Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pedepsita de socri-Partea XIII
Autor : romasterpn - 2023-02-19
Citita de 6429 ori - Nota 7.00 (76 voturi)
Revin dupa o pauza si sper sa va placa.


Stăteam așezată pe patul de campanie din celula, cu capul in mâini si lacrimile îmi curgeau pe obraji, când ușa se deschise si intra ofițerul Baker.
Se apropie de zabrele ca si cum ar fi avut treaba la celula alăturata si abia mișcându-si buzele cu capul in jos a spus :
-În câteva minute, cere să mergi la toaleta femeilor.
A ieșit apoi pe hol ca si cum nu s-a întâmplat nimic. Instantaneu mii de gânduri au început sa își facă apariția in capul meu... ce voia doamna Baker, de ce la toaleta, de ce nu putea vorbi acolo cu mine, ce dumnezeu se întâmplă? Am încercat sa pun cap la cap toate informațiile care le avea pana atunci si sa înțeleg ceva. Din păcate nu prea am reușit, dar am hotărât sa fac ce mi-a cerut.
Timida am strigat ușor : - Alo! Aloooo! .... Mă aude cineva? Cum nimeni nu apărea am strigat mai tare si când mă pregăteam sa strig si mai tare ușa s-a deschis data de perete de un ofițer de politie de culoare pe care nu îl văzusem pana atunci.
-Da... ce vrei? M-a întrebat el răstit.
-As dori sa folosesc baia femeilor te rog frumos. M-am gândita ca vorbind frumos si pe un ton supus situația mea va fi mai ușoara.
-Ok! Apropie-te de zabrele întoarce-te cu spatele si baga mâinile prin zabrele sa pot sa iți pun cătușele.
-Chiar este necesar domnule? Va rog o sa fiu cuminte si nu o sa fac probleme.
-Pentru asta sunt cătușele si așa e procedura. Nu îmi risc eu slujba pentru o curva. Mișca-te mai repede ca mă pot răzgândi oricând.
M-am simțit exact așa cum a spus ofițerul. Ca o curva. Si foarte conștientă ca ce purtam nu acoperea deloc partea posterioara. M-am ridicat încet, m-am apropiat de zabrele si m-am întors. I-am simțit privirea ca doua lasere ce îmi ardeau bucile goale. Am întins mâinile la spate si le-am băgat printre gratii. L-am auzit râzând cu pofta.
-Ești o curva proasta făcută grămadă după cate vad. Vaco daca iți pun acum cătușele cum te mai miști?
Mi-am dat seama ca am băgat mâinile intre zabrele dar nu cum trebuia si intre ele era o bara. M-am corectat repede dar nu îndeajuns de repede de a suporta încă o serie de insulte care cinstit vorbind nu m-au ajutat prea mult cu respectul de sine. In ele din urma a deschis ușa celulei si am ieșit cu pași mici îndreptându-mă spre ușă.
Când am intrat in baie am văzut-o pe doamna Baker așteptându-mă acolo. Mi-a scos cătușele si s-a uitat lung la mine.
-Cât de cooperantă ești dispusă să fi Kim, a întrebat ea? Când plec peste trei ore spre casa pot sa anunț pe altcineva daca vrei de situația ta. Un avocat cred ca ar fi ideal sa te scoată de aici.
Am privit-o cu atenție. Da cred ca daca l-as putea anunța pe Michael sigur ar veni sa mă ajute. Se pare că ceva se întâmpla...întrebarea era: ce voia ofițerul Baker?
-As fi dispus să fac orice este rezonabil - am răspuns gândindu-mă ca nici eu nu știu in acest context ce înseamnă rezonabil.
-Va trebui să faci ce ti se spune pana plec eu din tura si daca ești ascultătoare mă duc personal unde vrei ,sa te ajut.
-Bine dar ce ar trebui sa fac? - am întrebat cu toate ca bănuiam răspunsul. Și sper că nu vor exista repercusiuni.
-Dacă cooperezi și faci tot ce-ți spun va fi de ajutor.
Am respirat adânc și am spus: OK...o voi face. O voi face, dacă asta înseamnă că situația mea va deveni mai ușoară.
-Sa începem de acum... a spus ofițerul Baker zâmbind si s-a îndreptat către ușa de la baie pe care a încuiat-o.
-Da jos cămașa aia de spital ca nu o putem murdari , e singura care o ai.
Cuminte am dat jos halatul de pe mine si l-am lăsat pe o chiuveta. M-am întors cu fata la doamna Baker si nici nu mi-am dat seama ce se întâmplă. Capul parca mi-a explodat si am văzut un fulger strălucitor in spatele ochilor. Uimita am dus mana la fata si se putea citi frica pe fata mea. Palma primita de la gardiana mea a fost foarte puternica.
-Curva nenorocita ce ti-am zis? e singura ta haina si tu o lași aiurea? Împăturește-o frumos si treci aici in genunchi sau te bat de te piși pe tine.
Mi-am dat seama ca nu glumea așa ca m-am întors cu mâinile tremurând, am aranjat cămașa si am pus-o pe un răftuleț deasupra unor prosoape. Când am terminat m-am întors si m-am așezat in genunchi in fata ei.
-Târăște-te aici jegoaso, mi-a comandat cu voce ferma . Când am ajuns la ea m-a luat de par si m-a aranjat astfel încât trunchiul meu sa fie prins intre picioarele ei puternice.
-Acum o sa te pregătesc pentru ce urmează , a spus rânjind si cu forță m-a tras de par pe spate obligându-mă sa țin fata in sus si gara deschisa. Nu înțelegeam ce vrea dar am încercat sa nu mă opun si sa mă las purtata de val.
Cu capul pe spate , cu gura forțat deschisa mi-a băgat doua degetele adânc pe gat si a început sa le miște. Instantaneu senzația de voma m-a copleșit si cum ea mă ținea forțat in poziție intre genunchi voma mi-a umplut gura si icniturile generate de spasmul stomacului deveneau mai dese. După câteva secunde m-a împins scârbită si am aterizat in patru labe vomând tot conținutul stomacului pe podeaua băii. M-a lăsat sa îmi revin si lucrul asta a fost destul de greu pentru ca mirosul si podeaua murdara făceau sa se declanșeze reflexul de voma.
-Baga-ti degetele singura pe gat ca vreau stomacul gol ne-am înțeles? -mi-a ordonat ea. Si te oprești doar când iți spun eu.
Cu greutate am dus mana la gura si am băgat degetele pe gat. Când le-am simțit trecând de partea din spate a limbii atingând epiglota gag reflexul s-a activat si iar am început sa icnesc iar conținutul stomacului sa țâșnească într-un jet pe podea. Așa m-a pus sa fac de încă 4 ori iar ultima data era doar reflexul de voma ca stomacul nu mai conținea nimic.
-Mars si curățate la chiuveta mi-a ordonat ea in timp ce sa îndrepta spre ușă si a descuiat-o. Mă spălam când mi-am dat seama ca cel care m-a adus la baie a intrat . Doamna Baker i-a șoșotit ceva la ureche si a ieșit din încăpere.
Acesta s-a dus si a închis ușa dar nu a încuiat-o. A început să mă pipăie. A apucat și a strâns sânii, apoi și-a băgat mâna pentru a mă pipăi între picioare și în fund. Din ce în ce mai excitat, și-a desfăcut pantalonii și și-a scos penisul și ouăle. M-am holbat la scula lui neagră și groasă. Penisul lui a început să se ridice pulsând din părul negru și creț. Si-a mângâiat pula, dând prepuțul înapoi, astfel încât glandul a apărut strălucitor și de un roșu aprins.
Toate astea fără sa zică nimic.
A zâmbit si se cunoștea ca ii făceau mare plăcere să-mi arate scula tare și fierbinte, băgând-o chiar in fata mea. Eram oarecum intimidată de mădularul lui negru și viril. Nu mai văzusem niciodată o pula neagră. Am observat mărimea organului; era mai lungă și mai groasă decât tot dar absolut tot ce văzusem pana atunci. El m-a apucat de păr și m-a tras de cap către el, stabilindu-și controlul. M-a împins in jos pentru a mă îngenunchea pe podeaua de gresie dură și murdară. A început să-și frece capul pulii pe toată fața mea. Apoi, ridicând nivelul de degradare m-a forțat să deschid gura, mi-a tras capul pe spate de păr și m-a obligat să o iau în gură. A făcut sa dispară capul pulii in gura mea. În timp ce o făcea să intre și să iasă ușor din gură, s-a auzit sunetul ușii ca se deschide. Am încercat să vad cine sau ce era, dar cel care mă ținea de păr, s-a asigurat că îmi mențin concentrarea pe pula lui. Ușa s-a deschis și era alt ofițer. A intrat zâmbind, i-a făcut semn din cap colegului . Și-a scos penisul și l-a mângâiat. Mi-am dat seama ca si acesta era destul de mare dar mai subțire ca primul. Uitându-se cum stăteam cu pula in gura, erecția lui creștea văzând cu ochii.
Primul a scos pula din gura mea , a apucat-o strâns de baza făcând-o sa para si mai mare , m- a pus să-mi trec limba pe lungimea eu, pe suprafața neagra si venoasă. Câteva minute am lins-o pe toate pârțile si in special m-a pus sa insist la pliul de la decalotare. I-a făcut cu ochiul celuilalt, care a început sa rada spunându-mi ce bine îmi sta cu o pula neagra in gura. În curând, am luat scula în gură și o sugeam ca un bebeluș.

La început nu a putut să o iau pe toata. Sugeam și îl lucram cu limba și cu buzele, voiam să-l mulțumesc ca să nu-mi facă rău. Dar când mădularul lui mi-a atins partea din spate a gâtului, nu m-am putut abține și m-am înecat simțind ca îmi vine din nou sa vomit. Dar ținându-mă în continuare de păr cu o mână și ghidându-si pula cu cealaltă, m-a făcut să iau mai mult din ea. Salivam acum...iar saliva se scurgea din gura pe bărbie intre sâni până la o balta intre genunchii mei. Din fericire antrenamentul făcut de doamna Baker m-a ajutat sa nu vomit decât saliva si spuma. În curând, el își băga cu forța toată scula în gura mea, efectiv mă futea in gura. După câteva secunde de futut a scos-o si m-a lăsat sa respir.
Dar, când am încetinit și nu am mai dat dovada de entuziasm , el a mârâit la mine: "Suge-o, vacă".
Cu pula in gura mea , polițistul a ajuns la dimensiunea maximă de erecție, iar pentru mine a devenit o provocare să nu vomit. S-a forțat in mine până in gat - trecând de partea din spate a limbii - și asta m-a făcut din nou sa icnesc. Am început să tușesc și a scos-o pentru a mă lăsa să respir. Cu ochii înlăcrimați, nasul curgând și gura salivând intr-una, devenisem un dezastru . Nici nu voiam sa mă gândesc cum arat. In genunchi goala plina de saliva si sugând un negru. M-a lăsat să-mi trag sufletul, apoi m-a tras din nou de par si a introdus-o adânc in gura.
Totul era umilitor. Când îl sugeam bine si nu mă înecam ca pula îmi izbea fundul gâtului, mă lauda dar daca mă înecam sau mi se umplea gura de saliva si spuma gastrica o scotea si pana îmi recăpătam suflul mă plesnea cu ea peste fata.
A început sa se miște ritmic din ce in ce mai repede si mai adânc iar eu doar salivam, gâfâiam înfundat, tușeam si scuipam când puteam.
Deodată, m-a luat cu ambele mâini de ceafa si s-a înfipt in gura mea cu putere presându-mi nasul de abdomenul lui. Mușchii gâtului s-au înțepenit involuntar si am încercat sa îmi înving gag reflexul dar era foarte greu. Mă sufocam deoarece aerul nu mai intra nici pe nas acum. Ținându-mă așa ritmul dispăruse . Am început sa mă zbat pentru aer dar era foarte puternic. Gatul se strângea oricât încercam eu sa mă relaxez. Saliva se aduna in gura si se scurgea pe la coltul gurii. Simțeam ca nu mai pot când deodată m-a strâns foarte tare de ceafa si a împins soldurile înainte cu un spasm puternic. Am auzit ca geme printre dinții strânși si am simțit in fundul gâtului încărcătura calda. M-a ținut in aceiași poziție dar mai relaxata pana când a fost sigur ca toata încărcătura a fost înghițita. Când si-a scos pula semi erecta din gura mea m-a pus sa o curat cu limba si cu buzele iar când făceam asta cu sârg cel de al doilea m-a luat la rând.
M-a întors spre el si cu pula sculata a început sa îmi tachineze buzele. A avut mare grija ca întreaga cantitate de lichid pre seminal sa ajungă pe ele. Spre norocul meu când si acesta a început sa mă fută in gura a terminat foarte repede dar nu cum a terminat primul adânc in gatul meu.
M-a pus sa deschid gura si a direcționat capul pulii la mine in gura astfel încât, când a terminat , întreaga cantitate de sperma a ajuns pe limba mea ,si doar o parte s-a dus in fundul gâtului. Am simțit gustul amărui sărat cu aroma de mosc si involuntar l-am scuipat dar după doua palme am înțeles ca așa ceva nu se face si am înghițit de pe pardosea tot ce scuipasem ba si diverse lichide in plus.
Cei doi au plecat si eu nu știam ce sa fac. In genunchi cu mâinile in poala stăteam si chiar nu știam ce sa fac. După câteva secunde ușa s-a deschis si a intrat doamna Baker.
-Ridicate si vezi ca in ultimul stal este o căldare si un mop. Fa curat aici si in 5 minute vin sa te iau. – a spus ea si a ieșit din baie.

M-am ridicat si m-am uitat in oglinda. Aproape nu m-am recunoscut. Da ... eu eram in reflexie dar cu machiajul scurs, cu urme pe corp de la bataile si abuzurile primite, sânii plini la vedere de care eram așa de mandra cu aureolele mari si sfârcurile obraznice erau acum pe alocuri vineți...



    Login