Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sclavul unui cuplu
Autor : asu69 - 2024-03-08
Citita de 2238 ori - Nota 3.47 (49 voturi)
Salutare,
Aceasta este o fantezie și trebuie tratata ca atare. Dacă este cineva dornic sa se joace cu mine in rolul de sclav, putem discuta
De câțiva ani sunt atras de partea de dominare, bdsm și ma tot uitam la filme pe internet și îmi imaginam rolul de supus/sclav, pentru o stăpâna, dar niciodată nu avusesem curajul sa fac pași în direcția asta și ma mulțumeam sa ma uit la filme si sa ma masturbez.
De câteva luni, ma duceam la sala dimineața, iar în ultima perioadă observasem un băiat de 25-27 ani, care îmi tot arunca priviri prin sala. Era slăbuț, aproximativ 180 și nu puteam sa nu observ faptul ca era epilat tot timpul, bronzat, atent la el, chiar și echipamentul de sala ieșea din tipar, prin faptul ca era țipător, pantaloni foarte scurti, etc.
Am văzut ca tot se uita după mine prin sala și chiar ma gândeam și îmi spuneam în minte " asta sigur e gay " și tot timpul ma bufnea rasul. Intr-o zi, vad un aparat liber și încep sa-mi fac exercițiile. La un moment dat, tipul vine lângă mine și îmi spune ca el lucra la acel aparat și i-am luat locul fără sa-l întreb. Ii arunc o privire asa în dispreț și ii spun ca nu era nimeni la aparat sau pe lângă el și nu aveam de unde sa stiu ca el lucra acolo, iar el îmi spune ca ar trebui sa ma dau la o parte și sa-mi cer scuze ca i-am luat locul. Ma bufnește rasul și ii zic sa-si vada de drum ca dupa ce ca este gay, mai e si tupeist și ca mai am 2 serii și pe urma poate continua, la care el îmi spune ca o sa-mi para rău și pana la urma o sa-mi cer scuze în fata lui. Îl las in pace, îmi continui antrenamentul, termin și plec acasă liniștit.
Seara, primesc pe Facebook o cerere de prietenie, iar la profil vad o poza cu o fata și îmi apare ca mai avem vreo 20 de prieteni comuni. Ii dau accept și îmi vad în continuare de ale mele. După câteva zile, primesc un mesaj de la fata respectivă, care îmi spune ca ii place de mine, ca daca putem sa bem o cafea impreuna. Accept invitația și după câteva zile ma vad cu ea la o cafenea în Mall. Facem cunostiinta, îmi spune ca o cheamă Flori, ca m-a văzut în lista de prieteni comuni pe Facebook și ca vroia sa ma cunoască, bla bla. Am palavragit aproape 1 ora, dupa care a rămas ca ne mai auzim pe messenger. Am plecat liniștit și peste o săptămână ma trezesc cu un mesaj de la ea, în care ma intreaba dacă as vrea sa ne vedem in ziua următoare pe la pranz ca are timp liber. Ii raspund ca este ok și ea îmi spune ca ma așteaptă la ea acasă și îmi trimite adresa si o poza cu ea făcută din spate, în care se vedea un fund micuț, bombat și bronzat. Întru în fibrilatii, iar în următoarea zi, ii scriu ca am plecat spre ea și ajung în 30 min, iar ea îmi răspunde sa iau și o sticla de vin. Ajung în fata blocului, ii scriu și îmi răspunde cu numărul interfonului și îmi spune sa vin la etajul 7, usa este deschia. Ajung cu liftul și vad ca una dintre ușile de pe palier, era puțin deschisa și întru. O vad pe Flori, care ma intampina, ne pupam pe obraz, ma ia de mana și ma trage după ea în sufragerie. Desface sticla de vin, toarnă 2 pahare, ciocnim și stăteam la vorba. Pe măsură ce trecea timpul, parca începusem sa amețesc si imi fugea imaginea, iar deodată am adormit. Când încep sa îmi revin, observ ca sunt intr-un pat care era acoperit cu o folie de plastic neagra, in alta camera, iar peste tot se vedeau tot felul de lucruri agatate de pereți, lanțuri, diverse obiecte de mobilier bdsm. Dau sa ma ridic și îmi dau seama ca sunt dezbrăcat, iar la mâini si la gat aveam niste brățări din piele, care erau prinse cu cate o carabina de o bara metalica, care venea pe ceafă, iar ochii erau acoperiți cu o eșarfă. Încep sa ma foiesc și sa fac zgomot si aud vocea lui Flori, care spune...uite ca s-a trezit pizda. O simt cum vine langa mine si imi spune sa stau liniștit si sa ma las ghidat de ea. Incepe si ma ajuta sa ma ridic, dupa care ma tinea de ceafa si imi spunea sa merg. Am facut cativa pasi si mi-am dat seama ca am ajuns in alta camera, cand Flori imi spune sa ma opresc, dupa care imi scoate legatura de la ochi. Imediat incep sa privesc sa-mi dau seama ce se intampla, cand in fata mea la 1 metru, pe canapea statea băiatul din sala. Rămăsesem mut și nu știam ce sa zic și cum sa reacționeaz și am început sa ma bâlbâi și sa întreb ce se întâmpla, de ce sunt legat, dezbrăcat, ce au de gând?
Atunci Flori a început sa se prezinte și sa-mi spuna ca ea este Flori și impreuna cu Dragoș formează un cuplu, ca au 21 respectiv 25 ani și le place sa domine barbati, iar in cazul meu, plăcerea va fi mai mare sa ma domine pe mine, pentru ca l-am jignit pe prietenul ei. Am început sa le spun ca a fost o glumă, ca îmi cer scuze, dar m-au întrerupt și mi-au spus ca trebuie sa tin cont de următoarele !
Pentru câteva ore vei fi sclavul nostru, vei executa absolut tot ce-ti cerem, ne vei mulțumi pentru fiecare pedeapsa și te vei adresa doar cu apelativul Stăpâna și Stăpâne, ca o sa facă cu mine tot ce vor ei pentru plăcerea lor și nu am cum sa ma opun. M-au asigurat ca nu vor face nimic extrem sau scârbos, ei merg foarte mult pe umilire, le place sa-si vada sclavii neputincioși, iar la sfârșit le voi mulțumi pentru tot, ba mai mult o sa-i mai caut.
S-au ridicat amândoi din canapea și am observat ca Stăpâna era slăbuța, purta o pereche de pantofi cu toc cui, o pereche de chiloți minusculi și un ham care ii încadra sanii micuți. Stăpânul era dezbrăcat, complect epilat, avea un ham asemănător pe piept, purta manusi de piele și ii atârna o pula imensa, cred ca avea 22-23 de cm. Mi-au pus un colier metalic la gat care l-au inchis cu un lacatel și mi-au desfacut legaturile de la mâini si au scos bara. Mi-au spus ca colierul este cu electroșocuri, iar orice mișcare gresita din partea mea va fi pedepsita. S-au așezat înapoi în canapea și mi-au spus sa-i servesc cu câte un pahar de băutură. Am executat imediat, iar imediat cum le-am înmânat paharele am simțit un soc care m-a făcut sa cad în genunchi, iar pe ei i-a bufnit rasul. Mi-a spus ca nu au auzit cuvintele magice " poftiți paharul Stăpâne și Stăpâna " și spera sa învăț ceva din asta. Mi-am cerut scuze, iar Stăpâna a spus sa vin sa-i sărut fiecare pantof de cate 5 ori ca să ma ierte. Am executat, după care mi-au spus sa ma duc în mijlocul camerei, cu mâinile la ceafa, picioarele desfăcute și sa ma prezint.
M-am poziționat și am început sa spun cine sunt, vârsta, etc. Am fost întrerup și stăpânul, mi-a spus ca sunt prea multe detalii neinteresante pentru ei și au început sa ma întrebe dacă am mai făcut sex anal, sex oral, daca am băut pipi, dacă am înghițit spermă, daca am lins fundul cuiva, dacă am mai fost sclav, umilit de cineva. Am răspuns la toate întrebările lor cu NU, dar amândoi au răspuns în același timp, ca chiar nu contează, pentru ca asta voi face astăzi, chiar dacă nu vreau și la sfârșit le voi mulțumi. Stăpânul mi-a spus sa ma așez în genunchi sa rămân cu mâinile la ceafa. Stăpânul a venit in fata mea, iar Stăpâna s-a poziționat în spate și ma prins de încheieturile de la maini și mi-a spus sa nu ma opun, ca altfel o sa fiu iar curentat. Stăpânul a început sa-mi dea cu pula peste față, sa o plimbe pe buze, sa se frece de fata mea, la un moment dat își ridica pula și îmi spune sa-i dau cu limba pe coaie, iar Stăpâna îmi spunea sa ma uit în ochii stapanului și sa-i mulțumesc. Am început sa-i ling coaiele care erau perfect epilate, după care mi-a spus sa tin limba scoasa și a început sa-si plimbe capul pulii pe limba mea. După câteva minute de tachinare, se opreste si-i spune stăpânei, ca crede ca voi fi un sclav ascultător. Se retrage din fata mea și vine Stăpâna care îmi spune sa-i sărut fiecare mâna și se întoarce cu fundul și ma pune sa o sărut pe fiecare fesa, după care se apleca puțin, își desface bucile și îmi spune ca vrea să-mi simtă limba cum se plimba pe gaura fundului. Execut tot, timp în care Stăpâna ii spune ca și ea este de aceeași părere cu privire la statutul meu de sclav. Se retrag amândoi pe canapea, iar eu rămân în mijlocul camerei în genunchi și ma gândeam ce va urma.
Și-au aprins amândoi câte o tigare și se uitau la mine, iar Stăpâna ii spunea ca ti-am zis ca-i place, nu vezi ca i s-a sculat pula și au început sa râdă. După aproximativ 10 minute, s-au ridicat și mi-au spus sa-i urmez in 4 labe în camera de joaca. Stăpânul a luat-o înainte și Stăpâna în spatele meu și ma lovea ușor cu o nuia peste fund și peste oua. Am întrat în camera unde ma trezisem și am observat un pat acoperit cu o folie neagra, câteva obiecte de mobilier bdsm, iar pe pereti multe jucarii, accesorii sado-maso. Mi-au spus sa ma ridic in picioare și sa duc mâinile la spate, iar stăpânul mi-a prins o carabina de lagaturile de la mâini, iar Stăpâna a spus ca este mai bine pentru mine sa am mâinile legate, ca urmează o parte mai extrema și este mai bine pentru mine sa nu ma opun, după care a venit în fața mea, mi-a spus sa deschid gura și mi-a introdus un dispozitiv care îmi forta gura sa stea larg deschisa, de ma dureau colturile gurii. Mi-a zis sa ma așez în fund lângă pat, iar Stăpâna a venit în spatele meu și imediat Stapanul a venit în fața mea și mi-a zis ca a venit timpul sa-mi dea la muie și vrea sa ma uit în ochii lui. Si-a proptit pula în gura și a început un dute vino, la început ușor, după care din ce în ce mai brutal. Încercam sa îmi las capul pe spate, dar Stăpâna ma împingea și simțeam pula în cerul gurii și repeta sa o sug mai cu pasiune si ma scuipa. Din când în când Stapanul mi-o baga pana în gat și ma prindea de nas și ma tinea asa câteva secunde. La un moment dat s-a oprit și-a scos-o din gura mea și mi-a zis sa tin limba scoasa ca sa-mi primesc recompensa, după care imediat a ejaculat în gura, pe limba și pe față mea. Mi-a spus sa rămân asa, iar Stăpâna a venit și ea în fata, s-a uitat la mine, a început sa rada, m-a scuipat și ea de 3 ori pe față și pe limba și au spus ca sunt mulțumiți si pot sa înghit si sa nu uit cuvintele magice. Am înghițit în scârbă și le-am spus ca le mulțumesc, dar ei mi-au spus sa repet și sa o spun mai cu pasiune. Am reformulat și am spus " va mulțumesc Stăpâne pentru spermă și ca am avut plăcerea sa va sug pula. Au început sa rada și sa-mi spuna sa învăț repede. Stăpânul mi-a spus sa-i curat bine pula și am început sa ling capul pulii, pana cand Stăpâna a spus ca ajunge si sa-i urmez. Am mers în spatele lor pana în baie, unde mi-au spus sa întru în dus și sa ma așez pe spate. Am executat imediat, Stăpâna a venit deasupra mea și a început sa-si bage câte un picior în gura mea și îmi cerea sa ling. S-a oprit după ce am luat fiecare picior și mi-a spus sa deschid gura și sa am grija sa nu scap nimic, după care s-a poziționat cu pizda deasupra gurii mele și a început sa urineze ușor și îmi spunea sa beau tot. Simțeam ca ma înec, dar încercam sa înghit ușor cu gandul ca se va termina. Am simțit și ultimele picături, după care Stăpâna mi-a spus sa ma ridic in fund, iar în secunda următoare a venit stăpânul, care si-a poziționat pula în fata mea și a început sa se pisa în gura, pe fata, pe mine, iar Stăpâna statea lângă el și cu mana pe pula lui o ghida sa se pisa pe mine. Au terminat, au dat drumul la dus, s-au clătit, după care mi-au dezlegat mâinile si mi-au spus sa ma spăl repede si sa vin după ei în sufragerie. M-am spălat repede, ma tot clăteam în gura, dat aveam impresia ca tot nu scap de gustul de spermă și pipi.
Am ieșit din duș și m-am dus după ei în sufragerie, unde mi-au spus sa-mi pun un pahar de băutură și sa vin lângă ei.
Am stat de vorba aproape o ora, timp în care mi-au spus ca ei fac asta de multi ani, ca le place foarte mult și ca si-ar dori foarte mult sa ne mai vedem dacă sunt de acord, iar dacă nu mai vreau nu este nici o problema. Le-am zis ca ma mai gândesc, ca m-am simțit umilit și nu știu dacă vreau sa mai încerc. Stăpâna mi-a spus imediat ca să nu uit ca încă am zgarda la gat și nu s-a terminat pe ziua de azi și sa nu trag concluzia pripita, ca va mai urma o runda. Nu îmi venea sa cred, cu toate ca eram atras de partea de dominare, niciodată nu ma gândisem sa sug pula sau sa fac ceva cu un bărbat. Mi-au spus ca au simțit ca sunt hetero, ca sa văzut pe față mea ca ma simt umilit, folosit, dar am trecut peste și aștepta cu nerăbdare momentul când voi veni la ei în genunchi sa le cer sa ma umilească. Am tot vorbit, timp în care Stăpâna a văzut ca ma tot uit la picioarele ei și mi-a spus ca ii pot spune ce vreau, ce gândesc, sa nu-mi fie rușine de ei. I-am spus ca am câteva fantezii în care sunt dominat de o Stăpâna și mi-as dori sa ma domine ea. Mi-a spus ca este un început bun și ii place ca încep sa-mi arat supunerea, ca în realitate au simțit ca eu ...



    Login