Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima oara sclav - continuarea
Autor : asu69 - 2023-12-25
Citita de 4265 ori - Nota 0.73 (127 voturi)


Am plecat puțin dezamăgit după prima intalnire și încercam sa ma gândesc ce as fi putut face ca să nu se termine asa.
Am ajuns acasă, am făcut un dus, m-am masturbat, după care am adormit.
Au trecut vreo doua săptămâni de la experienta avuta, iar intr-o zi primesc un mesaj de la stăpân, prin care ma întreabă dacă îmi pare rău pentru ce am făcut.
Eram foarte bucuros ca mi-a scris, dar în același timp ma gândeam, ca daca îmi va da ocazia sa mai încerc și o sa rămân la fel de dezamăgit?
Intr-un final am răspuns la mesaj și i-am spus ca îmi pare rău pentru ce am făcut, dar era imposibil sa realizez sarcina. Spre surprinderea mea îmi răspunde ca știa ca nu pot sa o fac, dar a fost un test pentru mine sa vadă dacă sunt serios și dacă putem avea o relație de acest gen pe termen lung. Mi-a propus sa ne vedem la terasa unde ne-am întâlnit prima oara sa mai discutam, iar eu am fost de acord, rămânând sa ne auzim cu câteva zile înainte sa stabilim data și ora.
Peste câteva zile, stateam in canapea la televizor si primesc un mesaj de la stăpân, în care îmi spune ca daca sunt gata sa-mi cer iertare pentru greșeală ma așteaptă la el intr-o ora, la care ii raspund ca sunt pregătit și ne vedem la ora stabilită.
Am ajuns în fata blocului cu aproape 20 de minute mai devreme și când ma pregăteam sa-i dau un mesaj, a apărut el și mirat m-a întrebat de ce am venit asa devreme? I-am spus ca am ajuns mai repede decât am estimat, iar el a întrat în bloc și mi-a spus sa aștept in continuare pana la ora la care aveam întâlnire. Când sa făcut ora, i-am scris un mesaj și mi-a spus sa urc. Am întrat în apartament, m-am descălțat și am vrut sa întru în sufragerie, dar el mi-a spus sa ma dezbrac de tot, sa-mi pun zgarda din cuier la gat și pe urma sa vin în patru labe pana în sufragerie. Am executat cele menționate și am venit în sufragerie, unde mi-a spus sa ma așez pe fotoliu ca avem de discutat mai întâi și a început sa-mi spuna ca de data asta va fi altfel, pentru ca am încercat sa-l mint, ca voi avea mâinile legate și va trebui sa execut tot ce am bifat în tabelul completat la prima întâlnire. M-a întrebat dacă sunt de acord și mi-a mentionat ca din moment ce eu am bifat ca accept acele lucruri, nu vom mai avea un cuvânt de siguranță. I-am spus ca sunt de acord, după care mi-a zis sa ma duc la baie sa ma spăl și sa aștept acolo.
M-am dus repede și mi-am curățat stomacul, după care așteptăm liniștit, când s-a deschis ușa de la baie și a apărut stăpânul. Era dezbrăcat, iar în mana avea un fel de hamuri cu legături. Mi-a spus sa ma întorc cu spatele și sa-mi duc mâinile la spate. Am simțit cum mi-a pus un fel de legături la încheieturi și le-a prins între ele cu o carabina, după care m-a luat de zgarda și m-a tras după el pana în camera de joaca, care de data asta era luminata și am ramas uimit de ce am vazut si in acelasi timp putin temator cu privire la ce va urma. Am putut sa vad tot felul de accesorii, lanțuri, curele, dildouri, un dispozitiv de imobilizare, un fotoliu așezat intr-un colț al camerei, iar pe o alta latură era un pat destul de micuț, la capetele caruia se vedeau niste legaturi prinse de structura lui, iar patul acoperit cu o folie neagra.
Stăpânul sa așezat în fotoliu și mi-a spus sa rămân în picioare în fata lui, la aproximativ 50 CM. Mi-a desfăcut carabina care îmi imobiliza mâinile și mi-a spus sa-mi pun mâinile la ceafa și sa stau asa, timp în care am văzut ca vine cu un dlido negru destul de mare. Se așează în fotoliu și îmi ordona sa ma pun în genunchi, după care începe sa se joace cu dildo-ul pe buzele mele, iar din instinct deschid gura, dar ma trezesc ca ma lovește cu el peste față și îmi spune ca iar sunt neascultător, pentru ca nu mi-a spus el sa deschid gura.
Se ridica nervos și de duce într-o alta parte a camerei și aud ca ia niște lucruri, după care vine în spatele meu și îmi ordona sa ma ridic, sa duc mâinile la spate și sa despart picioarele. Îmi prinde carabina care îmi imobilizeaza mâinile și simt ca îmi prinde niște clești de pielea dintre oua și anus, după care leagă de aceștia cu sfoara 2 magneti, care atârnau la aproximativ 40 cm deasupra solului. Deja simteam o durere de la clestii prinși și nu știam ce o sa urmeze. Se aseară în fotoliu și îmi poruncește sa ma duc în celalalt colt al camerei și sa aștept. Ma duc în zona indicata, după care vad ca ia de la măsuță de lângă el, câteva monezi și le arunca pe jos, după care îmi poruncește sa încep sa stâng monezile cu magneții care erau legați de clești prinși mai devreme. Mi-a părut ceva foarte greu, deoarece aveam mâinile legate și trebuia sa aplec din bazin, încât magnetul sa prindă moneda. Am reușit sa adun vreo 3 monezi, după care binenteles ca m-am dezechilibrat și am căzut, lucru care l-a enervat și mi-a spus ca nu îmi dau silința sa fiu ascultător. Am lăsat capul în jos și mi-am cerut scuze, dar stăpânul a mai aruncat câteva monezi și mi-a spus ca încă nu am terminat. M-am chinuit și pana la urma am reușit sa stâng toate monezile și de abia așteptăm sa-mi dea jos acei clești care îmi provocau niște dureri. Am fost eliberat și pentru ca am îndeplinit sarcina, mi-a spus ca-mi voi primi recompensa la momentul potrivit.
Am fost pus sa stau în genunchi, având mâinile legate la spate, iar stăpânul a venit în fața mea și a început sa se joace cu pula. Aveam lecția învățată și nu am deschis gura. În momentul imediat următor mi-a ordonat sa deschid gura și imediat am simtit-o pana în gat și a urmat un dute vino de câteva ori, eu gâfâind și simțeam ca îmi împinge omulețul din gat, după care si-a scos-o nervos iar eu simteam ca vomit și eram plin de saliva care îmi curgea din gura. Mi-a dat cu ea peste față de câteva ori și mi-a reproșat sa nu sunt în stare sa-l satisfac oral, iar pentru ca nu am făcut-o cu placere o vom face cum vrea el. Ma luat de zgarda și ma dus lângă un perete, m-a așezat în genunchi și mi-a legat o carabina de zgarda, carabina care era prinsa în perete, încât nu mai putem mișcă capul. S-a dus in cealaltă parte a camerei și a venit cu un dispozitiv care mi l-a băgat în gura și îmi ținea toată gura deschisa, încât simteam ca-mi plesnește coltul buzelor de cât de larga îmi ținea gura. Sa uitat satisfăcut, după care a început sa ma futa în gura practic, era un dute vino pana în gat, iar din când în când rămânea cu ea inauntru pana simțea ca nu mai am aer și începea iar un dute vino. Nu îmi dau seama cât a durat, dar ma rugam sa termine mai repede sa scap, eram plin de saliva care îmi curgea din gura pe bărbie și pe piept. Deodată si-a scos-o din gura mea și si-a dat drumul pe față mea, pe buze și în gura. Am simțit un gust ciudat și îmi venea sa vomit. S-a uitat satisfăcut la mine, și-a mai plimbat-o de câteva ori pe buzele mele, după care a ieșit din camera, iar eu rămăsesem legat acolo. Ma simțeam epuizat, umilit, dar în același timp eram foarte excitant și coaiele îmi stăteau sa pocnească de cat de umflate erau. Am auzit dusul și am intuit ca a plecat sa se spele, după care a venit în camera și s-a pus pe fotoliu și se uita la mine. Mi-a spus ca nu este foarte mulțumit de felul in care i-am facut oralul și ca pe o scara de la 1 la 5, m-am situat undeva la 2. Am încercat să-i spun ca este pentru prima oara când fac asta. Mi-a răspuns ca daca sunt ascultător ma va invata el, încât sa ajung la nota maxima. Am răspuns cu un ok scurt, după care a venit și mi-a dezlegat zgarda de carabina din perete și ma dus la dus. Mi-a spus sa ma spăl repede si pe urma sa vin înapoi in living, fara sa ma masturbez, ca daca fac asta, s-a terminat și voi pleca acasă. Am făcut repede un dus, m-am clătit în gura, cred ca de 100 de ori, după care am ieșit și am întrat în living. El stătea dezbrăcat pe fotoliu și bea o bere și m-a invitat să iau loc pe canapea.
Am stat de vorba aproape 1 ora, pe diverse subiecte care nu aveau nici o legătură cu ce făcusem. Nu-mi venea sa cred, dar în același timp mi-as fi dorit sa ma lase sa ma masturbez.
La un moment dat se ridica și pleacă în camera de joaca, spunându-mi ca să vin când ma va chema el.
După aproximativ 10 minute, ma striga iar eu am plecat spre camera in 4 labe, asa cum imi ceruse. Cand am intrat, l-am gasit îmbrăcat cu un costum de piele și bocanci în picioare. Stăpânul îmi ordona sa-mi pun zgarda la gat, dupa care mi-a legat mainile la spate si mi-a ordonat sa rămân în mijlocul camerei, cu privirea în jos. Îl simteam ca se plimba în jurul meu și ma explorează. Deodată i am simțit mana ca îmi mângâia fesele și un deget care îmi masa ușor anusul. Deja începusem sa gâfai, iar stăpânul tot insista cu degetul în jurul anusului, pana când cu o mișcare bruscă am simțit ca a întrat și îl tot împingea, iar eu încercam sa ma ridic pe vârfuri si am scos un icnet de durere.
La un moment dat a scos degetul a venit în fața mea și mi-a ordonat sa ma așez în genunchi. Sa poziționat în fata mea și se freca cu pantalonii de piele pe buzele mele și simțeam deja ceva umflatura din pantaloni.
La un moment dat, începe și cotrobăie prin camera și vine cu un dildo de cauciuc cu un fel de ventuza în capăt și îl lipește pe podea în fata mea. Cum stăteam cu capul în jos, am putut sa vad ca era destul de subțire și nu foarte lung, lucru care m-a bucurat. Se uita la mine și îmi spune sa trebuie sa ma așez pe el și sa rămân acolo. Mi-am poziționat gaura deasupra lui și am început sa ma așez ușor, în același timp încercând sa-mi mențin și echilibrul, deoarece încă aveam mâinile legate la spate. Deodată a venit în spatele meu și a început sa ma lovească peste fese cu un bici și zicea sa ma așez mai repede. Pana la urma am reușit sa ma așez, dar simțeam o durere în fund provocata de acel dildo și de faptul ca eram virgin. A venit în fața mea, si-a desfăcut pantalonii si mi-a poruncit sa-l satisfac oral, fără sa încep sa ma vait, ca altfel își va schimba comportamentul fata de mine. Am început sa sug ușor, dar el mi-o împingea pana în gat și din când în când se oprea cu ea în gatul meu și pentru 2-3 secunde ma stangea de nas, încât aveam senzația ca rămân fără aer. Din când în când si-o scotea din gura mea și îmi dădea cu ea peste față, lucru care îl excita, iar eu eram plin de saliva și pe deasupra ma durea și fundul de la acel dildo. Pana la urma mi-a spus sa închid ochii și si-a dat drumul pe față mea satisfăcut, după care sa dat puțin în spate și mi-a spus sa ma uit la el și a început sa rada, spunând ca îmi sta bine așa cu fata plina de spermă lui.
Ma luat de zgarda și ma tras pana în baie, unde mi-a spus sa întru în cabina de duș și sa ma așez în fund cu ochii inchisi și deodată am simțit un jet cald și vocea lui îmi cerea sa deschid gura. Am făcut întocmai și mi-am dat seama ca în acel moment se pisa pe mine. La un moment dat s-a oprit, mi-a bagat-o în gura și am simțit iar je...



    Login