Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPersuasiune
Autor : slingblade - 2018-10-05
Citita de 8780 ori - Nota 7.95 (77 voturi)
Latul din jurul gatului se strange tot mai mult. Fiecare inspiratie necesita un efort supraomenesc si nu stiu cat o sa mai pot continua. Am senzatia ca au trecut ore de cand Marius m-a lasat asa si a plecat. Am auzit clar usa apartamentului inchizandu-se si pasii lui cum coborau scarile.
Camera este goala si exista doar o oglinda mare. Acolo pot sa ma admir in toata frumusetea. Sunt goala intinsa pe jos. Mainile sunt legate la spate cu niste catuse metalice. In privinta asta nu pot face nimic. Picioarele sunt legate intre ele cu o curea si indoite. Aici vine partea interesanta. Marius a legat de ele o funie cu care a facut un lat in jurul gatului. Cam ca un fel de streang. Din cauza ca a intins funia la maxim trebuie sa stau cu spatele arcuit si cu capul dat pe spate la maxim. E al naibi de incomod. Daca incerc sa ma indrept funia se tensioneaza si latul se strange si mai mult. La naiba de funie. Pot sa o vad in oglinda. E asa de subtire. O urasc!
Cu varful degetelor pot sa apuc cureaua care imi leaga picioarele. In felul asta funia nu mai sta asa de intinsa. Dar nu pot sa o tin mai mult de cateva clipe. Si de fiecare data cand o scap mi se pare ca latul se strange si mai mult.
Arunc o privire prin camera in speranta ca as gasi ceva de ajutor. Visez la un cutter uitat pe jos. Nu vad decat niste pantofi cu toc inalt, o fusta neagra, un sutien si o camasa alba. Am venit direct de la servici. Ce ciudat! Acum mai putin de o ora eram intr-o sedinta in una din cele mai elegante cladiri de birouri din oras. Deodata m-am gandit ce fata ar face toti clientii prezenti acolo daca ar sti ce face acum doamna directoare. In alte conditii mi s-ar parea putin amuzant. Dar acum am alte preocupari mai presante. Tocmai am scapat din nou cureaua...
As putea sa tip. Oricat de jenant ar fi sa ma gasesca cineva asa. Mai bine decat sa mor sufocata. Ba nu, nu este nici asta o optiune. Chiar inainte sa plece Marius mi-a pus calusul pe care il urasc cel mai mult. Are atasat un penis gros care imi intra pana in gat. Simt cum ma enervez si incep sa ma agit dar latul din jurul gatului ma potoleste imediat. Trebuie sa recunosc ca Marius e foarte priceput la bondage.
Gasesc total irezistibila schimbarea de atitudine a lui. Cateodata ma trateaza ca pe o printesa. E cel mai amabil si binevoitor barbat pe care l-am cunoscut. Iar alta data se poarta cu mine de parca as fi o curva de pe centura. Sau poate ca stie ca imi place asta si ma manipuleaza. Iar ma enervez si incep sa ma zbat! Imi trece repede insa. La naiba de funie!
Totusi mi se pare ca situatia actuala a intrecut orice masura. Imi promit solemn ca dupa ziua asta sa pun punct relatiei. Gandul asta ma face sa ma simt mai bine. Imi da senzatia ca as fi stapana pe situatie. Dar ca sa fiu sincera de cate ori nu am mai spus asta?
Pai sa vedem ... ultima data am jurat ca nu o sa ne mai vedem a fost cand a descoperit electro play. Electrozii subtiri se ataseaza pe sfarcuri si la un dildo metalic. "Are si telecomanda" mi-a zis plin de incantare in timp de apasa pe butoane. Nu inteleg nici acum de ce am acceptat sa mergem la restaurant cu aparatul pornit si ascuns sub haine. Nu vreau sa ma gandesc ce si-a imaginat chelnerul acela ...
Mai inainte a fost cand am facut o escapada la Amsterdam. M-a convins sa ma imbrac cu exact ca o curva si m-a scos la plimbare prin cartierul rosu. Cand a intrat intr-un magazin si m-a lasat sa il astept la intrare mai aveam putin si faceam niste bani in seara aia.
Dar trebuie sa ma calmez. Deja am fata rosie. Sanii lasa urme de transpiratie pe parchet. Nu stiu cat o sa mai rezist. De data asta chiar o sa pun punct relatiei!
Acum imi amintesc si de ce m-a legat in felul asta. E o nemultumire mai veche a lui. Nu imi place sa inghit sperma. Nici macar sa o sug fara prezervativ. Mi-a spus ca sunt o fitoasa si ca o sa imi scoata din cap ideile astea. Sa o creada el ca o sa ma convinga asa.
Am renuntat sa mai incerc sa desfac funia. Nodurile sunt toate la capatul dinspe gat unde e imposibil sa ajung. Deodata aud niste pasi pe hol. Imediat apare si Marius. Cum e posibil? L-am auzit inchizand usa si coborand scarile. Acum imi dau seama ca tot timpul asta a stat in camera alaturata si s-a uitat la mine pe telefonul care il tinea in mana. Undeva cu siguranta era o camera video.
In momentul asta il uram atat de mult! As fi sarit pe el si mi-as fi infipt unghiile in pielea lui. Acum statea in picioare langa mine si isi evalua capodopera de bondage. Era gol si el si etala o pula de toate frumusetea. Toata agitatia mea neputincioasa il starnea. Dupa ce s-a invartit in jurul meu de cateva ori s-a asezat pe jos in fata mea. Apoi a inceput sa umble la funie slabind-o putin. Am simtit o usurare imensa. Prima gura de aer care o luam fara efort. Marius a zimbit usor. Apoi mi-a scos calusul.
- Dezleaga-ma imediat! Esti nebun? Ai ...
- Sssshhh... arati foarte bine. Zicand asta imi aranja parul lung intr-o coada la spate pe care o prinse cu un elastic.
- Decat sa te plangi aici mai bine ai folosi gura la ceva mai util. Intradevar pula lui era la cativa centimetrii de fata mea.
- Marius, cand ti s-a parut tie ca mi-ar place sa ma tratezi ca pe un obiect? Daca nu imi dai drumul acum ...
- Tot obraznica esti. Bine, credeam ca ultima jumatate de ora te-a mai calmat.
Zicand asta a tras de un capat al funiei si am simtit iar cum latul se strange in jurul gatului. A trebuit sa ma arcuiesc imediat cat puteam de mult pe spate ca sa pot lua urmatoatea gura de aer. Marius ma privea plin de interes cum incercam disperata sa apuc cu degetele cureaua de la picioare. Totul era in zadar. De data asta funia era mai stransa ca inainte. Am incercat sa vorbest dar nu puteam articula nici un cuvand.
Dupa o eternitate a slabit iar funia
- Te rog, nu mai pot...
- Asa mai merge. Imi place noua atitudine.
Adevarul era ca ultimul efort m-a epuizat complet. Nu as fi rezistat la inca o repriza. Marius lua pula cu mana si o atinse de fata mea. Am intors capul catre ea si am atins-o cu buzele. Pielea era fina si calda. Dupa o secunda de ezitate am dat capul putin pe spate ca sa o pot lua in gura. Marius s-a mutat si mai aproape de mine dupa care s-a lasat pe spate. Am luat-o toata in gura. Stiam ca nu am de ales. Marius era suficient de nebun sa continue joaca asta pana obtinea ce vroia.
Pula lui era foarte calda si se marea in continuu semn ca ma descurcam bine. Nu imi venea sa cred ca fac asta. Si nu intelegeam bucuria care o aveam pe masura se facea tot mai tare. Sa iei muie trebuia sa fie ceva umilitor. Poate eram o curva pana la urma.
Jetul de sperma m-a luat prin surprindere si mi-a umplut gura. Am scos pula din gura si nu stiam ce sa fac. Stiam ce asteptari are Marius. Nu vroiam sa ma intorc la agonia precedenta. Am inchis ochii si am inghitit. Mariu mi-a dat iar pula sa o curat. A trebuit sa o ling foarte bine pe toate partile.
In sfarsit eram libera. Dupa ce mi-a trecut amorteala din picioare m-am indreptat catre ura hotarata sa plec. Dar Marius veni dupa mine si ma stranse in brate de la spate. Am s...



    Login