Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataReferenta
Autor : ADRYAN0 - 2022-06-16
Citita de 7147 ori - Nota 7.90 (61 voturi)
Salut.
Sunt un biet om al muncii, șef de departament într-o firmă din provincie, nici mare nici mică. Societate anonimă, cum ar fi fost categorisită în perioada interbelică, pe acțiuni în vremea noastră.
Să n-o mai lungesc, urma o ședință cu consiliul de administrație care țineau morțiș să vadă cât suntem de frumoși și deștepți.
În sala de consiliu mă lovește curiozitatea să mă uit peste situațiile întocmite de referenta de la compartimentul meu, eu având treburi serioase, nu hârțogărie inutilă. Bineînțeles, erau folosite date vechi, unele chiar eronate. Începe fantastica ședință, ,se încordează toată lumea, îmi vine rândul să recit, vorbesc tare și apăsat, de pe pereți, normal, lumea plictisită, ce mai, se termină cu bine.
Mă duc în birou, iau o față nervoasă și chem referenta. Doamna referntă este o femeie în jurul vârstei de 50 ani dar timpul a fost blând cu ea.Puțin plinuță, cât să fie puse în evidență formele apetisante, îmbrăcată ofice, parfum discret. Deci o femeia care poate face un bărbat să se gândească la ea și altfel decât profesional. Mă refer la mine!
Intră madam în birou să vadă cum a mers ședința, mă vede cam furios,hi,hi, se desumflă instantaneu. Îi arăt hârtiile, se uită pe ele, înțelege unde a greșit și începe să-și ceară scuze, să-mi spună că pot lua măsuri împotriva ei, bla, bla.
Îi spun în glumă că i-ar trebui o bătaie la fundul gol, că așa se pedepsea neatenția în trecutele vremuri.
O trimit să facă o cafea și mă apuc de treabă. Vine în câteva minute cu o cafea bună și-mi spune, cu capul plecat, că dacă vreau, pot să-i dau o bătaie la fund. Mă uit la ea, nu glumea. Era să pic sub birou!
-Bine, i-am zis. Stabilește detaliile și vino cu o propunere concretă!
Desigur, eu credeam că glumește, așa că mi-am văzut de treabă și de cafea în continuare. În 10 minute vine cu un bilet de voie să-l semnez, să meargă să se pregătească.
-Pentru ce să te pregătești, am întrebat-o?
-Pentru primirea pedepsei, mi-a răspuns ea serioasă. Veniți la mine acasă și acolo vom rezolva problema!
Semnez automat biletul și îmi stabilește un loc de întâlnire în oraș. Încep să mă gândesc la implicațiile acțiunii, după principiul niciodată din ograda ta dar curiozitatea e prea mare. Și dorința la fel.
La ora stabilită ajung la întâlnire, tot nu prea credeam că se poate întâmpla, dar cucoana era acolo.S-a urcat fară vorbă în mașina mea și m-a direcționat spre blocul ei. Apartamentul micuț, dar foarte curat , mobilat cu gust. O întreb care-i poziția soțului și-mi spune că lucrează pe șantierele patriei, vine doar în weekend.
Mă invită să iau loc până merge să se facă comodă. După câteva minute intrăîn cameră intr-un halat destul de vaporos, care lăsa să se vadă o lenjerie în care nu mi-o închipuisem.
- Deci, cum procedăm? m-a întrebat cu o siguranță în glas care m-a scos din starea de uimire în care eram.
Nu am zis nimic, mi-am scos sacoul și cravata,și am întrebat-o dacă e sigură că vrea să fie pedepsită.
-Desigur, greșelile se plătesc întotdeana, mi-a spus.
Am scos încet cureaua de la pantaloni și i-am indicat masa din centru camerei.
-Scoate-ti halatul și apleacă-te pe masă!
Sa dezbrăcat fără comentarii și s-a aplecat pe masă. Imaginea era ceva de vis. Am mângâiat-o cu cureaua pe buci și a început să freamăte.
Prima lovitură s-a lipit de chiloțeii ei minusculi, provocându-i un țipăt ușor.
-vei primi 10 lovituri de curea pe buci ! i-am spus. Și vedem în continuare cum te comporți!
-Voi număra loviturile, mi-a spus ea.
-Foarte bine, așa să faci, să nu greșesc! Ajunsesem într-un grad destul de avansat de excitare, așa că am început să-i aplic loviturile, mai ușor la început, iar ultimele chiar tare.Țipa ușor după fiecare lovitură, ceea ce creștea gradul meu de excitare.
După ultima lovitură s-a ridicat, a venit lângă mine și m-a întrebat dacă sunt satisfăcut de pedeapsă. Eram prea excitat să-i răspund, dar totuși i-am spus că asta a fost încălzirea pedeapsa adevărată vine acum.
-Dezbracă-te complet și așează-te pe pat pe burtă, i-m comandat și a executat fără grabă, chiar profesional pot spune.
Am privit-o și am remarcat frumusețea țâțelor,mari și puțin lăsate sfârcurile care trădau starea ei de excitare, dar mai ales bucile rotunde cu urmele rozalii ale curelei mele.
S-a așezat pe pat cu curul în sus și cu picioarele puțin desfăcute,.
-Pune-ți pernele sub burtică, i-am spus, și imediat am avut o perspectivă de vis. Nu m-am putut abține și am mângâiat-o pe buci și pe păsărica ei umedă bine. A gemut și a început să dea din fund cănd prima lovitură s-a lipit cu un zgomot sec de buci.
-Ahhh, una! a zis și a incetat să mai miște din fund..Am pus cureau pe spatele ei și m-am dezbrăcat, Piticuțul meu era foarte fericit că l-am scos la lumină, abia aștepta ceva acțiune. I-am transmis că mai aveam treabă până să-l bag la căldurică!
Am luat cureau târând-o pe spate până la buci și cu o mișcare scurtă am lovit. Șocul a fost resimțit din plin, un țipăt mai tare ca de obicei mi-a confirmat durerea resimțită.
-Voi continua cu aceiași intensitate pedeapsa, i-am spus.
-Faci cum dorești, sunt la mila ta, mi-a spus. Voi suporta orice !
Încurajat, am continuat să lovesc bucile cu o plăcere greu de povestit, tipetele și mișcările ei m-au adus la un punct cănd dor...



    Login