Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Si cei mai macho barbati devin sclavi
Autor : Alynutzu91 - 2014-10-14
Citita de 8048 ori - Nota 4.30 (27 voturi)
Era intr-o seara de toamna, plictisit de vreme, intru pe site-urile specifice gay. Acolo gasesc un barbat la vreo 30-40 de ani care imi spune ca vrea sa ma futa de sa mor. Facem schimb de id-uri, ne dam un cam, si accept sa ne vedem. Aveam un chef de pula maxim, la ora aia. Imi spune ca se imbraca si vine. Intre timp merg sa ma pregatesc pentru partida de sex ce urma sa vina. Asteptand imi trece o idee prin cap, ce-ar fi sa-l fut eu pe asta. Nici nu termin bine de gandit ca suna usa. In fata mea un barbat brunet, musculos, inalt, il invit in casa si il intreb daca bea ceva, confirma. II spun ca merg sa pun ceva pe mine mai provocator decat o pereche de boxeri cu care l-am intampinat.
Ajung in dormitor ma dezbrac de boxeri si imi pun o pereche de chiloti din piele decupati la fund, in timp ce stateam cu spatele simt o mana pe pula dupa care o respiratie la nivelul gatului, o intaritura in pantalonii lui.
-Astept sa te fut dur in seara asta, fundul tau ma innebuneste,
-Abia astept, raspund eu, stiind ce va urma .
-Te deranjeaza daca am o fantezie sa te leg cu catuse
-Nu perversule, imi place.
Il leg cu catusele de pat. Merg la sifonier si iau un bici.
-Ah nebunule, fii rau.
-Tu ai vrut-o tarfa, ii zic eu razand
Imi miscam curul in fata lui, vazandu-ma in toata splendoarea. Pula ii era beton, o pula de 20 de cm, grosuta, numai buna de intrat in ea. Cum era intins pe spate, ma sui si ma frec de pula lui, innebunindu-l.
-In seara asta esti curva mea.Si nici nu apuc sa terminc ca ii bag pula mea, adanc in gura. Da sa se opuna asa ca ii fut doua palme peste fata.
-Ti-am zis ca azi esti tarfa mea, asa ca nu te opune.
-Te implor, lasa-ma, sunt virgin, nu am mai facut anal pana acum.
-Toate au un inceput baiete. Il fut in gura, facandu-l sa vomite. Se inneca cu pula in gat. Dar nu l-am lasat fortandu-l sa se sufoce putin.
Intre timp iau un gel de relaxare a gaozului si il aplic tarfei pe cur. Ne putand sa ma abtin incep sa-i sug pula bagandu-i un deget in gaoz si miscandu-l frenetic in el. Se dilatase putin. Ii pun un calus in gura sa nu tipe, ii fut doua palme peste ochi
-Sa fii cuminte ca altfel vei regreta.
Sugeam pula ca nebunul, era mare, buna.In timp ce o sugeam iau un plug anal si il indes pe tot in cur, urla de durere, infundat.
Il misc de cateva ori in cur ca sa-l pregatesc pentru ce va urma.
Dilatat, ii inving un dildo negru de vreo 24 decm., 6-7 diametrul sa-i rup curul tarfei. Fara sa stau pe ganduri il imping pe tot,dintr-o data, misca din cur ca un nebun, innebunea de durere, urla cat il tineau plamanii.II scot dildo-ul din cur si ii privesc cu satisfactie gaozul in care ziceai ca a intrat armata. Ii fut doua flegme in gaoz si il iau la pula. Il futeam adanc si urla.
-Iti place pula tarfa, te-am largit bine!
Dupa vreo 20 de minute de futut in cur, ii scot calusul si incep sa-l fut in gura, toata pana la coaie.
Sugea nebunu de ziceai ca nu-i adevarat,
-Suge tarfa !
I-am promis ca nu-l las, asa ca il dezleg si il pun capra, imi infig pula in curului lui si pompez, pana imi trece o ideea prin cap, iau un vibrator si il dau sa-l suga in timp ce-l fut, iau vibratorul si il infig alaturi ...



    Login