Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Preselectie de sclavi (continuarea)
Autor : StapanaELA - 2014-07-16
Citita de 8633 ori - Nota 5.48 (44 voturi)
Cioara avea ochii cat cepele, sufla din greu, picaturi de transpiratie aparusera pe fruntea lui. Era pe punctul de a ejacua.
- Inghite tot javra ! Si continua sa-i lustruesti maciuca pana se intareste iar.
Era prima data cand inghitea sperma. Se citea pe fatza lui ingretosata, dar nu sa oprit din supt si lins pana cand penisul tiganului atinse din nou, cote maxime.
- Prezinta-te tigane !
- Sunt sclav Romulus, raspunse acesta in timp ce sclav x isi plimba limba pe pula lui. Am 32 de ani si am venit din curiozitate. Ma excita gandul de a fi dominat de o femeie, dar pana acum nu am indraznit.
- Si la ce ai fi dispus pentru stapana ta?
- La orice...in afara faptului de a fi penetrat.
- Ha,HA,HA ! Apleaca-te sa-ti vad "comoara" ce-o pastrezi cu atata sarguinta.
Ramase blocat. Nu indraznea sa riposteze, dar nici sa-si dezvaluie "comoara" nu vroia. Curiozitatea de a vedea cine castiga in meciul PREJUDECATI vs DORINTA, continui:
- Sau pleaca chiar acum !
Sclav x inca il sugea. Tiganul era vizibil excitat. Ramase pe ganduri cateva secunde, apuca capul sclavului x in maini si facu cateva miscari rapide de dute vino si-si retrase cu parere de rau, penisul falosh. Se indrepta spre canapea incet, parca mergea spre spanzuratoare si se apleca peste ea, cu picioare stranse, ca o virgina.
Intre timp imi trasesem o manusa chirurgicala peste mana stanga. Cu genunchiul incerc sa-i indepartez picioarele, dar blugii, inca in vine ma impiedica. In scot un crac si apoi le desfac suficient cat sa-i descopar rozeta. Mana dreapta i-o pun pe spate si il apas usor. Iau lubrifiant cu cealalta si ii ung gaurica. Tresare.
- Nu misca, sau zbori afara in fundul gol !
Incep sa imping cu aratatorul vaselina, pana cand aluneca inauntru. Tresare iar si ofteaza. Ii caut prostata si incep sa o masez usor. Il simt cum se incordeaza si strange. Continui cu masajul din ce in ce mai insistent. Gâfâie si incepe a se misca si a se ondula. Simt ca i se largeste rozeta si bag si al 2-lea deget penetrandu-l cu miscari de dute-vino. Tiganul inebuneste. Se freaca, grohaie ca un porc si musca din canapea. Imi retrag degetele si astept. Ramane nedumerit cateva secunde apoi intoarce capul si ma priveste cu ochii rumatori.
- Mai vrei?
Da din cap afirmativ.
- Pune-te in patru labe pe covor. Sclav x, ingenunchiaza in fata lui.... Hai catel cuminte, suge-i pula !
- Dar...
- Nici un dar. O sugi sau pleci !
Lua penisul in mana si-si atinse usor buzele de cap. Da...



    Login