Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Se aproprie vacanta
Autor : blanosul - 2021-09-23
Citita de 8644 ori - Nota 5.80 (49 voturi)
Se apropria vacanta. Împreuna ne pregăteam sa vedem unde o sa evadam. Raluca, soția mea, știind ce fantezii am îmi spune:
- In vacanta asta as vrea sa iți fac o surpriza care ti-o dorești de mult.
- Ce surpriză, întreb eu?
- Fantezie care ți-o dorești atât de mult.

Știa ca imi doream multe, dar nu stiam la ce se gandeste. Incerc s-o conving sa imi destainuie ce are in cap. Pana sa plecam la mare mai aveam ceva mai mult de o saptamana.

Ma aproprii de ea si o iau in brate. Gurile noastre se contopesc intr-un sarut.
-Imi e dor sa te simt inauntrul meu, imi sopteste dulce Raluca.

Incep sa imi plimb mainile pe corpul ei de femeie bine facuta; la 39 ani care ii avea inca arata bine, cu cateva kilograme in plus care o faceau atat de apentisanta, chiar si pentru pustani care treceau pe langa ea pe strada. Era o femeie cu sani marisori si un fund bestial. Mereu ii spuneam ca cea mai tare parte a corpului ei ar fi sanii, dar fundul este fenomenal si ar trebui sa fie adorat permanent.

Nici eu nu aratam rau. La cei 40 ani inca ma mentineam bine. Aveam o burta cam marisoara, care ma facuse sa ma hotarasc sa mananc mai putin si sa tin o dieta sa mai scap de ea. Cu ocazia asta m-am apucat din nou sa mai fac sport, sa mai alerg, in special cu pustiul nostru de 5 ani cand ieseam cu el in parc.
Mainile mele deja ii mangaiau fesele care hipnotizau mereu. Incet urc pe spatele ei cu degetele usor, mergand de-a lungul coloanei. O simt cum se lipeste si mai mult de mine si sanii ii sunt presati de pieptul meu. Cand mainile imi ajung in dreptul omoplatilor, Vin usor in fata si incep sa ii cuprind sanii. Deja sfarcurile imi impungeau palmele prin bluza subtire. Limbile noastre se impleteau un saruturi nenumarate.

- Ca sa iti fac surpriza vreau sa te rog ceva.
- Poti cere orice ce vrei, ii raspund la cum eram de intaratat.
- Chiar orice vreau, ma intreaba cu un suras sagalnic?
- Da. Zi odata, sa ne continuam treaba inceputa, ii zic nerabdator.
- As vrea sa nu te masturbezi de loc pana plecam in concediu.
- De ce, intreb eu?
- O sa vezi. Pana atunci vreau sa nu te vad deloc terminat, chiar daca vom face dragoste o sa am grija sa nu termini. Sa fii excitat sa iti fie ochii mereu numai la mine, nu la altele de pe plaja.
Si unde la plaja o sa mergem, o intreb?
- Si asta e o surpriza. O sa iti spun cu o zi inainte de plecare.

In timp ce mainile mele ii explorau corpul ea se lipea si mai mult si se freca de pula mea intarita din pantoloni. Simteam ca ma urc pe perete de dorinta sa o patrund acolo, in momentul respectiv.

Asta nu a durat asa de mult, incepand sa o dezbrac de bluza care ii acoperea sanii minunati. In tot acest timp degetele ei vrajite se jucau pe spatele, ceafa si prin parul meu ridicand si mai sus nivelul de excitatie. Si cand te gandesti eram dupa cateva zile statute, din cauza perioadei care o au toate femeile.

Incet imi scoate tricoul si ii simt sfarcurile intarite pe piept. Simteam ca explodez de dorinta sa o penetrez. Mainile ei se jucau acum pe sortul care il purtam. Tot ma mangaia pe pula prin pantoloni sa fie sigura ca reactioneaza la jocul ei. Nu mai era nevoie de simtit ca se vedea deja prin forma care o aveau pantoloni in fata. Incet se lasa in jos si mainile ii urmeaza traiectoria corpului agatate de sort, eliberand pula din stransoarea sortului si a chilotului. Dupa ce textila ajunse la pamant, mainile ei incep sa imi dezmierde prietenul cel mai bun. Asa ca o mana mangaia pula pe toata lungimea ei, fara sa-l stranga deloc, ca si cum i-ar fi fost frica sa nu-l rupa. Cealalta mana lua in caus bilele din dotarea bastonului care erau in partea inferioara a acestuia. Simteam ca in curand o sa explodez daca mai continua asa. Si cu toate astea mai era cale lunga pana cand placerea suprema sa ma atinga.
Se ridica si se intoarse cu spatele la mine si incepu sa isi frece fesele din dotare de pula intarita. Mainile mele deja ii acaparasera sanii si ma jucam cu sfarcurile intarite. Coborand usor cu palmele de abia atingandu-i pielea catifelata ma opresc la marginea pantalonilor care ii acoperea fundul minunat. Il imping in jos si pula imi apare dintre fesele ei cu capul inrosit de excitare. Senzatia era minunata si nu as fi vrut sa nu se mai termine niciodata.

Ma aplec usor sa ii scot pantalonii ajugand in genunchi in spatele ei. Deja pantaloni ei erau la glezne, aproprii usor buzele de fesa stanga si ii daruiesc un sarut. Simtind buzele care o ating Raluca incepe sa geama usor si isi impinge fundul si mai mult in spate sa intalneasca gura mea flamanda. Incep sa ii acopar fesele cu saruturi patimase sa o aud si mai mult cum geme de placere. Intinde mainile in spate si isi trage ata chilotului care era intre fese intr-o parte invitandu-ma sa trec la pasul urmator. Astfel gura imi poposeste pe locul dintre fese si buzele cu limba incep sa-i dezmierde acea zona sensibila pentru un om. Mainile ei trag de fese sa le indeparteze sa imi permita sa ajung limba umeda sa o dezmierd. Dupa un timp se intoarce cu fata spre mine sa ma ocup si de sora gaurii din spate, adica de pizda ei placuta si zemoasa. Isi ridica un picior sa imi usureze accesul la zona minunata si incepe sa isi miste bazinul cand isi simte lindicul intre buzele mele si limba frecandu-l in acelasi timp.

In tot acest timp mainile mele erau ocupata sa o mangaie si sa ii exploreze corpul. Cealalta extremitate a mea, pula, ramasese plina de viata si ar fi dorit sa penetreze una din gauri. Dupa un timp simt placerea ei suprema ca imi um...



    Login