Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima petrecere - continuare - Pedeapsa
Autor : john03 - 2022-02-08
Citita de 3985 ori - Nota 7.24 (29 voturi)
Am ajuns în lift și stapina mea îmi spune pe un ton grav
-În genunchi, nesimțitule și asa ma urmezi pina la camera
Am încremenit, nu știam dacă e lume pe hol, dacă ma va vedea cineva. Am avut intenția de a o implora pe stapina sa ma ierte, dar știam ca asta nu face decit sa o încasez mai rău. Singura speranța era ca fiind la ultimul etaj sa nu fie prea multa lume, sau sa nu fie deloc.
Am ajuns în fata ușii, a întrat stapina mea în camera, am întrat și eu rasuflind ușurat ca nu am văzut pe nimeni pe hol.
Dar ceva nu era în regula, stapina nu a închis ușa. Nu m am dezmeticit bine ca o aud
- Dezbrăcate rapid, locul tău este în fata usi, pe hol pina înveți sa nu ma mai faci de rușine. Ai avut tupeul sa întrebi dacă sa te dezbraci de tot, unde te crezi?
Am rămas fără cuvinte, fără reacție, singurul lucru care am putut sa l fac, a fost sa cad în fata ei, i am luat picioarele în brate și am implorat o sa nu ma scoată pe hol. Dar, după tonul ei știam ca este supărată, iar cele 2 bice aplicate pe spatele meu mi au transmis ca trebuie sa execut mai repede ordinul ei.
M am dezbracat foarte repede, nici nu aveam multe pe mine, am trecut pe lingă stapina mea care stătea în dreptul usii de la întrare, am mers în locul indicat de ea, a trecut lesa pe sub ușa pe care închis o, apoi a tras de lesa forțând ma să mi aduc capul la baza usii. Poziția în care stăteam era extrem de umilitoare, în genunchi legat de ușa și cu centura de penis pe mine, dar știam ca am greșit și oricât de greu îmi era, trebuia sa mi primesc pedeapsa. Îmi era teama și sa respir sa nu atrag atenția, îmi era teama sa nu treacă cineva, dar totodată ma excita gândul ca eram expus astfel și ca apartineam stapinei mele. Nu cred ca a durat foarte mult pina când stapina a deschis ușa, dar mi sa părut o veșnicie.
- Treci înăuntru, nesimțitule. Tonul era unul grav, dar nici nu mai conta, important era ca întram în camera.
Cum am întrat, în mijlocul camerei era pregătită o măsuță, iar pe ea erau pregătite brățările de miini și picioare, călușul și bicele. Îmi era foarte clar ca pedeapsa mea nu se terminase, ba mai mult urma și una dureroasa fizic. Am avut un gând sa o implor sa fie mai blinda, dar, mi am dat repede seama ca as fi făcut mai mult rău, prin urmare m am dus lingă masa și fără sa aștept alta comanda, am început sa mi pun brățările și calușul.
- Vad ca știi ce urmează, o sa ai curul rosu de nu o sa poți sta pe el o săptămână, poate asa îți aduci aminte ce ai făcut.
- Mulțumesc stapina mea. Era tot ce am putut spune.
Mi a legat miinile și picioarele de picioarele mesei, mi a uns spatele și fundul cu un ulei care sa ajute la lipirea mai bine a cureluselor de la bici pe pielea mea și m a anunțat ca voi primi 50 bice pe care trebuie sa le număr, dacă nu aude numărătoarea, repeta lovitura. Misiunea nu era ușoară țintind cont ca avem calusul în gura, asta însemnat sa fiu atent la lovituri și sa încerc sa ma fac auzit. Cred ca stapina a vrut sa mi mărească prin asta pedeapsa. As fi vrut sa o implor, sa o rog sa mi dea alta pedeapsa, sa scap cumva, dar știam ca am greșit și ca trebuia sa fiu pedepsit.
Au început loviturile, legăturile miinilor și picioarelor mele era strinse, deci nu prea aveam vreo soluție sa le primesc mai usor, le am primit pe toate pe toată pielea mea unsa. Ultimele 10 au fost și cele mai tari și alternante pe toate pielea mea expusa. Cred ca uleiul întins pe mine au făcut ca loviturile sa le simt cu o intensitate dublata.
După cele 50 de lovituri, stapina mea a plecat de lingă masa torturii, m a lăsat asa legat vreo 10-15 min fără sa zică nimic. În acea liniște deplina mi au trecut un milion de gânduri, s a terminat pedeapsa mea, va mai urma ceva, dacă da ce fel de pedeapsa voi mai primii, cum am putut fi atât de prost sa întreb dacă ma dezbrac de tot, parca un sclav are voie sa poarte haine și alte multe gânduri. Așteptarea cred ca a fost o alta pedeapsa, deoarece a fost destul de apăsătoare.
Am fost brusc adus la realitate cu o palma peste fundul meu înroșit care sa lipit extrem de tare și a fost foarte dureroasa, m a luat prin surprindere.
- Sper sa nu ma mai pui în astfel de situații, știi bine ca repetarea unei greșeli se pedepsește dublu.
- Da stapina mea, mulțumesc pentru pedeapsa.
- Ptr pedeapsa de pina acum ai vrut sa zici, încă nu am terminat, au șuierat cuvintele ei.
Am înlemnit, spream sa se fi terminat, dar...
Am fost dezlegat, m am așezat în genunchi în poziție de asteptare, stapina mea mi a scos calusul, mi a legat miinile de picioare pe la spate și mi a ordonat sa ma întind pe spate.
Nu era cea mai comoda poziție, dar nici nu aveam ce face.
- Din acest moment trebuie sa ma lingi și ai grija cum o faci, dacă nu sunt mulțumită, toată noaptea o sa stai pe hol. Tonul era grav și de aceasta data.
Nu a terminat de spus ca eram deja încălecat, iar labiile ei erau deja în fata mea.
Am început sa le sărut ușor, apoi...



    Login