Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri-Partea X
Autor : romasterpn - 2022-02-22
Citita de 14459 ori - Nota 8.54 (78 voturi)
Era după ora 14, când ne-am întors din plimbarea noastra. Cele trei femei, Debbie, sora ei mai mică Rachel și soacra mea erau ocupate în bucătăria de afara. Când am intrat pe portile fermei, toate trei și-au îndreptat atenția către noi. Debbie in special sa concentrat asupra mea.
-Și unde ai fost, domnișoară? Am urât când mi-a vorbit așa, mai ales că era doar cu câțiva ani mai mare.
-Am fost intr-o plimbare pe munte cu baietii, i-am răspuns, simțindu-mă puțin mai încrezătoare decât în ​​mod normal în aceste situații.
-Și ai fost cuminte? m-a întrebat si soacra mea.
La naiba, a fost o întrebare dificilă. Îmi venea să-i cer să definească „cuminte”, dar știam că ar putea crea necazuri. Am decis să încerc sa dau un raspuns evaziv.
-Cred ca am facut ce s-a asteptat de la mine si am incercat sa nu fac nici un fel de necaz. Soacra mea s-a uitat la mine suspicios, apoi s-a întors către soțul ei.
-A fost o noră model, a spus Ben oarecum criptic dar acest lucru nu a inchis discutia.
-Să încerc să fiu un pic mai specifica, a perseverat soacra mea, asa ai fost pe munte in pizda goala? Am înghițit in sec.
-Da sau nu? a întrerupt-o pe soacra mea Debbie. Mi-am lăsat capul in jos și m-am uitat la mine goala de la jumate in jos.
-Da, doamnă.
-Ai lăsat bărbații să te atingă?
-Da, doamnă.
-Ai avut orgasm în fața bărbaților? Imi citea gandurile femeia asta sau ce? Sau poate mă cunoștea prea bine.
-Da, doamnă. M-am înroșit de rușine la această marturisire și m-am rugat în tăcere să nu mă întrebe dacă le-am făcut o muie. Din fericire, globul ei de cristal probabil nu functiona cand i-am supt pe cei doi in varful muntelui.
-Scoate-ți toate hainele, mi-a ordonat soacra mea. M-am întrebat obraznic in gand de ce m-am obosit să-mi pun hainele. Aș fi putut să mă scutesc de necazul de a fi nevoita să mă dezbrac din nou. Totuși, fără niciun comentariu sau ezitare, m-am dezbrăcat rapid și am stat curând în picioare în fața tuturor complet goala.
-Acum du-te și adu peria. M-am strâmbat și mi-a dispărut foarte repede increderea ca urmeaza ceva cat de cat in favoarea mea. Curul meu își amintea prea bine de durerea provocată de bătaia cu peria de păr. Am plecat în tăcere, apoi mi-am amintit că habar nu aveam de unde să iau nenorocita aia de perie. Prin urmare, a trebuit să suport umilinta de a mă întoarce în grup și de a întreba unde o pot gasi. După ce am fost indrumata către noptiera din camera lui Debbie, am luat peria din lemn masiv. Se simțea grea în mână și vedeam de ce putea provoca atât de multă durere. Iar manerul gros mi-a adus aminte ca poate provoca si placere. În timp ce mă întorceam la grup, transpirasem de anxietate și îmi era o teamă viscerala să nu fiu lovită din nou pe fesele mele încă sensibile și învinețite. Cu reticență, am întins peria soacrei mele, dar ea s-a uitat la mine, cu o mână pe șold.
-Bravo. Acum perieti părul, arăți de parca te-ai tavalit in padure. Pentru o clipă am ridicat sprancenele intr-o expresie de mirare, apoi când i-am auzit pe ceilalți chicotind, nu m-am putut abține să nu am un zambet de ușurare.
— Presupun că ai sperat că o să te pedepsesc? a întrebat soacra mea, parțial în glumă.
-Nu, doamnă, m-am înroșit.
-Ei bine, vei fi pedepsită. A replicat ea. Zâmbetul s-a șters de pe fața mea.
-Sunt, doamnă? am întrebat eu ezitând.
-Da, ești... dar nu acum. Avem ceva foarte special plănuit pentru tine în seara asta. Am înghițit:
-Ce ați plănuit, doamnă?
-Vei afla la timpul potrivit! Între timp ar fi bine să te pregătim. Vom începe prin a ne asigura că pubisul tău este bărbierit frumos și neted. Vino mai aproape, fată.
Am facut un pas ezitant catre ea.
-Desfa-ți picioarele, a cerut. Aceasta comanda a fost întotdeauna o experiență degradantă pentru mine, dar nu am ezitat să mă supun. Jane si-a întins mana in jos și a trecut-o peste regiunea mea pubiană bărbierită.
-Zici ca te-ai ras bine la pizda?
-Cât am putut de bine, doamnă, am raspuns înroșindu-ma ca răspuns
-Lasă-mă să vad. Deschide-ți picioarele mai larg. Am ascultat cu supunere, absorbind umilința ca pe un drog.
-Sper că nu este uda? a intervenit Debbie care era martora la scena.
-Si eu sper. Am răspuns sincer. Nu stiam daca sunt uda dar cu siguranta simteam pizda umflandu-se. Soacra mea și-a trecut degetele peste labiile mele, apoi a repetat gestul de câteva ori. În ciuda mea, corpul a început să reacționeze. Am încercat să înăbuș un geamăt de plăcere și am îndoit genunchii spre exterior pentru a-i oferi soacrei mele un acces mai bun. M-am uitat adânc în ochii ei în timp ce mă mângâia. Tocmai când aproape simteam ca o sa incep sa gafai, ea și-a retras mâna, iar eu am gemut, dar de data aceasta de frustrare.
-Cred că acum ești cu siguranță uda, draga mea, a zâmbit . Trebuie să fii bărbierita. Cotoarele tale ma zgarie.
— Da, doamnă, m-am înroșit.Nu am avut o asemenea activitate personală discutată deschis în fața a trei bărbați. Debbie te va duce la baie și se va ocupa de tine iar tu vei face bine sa fii foarte ascultatoare, a adăugat soacra mea.
Am deschis gura îngrozită.
-Dar, doamnă, sunt foarte capabila să mă aranjez singura, am spus pe un ton rugator.
-Vreau să fii curata în mod special pentru seara asta și pentru a reuși asta ai nevoie de ajutor. Acum, dă-i drumul dragă și nu intra in contradictoriu cu mine, deoarece cred că știi care va fi rezultatul, a spus ferm soacra mea. A nu stiu cata oara am aplecat capul și am știut ca nu am sorti de izbanda. Urma ca altcineva să-mi rada părțile intime. Fără să scot un cuvânt, m-am întors și am plecat spre baie. Am văzut-o pe Debbie în timp ce am trecut spre toaleta și nu am fost surprinsa să văd că zâmbea ca pisica care tocmai se pregatea de joaca cu un soricel. Odată ajunsa în baie, am închis ușa și m-am gândit pentru scurt timp să o încui. Dar știam că va trebui să ies până la urmă și consecințele vor fi mult mai grave decât cu ce mă confruntam deja. Prin urmare, am stat, goala, în centrul băii și am așteptat. O veșnicie am stat în tăcere și am așteptat. Îmi doream cu disperare să fac pipi, dar ezitam să mă ușurez. În cele din urmă nu am mai putut aștepta și m-am așezat pe toaletă. Urina tocmai începuse să curgă când ușa s-a deschis și acolo stătea Debbie. Cred ca a ascultat la usa sa fie sigura ca intra in momentul cel mai rau cu putinta pentru mine. Întotdeauna am fost o persoană foarte privată când a fost vorba de folosirea toaletei iar episodul de pe drum a fost extrem de umilitor. In mod normal nici măcar nu m-aș duce la toaleta din propria mea baie dacă ar fi prezent soțul meu, Michael. Mi s-a părut jenant și nu m-am putut relaxa niciodată suficient pentru a urina. Pentru a înrăutăți lucrurile, soțul lui Debbie, John, și tânărul Troy se uitau la mine, ghemuita pe toaletă, de unde stăteau ei. Am încercat să ma opresc, dar nu am reusit deoarece aveam vezica atât de plină.
-Închide ușa, aproape am strigat către Debbie, apoi dandu-mi seama de ce am facut am adăugat: Te rog!
Părea că-i trebuie o veșnicie să pășească în baie și a închis încet ușa.
Debbie stătea lângă mine cu mâinile pe șolduri. Stând pe toaletă și ridicând privirea la ea, m-am simțit ca un copil mic ce este supravegheat de mama lui, ceea ce era o nebunie deoarece Debbie era practic de vârsta mea. Debbie a stat si s-a uitat insistent la mine în timp ce urinam în toaletă. Zgomotul urinei stropind în apă m-a făcut să fiu jenata. Părea că nu se mai opreste. În cele din urmă, jetul s-a oprit pentru o secunda dar....
-Ai terminat? Debbie a întrebat exact cand am început să fac pipi din nou. Eram nervoasa să fiu urmărita și aveam probleme în a-mi goli vezica urinară. I-am aruncat lui Debbie un zâmbet stânjenit. In sfarsit am terminat. Am auzit-o bombanind ca si cum ar vorbi cu ea insasi " Nu am mai auzit zgomotul asta decat la vacile care se pisa pe miriste"
-Am terminat acum, am spus eu umilita . Am vrut sa iau o bucata de hartie igienica dar mana lui Debbie m-a tintuit pe toaleta. Am ridicat privirea la ea confuză. Debbie s-a întins peste mine și a rupt ea însăși o bucată de hârtie igienică.
-Ridică-te, a poruncit ea si chiar dacă era înjositor, nu m-am împotrivit. M-am ridicat așa cum mi-am cerut.
-Desfa-ți picioarele, mi-a poruncit Debbie. Am ascultat, de parcă cererea ei ar fi cel mai normal lucru din lume. Debbie m-a șters cu hârtia, a aruncat-o in toaleta și a tras apa.
- Ok acum ne vom ocupa de tine curva mica ce esti. Crezi ca nu banuiesc eu ce ai facut tu in plimbarea din padure? Mi-am simtit inima in gat si m-a cuprins frica. Pana una alta vad ca John spune ca nu te-a futut dar aflu eu adevarul.
Tehnic John nu mintise dar nu voiam sa prezint aceasta informatie lui Debbie pentru ca ar fi ridicat alte intrebari...
-Acum treci in cada si intine-te cu fata in sus. Cuminte am intrat in cada si m-am intins pe spate in cada rece. Nu puteam vedea ce face Debbie dar auzeam fosnet. Cu groaza am vazut ca intra in cada alaturi de mine si am vazut ca nu avea chiloti pe ea. Am vrut sa ma ridic dar o palma puternica peste fata m-a tintuit locului.
-Sa nu indraznesti ! suiera Debbie plina de venin. Am inteles ca nu e gluma si orice va urma va trebui sa "inghit" in tacere. Debbie s-a lasat pe vine si pizda ei era la 5 centimetri de fata mea. Puteam simti mirosul de excitare ce venea din interiorul ei. In alte circumstante poate puteam sa o consider o pizda frumoasa. Labiile nu erau foarte mari, clitorisul in schimb era imens comparat cu al meu si nu era rasa deloc.
- Ai sa deschizi gura si o sa ma pis eu acum in gura ta. Singura concesie care ti-o fac este ca nu te oblig sa bei tot. Ai inteles?
- Dar va rog... am incercat sa apelez la mila ei si alta palma m-a readus la realitate.
Plangand am dat din cap ca am inteles. Asezata pe vine Debie putea sa vada capul meu intre picioarele ei iar eu puteam sa o vad pe ea cum se uita atent la mine. Cu reticienta am deschis gura si am simtit-o cum se incordeaza sa urineze. Dupa cateva secunde un jet galbui a izbit interiorul gurii mele si a umplut-o instantaneu. Luata prin surprindere m-am inecat si am inghitit o parte mica cand am inchis gura dar jetul nu m-a iertat si a continuat sa imi ude fata si parul. Ce se intampla? Nu intelegeam nimic pentru ca in umilinta mea deveneam excitata. Nu are cum sa imi placa asa ceva ma gandeam dar corpul meu era de alta parere. Am vrut sa ma ridic dar Debbie m-a prins de par si m-a tintuit in baltoaca pe urina din cada cu fata in sus continuand sa ma stropeasca. Am inchis ochii si am lasat ploaia calduta sa imi mangaie fata. In cele din urma a terminat si cand am deschis ochii am vazut cum ultimele picaturi de urina se adunau in parul ei ud de la pizda. Cu mana in parul meu m-a tras si buzele mele au facut contact cu labiile ei. Simteam ca este excitata si a inceput sa isi frece pizda cu clitorisul imens de fata mea uda. Faptul ca eram la discretia ei era un factor important pentru ea asa ca a continuat si si-a pus si gaura curului pe buzele mele. Am inceput aproape inconstient sa ling si acest lucru a luat-o pe Debbie pe nepregatite. Am continuat si in cele din urma Debbie m-a surprins cu un orgasm cum nu mai vazusem niciodata. Am auzit ca exista asa ceva dar nu am fost niciodata norocoasa sa am unul. Un lichid complet diferit a iesit din pizda ei izbindu-mi fata. Un lichid de alta consistenta, cu alt miros si alt gust decat urina. Iar Debbie transpusa in alta lume tremura si nu se putea opri tragandu-ma de par cat mai tare spre pizda ei.In cele din urma a inceput sa revina la normal.
O bataie in usa ne-a adus inapoi pe pamant. Era John si voia la toaleta. Mai erau 2 toalete in casa aia dar el acolo voia bineinteles.
-Intra! a spus Debbie iesind din cada si aranjandu-se.
Cand a intrat John nu m-a vazut acolo intinsa in cada dar a banuit unde sunt.
-Ati terminat? intreba el curios? Trebuie sa folosesc toaleta.
-Nici nu am inceput spuse Debbie zambind malitios. Si toaleta asta e stricata dar daca vrei... am alta toaleta sa folosesti. Luindu-l de mana il aduse la marginea cazii si ma arata pe mine. Iti place mica ta prietena? Cu care ai fost in plimbari? Ia sa vad daca o protejezi acum. Da-i drumu pisate pe ea.
Ridicand din umeri John se desfacu la prohap scoase penisul deja semierect , il indrepta spre fata mea si dadu drumu jetului vorbind tot odata cu Debbie.
- De ce as proteja curva asta Debbie? Ti-am zis ca nu s-a intamplat nimic interesant in plimbare. M-am simtit bine ca a considerat micul nostru secret demn de minciuna dar am fost umilita de vorbele lui.
S-a pisat pe mine indelung , jetul lui fiind subtire datorita excitarii, si a plimbat jetul pe tot corpul meu. Din nou am avut confirmarea. Eram excitata si nu intelegeam de ce.Nu am avut timp sa aprofunez ideea ca a intrat in baie si soacra mea.
-Of ce nora mai am si eu... spuse ea cu naduf. Uite Debbie ai uitat instrumentele . Hai toti afara, ramane numai Debbie cu ea. a ordonat ea scurt.
Am ramas din nou cu Debbie care mi-a ordonat sa ma curat si a iesit din baie. Am profitat si am facut un dus curatind totodata si baia de orice urma.Debbie a intrat inapoi cu un brat de prosoape
Apoi am văzut-o cum a întins un prosop pe podeaua băii.
-Acum întinde-te pe prosop. M-am lăsat pe podea și am privit-o pe Debbie în timp ce scotea niște cremă de ras și un brici din dulap. S-a ghemuit lângă mine.
-Deschide-ți picioarele. În timp ce mă supuneam, ea s-a poziționat între picioarele mele, uitându-se drept în vaginul meu. Am încercat sa ascund jena, dar roșisem. Debbie mi-a aplicat cremă de ras în zona pubiană și mi-a îndepărtat rapid ce par mai era acolo.
-Bine, acum sa ne ocupam de vaginul tău. Îndoaie genunchii, ridica-i și prinde-i cu mâinile. Am ascultat fără tragere de inimă, doar prea conștienta de cât de obscena era această poziție.
-Deschide-ți picioarele larg, idioato. Trebuie să am acces la pizda ta. Am gemut în semn de protest, dar i-am ascultat porunca. Debbie mi-a aplicat cremă de ras în jurul labiilor și am fost surprinsă cât de liniștitoare și răcoroasă a fost. Am închis ochii și am vrut să nu ma simt excitata. Debbie m-a strâns de una dintre labii și a intins-o, înainte de a începe operatiunea de barbierire. Sincer să fiu, senzația generală a fost plăcută. Debbie și-a mutat apoi atenția asupra celeilalte labii pe care a strans-o si a intins-o, înainte de a rade orice fire de păr care mai ramasese acolo jos. În ciuda voinei mele, mă udam și mă uram pentru asta. Lucru care nu trecuse neobservat de Debbie.
-Sper că nu te uzi, m-a mustrat ea. Am închis ochii de rușine. Chiar ești o târfă, nu-i așa?
Am reușit să mormăi:
-Da, doamnă.
Debbie mi-a strans dureros o labie și a întins-o cât a putut. Apoi, luând peria de curatat veceul , a strecurat manerul între buze , în vaginul meu. Am gâfâit la stimulare.
-Te rog, nu. am șoptit, dar deja respirația mea se accelera. Te rog opreste-te. Debbie mi-a strans și mai tare labia, în timp ce misca manerul gros al periei înăuntru și în afară.
-Tu vrei să iti dai drumu, nu-i așa? ma intreba ea direct.
- Nu... da! Am răspuns confuz, apoi am cedat nevoilor corpului meu și mi-am ridicat șoldurile de pe pământ. „La dracu”, am mormăit, cuvintele îmi scăpau din gură înainte să-mi dau seama. În timp ce am ajuns repede la orgasm, mi-am întors capul spre ușa băii și am văzut că era larg deschisă, iar ușa era plină de priviri indiscrete. Am gemut de rusine, dar eram prea departe. Șoldurile mi s-au miscat sălbatic în timp ce orgasmul mi-a încărcat corpul. Încă tremurand din cauza orgasmului , Debbie m-a ajutat să mă ridic.
-Hainele tale stau pe scaun aici, arătă Debbie spre grămada de haine, înainte ca acestea să iasă, lăsându-mă în singurătatea mea să mă recuperez și să fac inca un duș. După ce m-am uscat, am luat grămada de haine, dar nu am recunoscut nimic din el ca fiind al meu. Gândul meu inițial a fost că Debbie sau Rachel mi-au împrumutat cu amabilitate câteva din propriile lor haine și am fost pentru scurt timp recunoscatoare pentru acest gest. Dar când m-am uitat mai atent, îmbrăcămintea era mai potrivită unui copil de 8 ani. Era un top alb , o rochie foarte scurtă cu o bavetă în față, șosete înalte până la genunchi și chiloți albi de bumbac cu urși panda brodați pe ei. Confuza, m-am uitat la haine. Trebuie să fie o greșeală. Nu există absolut nicio posibilitate să port acele haine. În semn de protest, m-am așezat pe marginea căzii și m-am îmbufnat. Aproximativ 10 minute mai târziu, soacra mea a deschis ușa băii și s-a încruntat dezaprobator vazandu-ma inca goala, cocoțată pe marginea căzii.
-Mă întorc în 5 minute și ar fi bine să fii îmbrăcata sau vei suferi consecințele. Am încercat să protestez, dar soacra mea mi-a ignorat rugămințile și a ieșit. M-am ridicat și de nervi am batut cu piciorul in pământ ca semn de protest. Totuși revolta mea a fost inabusita inainte de a incepe și am început repede să mă îmbrac. În mod surprinzător, îmbrăcămintea s-a potrivit. Când m-am uitat în oglindă, aratam absolut ridicol. Arătam ca o femeie adultă îmbrăcată în haine pentru copii, si exact asta eram. Am stat în baie, prea stânjenită ca să ies. În cele din urmă, soacra mea s-a întors și a zâmbit când m-a văzut.
-Arăți drăguț, dragă.
-Arăt ca un copil.
-Exact, dar un copil drăguț, a zâmbit.
-Dar de ce? Am întrebat-o totuși, intrebare pe care soacra mea a preferat sa o ignore. Îmi venea să plâng pentru că arătam atât de ridicol. Mulțumită că arăt probabil exact cum dorea, soacra mea m-a luat de mână și m-a condus afară din baie. Toți s-au întors să mă privească și mă așteptam ca toți să râdă de hainele mele stupide. Dar spre surpriza mea nimeni nu a fost rautacios si au existat doar comentarii pozitive despre cât de bine arătam. M-a făcut să mă simt puțin mai bine în privința hainelor mele ridicole. Mi-am petrecut restul după-amiezii ajutând la pregătirea cinei și, treptat, am devenit mai relaxată. Am vrut să întreb de ce am fost pusa să mă îmbrac în hainele acestea, dar am simțit că ar fi mai inteligent să nu fortez nota. De asemenea, îmi doream cu disperare să știu care era surpriza specială pe care mi-au rezervat-o. Imi era teamă, dar eram totuși curioasă. Am mâncat devreme, si toti erau prietenosi și vorbăreți. Mi-a fost greu să mă concentrez asupra conversației, deoarece deveneam din ce în ce mai nervoasă. Știam că aveau ceva plănuit pentru mine și deja imi cunosc socri bine ca sa stiu ca va fi ceva umilitor și dureros. De asemenea, știam că pe chiloții mei albi din bumbac aparuse o pata mare umeda. După cină, soacra mea s-a uitat la ceas, apoi s-a uitat la mine.
-Este timpul draga mea. „E timpul pentru ce?” Am gandit nervos dar nu am zis nimic. Soacra mea doar a zâmbit, s-a ridicat de la masă, a luat cheile mașinii , apoi mi-a făcut semn să o urmez în timp ce se ducea la usa din fata.
-Spune frumos buna seara tuturor. M-am întors și le-am făcut tuturor un semn de la revedere nervos. Odată ce ne-am așezat în mașină. eu pe scaunul din dreapta, soacra mea a pornit motorul, apoi s-a întors să se uite la mine. Pentru o clipă, m-am uitat înapoi la ea intrebatoare, apoi mi-am dat seama ce aştepta ea. Mi-am ridicat fesele de pe scaun și mi-am coborât chiloții până la genunchi, ascunzând cu grijă locul umed dintre picioare. Apoi am băgat mâna în torpedo pentru a lua câteva șervețele și le-am poziționat stângaci pe scaunul mașinii înainte de a-mi lăsa fesele înapoi pe ele. Am condus aproximativ cincisprezece minute în tăcere înainte ca soacra mea să se oprească pe marginea drumului. Traficul nu a fost intens, dar pe carosabil erau alte vehicule, în principal camioane.
-Ieși din mașină, trage-ti chiloții până la glezne și ridică-ți rochia drăguță până la talie, ca să pot încălzi fesele alea ale tale. Voiam să întreb de ce, dar știam ca nu are sens. Fără tragere de inimă, am ieșit din mașină și m-am uitat nervos în jur să văd dacă mă urmărea cineva. Mi-am coborât rapid chiloții până la glezne, dar am ezitat să-mi ridic rochia până la talie, pentru că știam cât de expusa mă va lăsa asta. Totuși, odată ce soacra mea a deschis ușa, mi-am ridicat repede rochia. Auzeam huruitul unui camion care se apropia, dar am încercat să-l ignor. În timp ce camionul a trecut pe langa noi acesta a claxonat de mai multe ori semn ca ne vazuse. Soacra mea s-a apropiat de unde stăteam nervoasă, m-a apucat de braț și, fără ceremonie, mi-a dat o bataie buna, de modă veche, peste fesele mele încă fragezite. În timpul pedepsei, mai multe mașini și camioane treceau pe lângă noi și, pentru că încă era ziua, vedeau o femeie matură, îmbrăcată în haine de copii, care primea o corectie pe fesele goale. Mi s-a părut situația delicios de umilitoare. Dupa episodul acesta, am continuat călătoria către localitatea din apropiere. Era un mic oraș rural, cu un hotel și o mână de magazine și restaurante. Am încercat să mă afund in scaun în timp ce intram cu mașina în oraș, astfel încât oamenii să nu ma poată vedea imbracata in ținuta mea de păpușă, dar mi-am dat seama, făcând acest lucru, rochia mea scurtă s-a urcat peste șolduri, dezvăluind pizda mea goală. Chiloții îmi erau încă strânși la genunchi. Treceam la câțiva metri de oameni și chiar ne-am oprit o dată pentru a lăsa niște pietoni să traverseze strada în fața mașinii noastre. Abia când am ajuns într-o parcare, soacra mea mi-a permis să-mi trag chiloții albi din bumbac. Am observat amândoua cât de umede erau șervețele pe care stăteam. Soacra mea dand din cap dezaprobator a coborât din mașină și mi-a făcut semn s-o urmez. M-am uitat la ea cu ochii mari. Mă așteptam să stau în mașină în timp ce ea își cumpăra provizii, sau ce voia sa faca. Nu mă așteptam să fiu etalata în public în hainele alea ridicole. Intr-un gest de revolta am facut semn ca nu vreau sa cobor. Soacra mea a venit la ușa, a deschis-o și m-a mustrat cu voce tare.
-Ieși acum din mașină domnișoară sau iti umflu curul aici, în parcare. Câteva mame care împingeau cărucioarele s-au întors să se uite la noi. Fără tragere de inimă, am coborât din mașină și soacra mea m-a luat de mână și m-a condus pe stradă la o cafenea. Eram atât de stânjenită, din cauza îmbrăcămintei mele , plus faptul că rochia mea scurtă se chinuia să-mi acopere chiloții. Ținuta mea a fost cu siguranță un spectacol. Bărbații și femeile s-au oprit în loc și s-au uitat curios la hainele mele bizare. În cafenea, soacra mea și-a comandat un latte, dar mi s-a dat doar un fresh și un pai, ceea ce m-a ajutat să-mi întăresc statutul de fetita. 20 de minute lungi mai târziu am ieșit din cafenea și am mers tinuta de mana până la singurul hotel din oraș. Soacra mea s-a apropiat de ghișeu și, după o scurtă conversație, a plătit și a luat o cheie. M-a luat din nou de mână și m-a condus pe scări. La jumătatea scărilor, m-am întors să mă uit la bărbatul din spatele tejghelei, care se uita pofticios la ursii panda de pe chiloteii mei banuiesc. În timp ce ...



    Login