Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRaluca
Autor : AancaM - 2019-01-14
Citita de 13202 ori - Nota 8.30 (156 voturi)
Era deja a treia zi când o vedeam în firmă. Prima oară am avut impresia că e în vizită la vreunul dintre colegii mei de serviciu. Nu avea un corp de invidiat și nici nu se îmbrăca așa sumar încât să o observ însă avea ceva diferit. Îmi transmitea o energie pozitivă și o siguranță mult prea mare pentru o asemenea fătucă. Purta blugi negrii, largi jos, cum se purtau pe timpuri, niște pantofiori fără toc, tot negrii. În sus avea o bluză lărguță, gri, peste care stătea și mai largă, o vestă crem. Își ținea mâinile la vedere, parcă pe cea dreaptă o rezema de bareta borsetei și pe cealaltă o tot mișca, neștiind ce atitudine să adopte. Jur că în viața mea nu am văzut o femeie atât de simplă și normală. Părea anormală tocmai prin normalitatea sa.
Era toamnă deja, spre sfârșit de septembrie. Mai aveam 5 minute de stat dar eu eram deja gata de plecare de vreo jumătate de oră. În general lucrez mult, stau peste program de cele mai multe ori dar în ziua aceea eram prea obosit. Voiam să ajung acasă și să dorm așa că am ieșit din birou imediat ce s-a făcut ora de plecare. Am salutat politicos, ca de obicei, pe toată lumea și am coborât scările clădirii. Se înserase deja și se făcuse destul de frig. Chiar mă gândeam să iau un taxi, când, deodată, o văd pe fătuca de care povesteam mai sus. ,,Ce naiba? Tipa era aici și de dimineață.".
Nu sunt vreun paranoic dar când văd aceeași persoană de 7 ori în trei zile încep să-mi pun semne de întrebare. Dar de data asta nu era singură. Urla lângă ea ca un descreierat un bădăran (din câte am observat eu) pe care încerca să îl controleze un polițist stângaci. Sincer, nu știu cum ajung unii oameni să aibă anumite meserii. Polițistul ăla clar nu făcea față situației. Dar eu nu sunt Super Man și nici Făt Frumos, așa că nu era treaba mea să mă implic într-un conflict ce nu mă privește.
-Să-mi dai banii imediat nemernico! Uite, jur cu mâna pe scândurica asta în uniformă de polițist că nu scapi de mine dacă nu-mi dai toți banii...
-Domnule, domnule, vă rog să vă liniștiți, ne putem înțelege frumos, uitați, doamna plânge, vă rog, nu îmi faceți probleme, sunt nou la secție și...
Vai de capul meu! Păi normal că se lasă cu scandal dacă toate matahalele au tupeul ăsta jegos iar oamenii legii sunt niște nătângi sărmani.
Știam că nu e cazul să mă implic dar domnișoara asta îmi părea tare simpatică. Poate nu e un lucru chiar așa rău să fac ceva pentru ea...nu?
-Câți bani vă datorează domnișoara? întreb eu puțin cam băgăcios.
-Ce? Vrei să-mi plătești tu? Hă? Ia zi? Tu ce treabă ai cu femeia asta?
Mai încolo am tratat destul de diplomatic situația și am reușit să o conving și pe tânără să mă lase să o ajut eu cu suma de care avea nevoie și mi-i putea înapoia atunci când face rost de ei.
-Vă mulțumesc frumos, domnule! Nu știu ce aș fi făcut fără ajutorul dumneavoastră! Doar că știți, dacă nu mă întind prea mult...eu nu am unde să dorm în această noapte și...ah, v-aș fi recunoscătoare dacă mi-ați da voie să...să...
Știam eu ce înseamnă asta...probleme...sigur o să am probleme. Cam mult curaj pe ea. Chiar nu îi e frică? Dacă îi fac ceva? O persoană normală nu ar face asta. Încerc să o refuz politicos și să îi spun că nu prea se poate din diverse motive dar, după câteva insistențe, mă trezesc invitând-o să doarmă chiar în patul meu. Prost mai sunt!
-Știți...domnule...ahm..?
-Radu. Dar haide să nu ne mai formalizăm. Spune-mi doar Radu. Și în plus, am doar 35 de ani, bănuiesc că nu sunt așa în vârstă, nu? Pe tine cum te cheamă?
-Eu sunt Raluca. Ești totuși mai în vârstă decât mine. Sunt studentă în anul II la Arte și am 20 de ani.
După ce am discutat alte câteva banalități, cine era omul acela , care era treaba cu banii, sigur a mințit dar nu vreau să insist, mă rog. După câteva discuții normale observ că începe să se apropie cam mult de mine.
-Mi-ar plăcea, dacă îmi dai voie, Radu, să încep să mă revanșez de acum pentru favoarea făcută...
Mă întărisem destul de tare deja. Pe cât de normală părea la început, pe atât de hoață și de perversă părea acum. Și totuși, ceva mă făcea să-mi doresc să mă apropii și eu de ea. Avea o pirivire care parcă mă chema. Fiecare mișcare pe care o făcea era indecentă și totuși calculată. Și până la urmă, ce se putea întâmpla? Doar o noapte...și ea vrea...nu m-am mai apropiat de o femeie de 3 ani, de când soția mea m-a lăsat baltă.
Fără să-mi dau seama am apucat-o de fese și am ridicat-o pe blatul mesei din bucătărie. O sărutam hulpav pe buze în timp ce mă chinuiam să îi dau nenorocirea aia de bluză jos. Voiam să îi simt sânii presați de pieptul meu gol. Cred că aș putea să văd sâni de mii de ori, tot aș reacționa ca prima oară. Îi desfăcusem deja sutienul în timp ce ea își încolăcise picioarele de bazinul meu și mă zgâria fără milă pe spate. O ridic și o duc în brațe direct în dormitorul meu. Acolo, ea mă oprește și îmi spune că i-ar plăcea să o las să mă lege și să se joace puțin cu mine. Ce se putea întâmpla? Normal că am adus niște eșarfe. Îi lingeam sânii în timp ce ea îmj lega eșarfa pe ochi, apoi ma întors să-mi lege mâinile și, în final, mi-a legat fiecare picior de câte un picior al patului asigurându-se astfel că pot să le țin depărtate, fără să le mișc.
Atunci a început să mă muște de gât în timp ce făcea cerculețe în jurul sfârcurilor mele și, ușor-ușor, cobora spre penis. Îmi lingea și îmi devora fiecare bucățică din corp dar parcă intenționat trecea peste penis și testicule. După vreun sfert de oră în care aproape urlam de durerea cauzată de ea, o aud cum îmi spune:
-Așteptă puțin să îmi aduc geanta.
Când se întoarce îmi dă jos eșarfa de pe ochi și o văd cum își trage de chiloți din părți si cum chiloții îi intră în păsărică, ca și cum ar fi o ață de care ea tot trăgea până i se vedeau lăbiile aproape de tot. Nici nu știu cum rezista fără să o doară la cât a tras de ei. A început să se masturbeze în fața mea(pe chiloți) în timp ce eu mă mișcam în toate părțile pentru că voiam și eu. O rugam să mă
dezlege și să mă lase să o ating dar nu voia. Se uita la mine și râdea în timp ce continua să se masturbeze. Iar ei efectiv fierbeam de nervi și dorință. După primul orgasm al ei, o văd cum se apropie de mine și cum începe să își miște o mână în sus și în jos pe penisul meu în timp ce cu cealaltă îmi gâdila testiculele cum gâdila o mamă un copil mic. S-a apropiat și a început să lingă între testicule rapid, vai de capul meu ce limbă avea. Cu mâna dreaptă îmi masa rapid zona dintre testicule și anus, cu limba efectiv îmi omora testiculele iar cu mâna stângă îmi strângea capul penisului și din când în când punea palma și făcea mișcări circulare deasupra vârfului. O mai ridica din când în când iar eu mort de dorință îmi ridicam tot corpul în sus ca să ajung înapoi la mâna ei, iar ea doar râdea. Eram la propriu la mâna ei, habar nu aveam ce urma să îmi facă, cert e că m-a ținut vreo jumătate de ora fără să am un orgasm cu toate că eu o rugam, țipam și aproape plângeam.
Când s-a oprit, am crezut că în sfârșit vrea să mă dezlege, când, de fapt, a scos o sfoară din geantă cu care mi-a legat testiculele al naibii de strâns. Apoi a apropiat celălalt capăt de bara patului dar a tras atât de tare încât efectiv mi-au dat lacrimile și, când credeam că dă drumul sforii, a legat-o așa, trasă la maxim, de bara patului. Am crezut că leșin de durere. Și, de parcă nu ar fi fost suficient, a început să îmi lovească penisul, cu putere în timp ce îmi apăsa pe testiculele deja terminate de durere.
A umblat din nou în geantă și a scos un vibrator mic pe care l-a așezat la o viteză minimă pe spațiul dintre penis și testi...



    Login