Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sora, sclava sau renegata.. 3
Autor : May94 - 2022-03-11
Citita de 4701 ori - Nota 5.57 (21 voturi)
Am ajuns afara cu capul plecat și o poziție de om spasit, l-am cautat cu privirea și l-am observat în parcare sprijinit de capota mașinii în timp ce fuma o țigară, asteptandu-ma.
Sper ca e prima țigară aprinsa și m-am mișcat cu încetinitorul doar in mintea mea.
Oh, doamne te rog sa nu ma fi așteptat mult, te rog sa nu fie supărat prea rău, te rog doamne sa nu o încurc prea tare... Doar asta îmi ziceam în gând.... Și îmi dădeam palme mentale ca nu m-am ținut de plan și m-am lăsat prinsa.
Stateam în fata lui și nu îndrăzneam sa ma mișc sau sa articulez vreun cuvânt. Îmi așteptăm pedeapsa care după unii ar fi una bine meritata...
Si-a terminat țigara ma analizat din cap pana în picioare intorcandu-ma când cu fata la el când cu spatele, și, dacă credeați ca măcar am avut inspirația sa nu port o rochiță demna de filme xxx va înșelați,port o rochie neagra care abia îmi acoperă fundul cu spatele gol și un decolteu generos care dacă m-aș apleca mai mult mi-ar lasă sânii la vederea oricărui curios, dresuri cu banda prinse de un port jartier și niște cizme peste genunchi cu un toc micuț. Dacă m-ar pune sa ma aplec pe capota mașinii lui ar putea observa de la 1 km minusculi mei chiloței tanga cu dantela si perle.
- Urca în masina! Avem de discutat nu crezi, scumpa mea surioara? mi-a spus pe un ton autoritar și ironic, fără nici un comentariu adăugat.
Ca la comanda am pășit spre mașina, m-am urcat pe bancheta din fata, mi-am pus centura și privind în jos am așteptat sa pornească motorul.
Sa urcat la volan și am plecat în tromba, unde? Dumnezeu cu mila! Căci am toată nevoie de mila lui în acest moment.
-Da-ti jos imitația aia care tu o numești chiloți!
- Alin ,serios! NU! orice dar asta nu... Nu pot sa fiu goala în fata ta, pentru numele domnului ești frate-miu!
- Am zis ceva și te rog politicos, încă, sa nu mai comentezi și sa execuți! mi-a scrasnit printre dinți, vizibil nervos.
- Fratioare, te rog... i-am zis cu vocea sufocata de lacrimi.
-ACUM! FĂRĂ ALTE COMENTARII! Cum ai știut sa îmi calci peste cuvânt asa sa știi și sa asculți un ordin când ți se da. Gata cu joaca prințesa! Sa zis cu frățiorul bun care iartă nu, nu, gata cu iertarea! Și dacă tot îți e asa greu sa stai fără chiloți pe tine în fata fratelui tău, dar nu ai avut pic de jena sa te urci pe masa și sa dansezi în timp ce toți idioții se uitau și salivau sub fusta ta, îți ușurez puțin situația, ca să nu zici ca sunt căpcăunul cel rău și te anunț ca din clipa asta pentru tine sunt stăpânul tău, șeful tău, aerul tău, gândul tău, vocea ta și orice altceva vrei pe aceeași tema mai puțin fratele tău!
BAM! Lovirura sub centura! As fi preferat miliarde de palme în locul renegarii. As fi preferat sa ma târască cu mașina zeci de km în loc să-mi zică ca am pierdut ceea ce mi-am dorit de mica...
Și el știe foarte bine asta, altfel n-ar fi jucat cartea renegarii, știu asta însă tot doare, atât de tare... , și cu mișcări lente fără tragere de inima îmi scot chiloții și ii țin strâns în pumni așteptând noi ordine în liniște în scaunul meu, cu lacrimile curgând fără sa mai am puterea sa le șterg, sa deschid gura sa ma mai opun sau sa încerc măcar sa ii zic ca îmi pare rău și va fi ultima data.
Nici nu are rost sa încerc...mereu zic ca e ultima data și îmi promit mie ca e ultima data dar mereu ajung aici, călcând strâmb și așteptand pedeapsa. Și dacă pana acum a fost ceva ce am reușit sa suport cu o oarecare ușurință, umilita dar cu demnitatea încă destul de sus, de data asta se pare ca va fi mult mai rău decât cunosc pana la momentul asta.
- Asa! Vezi ca se poate?! Îmi zice râzând. Acum vreau sa fii o fetita cuminte și sa îmi dai chiloții!
Ii dau încet fără tragere de inima și fără sa ma uit în direcția lui. Doamne te rog sa se termine mai repede!

Niciodată nu m-am simțit mai umilita decât acum, cu fratele meu care nu mai e fratele meu,expusa atât fizic cât și psihic, așteptând infernul, și sperând ca ii va fi mila și se va opri la timp cât încă mai am un gram d demnitate rămas.
-Asa acum deschide gura mare pentru tati, și uită-te la mine, vreau sa îți vad privirea! Lasă falsa rușine deoparte ca dacă aveai asa ceva nu erai pe masa mai devreme!
Mi-am ridicat cu greu privirea și deși încercam să mă uit la el, priveam cumva prin el.
Cu gura deschisa și rugându-mă sa facă un accident în care sa mor pe loc sa scap de nebunia lui și umilin...



    Login