Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri-Partea IX
Autor : romasterpn - 2022-02-18
Citita de 15280 ori - Nota 8.42 (78 voturi)
Am dormit adanc toată noaptea în dormitorul socrilor, în ciuda faptului că fesele mele erau foarte sensibile din cauza lovirilor primite. Când m-am trezit, soarele se revarsa în dormitor și totul era liniștit. M-am uitat la patul în care dormiseră socri mei, dar era gol. Mi-am înfășurat pătura în jurul corpului și am ieșit pe hol. Nu era niciun semn de viață. Am decis să profit de ocazie pentru a face un duș . Simteam apa care se scurgea peste mine ca o mana cereasca. Chiar și fesele mele erau mult mai bine decât m-aș fi așteptat . Incă sensibile și aveam niște vânătăi, dar măcar le puteam atinge fără să tresar. După duș, m-am uscat, am înfășurat prosopul în jurul corpului și m-am dus în căutarea valizei pentru a găsi niște haine. Trecuse mult timp de când nu mai fusesem îmbrăcat complet. Am fost goală cel putin de la brâu în jos de când am făcut baia la lac ieri. Retrăirea evenimentelor mi-a dat un fior pe șira spinării. Trecuse o zi destul de grea.
Mi-am găsit valiza în dormitorul gol al lui Rachel și Troy și m-am îmbrăcat repede. Îmi învățasem lecția de ieri și m-am asigurat că aleg o pereche de chiloți mai conservatori, precum și un sutien. Am vrut să mă asigur că sunt pregătita pentru orice eventualitate si pentru orice activitate care ar urma sa se deruleze în timpul zilei. Odată îmbrăcata,am ieșit afară, pe verandă, unde i-am văzut pe cei trei bărbați in curte, așezați la o masă sub un copac. În timp ce rătăceam prin curte, Ben (socrul meu), John (soțul lui Debbie) și tânărul Troy (iubitul lui Rachel) s-au întors toți să mă privească cu curiozitate. Felul în care se uitau la mine m-a făcut să mă uit în jos la hainele mele doar pentru a verifica dacă eram de fapt îmbrăcata corespunzător.
-Bună, am spus timid când mă apropiam de cei trei. Unde sunt consoartele?
Am încercat să mă comport normal, în speranța că evenimentele de ieri vor fi uitate.
-Au plecat la cumpărături pentru câteva ore , a răspuns socrul meu. Ar trebui să se întorca la prânz.
Am fost rănită in orgoliu că mă părăsiseră pentru a merge la cumpărături, lăsându-mă la ferma singură cu bărbaţii. Ben, evident, mi-a citit gândurile.
-Dacă ai fi fost treaza la o oră respectabilă, te-ar fi luat cu ele.
-Îmi pare rău, m-am înroșit, Bănuiesc că eram cam epuizată.
-Nu sunt surprins, având în vedere comportamentul tău. Cu siguranță ai făcut un show adevarat aseara. John a fost de data aceasta cel care a vorbit. Pur și simplu m-am înroșit și mai mult. Știam că nu puteam spune nimic în apărarea mea; așa că tăcerea a fost cea mai bună soluție.
-Suntem pe cale să mergem la o plimbare in padure, a sărit Troy entuziasmat, De ce nu ni te alături?
Eram departe de a fi sigura că o plimbare cu cei trei masculi era o idee buna.
-Nu, mulțumesc, i-am răspuns degajat, Cred că voi sta pe verandă și voi citi o carte.
-Hai. Tocmai te-ai ridicat din pat. Ai nevoie de exercițiu.Spuse Ben.
-Hai Kym, va fi distractiv, a adăugat Troy.
Distractiv pentru cine, m-am întrebat în tăcere.
-Hai, pune-ți ghetele, te așteptăm. Suna mai degrabă a ordin cererea prieteneasca venita din partea socrului meu. Nu am vrut să risc să-l supăr , așa că am acceptat fără tragere de inimă să-i însoțesc in plimbarea prin padure. Și m-am gandit că probabil imi era teamă fără niciun motiv. După ce mi-am pus ghetele, am pornit spre munte, care era destul de aproape. A durat mai puțin de un sfert de oră pentru a ajunge la poteca ce incepea sa urce prin padure. Nu era un munte mare, mai mult un deal, dar avea câteva părți abrupte pentru a ajunge în vârf. Toți erau prietenoși, iar eu am inceput sa ma relaxez. La poalele muntelui ne-am odihnit si am baut apa dintr-un izvor . Eram pe punctul de a porni mai departe când i-am surprins pe toți bărbații care se uitau viclean unii la alții și imediat am simțit că se întâmplase ceva. Socrul meu s-a întors să mă privească și m-am oprit pe loc.
-Ce? Am scâncit nervos.
-Dă-ți hainele jos!
-Scuzati-ma...? M-am bâlbâit.
-M-ai auzit ce am spus.Socrul meu a vorbit hotarat.
-De ce... va rog...? M-am rugat că m-am uitat rugător la John și Troy, dar mi-am dat seama din zâmbetul lor că totul era planificat dinainte și nu aveam să primesc nici un sprijin de la ei.
-Vrei să fii bătuta de noi trei, chiar aici? a continuat Socrul meu.
-Nu! Am spus , încercând să nu plâng.
-Ei bine, da-i drumu.
Am lăsat capul in jos. Incet am inceput sa ma dezbrac.Mi-am scos ghetele și mi-am scos blugii.
-Va rog, pot să-mi pastrez sutienul și chiloții? M-am rugat de ei.
-Ma bucur să văd că lenjeria ta este mai potrivită , dar totuși o vei îndepărta pe toata. sosi verdictul lui Ben.
Cu un oftat de înfrângere și resemnare, mi-am desfăcut sutienul și l-am scos iar sanii mei mari s-au rostogolit la vedere. Am iesit din chiloti, iar acum eram complet goală.
-Pune-ți ghetele , apoi dă restul hainelor lui Troy, mi-a spus socrul meu.
După ce m-am incaltat, mi-am adunat hainele într-un pachet și, jenata, i-am întins tânărului Troy, care le-a pus în rucsacul pe care il adusese cu el. În timp ce stăteam acolo goală, cu excepția ghetelor, cei trei bărbați nu-si luau privirea de la corpul meu. Toți aveau o expresie lacoma intiparita pe fețe. M-am înroșit de jenă și mi-am făcut griji pentru ce ar putea urma. Spre surprinderea mea, socrul meu mi-a făcut semn apoi în direcția potecii pe care o urmăm.
-Tu mergi inainte, imi spuse el si imi indica in ce parte sa o iau.
-Te rog, pot să merg in spatele vostru?
-Nu draga mea, doamnele in fata, nu-i așa, băieți? Ben a făcut o mișcare exagerată a brațului ca să-mi facă semn sa trec. John și Troy s-au grăbit să fie de acord cu socrul meu. Încă o dată, am lăsat capul in jos, mi-am făcut drum pe lângă cei trei barbati și am pornit pe potecă. Ei m-au urmat , obținând în mod evident, o vedere bună a fundului meu în timp ce mă indepartam. Eram total stânjenita, nu numai de cei trei bărbați din spatele meu care îmi admirau nuditatea, ci și gandindu-ma ca am fi putut întâlnit alții care foloseau poteca. Traseul a început să devină mai abrupt, apoi am ajuns la o porțiune care era aproape verticală pe vreo 3 metri. Am încercat să urc, dar am alunecat și am căzut înapoi, căzând în brațele lui John. În timp ce mă ajuta să mă ridic, nu a ratat ocazia de a-și pune brațele în jurul meu și de a-mi strânge sfarcurile. Am țipat surprinsa, făcându-i pe Ben și pe Troy să râdă.
-Cred că ai nevoie de o ajutor , a rânjit Ben. M-am uitat la urcușul vertical și mi-am dat seama că dacă aș încerca să o fac pe cont propriu, nud, s-ar putea sa ma ranesc. Nu am avut de ales decât să accept oferta socrului meu. Sprijinindu-mă în jurul taliei cu mainile lui mari, m-a ridicat la o scobitura mică în stânca care era la vreo cinzeci de centimetri mai sus. Am pus un picior pe treapta mică și am observat că următoarea adancitura din stâncă avea vreo jumatate de metru in sus si un metru si ceva în lateral. Am ezitat, realizând că odată ce mi-aș ridica piciorul drept în treapta următoare, vaginul meu va fi larg deschis pentru cei de dedesubt. Dar nu am avut de ales , așa că, fără tragere de inimă, am întins piciorul și l-am înfipt în a doua treaptă. M-am simțit atât de expusa. Am putut vedea în partea de sus o bucla facuta dintr-o funie groasa pe care cineva o putea folosi pentru a se ține sa se traga în sus. Mi-am întins mâna, prinzand funia dar nu aveam puterea sa ma trag in sus pe margine. Aveam nevoie de ajutor .Agatata de funie m-am uitat plângător în jos la bărbații de dedesubt, care, deloc surprinzător, se uitau direct în sus la mine intre picioare. Tânărul Troy chiar își lingea buzele.
-Ma poate ajuta cineva, va rog. Eram exasperată că tot ceea ce se puteau gândi să facă era să se uite in pizda mea, când era clar că aveam nevoie de ajutor. Bărbați tipici, m-am gândit în tăcere. Stand agatata acolo cu picioarele desfacute in cele doua adancituri speram ca unul din ei sa ma ajute. Dar incredibil , în schimb, am simțit degete care îmi sondau vaginul. Am gâfâit tare și aproape mi-am pierdut echilibrul.
-Nu, va rog nu, am implorat, neputinciosa să mă îndepărtez de degetele care ma violau. Rugămintile mele au rămas neascultate, când am simțit câteva mâini care îmi sondau interiorul coapselor, vaginul, fesele și cineva chiar punea presiune asupra anusului meu. Nu mă simțisem niciodată atât de invadată. Eram prea stânjenita să mă uit în jos pentru a vedea ale cui erau mâinile atât de intime cu mine. Erau cel puțin doi dintre bărbați care isi bagau degetele in mine și am bănuit cu tărie că ar putea fi toți trei. Pentru a înrăutăți lucrurile, simțeam că corpul meu începea să reacționeze sexual. Curând, parca aveau un concurs pentru a vedea câte degete pot introduce odată. Degetul care era la anusul meu a pătruns brusc în mine și am țipat scurt. Vocea mea a răsunat peste padure. În ciuda faptului că nu voiam să reacționez la atingeri, am simțit că mă înroșesc pe măsură ce începeam sa ma excit si sa intru in vrie spre orgasm. Apoi, dintr-o dată, toate degetele s-au retras, dar a fost doar un răgaz temporar, când am simțit că o limbă mi-a desfacut labiile. Am gemut cu voce tare și am protestat. Dar chiar și pentru urechile mele, protestele au fost doar cu jumătate de gura. Curând, limba tatona in jurul clitorisului, iar eu eram mai uda ca niciodata. Mi-a fost foarte jenă să mă uit în jos pentru a vedea cui îi aparține limba invadatoare. Era clar că toți asteptau să le vină rândul. În curând, nu am mai putut să mă imi blochez orgasmul și am început să gâfâi puternic. M-am străduit să-mi păstrez strânsoarea pe stanca, în timp ce șoldurile îmi împingeau în jos limba invadatoare. Apoi, deodată, în timp ce pizda era linsa, cineva și-a împins degetul adânc în anus. Acest lucru a fost prea mult și un orgasm gigantic mi-a unduit corpul, șoldurile mi se miscau sălbatic. Apoi am scapat franghia ,am pierdut contactul cu stanca și am căzut neputincioasa pe spate. Am simțit că brațele puternice mă prindeau în siguranță și am fost coborâta ușor într-o poziție așezată. O vreme mi-am sprijinit capul pe genunchi până când respirația mi s-a liniștit. Mi-am ridicat privirea și toți trei bărbați îmi zâmbeau. Am încercat să ma prefac ca nu mă simt stânjenită,mai ales când m-am ridicat în picioare și m-am uitat în jos iar locul de pe stâncă unde stătusem era umed. Troy s-a întors apoi către marginea pe care tocmai nu reuşisem să urc şi, în câteva secunde, a escaladat fără efort peretele înalt de trei metri. Ținând funia de bucla, s-a întins în jos, m-a apucat de mână și, cu foarte puțin ajutor din partea mea, am ajuns rapid în vârf, lângă el. M-am întors și m-am uitat la el cu o privire încruntată pe față, în timp ce mă gândeam: "Nenorocitule, de ce n-ai putut să faci asta în primul rând și să ma scapi de toată ce s-a intamplat”. Odată ce Ben și John s-au alăturat , am continuat plimbara de 10 minute până la vârf. Deși nu era foarte înalt, priveliștea erau uluitoare. Un copac doborat de vant era ca o marturie a faptului ca nimic nu este etern. Stând acolo, simțind briza înconjurându-mi corpul gol, m-am simțit surprinzător de bine. Mi-am ridicat brațele si am mimat o pasăre în zbor iar sanii mei se miscau apetisant cu sfarcurile intarite. În ciuda a tot ceea ce am îndurat în ultimele luni, corpul meu se simțea mai viu decât m-am simțit vreodată posibil. Era ca și cum aș fi fost într-o călătorie pe propriul munte personal de auto-descoperire, iar acum mă aflam pe un vârf simțindu-mă vie ... mai vie ca niciodata. Nu m-am simțit ca o victimă. Când m-am întors cu fața celor trei însoțitori ai mei, toți mă priveau cu atenție și păreau uimiți de faptul că zâmbeam. I-am vazut cum isi scot curelele de la pantaloni toti odata. Am in...



    Login