Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRazbunare
Autor : Psyche20 - 2010-03-04
Citita de 8711 ori - Nota 7.75 (28 voturi)
Se spune ca impacarile sunt cele mai dulci.Pentru mine,urmatoarea nu a fost o impacare si gustul ei a fost dulce-amarui.
Era o noapte tarzie,as putea preciza si acum toate amanuntele,caci nu faceam altceva decat sa zac,sa privesc necontenit in jur si sa contemplez pana si cele mai banale lucruri din preajma mea,dar ar fi de prisos. Eram singura .. in intregul apartament nu era nici o alta miscare decat cea a computerului in care doar canta .. muzica.
Imi trasesem jaluzelele si din pat priveam cerul larg,cu telefonul in mana. Ma simteam asemenea unei fantome,imi imaginam fata alba si ochii negrii care straluceau de la lumina lunii. El imi astepta raspunsul .. voia sa stie daca il voi ierta .. ii era deajuns,spuse,sa ma mai gandesc. Asta si faceam .. cugetam.
L-am sunat,intr-un tarziu,dupa ce mi-am muscat mainile si buzele de zeci de ori. I-am spus sa vina sa vorbim,cat de repede putea .. nu-mi pasa ora la care sunam,sau alte motive si nu as fi acceptat o amanare,sau cu atat mai putin un refuz. Nu a stat nici un moment pe ganduri si mi-a spus “ajung in douazeci de minute”.
Nu m-am clintit pana sa soseasca. Ma simteam indignata,furioasa;ceva se revolta inauntrul meu sa iasa la suprafata. Pret de doua minute am mers la usa si am lasat-o intredeschisa. Va sti ca trebuie sa intre,mi-am spus.
Zgomotul usii de la lift mi-a dat de inteles. Nu avea cine altcineva circula la ora asta tarzie iar eu..eu asteptam pe cineva,care era acela care producea si zgomotul. Imi imaginam fata plina de regrete pe care o va avea,aceea ca si pana acum de la incidentul ce ne-a separat. Auzeam usa,moment in care mi-am strans ochii de la ultimele lacrimi .. acelea pe care mai apoi le-am sters.
Nu mi-a spus nimic .. doar s-a asezat langa mine.Mi-am intors capul si mi-am atintit privirea plina de dispret asupra lui. Imi venea sa urlu,sa-i urlu .. “De ce ma faci sa trec prin asta? De ce taci?” ma revoltam in gand si repiratia imi sacada;eram asemenea unui vulcan care urma sa explodeze. Cu dintii inclestati,tot ce i-am putut spune a fost
-Asta vrei,nu?
Aproape ca am tipat. Tipat dupa care m-am napustit asupra lui,brusc,cu un sarut salbatic,muscandu-I buzele tare. Durea,nu? “Acum o sa simti si tu ce am simtit eu atunci.”. L-am doborat pe pat si m-am urcat deasupra lui. Din doua miscari am indepartat capotul negru pe care-l imbracam si l-am aruncat violent undeva departe,ramanand goala in fata privirii lui. Nu stiu cum am reusit dar aproape ca i-am sfasiat camasa. Era singur,aproape dezbracat si vulnerabil in fata mea pentru ca stiam ca nu avea sa riposteze.
Ma aplecam deasupra lui si il sarutam,ii devoram buzele. Nu dureros dar intr-un ritm alert. M-am repezit asupra pantalonilor lui,carora le-am desfacut cureaua cu dintii .. “vrei sa ti-o sug acum...



    Login