Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri-Partea XII
Autor : romasterpn - 2022-03-16
Citita de 7375 ori - Nota 8.16 (56 voturi)
Mă grăbeam să ajung acasă la fermă să mă întâlnesc cu soțul meu și fără să îmi dau seama deja ajunsesem la 55 mile pe ora. Fără chiloți , așezata pe șervetele îmi aduceam aminte de umilințele îndurate și simțeam iarăși că încep să mă ud. Recapitulam în minte întâmplările din ultimele 36 de ore, bătuta la cur de o groază de oameni pe care îi știam sau abia i-am cunoscut, muia primită în pădure, bărbieritul, pișatul, linsul și orgasmul unei femei pe fața mea, bătaia la pizdă în camera de hotel, fututul lui Michael, fistingul și fututul în gură, sperma pe față a celor doi netrebnici din bar și bineînțeles bătaia la curul gol din bar.... Totuși gândurile acestea mă făceau să devin extrem de excitată. Cine simte așa ceva? Nu am avut decât explicația că sunt nimfomană.
Tot gândindu-mă am observat în oglinda retrovizoare, luminile roșii și albastre clipind prin ceața de praf pe care o creasem pe drumul de tară.
"Dumnezeule!" am țipat cu voce tare și am încercat să trag pe dreapta cât mai repede să am timp să îmi pun chiloții care se odihneau lângă mine. Am oprit într-un nor de praf și cu mâinile tremurând am încercat să îi trag cât mai repede. Mașina de poliție a oprit în spatele meu și farurile acesteia luminau zona de parcă era zi. Se vedea clar din spate că făceam ceva febril în mașină dar speram să nu se vadă ce. În cele din urma am reușit și am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă.
M-am uitat în oglinda laterala la Chevy Blazerul de poliție ale cărui uși s-au deschis și din care au ieșit doi polițiști în uniformă. S-au oprit câteva secunde, unul a reintrat în mașină iar celălalt s-a apropiat de geamul meu. Cuminte așteptam cu mâinile pe volan instrucțiunile ce știam că urmează. Cel care s-a apropiat a bătut ușor cu lanterna din mană în geam și mi-a făcut semn să-l cobor.
- Unde arde? întrebă el, uitându-se în mașină. Eram orbită de lumina extrem de puternică și mai mult intuiam unde se află. M-am gândit să încerc să flirtez cu el că eram destul de aproape de ferma lui John și Debbie .
- Scuze domnule ofițer dar încercam să ajung mai repede la ferma lui Debbie și John Willow care se află la câțiva kilometri în față. Nu am fost atentă cât de repede mergeam.
- Permisul de conducere și actele mașinii, doamnă! a spus el nefiind prea impresionat de explicația mea.
- Știți nu este mașină mea dar la câteva mile de aici sta familia Willow de unde am împrumutat mașina și nu mă așteptam să fiu oprita de poliție, am încercat să mă explic schițând un zâmbet timid.
- Permisul de conducere și certificatul de înmatriculare, doamnă, răspunse el neclintit.
Nenorocitul naibii am gândit începând să caut în torpedoul mașinii în speranță că voi găsi acolo măcar certificatul mașinii pentru că știam sigur, permisul meu se odihnea bine merci în bagajul meu din camera unde trebuia să dorm cu Troy și Rachel. Spre surpriza mea in torpedoul masinii erau o groază de jucării sexuale care nu cred că în mod normal ar fi trebuit să fie acolo. În viteză am văzut câteva dildouri unele chiar impresionante ca marime , butpluguri de diferite mărimi, și alte jucării. Am trântit nervoasa ușița și m-am întors la polițist cu o mulțime de scuze în speranță că nu a văzut ce se afla acolo.
-Ieșiți din mașină, doamnă, a ordonat el, dându-se înapoi și punându-și mâna pe tocul pistolului. Mi-am dat seama cât de suspicioasă a fost închiderea pripita a torpedoului și bineînțeles că polițistul a devenit nervos. Am deschis ușa și că să pot ieși a trebuit să mă rotesc în scaun oferindu-i ofițerului o priveliște drăguță cu niște picioare frumoase și bineînțeles cu chiloțeii mei cu desene panda. M-am ridicat în picioare și am zâmbit sperând să detensionez situația.
— Fața către mașină și aplecați-vă peste capotă, doamnă, ordonă el.
- Dar ce s-a întâmplat? Despre ce este vorba?!! am strigat panicată.
Fără prea mult efort, ofițerul mi-a răsucit brațul la spate și m-a trântit pe capota mașinii.
Am auzit cum se apropie celălalt polițist și l-am simțit oprindu-se lângă mine în timp ce primul mă ținea imobilizata aplecata într-o poziție indecenta peste capota mașinii, poziție care nu lăsa fusta scurtă să acopere prea mult din chiloții acum integral la vedere. Sânii mei mari erau presați fără mila de metalul cald.
- Mașina este data furată de acum câteva ore. Vă trebui să vii cu noi ,a declarat el, în timp ce mi-a încătușat mâinile la spate.
— Ai vreo armă asupra ta? a adăugat primul ofițer și fără avertisment a început să mă percheziționeze atingându-mă pe tot corpul folosind pretextul asta să îmi simtă pizda prin chiloți sau să îmi strângă sănii în palme.
Luata pe nepregătite am vrut să mă întorc brusc dar fără să vreau l-am lovit din greșeală cu genunchiul.
-Tocmai ai atacat un ofițer mi-a comunicat el laconic, și cu priceperea data de practică, m-a înșfăcat de braț și m-a târât la Blazer unde m-a aruncat fără menajamente pe bancheta din spate. Au închis ușa după mine și s-au urcat în fată.
Blazerul și-a continuat drumul pe șosele laterale și s-a oprit după vreo 10 minute la o clădire singuratică de tip depozit industrial.
-Controlul temporar al traficului pe autostradă, mi-a explicat polițistul când m-a scos din mașină și mă conducea spre intrarea în clădirea ce mie mi se părea deprimantă. Odată intrată am fost dusa să mă așez , mi-au fost desfăcute cătușele de la spate dar am fost încătușată cu o mana de bancă. Au plecat amândoi în timp ce eu încercam să găsesc o poziție să mă acopăr cât mai mult. După câteva minute s-au întors cu o femeie în uniformă.
-Exces de viteză, fără permis, fără certificat de înregistrare, agresiune și rezistență la arestare, a spus el , ești drăguță să o procesezi tu? S-a adresat el polițistei.
-Am impresia că a consumat alcool și verifică te rog și pentru prostituție după cum este îmbrăcată... spuse al doilea ofițer.
-ACEST LUCRU ESTE RIDICOL! am spus pe un ton răstit când polițista mi-a scos cătușele și cu mișcări ferme m-a dirijat pe un culoar lung și abia luminat. Alături de polițistă și unul din ofițeri am intrat într-o camera în care erau trei celule adiacente formate din bare în față și intre ele. Am fost împinsă fără menajamente în celula din mijloc care era singura cu trei pereți formați din bare metalice. Ofițerul care ne-a însoțit a plecat. M-am uitat cu manie la polițistă . Pe eticheta neagră cu numele scria „M. BAKER”.
— Scoate-ți hainele, ordonă Baker.
- Vă rog ... am încercat să pledez...
- Dacă te opui să știi că oricând pot să chem ajutoare, a adăugat ea, observând expresia mea șocată cu gura deschisă.
-Oh, vă rog... am început din nou.
-Uite, știu că este jenant, dar trebuie făcuta procesarea și chiar nu cred că dorești să chem ajutoare. Băieții ăștia îți vor rupe hainele și nu vei avea ce să te îmbraci când te vei duce acasă. Vrei să ajungi acasă, nu? argumentă Baker.
-Da......da da, am răspuns mult mai domolită.
-Bine. Atunci hai să terminăm cu asta, a spus Baker, iar eu am început să mă dezbrac. Pe măsură ce fiecare articol de îmbrăcăminte a fost îndepărtat, a trebuit să-l dau printre bare ofițerului Baker. În curând stăteam doar în chiloții mei ridicoli. O femeie mare cu sâni uriași, pe care încercam cu disperare să îi acopăr, cu o talie micuță și un fund bombat care momentan era acoperit de materialul chiloților.
— Totul, doamnă, m-a îndrumat Baker, zâmbind către mine.
Din nou începusem să mă ud să fiu excitată de faptul că eram expusă acum în fata unei femei pe care nu o văzusem niciodată. Am scos chiloții și i-am întins lui Baker printre bare.
Stăteam complet goală și complet umilită.
— Întoarce-te cu fața la mine și ridică-ți sânii de mameloane, te rog, ordonă Baker.
Nu-mi venea să cred că se întâmpla asta, dar cuminte am apucat sfârcurile și am ridicat sânii mari.
-Mai sus.......ridică-i mai sus, a spus Baker.
Dumnezeule! Am gemut în minte și mi-am ridicat sânii mult mai sus în timp ce a trebuit să strâng mai tare de sfârcuri să nu îi scap.
— Bine... de ajuns, spuse Baker și am dat drumul la mameloane cu un oftat de ușurare.
-Deschide-ți picioarele larg și apucate de labii după care desparte-le cât poți de tare, ordonă acum Baker.
Fără glas am înghețat.
-Grăbește-te, doamnă, sau vrei să chem vreun ajutor? a spus Baker.
-Oh, nu, nu, nu chema pe nimeni! am implorat și am desfăcut picioarele într-o varianta a poziției asumate de obicei în fața socrilor. Am dus mana la pizdă și am apucat labiile pe care le-am întins să expun cât mai bine interiorul.
Polițista s-a aplecat un pic și s-a uitat direct la mine.
— Încă puțin, desfă mai tare, ordonă Baker, iar eu aproape am leșinat de umilință și surprinzător de excitare.
Am încercat să prind mai bine labiile între degete și le-am depărtat cât de tare puteam.
- Așa! Ține-le depărtate și fă 5 genuflexiuni iar când ajungi un poziția ghemuita tușește tare. M-am ghemuit cu buzele pizdei deschise, și când m-am uitat în jos am văzut interiorul parca voia să iasă afara, uretra se vedea clar și nimic nu era ascuns. Când am tușit... mișcarea pizdei m-a făcut să îmi imaginez o gura fără dinți care voia să spună ceva sau își dorea foarte mult să ia aer. Un spectacol grotesc dar care mă făcea să mă simt expusă și excitată la maxim.
-Foarte bine, doamnă, a zâmbit Baker după cele 5 genuflexiuni, acum mâinile pe cap și stai pe piciorul drept și sari.
Am început să sar într-un picior, conștientă în mod evident de cum îmi erau sânii sărind, acompaniat de zgomotul făcut de izbirea lor pe pielea de sub ei.
-Acum piciorul stâng, mă îndrumat Baker, de fapt uimită că eram atât de submisa și urmam indicațiile fără protest!
— Bine, foarte bine, doamnă. Acum întoarce-te, te rog.
M-am întors și am simțit privirea polițistei plimbând-se pe spatele meu și evaluând urmele de pe bucile mele. Probabil avea multe întrebări dar....
-Aplecați-vă și desfaceți-vă bucile, a ordonat Baker veselă.
Din nou, mi-am înghițit puțina mândrie care mai rămăsese și m-am aplecat. Apoi întinzând mâinile în spate am apucat bucile și le-am depărtat cât am putut de tare ,sperând că astfel să se termine cât mai curând posibil! Eram sigură că ochii lui Baker erau lipiți de anusul complet expus.
-Ok, doamnă, treceți-vă mâinile prin gratii acum, m-a îndrumat Baker.
M-am întors cu fata spre ea din nou si m-am conformat , oarecum ușurată că am fost eliberată de umilitoarea poziție cu fesele desfăcute. Inima a început să bata cu putere când Baker mi-a încătușat încheieturile în afara celulei!
A intrat în celulă și mă tras de șolduri în timp ce mă îndruma să mă aplec înainte. M-am simțit ghidată într-o poziție în formă de „L”, cu brațele întinse și mâinile încătușate după gratii imposibil să le mișc sau să le trag înapoi și sănii atârnând obscen în jos.
M-am uitat curioasa peste umăr în spate și am văzut-o pe dna Baker cum a scos din buzunar niște mănuși chirurgicale și le punea pe mâini. A ieșit din celula s-a apropiat de un dulăpior și a luat un tub cu ceea ce puteam să bănuiesc că este un lubrifiant. S-a întors la spatele meu și am simțit un deget rece și plin de lubrifiat în rect!
— Relaxează-te, doamnă , mă mustră Baker, în timp ce degetul aluneca înainte înapoi lubrifiind cu generozitate întreagă gaura. Apoi al doilea deget a intrat și a început să-mi sondeze și să tachineze canalul anal, rotind și întinzând sensibila membrană. Cu cealaltă mână, și-a folosit degetele acoperite cu gel pentru a-mi desface labiile! Degetele alunecau în sus și în jos de-a lungul buzelor pizdii, acordând o atenție deosebită clitorisului ascuns. Puțin câte puțin ea a început să se joace cu organul mic din teaca lui cu glugă, până când l-am simțit că începe să pulseze. Am mulțumit în gând că m-a lubrifiat deoarece puteam să dau vina pe lubrifiant că eram atât de uda. Sub degetele experte ale dnei Baker am început în scurt timp să gâfâi fară să vreau. Baker a introdus apoi în anus 4 degete și încet încet a reușit să introducă mana întreagă. După aceasta victorie a început să mă mângâie cu mana rămasă afara având grija în special de clitorisul meu. Norocul meu că mâinile ei de femeie nu se puteau compara cu cele ale lui Pete. În scurt timp am început să tremur de excitare.
— Ești OK, doamnă ? întrebă Baker în timp ce cu întreagă mana în anusul meu își folosea degetele de la mana cealaltă cu experiență, alunecând și mângâind în jurul interiorului sensibil, acordând o atenție deosebită acum clitorisului tensionat și extrem de sensibil. A început să mă plesnească peste pizdă direct pe clitoris și să alterneze lovitu...



    Login