Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataRaluca - partea 2
Autor : AancaM - 2019-10-31
Citita de 10233 ori - Nota 8.23 (84 voturi)
Pentru o înțelegere mai bună a textului recomand citirea primei părți care se găsește în link-ul următor: http://www.fanteziierotice.ro/fantezii-bd-sm-(sado-maso)-raluca-c4-f10025.html . Este tot pe site-ul acesta și este prima fantezie scrisă de mine așa că am decis să fac o continuare.

O săptămână. O săptămână nenorocită de când stau închis într-o centură de castitate. Nu mă pot masturba, nu mă pot spăla corect, nu pot să ma ating în niciun fel și cel mai grav: nu pot să dau de Raluca. Unde naiba ești, Raluca? Când am decis să o primesc la mine a fost cel mai nesăbuit moment. De ce am acceptat așa ceva? Mă duc la muncă zilnic și o iau razna de fiecare dată când îmi văd colegele cu fustițe mini și cu haine strânse, parcă săptămâna asta totul este pur și simplu împotriva mea. Te rog, Raluca, apari odată.

Azi dimineață m-am trezit mai rău decât în zilele precedente. Mă dor testiculele. Mai am 5 minute și ies de la serviciu. Ce mă bucur, în sfârșit, abia aștept să ajung acasă și să fac ce am făcut toată săptămâna, să găsesc o cale să sparg nenorocirea asta. Când am văzut că s-a făcut și jumătate (timpul a trecut foarte repede) mi-am luat valiza și am plecat către casă. M-am spus cu transportul în comun, ca de obicei, un lung drum de 30 de minute.

Nici nu am intrat bine pe aleea casei mele că și văd o figură cunoscută. Raluca. Era chiar ea. Pe moment m-am entuziasmat foarte tare gândindu-mă că are cheia, că îmi va da jos centura de castitate și că o să mă lase să o rup puțin pentru ce mi-a făcut. Bine, mă mulțumesc și fără ultima parte...măcar să scap de dispozitiv.

- Te bucuri să mă vezi, Radu?

- Nu îți bate joc de mine, te rog. Uite, sunt dispus să trec peste ce s-a întâmplat dacă încetăm chiar acum.

- Eu zic să intrăm mai intâi în casă, vedem apoi ce facem, ce zici?

Nu am mai avut ce să spun așa că an acceptat. Imediat ce am intrat m-a întrebat dacă vreau să mă curăț. Am zis aproape instantaneu că da.

- În regulă, Radu, dar am o condiție. Cât timp voi face asta vei fi legat. Dacă nu, plec chiar acum și nu ai decât să stai așa până mă mai gândesc eu dacă meriți sau nu să mai vin.

La dracu! Ce era să fac? Am acceptat și asta. Am zis bine și am văzut cum a scos din geantă o pereche de cătușe. Mi-a ordonat să mă dezbrac de tot și exact așa am făcut, după care am intrat în cadă. Mi-a prins cătușele cu mâinile la spate și am așteptat cuminte să văd ce face.

- Bun, Radu. O să îți spun pe scurt cum va decurge întâlnirea noastră de azi. Îți voi da o serie de comenzi pe care tu va trebui să le urmezi. Dacă vei face exact ce îți spun poate la final îți voi da voie să ai un moment de plăcere, dacă nu, mă mau gândesc ce fac cu tine. Prima comandă: vreau să ma dezbraci cu dinții. Voi intra lângă tine în cadă.

Scorpia naibii. Nu am mai zis nimic, cine știe la ce se mai gândea dacă mai spuneam ceva. Și cum se presupune că ar trebui să o dezbrac cu dinții? E destul de dificil dacă vine vorba de toate hainele...

- Haide, Radu, aștept, dacă nu vrei spune-mi și plec.

- Nu, nu, nu pleca, te rog, am nevoie de un orgasm, nu...mă apuc imediat....

M-am ridicat în picioare și am ieșit din cadă, apoi am îngenunchiat în fața ei și am început să trag cu dinții de blugii ei. Am încercat să îi las în jos cât de mult am putut. Trebuia să pot, de asta depinde orgasmul meu. Am reușit totuși să fac asta, în timp ce ea alegea o melodie de pe telefon, a ales ceva jazz, cred că îi place și contextul. Am continuat cu chiloții și atunci deja m-am întărit destul de tare. După o săptămână de chin penisul meu aproape exploda și nu exagerez când spun asta.

- Linge! Linge-mi pizda chiar acum.

Și am văzut-o cum și depărtat lăbiile iar apoi m-a apuc...



    Login