Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima oara sclav
Autor : asu69 - 2023-12-02
Citita de 3012 ori - Nota 0.92 (110 voturi)


De ceva timp, ma tot uitam la filme pe diverse site-uri unde barbati sclavi, erau supuși, umiliți de alti barabti stapani, în dungeonuri profesionale cu tot felul de accesorii și ma atrăgea din ce în ce mai mult sa încerc și eu sa fiu în postura de supus. Pana la urma, mi-am făcut un profil pe un site de întâlniri bdsm și spre surprinderea mea, în câteva zile primisem tot felul de mesaje de la presupuși stapani, care vroiau sa fiu sclavul lor. După câteva schimburi de mesaje, ajunsesem la concluzia ca nu o sa gasesc ceva cum vedeam in filme si erau decat presupuși stapani care vroiau sa dea o muie.
După aproximativ 1 luna, primesc un mesaj de la un tip, care îmi spunea ca vrea sa ne vedem la o cafea sa discutam mai multe despre ce vreau. Ma gandesc ca nu am nimic de pierdut și intr-o dupa-amiaza ma întâlnesc cu respectivul la o terasa. Spre surprinderea mea, era un tip pe la 1,80, aproximativ 90 de kg, destul de solid, pe la vreo 50 ani, cu o voce calda care îți transmitea o stare de siguranță.
Ne așezăm la masa, comandam câte o apa și o cafea, iar eu ardeam de nerăbdare sa vorbim despre bdsm, sclavi, stapani, etc, dar el nu ducea deloc discutia în direcția asta și a fost mai mult o discutie de cunoaștere. După aproximativ 1 ora îmi spune ca trebuie sa plece, dar ne mai auzim prin mesaje.
Plecasem puțin dezamăgit, dar spre surprinderea mea, după aproximativ o ora, primesc un mesaj de la el, în care îmi spunea ca i-a plăcut de mine la prima vedere și ca să ne vedem peste 2 zile în același loc sa mai discutam. În cele 2 zile de așteptare, m-am tot uitat la filme cu sclavi și îmi făceam tot felul de scenarii, cum o sa fie, ce o sa se întâmple, dacă o sa-mi placă, etc.
Trec cele 2 zile și plec foarte emoționat către terasa unde trebuie sa ne vedem, ajung cu vreo 20 de minute mai devreme și decid sa ma așez la masa și sa aștept. Minutele de așteptare au trecut foarte greu și aveam impresia ca stau de 1 ora acolo, când la ora stabilita a ajuns și el, s-a așezat pe scaunul din fata mea și am început sa vorbim. De data asta, mi-a spus ca pentru el este foarte importanta siguranta, punctualitatea și dacă sunt decis sa merg mai departe trebuie sa respect niște reguli. În momentul când am spus ca sunt de acord, a scos din geanta o tableta, a deschis-o si mi-a aratat un formular cu mai multe întrebări unele cu 3 variante de răspuns , altele doar cu o singura varianta. Mi-a spus ca pentru a trece la pasul următor este necesar sa completez tabelul, sa răspund la toate intrebarile și în functie de răspunsuri, voi avea ocazia sau nu, sa putem petrece cateva ore impreuna. In acelasi timp, mi-a spus ca daca nu sunt de acord, ne putem opri acum si ne vedem fiecare de treaba noastră.
I-am spus ca sunt de acord sa completez tabelul și mi-a atras atenția ca am la dispoziție doar 10 minute sa completez raspunsurile la toate intrebarile si dacă mergem mai departe va trebui sa respect întocmai lucrurile bifate. Dacă trec cele 10 minute și nu am răspuns la toate întrebările se considera ca răspunsul este DA la cele care nu am apucat sa răspund.
Am deschis fișierul și erau tot felul de întrebări legate de bdsm, unde aveam următoarele variante : accept, nu accept și interesat.
Bineînțeles că nu am reușit sa răspund La toate intrebarile și cred ca au mai rămas vreo 5 sau 6. I-am dat tableta, el s-a uitat peste răspunsuri, a schițat un zambet și mi-a spus " o sa fie interesant " și a băgat tableta înapoi în geanta și am mai vorbit aproximativ 1 ora, dupa care ne-am luat la revedere, urmand sa astept telefonul lui.
La aproximativ 1 saptamana, ma suna și ma întreabă dacă sunt pregătit sa fiu inițiat, ii raspund ca da, dupa care imi spune adresa si ca trebuie sa ajung in maxim 30 minute. Inchid telefonul, ma uit pe waze, care imi spune ca fac 17 minute pana la adresa mentionata. Ma imbrac si o iau din loc, cu gandul la ce ma așteaptă, o fi ca în filme vazute pe internet, o fi mai bine, mai rau, eram intr o stare euforica si nu ma puteam concentra deloc. Ajung la adresa, în fata unui bloc cu 4 etaje și ii scriu ca am ajuns. Primesc mesaj cu codul de la interfon și îmi spune sa urc la etajul 2, unde ma va aștepta. Am întrat în casa, m-am descălțat politicos și ma invitat în sufragerie și mi-a indicat sa stau pe un fotoliu, el așezându-se pe canapea. Pe măsuță din fata erau doua pahare cu vodcă și câte o sticla de apa. Stăpânul mi-a întins un pahar și mi-a spus, pana la fund, iar eu am dat peste cap aproximativ cei 30 ml de tărie.
El sa așezat pe canapea în fata mea și mi-a spus ca daca sunt hotărât sa începem, trebuie sa-mi spuna regulile :
Mi te adresezi doar cu apelativul master
Ma aștept sa execuți imediat tot ce-ti poruncesc, sa nu fie nevoie sa ma repet
Joaca se va termina când eu voi fi satisfăcut
Cuvântul de siguranță este Muist, iar dacă vei rosti cuvântul totul se va termina imediat, îmi voi lua hainele și voi pleca, fără sa-l mai apelez vreodată.
Am dat din cap afirmativ, după care atitudinea lui s-a schimbat la 180 grade.
Mi-a spus imediat pe un ton autoritar sa ma ridic și ma condus în baie, unde mi-a spus sa ma dezbrac, sa-mi asez toate hainele in cos si sa-mi fac dus, sa ma curat si pe interior și sa-l aștept dezbrăcat acolo.
După ceva timp, s-a stins lumina în baie și I am auzit vocea care mi-a spus sa ma întorc cu spatele la usa, m-am executat si imediat am simțit ceva rece în jurul gatului și o eșarfă care mi-a acoperit ochii și am simțit cum sunt tras de zgarda și dus într-o camera, unde mi a spus sa ma opresc și sa ma întorc cu spatele, după care sa-mi dau eșarfă jos de la ochi. Mi-am dat jos eșarfă si din instinc m-am intors cu fata spre zona de unde s-a auzit vocea, iar imediat am auzit vocea stapanului care mi-a zis, ti-am dat voie sa te intorci? Pe un ton umil mi-am ceurt scuze si m-am intors cu spatele la el.
Mi-a spus ca am inceput cu stangul si se gandeste daca sa mai continuam sau nu. Mi-am adus aminte imediat regulile si nu am zis nimic, pana cand nu a intrebatnel daca vreau sa mai continuam sau nu, iar răspunsul meu a fost scurt....da master, vreau sa continuam.
In secunda cat am intors capul am văzut ca sunt într o alta camera intunecata, iar undeva in mijlocul camerei era un fel de proiector prins in tavan care lumina bine doar o mica zona ( genul proiectoarelor de la spectacole care lumineaza artistul pe scena )
Aud vocea lui care îmi spune sa vin sub proiector, iar odată ajuns acolo, am reușit sa vad și stăpânul care stătea pe un fotoliu la aproximativ 50 CM de zona luminata. Era complet dezbracat iar in maini avea manusi de piele și ținea un fel de baston.
Îmi spune ca trebuie sa încep prezentarea și trebuie sa fiu foarte atent la pozitile de prezentare, pentru ca la fiecare greșeală o sa fiu pedepsit și deja am o greșeală.
Îmi ordona sa ma întorc cu spatele, sa desfac picioarele și sa ma aplec în fata, iar cu mâinile sa-mi despart fesele. Am luat pozitia indicata și simțeam acel baston care îmi atingea anusul, coaiele și penisul care atârnă. Era o poziție destul de incomoda și încercam sa stau asa nemișcat, dar corpul deja începuse sa tremure. Cred ca a văzut asta și îmi spune sa ma așez în genunchi cu fata lipita de podea și cu mâinile sa-mi țin fesele desfăcute. Am executat imediat, bucuros ca scăpasem de poziția incomodă. Cum stăteam asa cu curul în sus, ma tot gandeam ce va urma. Am simțit ca s-a ridicat din fotoliu, a pus un picior pe spatele meu și m-a apăsat puțin, încât sa fiu mai cambrat și curul sa fie mai expus.
A menținut piciorul acolo și simteam cum imi mangaie zona anusului cu acel baston, iar deodată am si...



    Login