Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima zii - continuare
Autor : Dansidana - 2012-09-17
Citita de 9632 ori - Nota 7.71 (75 voturi)
Prima zii –publicata separat / rezumat : Emilia , o frumusete rara la 38 de ani, cu un trecut tulbur la limita legii, face gresala ca cautind de lucru sa trimita un rezume cu o diploma falsa la un birou de avocati din oras. Invitata la un fals interviu, meticulos si diabolic pregatit de catre Natalie, secretara pricipala a biroului, Emilia cade usor prada santajului, fiind obligata sa i se daruiasca fara limita la toate dorintele perverse si torturii rafinate dar crude, revarsate cu generozitate de catre Natalie asupra corpului ei extraordinar si mai ales asupra sanilor ei de dimensiuni remarcabile. Natalie, amanta personala al lui Daniel , seful si patronul biroului , o lesbiana de 42 de ani cu un dezvoltat talent sadistic, o manevreaza pe Emilia cu rapitate si virtuozitate alternind intre tortuta fizica si umilinta mentala, savurindu-le deasemeni.

In genuncii, suportundu-si sanii imensi cu palmele, oferindui-se nuielei lui Natalie, Emilia este interogata in mod rapid, asa cum a hotarit Natalie. Regulile sint dure dar clare: intrebari scurte si raspunsuri rapide. Doua secunde de la intrebare la raspuns; n-are voie sa se gindeasca mai mult. Doua secunde de sovaiala si nuiaua subtire si elastica este aplicata maestos peste sanii plini si albi. Emilia, trebuie sa numere loviturile cu voce tare, si daca gresete, numarul la care s-a ajuns, este numarul de lovituri pe care le primeste ca surplus, in mod consecutiv si rapid. Daca tipa, chiar fiind plesnita peste sfircurie sensibile, lovitura nu s-e considera, ci se repeta, pe acelasi loc, si mai tare (I:interbare si R:raspuns).
I: Cind ai avut ultimul orgazm ? R: Ieri dimineata.
I: Cum ? R: am masturbat
I: de cite ori pe zii masturbezii ? R: 2 -3.
I: Ce te excita ? Privirile barbatilor la pieptul meu mare.
I: cine te-a muls ultima data, cind si unde ? R:mmm…Traaahhhh, nuiaua a terizat imediat peste sani lasind o urma lunga si rosie. Aaauuu.
- Vad ca nu ai inteles explicatia. Traaahhhh, inca o lovitura de nuia , ceva mai tare ca prima. Emilia geme surd muscindu-si buzele rosii in chin. Astept sa aud un numar !
- Doi. Traaahhhh , atreia lovitura. Cam grea de cap, dar eu am timp…Ti-am spus ca lovitura tipata nu se considera.
- Unu,…doi… nu stiu …
- Doi, o ajuta Natalie, adaugind : astept raspunsul, cine te-a muls ultima data, cind si unde ? R: un student vecin din bloc, saptamina trecuta in ascensor.
- Te-a si regulat ? R: Da. I:unde ? R: in aprtamentul lui. I: singur ? R: mmm. Traahhh. Inca o nuia peste tite, mai tare ca cele dinainte. Mi-e tare complicat sa raspund .
- Am sa te ajut sa te hotarasti. Dar acest ajutor este EXTRA. Tine-ti bine tita stinga, am sa-ti aplic pe ea trei nuiele exact peste sfirc. Le numeri in mod separat si te abtii sa tipi.
Traaahhh…. Cu prima lovitura aplicata cu exactitate peste sfirc, Emilia are senzatia ca-nebuneste si zbucneste de durere, muscindu-si buzele la singe, si cu un effort extraordinar reuseste sa declare : UNA
Cu o sublima placere sadistica, uitindu-se in ochii ei, Natalie ponteaza cu nuiaua locul exact al torturii si imediat i-i aplica cu aceasi exactitate a doua nuia. Emilia se cutremura profund, isi infige unghile in carnea titei pe care lacrimile cad in sir. … DO…UA
Natalie o priveste in adincul ochiior ei albastrii , de pe care rimelul negru i se minjeste de lacrimi : “imi place cum progresezi, vei fii o submisiva excelenta in 2-3 saptamini”
Traahhh, a treia nuia in acelasi loc exact, pe acelasi sfirc umflat de durere, o trimite la podea, si aproape inconstienta reuseste sa sopteasca ….TREEIIIII
- Scoala-te, du-te bea un pahar cu apa, spale-te putin pe fata, si reia-ti pozitia. Astept inca raspunsuri. Te-am inrebat daca te-a regulat singur, dupa ce te-a muls in lift si ai ezitat raspunsul. Gindeste-te bine la raspuns daca nu vrei sa-ti umflu si celalat sfirc la fel.
exact in timp ce Emilia era inca la baie, Daniel intra nerabdator in birou , arunca dosarele pe masa si o imbratisaza pe Natalie , o saruta umed pe gura si intreaba nerabdator:
- Unde este ?
- La baie…isi revine de la o …scurta interogare pe care i-am facut-o chiar acum.
- Ohoo, ai ajuns asa departe in asa scurt timp ?
Continuind imbratisarea si leganindu-si privirea in ochii lui , Natalie ii sopteste cu dragoste:
- Este minunata si o sa-ti placa enorm; mi-am abtinut orgazmul cu un efort imens peste o ora. Intr-o secunda ai s-o vezii si vei intelege. Are un corp excelent si…
Dar inainte ca Natalie sa-I expuna lui Daniel proaspata rechizitie, Emilia da sa iasa din baie si vazind-ul pe Daniel, se retage automat “Ma scuzati…”
- Hahahahah…izbucneste Natalie in ris si adresindu-i lui Daniel un zimbet glorios, se adreseaza de la distanta Emiliei cu voce tare: Scumpa mea, poti sa intri libera , este Daniel, seful biroului si….stapinul tau. Si…bun prieten al sefului de politie local, stii…fosti colegi de faculatate. Intra asa cum esti, adica GOALA. Apropo, asa vei fii aici majoritate a timpului.
- Si uneori chiar cind voi avea oaspeti, adauga Daniel excitat.
- Emilia, adauga Natalie cu o falsa blidete, vin-o cu miinile la spate asa cum te-am invatat, ingenunchiaza in fata lui Daniel (Daniel ia loc comod pe sofaua spatioasa frecindu-si miinile in asteptare) si prezinta-i te rog urmele proaspete pe care le ai in urma conversatiei noastre precedente. Vii repede, sau am timp sa-ti pregatesc o nuia mai groasa ?!
Daniel o priveste pe Natalie admirativ si extrem de excitat :”esti un diabolic de geniala”
Dupa citeva secunde, ne dorind sa-si asume un alt pericol, Emilia iese din baie : GOALA, cu miinile la spate, si cu pasi nesiguri inainteaza catre sofaua spatioasa pe care asezatii unul lipit de altul, Daniel si Natalie excitati la culme (sa nu mai vorbim de Natalie), se prgatesc de noul spectacol. La aparitia asa unei nimfe de necrezut, cu piciore lungi si pulpe catifelate, pasind lent pe tocuti inalte, cind la fiecare pas sanii imensi ii tresalta si urmele dureroase de nuiele exprima fara cuvinte explicatia lacrimilor prelinse pe fata ei angelica, nu-i de mirare ca Daniel, cu respiratia aproape pierduta, reuseste cu greu sa se exprime:
- Da…ai… perfecta…. dreptate .
Emilia, ingenuncheaza in fata lui, asteptind ordine.
- Dragul meu , Emilia este de astazi ajutoarea mea si in mod automat si servitoarea noastra, pe care...



    Login