Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima zii
Autor : Dansidana - 2012-09-17
Citita de 9990 ori - Nota 7.69 (35 voturi)
Era clar ca actele lui Emilia erau false. Ca secretara principala cu o experienta de 25 de ani la acest birou de avocatii, Natalie avea latitudinea sa ia orice hotarire in legatura cu personalul auxiliar si ca sa angajeze o ajutoare nu era nevoie sa ceara sfatul lui Daniel, avocat principal si ownerul biroului. Cam la aceasi virsta (el 45 si ea 42), colaborind de vreo 20 de ani, si nu de mult amindoi divortati, Natalie si Daniel sint un cuplu excelent si extrem de apropiati.
- Emilia, ca sa-ti spun drept, nu ma intereseaza experienta ta precedenta , mai ales ca rutina zilnica, adica posta, timbre, telefoane , aranjat de dosare, etc, este extrem de simpla. Ma intereseaza mai mult actele pe care ni le-ai trimes si pe care le przinti, as spune cu multa….obraznicie. E clar ca sint …false.
- Doamna, regret ca v-am deranjat, pot sa ma retrag, dar va rog…actele mele…
- Nu te ostenii sa negii, na-i nimerit la locul potrivit. Un telefon sau doua la prietenii mei de la politie si poti sa primesti 2-3 ani cu usurinta, dar…nu asta urmaresc. Te-am invitat la birou pentru ca sa te cunonsc si sa inteleg daca diploma pe care ai trimes-o, proasta falsificatie, deschide intre noi anumite posibilitati.
- Doamna … nu cred ca inteleg…
- Emilia, continua Natalie pe un ton hotarit ridicindu-si ochii de pe actele Emiliei si pironindu-si privirea in ochii ei. Crezii ca esti in stare sa-mi fii de folos, sau vrei 2-3 zile la o carcera ca sa te gindesti ?
- Nu , nu… nu vreau sa am treaba cu politia si pot sa va asigur ca daca …
- Stai in picioare ! ordona Natalie brusc, la care comanda Emilia sa executa imediat, stind drept cu privirea in podea, asteptind parca un verdict. In mod lent, intentionat, Natalie se scola de pe fotoliul gomos din spatele biroului, indreptindu-se catre ea si masurind-o din cap pina-n piciore de jur imprejur.
- Na-i ce sa intelegi draga mea, e ori DA ori… Hai sa dam un telefon sa vedem cum reactionezi, spuse Natalie cu un ton sarcastic adresindu-i Emiliei un zimbet satanic indreptindu-se catre telefon.
- Nuuu, va rog nu, va implor…
- Linisteste-te, nu telefonez politiei, nu inca…Intinzindu-se comod in fotoliu, Natalie formeaza un numar si asteapta raspunsul privind indelung la exemplarul feminin care-i statea in fata docil si extenuat. La 38 de ani, Emilia era probabil la culmea femininatatii ei: o fata angelica pe care fardul relativ ieftin nu-i altera frumuseta si un corp cu un contur care pare luat din desenele animate a le lui Hentai: inalta, piciore lungi si zvelte cu gambele subtiri si pulpele pline , un fund rotund si proeminent pe care materialul elastic al rochiei se mula perfect si la etajul superior … un bust de necrezut cu un decolteu nu prea generos, dar oricum la marimea lui era imprsionant din toate directiile si o pereche de sfircuri imense pe care nici sutienul masiv de sub rochie nu le putea ascunde.
Daniel, bon jour, bine ca te-am gasit. Esti in taxi sau ai ajuns ? Inteleg, traficul…Ai vreo zece minute ? Mai mult… excelent. Cred ca am gasit ajutoarea pe care o cautam. Da, Emilia, am discutat cu tine ieri. A venit… Cred ca e potrivita din toate aspectele, cel putin cele fizice…despre cele mentale cunosti conceptul meu: depinde de educatie si antrenemant. Emilia asculta in mod neputincios discutia cu privirea-n parchet.
Exact Daniel, continua Natalie, asa cum am presupus, actele sint false si dupa cite am investigat a fost data afara de la ultimul post in urma unei incercari de delapidare de cecuri.
Emilia surprinsa peste masura, incepe sa inteleaga cit de adinca este capcana in care a cazut…Cum naiba c-a ajuns tocmai la acest birou !!!
Cum arata ?,continua Natalie la telefon, mmmm…nu-i rea…din cntra, as spune chiar ca arata bine. Da, da…stiu ca vrei sa ti-o descriu si am sa-ncerc…spuse Natalie, si ii facu lui Emilia un semn cu degetul sa se aproprie de fotoliul ei. Era un semn de pura umilinta, cu un zimbet draconic pe fata, produs de placerea sadistica a dominantei asupra unui animal re rasa, supus dar inca nu dresat, cu un imens potential de placeri ascunse ce vor fii savurate la cea mai inalta amplitudine, dar lent, destul de lent ca sa amplifice agonia celei care va devenii in curind… o sclava.
Emilia, stai drept, capul sus si miinile impreunate la spate! Asa, Ramii in pozitia asta ! Dragul meu sper ca soferul din taxi nu aude, sa nu faca vre-un accident. Asadar s-ncep, spuse Natalie, savurind din plin situatia mult asteptata si meticulos pregatita. Este…blonda, nu stiu daca naturala dar v-om afla mai tirziu, are ochii albastri, buzele pline si senzuale, inalta cam 1.70, bine proportionata…Cum ? sa trec la partea mai importanta ? dar chiar asta si intentionez. Am sa o chestionez direct, si pun pe speaker , asculta.
-Emilia, spune-mi te rog, ce marime au titele tale ? Emilia cu totul perplexa nu-si crede urechilor.
-Pardon ?...
- Seful si prietenul meu vrea sa afle… CE MARIME AU TITELE tale. E vre-un cuvint pe care nu-l intelegi sau ori preferi o interogatie la politie … Cu un mare efort Emilia raspunde: “Port sutien marimea 6”.
Daniel, continua Natalie vorbind la speaker si privind-o pe Emilia, mi se pare ca are un bust putin mai mare decit al lui Ella, daca o tii minte .
“Wooow, cum sa n-o tin” , se aude de celalta parte a telefonului, “cum pot as putea sa uit”.
- Daniel, mie mi se pare chiar ca sint si mai mari si mai zvelti, cu toate la o asemena marime e greu sa stea sus; sint pra grei, dar asta este din multe puncte de vedere si un mare avantaj. Nu cred ca poarta un sutien potrivit si decolteul nu e este generos cum ar trebuii sa fie, dar oricum asa cum am stabilit , la birou nu va purta sutien.
“What kind of nipples she has ?” a intrebat Daniel in speranta ca soferul nu intelege engleza.
- Prin rochie si prin sutienul stupid care-l poarta par inca destul de mari, dar in curind vo-m afla imediat mai exact. Emilia, dezbraca-te. Complect. Ramii numai in sandalele, imi place tocul lor subtire si inalt. Indesindu-se infotoliul comod, cu un pahar de Martini in mina, Natalie asteapta spectacolul . Emilia, sa stii ca nu-mi plac lucrurile facute in graba dar nici nu-mi place s-astept prea mult.
Cu ochii lacrimind, Emilia isi desface cordonul rocihei, dupa aceea nasturii si apoi lasa rochia sa cada pe parchet raminind in chiloti si sutien. Intr-adevar, un corp de necrezut: piciorele goale pe tocurile inalte par si mai lungii; chilotii de miniatura se pierd in cadrul bazinului bogat si sutienul cu toata marimea lui, cu mare greu cuprinde sanii imensii , care cu fiecare respiratie par ca vor sa se revarse si sa se elibereze din el.
Privind-o un minut indelungat, aproape hipnotozata, Natalie parca auitat ca Daniel este la telefon.
- Daniel, …ti-as propune sa-ti amini intilnirea pe dupa amiaza si sa revii la birou…
“Chiar asa ?!”
-Da … asa cred…poti ?
- Da, pot, bineinteles ca pot…Sa ramina acolo pina ajung, 15-20 de minute. Se poate ?
- Bien sur mon cherie. Dar deocamdata inchid telefonul, stii…cred ca este preferabil, nu vreau sa ejaculezi in taxi.
“Esti un demon veritabil… Te felicit”
- Iar tu Emilia, continua Natalie, de ce te-ai oprit ? Ti-am ordonat sa te dezbraci complect. Ce n-ai inteles ?
Cu miscari incete si inca nehotarite, Emilia isi da jos chiloti de sub care apare o pizda ingrijit tunsa. Si-o acopera cu o palma incercind in zadar sa-si desfaca sutienul la spate cu cealalta. Imposibil…dupa citeva incercarii renunta si cu ambele miini isi descheie sutienul , lasindul sa cadajos incercind in mod ridicol sa-si acopere titele imense cu minile.
- Ai reusit in sfirsit. Stai drept inapoi. Miinile impreunate dupa ceafa. Nu asa, trage coatele cit mai lateral sa-ti iasa pieptul in relief la maximum.
Emilia se executa in lacrimi, lasindu-se complectamente goala, expusa la dispozitia acestui diavol. Cu un nou semn, fara o vorba, Natalie ii semneaza cu mina sa faca o pirueta. Incet, inca sovaielnic, Emilia se executa; pirueaza incet dindu-I lui Natalie posibilitatea s-o examineze din toate directiile. Din profil sinii apar si mai imensi si mai plini, si din spate fundul extrem de scuculent ; iar titele -chiar si din spate - se vad in mod partial, lateral. O comoara de trup ! Va fii exploatat la nivelul potrivit : cu biciul peste cur si cu nuiaua peste tite, si asta numai ca aperitiv, si apoi “cerul este limita”.
Departeaza-ti piciorele, ordona Natalie, si apleacate inainte sa-ti vad mai bine curul si pizda. Acum penduleaza-ti titele, sa le vad in miscare. Emilia , docila, executa cu exactitate ordinele. Este de o sexualitate la care e greu sa faci fata, mai ales lui Natalie ale carui tendinte lesbiene si sadistice sint foarte dezvoltate, si des practicate (in paralel cu relatiile sexuale cu Daniel). Nu-i de mirare ca Natalie, respira din ce in ce mai greu, picioreleii sint lipite, cu genunchii ...



    Login