asemanator petalelor de trandafir.
“ Un pic mai tare” a venit o comanda scurta si la obiect.
M-am executat, reusind sa fac bratul ajuns acum la greutatea podului Brooklyn, sa se mai miste o data si sa fac...



    Login