Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri-Partea XI
Autor : romasterpn - 2022-02-28
Citita de 14246 ori - Nota 8.11 (82 voturi)
Pentru o perioadă lungă de timp, am stat cu Michael întinși pe pat într-o îmbrățișare ciudata, eu cu încheieturile încă legate de tăblia patului și cu șosete în picioare. Se făcuse întuneric afara deja. Nu voiam să stric momentul, dar in minte îmi năvăleau mii de întrebări și îmi doream cu disperare răspunsuri. În special voiam să știu dacă avea vreo idee de ceea ce se întâmplase între mine și părinții lui în ultimele luni sau despre ce s-a întâmplat cu ocazia plimbării din pădure. Michael și-a dat seama ca am nevoie de răspunsuri, si după ce mi-a dezlegat delicat încheieturile ,ne-am ridicat in sezut pe pat.
Am fost șocata când mi-a spus că știa totul de la început. Când socrul meu m-a găsit beata în acel bar și în pericol de a fi violata, părinții lui l-au sunat. Michael a mărturisit că a fost frustrat de comportamentul meu imatur și el este cel care a sugerat părinților săi să mă pedepsească. Nu s-a gândit atunci ca lucrurile o vor lua pe panta asta. Am rămas cu gura deschisă. Am fost uluita și să fiu sincera, un pic furioasa pe Michael. Mi-a explicat că părinții lui chiar au fost reticenți în a pune planul in aplicare, și au fost de acord numai după insistente din partea lui.
-Plănuisem doar ca părinții mei să continue pedeapsa pentru câteva săptămâni, dar apoi am văzut cu toții cum ai înflorit erotic in timpul pedepselor. M-am înroșit, pentru că era adevărat
- Și, să fiu sincer, continuă Michael, am simțit că ai o latura submisivă pe care am vrut cu disperare să o scot la iveală.
Știam in sinea mea că a avut succes si scopul a fost atins.
-Deci îmi spui că părinții tăi au fost simple marionete in planul tău diabolic? Aveam nevoie de lămuriri.
-Inițial da. Dar trebuie să mărturisesc că în curând a început sa le placa rolul dominant pe care îl jucau. Mai ales mamei. Și au avut un subiect atât de frumos si dispus sa facă orice . Michael m-a făcut din nou să roșesc. În capul meu răsăreau fără voie multe întrebări care așteptau răspuns, încât nu știam de unde să încep.
-Cum ai ajuns aici ? Am hotărât sa întreb curioasa.
-Am zburat în această dimineață iar mama ,Debbie și Rachel m-au luat de la aeroport în timp ce tu făceai din cate am înțeles o drumeție cu băieții. Am devenit roșu aprins și m-am întrebat daca știa mai multe despre aventura mea prin pădure.
-Cine erau străinii care m-au ținut cu picioarele desfăcute acum in camera asta? am întrebat cu nerăsuflate dorind sa aflu detalii, care spre surprinderea mea, mă făceau sa fiu iarăși excitata numai gândindu-mă le ele.
Aveam atât de multe întrebări, dar Michael mi-a pus degetul pe buze ca să mă liniștească.
-Fără întrebări acum. Îmbracă-te și ne întâlnim joc la bar.
Cu acest comentariu, Michael s-a ridicat si a început sa se îmbrace. Când a terminat fără nici un cuvânt a ieșit din cameră. Stăteam in fund ca o proasta pe pat încercând sa găsesc un sens la noile informații. M-am așezat privind ușa închisă, cu capul in mâini. „Ce Dumnezeu s-a întâmplat cu mine?” era întrebarea care tot îmi răsărea in minte, încercând cu disperare să pun totul laolaltă. Am fost speriata și profund stânjenita că Michael știa de comportamentul meu. M-am așezat uitându-mă la hainele mele așezate cu grija pe jos lângă mine de către soacra mea, dar știam că nu pot să-mi fac curaj să mă îmbrac și să cobor. Îmi era imposibil să dau ochii cu Michael și soacra mea. M-am simțit ca o curvă și simțeam... de fapt credeam ca am dezamăgit pe toată lumea, inclusiv pe mine. „Cum de am ajuns aici?” M-am gândit, si lacrimile au început sa îmi curgă pe obraz. În timp ce stăteam acolo într-o stare confuză, scufundata în autocompătimire, ușa camerei s-a deschis, iar conturul soacrei mele a umplut pragul.
-Ne faci să așteptăm, m-a mustrat ea, Nu ți-a cerut soțul tău să te îmbraci și să ne întâlnim jos?
-Dar doamnă, nu ... Nu pot... Am încercat cu disperare. să-mi adun gândurile.
-Michael ți-a cerut să te îmbraci și să ne întâlnim jos , a repetat soacra mea nerăbdătoare. Capul mi s-a afundat pe piept.
-Da, doamnă, am șoptit.
-Vino încoace! Soacra mea s-a uitat direct la mine, dar nu a ridicat vocea. Stătea încă în pragul ușii deschise. Nervoasa, mi-am ridicat goala de pe pat și m-am dus la soacra mea. Știam sau mai bine spus bănuiam că avea de gând să îmi aplice o corecție. Sigur începuse rolul sa ii placa sau mai bine zis sămânța de dominare era in ea de mult timp pentru ca nimeni nu este așa bun actor. Am meritat-o și chiar simțeam nevoia acestei pedepse. De îndată ce am fost în fața ei, m-a apucat de antebraț și m-a întors, astfel încât să aibă un acces la fesele mele. Nu s-a obosit să-mi țină lecții, deoarece amândouă știam că am greșit. În fața ușii deschise, mi-a dat o palma puternică pe bucile goale și mi-am mușcat buza pentru a nu face genul de zgomot care să atragă privitorii curioși. Un cuplu în vârstă a ieșit din lift si au înaintat pe coridor, chiar pe lângă ușa noastră. Când au văzut scena au ezitat pentru scurt timp doar ca să-mi arunce o privire dezaprobatoare. Soacra mea a mai continuat cu câteva lovituri care m-au făcut sa mă înalt pe vârfuri in încercarea de a minimiza puterea lor. Cuplul si-a continuat drumul în tăcere clătinând din cap.
-Acum îmbracă-te și vreau să te văd jos în cinci minute, spuse soacra mea care respira greu din cauza loviturilor.
De îndată ce a închis ușa, m-am îmbrăcat repede în hainele mele groaznice, m-am aranjat în baie și am încercat să mă fac prezentabila. Eram conștientă că soțul meu urma să fie jos și voiam să arăt bine. Dar, în timp ce m-am uitat în oglindă, tot ce am văzut a fost o Kym cu parul ciufulit , cu rimelul scurs din cauza lacrimilor si îmbrăcată în haine umilitoare. Mi-am stres lacrimile, m-am aranjat și in cele din urma am deschis ușa camerei de hotel făcându-mi curaj sa cobor. Am privit pe coridor. Câteva persoane veneau spre mine așa că am închis repede ușa și am așteptat până i-am auzit trecând. Am verificat din nou că coridorul care era liber acum , apoi am mers repede spre scara circulară care avea să mă ducă jos la bar.
Când am intrat bineînțeles ca s-au întors câteva capete sa mă privească curios. Eram o adevărata priveliște cum eram îmbrăcata. La o masa stătea doar Jane cu un pahar de martini in fata. M-am dus cuminte si m-am așezat iar ea mi-a întins paharul in fata.
- Uite sa mai prinzi un pic de vlaga si îndrăzneală. a spus ea zâmbind.
Am luat o gura mica si cu ajutorul alcoolului chiar am simțit ca îmi mai revin un pic. Am întrebat curioasa:
- Unde e Michael?
- A trebuit sa plece daca ție ti-a luat o veșnicie sa cobori ,dar a rămas sa ne întâlnim mai târziu acasă. Din păcate si eu am de făcut niște comisioane dar uite cheile mașinii lui Debbie ca sa ajungi la ferma înapoi. Sa nu te oprești nicăieri. Direct acasă ne-am înțeles?
-Da doamna, am spus gândindu-mă " unde sa mă duc așa îmbrăcata si in orășelul asta uitat de Dumnezeu"
Spunând astea Jane s-a ridicat si s-a îndreptat spre ieșire. Am terminat paharul si am vrut sa mă ridic dar un chelner era deja lângă mine cu nota de plata.
-10 dolari va rog.
Am înghețat si nu înțelegeam ce se petrece. Am fost lăsata aici, îmbrăcata in ținuta asta ridicola, fără bani la mine dar cu nota de plata . Cum ies din beleaua asta in care sunt sigura ca am fost băgată deliberat.
- Știți, soacra mea cred ca se întoarce ...vine înapoi... eu nu am bani la mine.. dar sigur se întoarce ea. In plus eu nu am comandat nimic ....
-Da... doamna mi-a spus ca vei încerca asta dar mi-a zis ca daca vreau poți plăti in natura sau.... putem chema oricând politia.
- Ce înseamnă in natura? mi-a ieșit întrebarea aproape fără voie , știind ca implicarea autorităților nu e o idee buna.
-Tu ce crezi? Rânji el cu satisfacție pe fata. La spălat de vase .... Hai treci in spate sa vedem ce zice si șeful ca nu plătesc eu 10 parai din buzunar. Cu o mana ferma m-a luat de cot si m-a obligat sa ma ridic in picioare apoi m-a ținut pana am intrat in spatele barului. De acolo am intrat in bucătăria unde mirosea a mâncare .Dar nu ne-am oprit acolo. Am mers pe un hol care se termina cu o ușa masiva pe care a deschis-o după ce a bătut ușor cu degetele. Înăuntru într-o atmosfera plina de aburi de alcool si miros de tutun stătea la un birou un tip cu aspect e bruta. Scurt, gras, transpirat, chel si cu ochi de viezure se uita curios la mine.
-Șefu asta nu poate plăti nota si a încercat sa fuga. spuse chelnerul înflorind ceea ce se întâmplase.
-Cat e nota? întreba el cântărindu-mă din priviri.
-10 dolari fără bacșiș. Măcar a spus adevărul acum cu toate ca am crezut ca va minți.
-Bine , tu du-te înapoi la treaba , îl concedie cu un gest scurt. Chelnerul a plecat si am rămas singura cu bruta aceea. Ochii săi mă cercetau curioși si vocea mi-a dat fiori pe ceafa când am auzit-o spunând
-Dezbracă-te.
-Ce? am exclamat nevenindu-mi sa cred.
— M-ai auzit, Kym . Dezbracă-te. De unde îmi știa numele? Cine este omul asta....Atunci am înțeles totul. Din nou era probabil un joc al lui Michael care se pare ca încearcă sa îmi găsească limitele. Am înțeles atunci ca nu mă pot opune deoarece omul acesta are acceptul pentru ce îmi va face.
Plina de reticență, mi-am dat drumul la partea de jos a fustei și m-am aplecat să-mi scot pantofii și șosetele înalte până la genunchi. Știam că chiloții mei albi din bumbac erau la vedere. Odată ce mi-am scos pantofii și șosetele, bruta și-a întins mâna și i le-am dat. A făcut un mare spectacol prefăcându-se ca verifica pentru a se asigura că nu ascund bani cu care sa pot achita nota. Când și-a terminat inspecția, le-a așezat pe scaun și s-a întors spre mine. Am înghițit în sec, ca acum eram îmbrăcată doar în tricoul alb, chiloții mei de bumbac cu urși panda brodați pe ei. Cu degete nervoase am apucat partea de jos a tricoului, dar am ezitat sa îl trag peste cap. Nu purtam sutien și m-am înroșit când mi-am văzut sfârcurile erecte ieșind prin material. Am aruncat o privire către omul de la birou. Era în mod evident extaziat de striptease-ul meu lent și tânjea să vadă mai mult. Mi-am închis ochii, apoi, într-o mișcare rapidă, am tras tricoul peste cap, dezvăluind complet sânii mei mari cu sfârcurile întunecate și erecte. Bruta nu a reușit sa oprească un murmur de plăcere. Din nou, am trecut prin actul degradant de a trebui să predau articolul de îmbrăcăminte , ca să-și poată efectua inspecția. Eram atât de umilită, stând în biroul lui, îmbrăcată doar în chiloții mei de bumbac. Mi-am ținut un braț în fața sânilor, în timp ce cealaltă mână acoperea partea din față a chiloților. Eram terorizata de rușine că aș putea avea o pată umedă pe ei, dar îmi era prea frică să mă uit în jos și să verific. În cele din urmă, mi-a pus tricoul pe scaun, apoi s-a întors așteptând să-mi scot ultima piesa de îmbrăcăminte. Ochii lui zâmbeau și, evident, se bucura de spectacol la fel de mult ca oricare din bărbații de pana acum in fata cărora m-am dezbrăcat. Si a femeilor se pare. Aproape mi s-a făcut rău fizic când mi-am băgat degetele la talie, coborându-mi chiloții și ieșind din ei. În timp ce m-am aplecat să ii ridic, sânii mei atârnau nesusținuți, făcându-l pe omul din fata mea sa mormăie ceva neinteligibil despre ei și am bănuit imediat că avea o erecție în pantaloni. Cinstit vorbind speram sa fie dureroasa . I-am înmânat chiloții . A întârziat să ii ia, deoarece ochii lui au fost distrași de pizda mea rasa. Acest lucru m-a făcut să roșesc și mai mult, iar situația s-a înrăutățit când patronul a început să-mi inspecteze chiloții. I-a ținut în fața lui și un loc umed, circular, pe materialul dintre picioare era clar vizibil . Mi-am aplecat capul de rușine.
-Ce este asta? a întrebat el
-O pata, domnule. Îmi pare atât de rău, domnule. Mă ud când sunt nervoasa, am adăugat ca scuză, dar ulterior mi-am dat seama cat de stupid era ce spusesem.
Ochii mei erau ca niște farfurioare când a continuat:
-Îl știu pe soțul tău din liceu. Am fost colegi ... poate ti-a vorbit de mine. Nu eram foarte apropiați el fiind printre studenții populari. Eu nu prea.... dar uite cum se întoarce roata. Numele meu Pete poate trebuie sa ii povestești de ce întârzii acasă.
Da , tocmai am avut confirmarea ca era planul lui Michel si am luat hotărârea sa merg mai departe , sa mă las purtata de val.
- Acum aplecă-te, punându-ți mâinile pe biroul meu. Mi-a fost teamă de ceea ce urma să se întâmple, dar renunțasem să pun întrebări. Cu picioarele tremurând, am reușit să parcurg distanța scurtă până la biroul lui, aplecându-mă și strângând marginea cu mâinile. Am auzit o bătaie in ușa si aceasta s-a deschis. Nu am avut curaj sa mă uit sa vad ce se întâmpla. Am rămas in poziția aceia un pic aplecata peste birou cu mâinile încleștate de marginea lui. Oricine intrase avea o priveliște de neuitat in fata ochilor. Curiozitatea a biruit pana la urma si am încercat sa arunc o privire sperând sa fie Michael sa oprească aceasta nebunie. Spre disperarea mea am văzut cu coltul ochiului ca era chelnerul împreuna cu un băiat de vreo 18 ani cu o salopeta alba murdara si mânuși de cauciuc probabil venit direct de la chiuveta de spălat vase.
M-am încordat când Pete a venit lângă mine.
-Trebuie să te controlez sa fiu sigur ca nu ai ascuns bani pe undeva , a declarat el pe un ton glumeț, Acum desfă-ți picioarele larg, drăguță . M-am supus deschizându-mi picioarele , într-un mod care amintește foarte mult de ceea ce mi se cerea să fac de către socri mei. Am înghițit in sec surprinsa când am simțit mâna uriașă a bărbatului atingându-mi vaginul. După ce a frecat un pic vaginul cu mana, m-a plesnit puternic peste labiile deja umflate. Am gemut de durere, înainte de a-mi baga două degete adânc în înăuntru. Degetele lui s-au răsucit în interiorul meu, exagerând acțiunea de a căuta ceva, după care au început sa se miște du-te vino, intr-un ritm crescând. Apoi am simțit încă 2 degete alăturându-se si cu un gest brusc m-a pătruns mai adânc, folosind atât de multă forță încât am căzut înainte pe birou, provocând multă ilaritate celor doi privitori.
-Caută mai adânc șefu!, a strigat cu cruzime adolescentul.
-Vrei sa o controlezi tu?, a replicat Pete. Ai deja echipamentul sa te duci înăuntru. Toți au râs, cu excepția mea, pentru că nu eram tocmai într-o poziție sa mă amuz. Mana întreaga a lui era in mine si o forța sa intre si mai adânc. Montul degetului mare făcea treaba asta dificila. Pete a continuat să mă cerceteze puternic și adânc cu degetele. M-a durut, dar eram, de asemenea, conștientă că îmi provoacă umflarea labiilor și începeam sa mă ud din ce in ce mai tare. Aproape fără să-mi dau seama, mi-am împins picioarele mai larg și mi-am arcuit fesele pentru a-i oferi un acces mai bun.
-Fata bună, m-a complimentat acesta, Acesta este genul de cooperare la care mă aștept. Băieți, nu v-ar plăcea să aveți o femeie ca asta să vă aștepte acasă? Ia uitați-va ce cuminte e, a spus el si cei doi au fost de acord fără ezitare.
Deodată folosind accesul pe care i-l facilitasem si faptul ca eram extrem de uda am simțit cum întreaga mana intra in mine atingându-mi cervixul. Nu am avut niciodată pizda așa de umpluta si senzația era ciudata, făcându-mă si mai excitata. Am început să gem și să-mi rotesc șoldurile, respirația venind în gâfâituri scurte in timp ce el simula penetrarea cu pumnul strâns in mine. Câteodată picioarele mele pierdeau contactul cu podeaua.
Spre disperarea mea, și-a retras mana, dar am înghețat când mâinile lui mi-au apucat brusc fesele, trăgându-le astfel încât anusul meu să fie întins și complet expus. Înainte să am ocazia să reacționez, mi-a băgat un deget încă lubrifiat de la secrețiile mele adânc în rect, făcându-mă să țip ca reacție la invazia neașteptata. Și-a rotit din nou degetul de parcă mi-ar fi cercetat cavitatea, intrând tot timpul din ce în ce mai adânc si repetând pașii prin care pizda mea a fost invadata de întreaga mana. Durerea a fost foarte mare si nu a reușit sa mă pătrundă cu întreg pumnul. Totuși era o situație atât de ciudata în care mă aflam. Eram excitata și neputincioasa să-mi opresc corpul să reacționeze. Era ca și cum cineva a apăsat un buton și mi-a fost luată capacitatea de a-mi controla reacțiile la situațiile sexuale. Sau poate că adevărul simplu era altul. Îmi plăcea să fiu umilită sa simt durerea și nici o situație in care intram nu era prea degradantă. Mi-am îndoit brațele și mi-am coborât sânii pe birou, iar el mi-a împins fesele mai sus în aer încercând sa pătrundă mai adânc. Am fost expusa la maxim. A fost un act de supunere totală din partea mea. Mi-am apăsat curul in mana care încerca sa mă penetreze rotindu-mi șoldurile obscen. Presiunea pe anus a scăzut brusc si l-am simțit moșmondind la pantaloni. In câteva secunde am simțit ceva strecurându-se printre labiile umflate de excitare si bătaie. Am țipat gutural cu voce tare când am început să călăresc creasta unui orgasm intens. Bruta mi-a plesnit fesele cu mâna liberă, de parcă și-ar fi îndemnat calul să galopeze mai repede.
-Hai, târâtura, arată-le băieților cum se mișca o curvă adevărată. M-a bătut peste buci în sus și în jos ca pe un cal sălbatic și simțeam orgasmul care vine de undeva din adâncul corpului și continuă să crească pana a explodat. Încă nu mă potolisem când și-a retras pula și m-a întors . Vederea mea era încețoșată, dar prin ceață am putut vedea ca penisul în starea erectă era imens. Nu lung, dar mai gros decât orice văzusem până acum. Știam ce urmează sa fac. Am îngenuncheat în fața lui și i-am luat pula cu mâna. Într-o clipă a fost si mai tare. I-am pus capul pulii în gură și aproape că nu a încăput . Am aruncat o privire spre ceilalți doi și am observat că amândoi bărbații aveau pulile scoase și se masturbau la vedere. M-a prins ceafa și și-a băgat penisul mai adânc în gură. M-am chinuit să respir . Gag reflexul s-a activat si am simțit conținutul stomacului cum urca in esofag . Mi-a folosit capul ca și cum ar fi fost o jucărie, futându-mă in gura. Saliva si sucul gastric care căuta sa iasă afara dar nu avea pe unde, mi-a ieșit pe nas. Tocmai când am simțit că o să leșin, a mormăit ceva și a explodat în gura mea. Era atât de multa sperma încât nici măcar nu puteam începe să o înghit. Am tușit și m-am zbătut sa scot pula din esofagul meu, făcând sperma si toate celelalte lichide să curgă pe bărbie si sâni.
-Acum e rândul nostru, șefu, strigă unul dintre cei doi privitori. M-am întors pentru a vedea o priveliște neliniștitoare, dar și ușor amuzantă, a celor doi bărbați cu penisurile erecte in mana. Fiecare penis parca mă implora să mă târăsc le el și să-l eliberez. Din fericire, se pare ca Pete a fost salvatorul meu cu toate ca părea puțin probabil.
-Nu azi, băieți, îmi pare rău. Va trebui să va rezolvați singuri dar puteți sa va dați drumul pe ea. Bărbații au gemut în cor si au început sa se frece si mai vârtos. M-a luat de par si m-a tarat in genunchi in fata celor doi. Primul a terminat spălătorul de vase care si-a dat drumul pe fata mea iar jetul necontrolat mi-a intrat in ochi. O durere ascuțita m-a făcut sa gem. Niciodată nu am avut sperma in ochi si nu am crezut ca poate fi atât de dureros. Când cel de-al doilea si-a dat drumul am preferat sa iau totul in gura decât sa risc un alt accident.
-Din păcate, această domnișoară este așteptata de soț acasă și nu am vrea să o facem sa întârzie acum, nu-i așa? mi-a zâmbit el amuzat. Știam ca se așteaptă sa fiu umila.
-Pot sa plec acum domnule?
-Cu siguranță, drăguță . Acum că sunt mulțumit că mi-am recuperat datoria iar băieții si-au primit bacșișul nu am nici un motiv se te țin aici. Oricum doar ca informare asta este o lecție venita de la mine pentru Michael ca sa știe ca poți mai mult decât credea el.
După ce m-am șters cu niște șervetele m-am îmbrăcat la repezeala si am fost condusa de Pete si de chelner spre bar. Barul era slab luminat și mirosea a alcool și țigări. Erau o jumătate de duzină de flăcăi așezați pe scaunele de la bar. Toți s-au întors către mine când am ieșit pe ușa bucătăriei. Probabil din cauza ținutei mele. Au existat zâmbete mai puțin subtile, iar unul dintre bărbați a chicotit:
-Hai, fetiță. Vino să te joci cu tata? zâmbetele s-au transformat în râs, iar eu m-am înroșit de rușine. Ochii mei au scanat frenetic camera slab luminată și, spre ușurarea mea deplină, am observat ieșirea in capătul îndepărtat. Am început să mă grăbesc să trec pe lângă ochii pofticioși ai bețivilor și să mă îndrept spre ieșire, când barmanul a pășit în fața mea .
-Și unde pleci, duduie? a întrebat el.
Frustrarea a apărut din interior.
-Dă-te din calea mea, nenorocitule, am explodat.
Barmanul a răspuns apucându-mă brusc de braț, dar și-a reținut cumpătul și a vorbit încet.
-Ai un act de identitate? Sa vedem dacă ești suficient de mare ca să fii în acest bar? Instinctiv, mi-am dat repede seama că am...



    Login