Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima petrecere
Autor : john03 - 2021-12-06
Citita de 5146 ori - Nota 5.00 (30 voturi)
Prima petrecere

Eram cu stapina mea în București, iar pe drum ma anunță că vom merge la o petrecere bdsm. Nu știam nimic despre astfel de petreceri, trăiam un sentiment amestecat de frica și de excitatie, dar oricum nu aveam cale de ales, am răspuns cum se cuvine
- Sigur stapina mea, cum dorești tu.
Toată ziua am incercat sa nu ma gândesc la petrecere, dar ceva în interior ma făcea sa mi doresc sa ajungem cât mai repede la ora plecării.

- La ora 19 trebuie sa fim la petrecere, (mai era o ora și jumătate) treci la locul tău în baie, trebuie sa fac un dus și sa ma pregătesc.
Cuvintele stapinei au venit ca o binecuvintare, chiar dacă inima a început sa bata ca o nebuna de teama.
Când își făcea dus trebuia sa stau în poziție de asteptare, în baie, iar de cele mai multe ori trebuie sa o spăl pe spate și în zonele intime.
- Ai 10 min sa ți faci dus, iar eu îți pregătesc tot ce vei purta în seara asta.
- Mulțumesc stapina
Am întrat la dus, cu ușa deschisa, nu am voie sa o închid, iar când sunt gata, din poziție de asteptare o anunț.
- Sunt gata stapina mea
- Treci aici. Ți am pregătit totul, mișcate. Pe pat erau pregătite centura de castitate, lesa și zgarda, pantalon, pantofi și o geaca.
Am coborât din camera, era destul de liniște în recepție, dar cred ca recepționera mi a văzut zgarda, a zimbit, dar și a văzut de treaba ei.
Drumul nu a durat foarte mult, asa ca eram în fata locației când stapina îmi spune pe un ton grav
- Sa nu cumva sa ma faci de ras, vei executa toate ordinele primite de la mine sau alte stapine, ne am înțeles?
- Da stapina mea
Legat în lesa am întrat în zona de primire unde ne a întimpinat organizatoarea. Cât timp stapina mea și doamna au vorbit eu am așteptat cuminte în genunchi. Nu a durat mult și au venit lingă noi doua fete care făceau parte din satff, dupa îmbrăcăminte și ele sclave (purtau o rochie lunga care avea decupate locurile ptr sâni, aceștia fiind la vedere, iar în partea de jos avea 4 crăpături pina deasupra zonelor intime, lăsând astfel accesul la ele). Moment în care organizatoarea i a zis stapinei:
- Fetele o sa l pregateasca
- Sigur ca da. A venit răspunsul stapinei mele

Au luat lesa și am pornit după ele, am încercat sa ma ridic în picioare ptr a le urma când organizatoarea mi a spus
- Cine ți a dat voie sa te ridici, ai uitat ce ești? Nici nu ai venit bine și deja ai făcut greșeli, le vom corecta imediat.
- Iertați-mă stapina
Fetele m au dus într un fel de vestiar
- Da mi hainele sa le bag în dulat și sa i duc cheia stapinei tale , mi a ordonat una dintre ele
- Toate?
- Bineînțeles ca toate, se pare ca faci greșeală după greșeală, trebuie sa o anunț pe stapina
- Nuu, te rog
Era clar ca ii va spune, ceeace însemna că voi fi pedepsit.
Am rămas repede gol, doar cu centura și zgarda care au dat o ele jos
- Du te repede la dus, stapinele nu vor sa astepte, iar primul lucru la care sunt supuși toți sclavii și sclavele este inspecția. Orice neatenție este aspru pedepsita
Cum am ieșit mi au legat lesa de centura și m au condus. Stapina mea era la bar savurând o cafea. Fetele i au predat lesa, eu am rămas în genunchi lingă scaunul ei. Fetele care m au condus informind o ca nu am vrut sa ma dezbrac și iau dat cheia de la dulapul cu haine.
După câteva minute stapina mea îmi zice
- Hai la inspecție, ne așteaptă lumea și asa ai deja doua greșeli facute
Stapina mea s a ridicat și a tras de lesa puțin mai dur indicând-mi sa nu fac ceva rău să o dezamăgesc.
Am ajuns într o sala plina de oameni, iar stapina mea ma dus direct pe un podium de unde ma putea vedea toată lumea. Nu era cel mai plăcut lucru sa fiu văzut de toți cei de acolo, trăiam un sentiment de rușine, teama amestecat cu excitatie. A venit organizatoare, mi a făcut inspecția, iar apoi am fost dus pe la fiecare invitat care a putut fie sa ma atingă, fie sa mi ceara sa stau în anumite poziții.
După acest tur am fost dus lingă fotoliul stapinei mele, în genunchi în poziție de asteptare.
Au urmat și alte tururi cu alte sclave și sclavi.
Tematica petrecerii a fost prezentarea sclavelor/sclavilor unde s a urmărit dacă aceștia știau regulile de conduita, iar după o pauza în care stapinii și stapinele prezente au socializat, au urmat pedepsele noastre. Toate greșelile văzute de stapini au fost comunicate organizatoarei, care a propus ptr fiecare câte o pedeapsa, iar fiecare stapin a avut dreptul, dacă doreau, sa mărească pedeapsa sclaviei/sclavului cu care venise.
A venit rândul meu, am fost dus pe podium unde a trebuit sa ascult hotărârea lor în genunchi, în fața tuturor. Am primit 15 lovituri de bici, legat de crucea pentru pedepse, situata pe podiumul din centrul încăperii, am mai primit pedeapsa de a tine un minut o greutate pe penisul erect, dacă nu o țineam primeam câte 5 cravase pina când reușesc sa o țin, iar pedeapsa p...



    Login