Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri-Partea a VI-a
Autor : romasterpn - 2022-02-07
Citita de 25689 ori - Nota 8.40 (97 voturi)
A doua zi ne-am trezit cu un soare minunat și ne-am așezat afară, sa luam un mic dejun gătit pe îndelete. Rachael și Troy s-au dovedit a fi un cuplu foarte prietenos și deschis și ne-am imprietenit rapid. Dimineața târziu ne-am hotărât să mergem cu toții la călărie, ceea ce ar fi fost grozav pentru mine, deoarece nu mai călărisem niciodată pe un cal dar cu bataia incasata cu o zi inainte era o sarcina ce devenea foarte dificila . Cu toate astea am râs mult când i-am ajutat pe Rachael și Troy să adune caii și mi-au arătat cum să pun șaua. Aveau o mulțime de cai, destui pentru ca noi toți șapte să mergem la călărie. Sincer să fiu, aș fi preferat să merg doar cu Rachael și Troy. Eram mereu stresata când eram în compania socrilor. Nu stiam niciodată ce surpriză jenantă ar urma cu ei. Totuși am sperat că daca vom fi mai multi va fi totul ok. Trebuia sa fi stiut mai bine!
Călăria s-a dovedit a fi o activitate foarte distractiva, deși urmele ce le aveam nu m-au lasat sa ma bucur pe deplin. Din fericire incepuse sa dispara durerea dar vizual nu am fost atat de norocoasa. Urmele erau inca vizibile sub forma unor dungi inchise la culoare. Sau probabil mi-a crescut mie rezistenta la durere. Am mers pe dealuri câteva ore înainte de a ne opri lângă un lac pitoresc pentru un picnic pe care il pregatisem de acasa si l-am adus cu noi. Izolarea și liniștea au fost un contrast atât de minunat cu viața de oraș cu care eram obișnuita. După prânz, Rachael, Troy și cu mine ne-am plimbat pe stancile de lângă lac. Chiar m-am simțit din nou ca o tânăra adolescenta. A fost grozav să renunț la povara maturității și să te simți ca un spirit liber. Când noi 3 ne-am alăturat celorlalti, eram cu toții incalziti și transpirați.
-De ce voi, cei tineri, nu faceți o baie în lac înainte de a pleca? a sugerat Debbie. Nu eram sigur dacă Debbie încerca să fie sarcastică si m-a grupat pe mine cu „tinerii” sau nu , având în vedere că ea și cu mine aveam aproximativ aceeași vârstă, dar știam că nu trebuie să reacționez. Rachel și Troy au prins ideia din zbor și în curând își aruncau hainele de pe ei. Amândoi purtau costume de baie pe dedesupt, Troy niste boxeri de inot, iar Rachael chilotii de la un costum de baie si avea un sutien sport care îi susținea sânii mici. Fiind o femeie tipică, simteam un mic fragment de invidie in Rachel că eram cu aproape două mărimi de cupe de sutien mai mare decât ea. Important este că erau pregatiti, probabil stiau ca vor inota, așa că nu a fost o problema să se dezbrace în fața străinilor și să se scufunde în lac. Eu, din păcate, nu eram într-o poziție atât de fericită. În primul rând, nu purtam sutien. În plus, chiloții mei erau de tip tanga foarte mici din dantelă roz, care lăsa foarte puțin imaginației, dacă știi ce vreau să spun. Când ne-am îmbrăcat azi dimineață, habar n-aveam că o să mergem măcar la cai, darămite să înotăm într-un lac. Si mai era problema urmelor de la corectia zilei anterioare. M-am simțit puțin enervata că Rachael sau Troy nu dăduseră un fel de avertisment cu privire la ceea ce am putea face pentru ziua respectivă. Aș fi putut măcar să am ocazia să mă îmbrac mai potrivit. M-am simțit aiurea, când Rachael și Troy mi-au făcut cu mâna să mă alătur lor în lac.
Toți cei patru „adulți” s-au întors să mă privească cu zambete pe fete.
-Nu te alături lor Kym? a întrebat John.
-Nu, mulțumesc, i-am răspuns timid.
-Desigur că te alaturi lor! Jane a preluat din zbor initiativa. Acum dezbrăcă-te și intră în lac. Cunoscând-o pe Jane, ea a simțit că nu aveam lenjerie de corp adecvată, așa că nu avea să piardă ocazia de a provoca un incident penibil pentru mine.Si era evident ca nu purtam sutien. Era un pariu castigat inainte de a se termina meciul.
-Nu! Am răspuns fara sa ma gandesc. Instantaneu toți patru s-au uitat la mine și am început să simt că nu aveam nicio șansă. Decid că onestitatea este cea mai bună metodă de a ma scoate din necazul in care m-am bagat.
-Din păcate, nu port sutien .Am încercat să fiu cât mai politicos posibil. Și, din păcate, chiloții mei de asemenea sunt o alegere nefericita pentru ca nu am stiut unde mergem de dimineata. Prin urmare, nu sunt îmbrăcata corespunzător pentru o baie in lac. În plus, nu vă văd pe voi patru dezbrăcați-vă în lenjerie și scufundându-vă în lac. Nu am vrut să spun ultima propoziție. Am avut doar o scurtă fulgerare de revolta la nedreptatea lor , iar cuvintele au țâșnit. Am regretat imediat, dar era prea târziu. Mă așteptam ca soacra mea să explodeze, dar în mod surprinzător ea doar mi-a făcut semn cu degetul să vin să stau în fața ei. Nu m-am putut abține să observ că Debbie avea un zâmbet răutăcios pe față. Ea știa că am probleme și era evident mulțumită de aceasta turnura a evenimentelor. Am făcut câțiva pași mici până am stat în fața celor patru adulți așezați pe nisip.
Dacă m-am simțit ca un adolescent mai devreme când mă jucam în stânci, acum mă simțeam ca un copil de zece ani.
-Știi ce se întâmplă cu nora mea când nu ascultă de un ordin.Jane a vorbit încet, dar cu autoritate, am închis ochii de rușine
-Da, doamnă.
-Ce se întâmplă? Jane scotea cu clestele cuvintele din mine.
-Sunt pedepsită, doamnă.
-Corect. Cu siguranță o sa fi. Acum, dacă nu doresti o doză dublă, iti sugerez să te dezbraci foarte repede și să te alaturi copiilor în lac. Ne vom ocupa de mica noastră problemă mai târziu.
Nu-mi venea să cred cât de proasta am fost. Am lăsat gura să ma bage in necaz. Dacă aș fi plecat la înot, în primul rând, nu m-aș fi pregătit pentru o pedeapsă. M-am dus să merg spre stânci la câțiva metri distanță pentru a avea puțină intimitate, dar Jane a intervenit.
-Dezbracă-te chiar aici, fată. Nu vom sta pe aici să așteptăm toată ziua în timp ce îți faci crize de furie... Cât de repede am putut, mi-am dat blugii în jos, dezvăluind tanga mea roz din dantelă. Apoi mi-am scos tricoul dintr-o singură mișcare și m-am repezit spre siguranța relativă a lacului.
-Kym, inapoi! a lătrat soacra mea. Am încremenit la jumătatea pasului, m-am întors și am mers agale până la locul în care Jane, Ben, John și Debbie erau așezați. Toti ochii erau tintiti catre mine..
-Ce porți? Jane îmi arăta chiloții
-Este tanga mea, doamnă. M-am uitat în jos la nisip pentru a-mi ascunde jena.
-Este o îmbrăcăminte potrivită pentru activitatea la fermă? Voiam neapărat să subliniez faptul că, atunci când m-am îmbrăcat dimineața, nu m-am gândit deloc la activitățile pe care le voi face în timpul zilei, dar știam bine că o nora respectuoasă nu argumentează. Asa ca am raspuns.
-Nu, doamnă
-Cred că nu, Jane mi-a făcut semn să plec, după ce și-a spus punctul de vedere. În timp ce mă indreptam spre apă, mi-am dat seama că atât Rachael, cât și Troy încetaseră să înoate și își lipisera ochii pe corpul meu semi-nud, părând neîncrezatori că aș fi suficient de nebuna ca să intru in lac doar într-o tanga din dantelă. Deși apa era rece, am fost recunoscătoare pentru protecția pe care mi-a oferit-o de privirile indiscrete. Si inca nu vazusera bucile. Am încercat să mă relaxez și să mă joc cu Troy și Rachael, dar mi-a fost greu să-mi scot din cap gândul la pedeapsa viitoare. Ca întotdeauna, anticiparea mi-a biciuit emoțiile ce se bateau cap in cap până cand corpul meu a început să simtă caldura radiind din zona pubiana în ciuda temperaturii reci a apei. Nu este surprinzător că nu am vrut să părăsesc siguranța apei cand John ne făcea semn să venim la țărm. Troy și Rachael au sărit din apă și s-au alăturat celorlalți, unde Debbie avea câteva prosoape în așteptare. Datorită reticenței mele de a ieși,mi-a luat cam mult, ceea ce a fost probabil o greșeală, deoarece până când am ieșit din apă, toti ochii erau ferm concentrati asupra mea. Din cauza apei rece mi s-a făcut pielea de găină și sfarcurile îmi erau tari. Dar cel mai rău a fost că apa a udat materialul subțire si s-a mulat pe labiile mele, ceea ce însemna că conturul pizdei mele era clar. Am făcut un sprint direct catre prosoape dar Jane m-a oprit scurt.
-Esti uda? M-am uitat la ea spre groaza mea, dar cand i-am vazut zambetul mare de pe fata mi-am dat seama ca se juca cu mine.
-Da, doamnă, am incercat sa fiu spirituala , apa era... foarte umedă. Speram că Rachael și Troy nu aveau idee despre dubla conotație a spuselor lui Jane deși Debbie și John nu au ratat-o. Amândoi, s-au alăturat glumei.
-Ei bine, poți să stai udă până când o sa avem grija de tine, a spus Debbie. Acest ultim comentariu mi-a șters cu siguranță zâmbetul de pe față.Rachel și Troy mi-au aruncat o privire curioasă, întrebându-se evident ce naiba se întâmplă. S-au terminat de uscat și s-au îmbrăcat, ceea ce a facută să mă simt mai umilita, deoarece toată lumea era acum îmbrăcată complet, iar eu stăteam acolo îmbrăcată doar într-un chilot tanga roz și ud. Imi rodeam nervos o unghie, în timp ce cealaltă mână îmi acoperea sânii de privirile indiscrete. Jane și-a întins mâna spre mine, dar nu a spus nimic. Ce? Nu știam la ce se referea, dar mă temeam de ce este mai rău.
-Scoate acele lucruri dezgustătoare care crezi tu ca sunt chiloți. Am avut dreptate să mă tem de ce este mai rău. Ochii mei i-au cercetat pe privitorii entuziasmați. Troy arăta de parcă ar fi fost pe cale să termine în pantaloni și probabil s-a bucurat că era imbracat si nu se poate observa erectia care o avea. Așa cum se întâmplă atât de des recent, am lăsat capul in pamant. Cu brațele tremurânde mi-am prins părțile laterale ale chilotului, i-am coborât până la glezne și am scos picioarele din ei. Apoi i-am luat și i-am pus in mâina ce statea in așteptare a soacrei mele. Cu puțin efort, ea a rupt chilotii în jumătate și a pus rămășițele în buzunar. M-am gândit pe scurt că aceasta era a doua pereche de chiloți pe care o pierdusem în această călătorie și, în acest ritm, s-ar putea să epuizez rezerva înainte de sfârșitul weekendului. Cu ocazia asta tinerii mei noi prieteni au observat urmele de pe fesele mele.Am vazut ca au intrebari dar cel putin pe moment s-au hotarat sa nu actioneze in nici un fel. Dupa ce i-am dat tanga lui Jane, cu o mână mi-am acoperit regiunea pubiană, în timp ce cu celălalt braț mi-a acoperit din nou sânii .
-Tinerele obraznice nu merită să-și ascundă modestia. Ochii lui Jane mă străpungeau direct. Știam ce urmează și îmi este total rușine să spun că am simțit un fulger degradant de excitare sexuală fulgerându-mi corpul. Asumă-ți poziția. Chiar dacă știam că va veni, comanda soacrei mele încă m-a lovit ca o lovitură de ciocan. A fost atât de umilitor pentru mine să fiu obligata să fac asta în fața tuturor acestor oameni, pe nisip si uda inca din lac. Dar mai ales în fața lui Rachael și Troy, care erau doar adolescenți și cu 11 ani mai tineri decât cei 29 de ani ai mei. Am tras aer cu respirații foarte adânci în timp ce îmi făceam curajul să fac ceea ce trebuie să fac. Încet mi-am ridicat brațele, mi-am pus mâinile pe cap, mi-am împins coatele înapoi și mi-am împins sânii înainte. Chiar mi-am aspirat burtica și mi-am umplut pieptul cu aer în încercarea de a-mi umfla și mai mult sânii, deoarece eram prea conștient de faptul că le voi face geloase pe femeile prezente. Foarte mult o chestie de ego feminin. Apoi am început să-mi deschid picioarele, miscându-mi picioarele de-a lungul nisipului în timp ce făceam asta. Nu m-am oprit până nu mi s-au desfacut picioarele la maxim, pentru că nu voiam să fiu nevoită să suport ideea de a fi îndrumată de oricare din cei prezenti să le deschid mai larg. Când am fost în sfârșit pe poziție, mi-am ridicat privirea spre publicul meu. Rachael avea pe față o expresie de șoc pur, la fel ca și sora ei mai mare când a asistat pentru prima dată la micul meu act de predare totală. Tânărului Troy nu-i venea să creadă ce noroc picase pe capul său și era în mod clar extaziat de această întorsătură neprevăzută a evenimentelor. Pun pariu că nu s-a gândit nici o clipă că o simplă excursie de călărie ar fi putut ajunge într-o manieră erotică atât de neobișnuită. Ceilalți bărbați, socrul meu și John, nu făceau nicio încercare să-și ascundă plăcerea că o femeie se desfășura într-o manieră atât de sexuală în fața lor, arătându-și toate părțile intime. Nu conta pentru Ben că femeia era soția fiului său. Pentru soacra mea și Debbie cred că a fost plăcerea îmbătătoare de a putea deține atât de multă putere asupra unei alte femei. Am observat că Debbie se apleaca spre soacra mea, îi șoptește la ureche, iar Jane dădu din cap în semn de acord.
Debbie s-a dus și s-a așezat pe o piatră și am știut despre ce s-au înțeles.
Debbie batu cu palma de genunchi.
-Aici, ACUM! a fost comanda ei simplă. Cu capul aplecat, m-am dus la Debbie. Era pe cale să fiu bătută de o femeie de vârsta mea și, în ciuda a tot ceea ce am îndurat, mi-a fost în continuare îngrozitor de greu să mă predau ei Si in fata tinerilor Rachel si Troy. Nu am simțit că ar trebui să mă supun ei în acest fel, deoarece nu făcusem niciodată nimic pentru a o supăra și, prin urmare, nu meritam să fiu pedepsita. Prin urmare, am stat lângă ea sfidător și nu m-am asezat pe genunchii ei, deși ea mi-a făcut semn să o fac. Debbie îmi simțea reticența.
-Vrei o doză dublă? Se pare ca primise lecții de la soacra mea.
-Nu, doamnă, si buza a inceput sa imi tremure.
-Ei bine, treci in poala în acest moment!
Nu eram buna la aceasta lupta și bineinteles ca si aceasta se sfârşise cu o înfrângere abjectă pentru mine. M-am asezat genunchii lui Debbie, cu fesele la vedere. Corpul meu umed s-a lipit de blugii ei. Fără ceremonie, a inceput bataia cu o vigoare nestăpânită. Fesele mele erau încă umede din cauza înotului și apa părea să facă lovitura și mai dureroasă, dacă era posibil. Sa nu uitam ca inca aveam bucile inflamate de ziua trecuta. Bataia a fost atât de viguroasă, încât Debbie mă adusese la lacrimi și, în curând, plangeam ca un bebeluș, cerșind iertare. Am încercat să mă zvârcolesc din poala ei, dar mâna ei liberă si un picior m-au ținut pe loc. Picioarele prinse fix sub piciorul lui Debbie nu reuseau sa se miste în aer, dar am încercat să-mi țin genunchii împreună, pentru că nu voiam să le dau oamenilor o priveliste de neuitat. Asta ar fi fost la fel de umilitor ca bătaia. Tocmai când am crezut că nu se va opri niciodată, a făcut-o. Fesele mele erau în flăcări și am continuat să plâng mult după ce bătaia s-a oprit. Treptat mi-am recăpătat calmul și m-am ridicat. Simțeam lacrimile pe obraji și știam că îmi curge nasul. Trebuie să fi părut o priveliște extrem de ciudata noilor mei prieteni.
-Îmbrățișează-o pe Debbie și mulțumește-i pentru bataie. Spuse soacra mea, fără a rata ocazia de a mă umili în plus. M-am apropiat fara tragere de inima ​​și am îmbrățișat-o pe Debbie.
-Îți mulțumesc pentru bataie, am spus printre lacrimi, fiind nevoită să-mi șterg nasul cu dosul mâinii de teamă să nu o murdaresc.
-Este în regulă , a răspuns Debbie cu un zâmbet condescendent.
-Arăți mizerabil, a spus Jane. Du-te și curăță-te în lac înainte să ne întoarcem.
Răcoarea lacului a fost minunată pentru curul meu inflamat, dar apoi a trebuit să îndur cum toată lumea se uita din nou la goliciunea mea când ieșeam din lac și mă uscam cu prosopul. Deși mi-au permis să-mi pun tricoul pentru a mă proteja de soare, am fost pusa să mă întorc la fermă goală de la brâu în jos, doar cu un prosop pentru a-mi proteja fesele sensibile de asprimea șeii. Am auzit spunându-se că unele femei consideră erotic ritmul călăriei pe cal si inteleg de ce frecatul clitorisului de sa poate parea asa, dar eu eram prea stânjenită și aveam un cur atât de inflamat, încât mi s-a părut departe de a fi plăcut. Când am ajuns în sfârșit înapoi la casă, simteam o durere la fese încât mi-a fost greu să merg corect, spre amuzamentul tuturor. Am fost instruita să rămân goală de la brâu în jos în casă și cu interdictie de a ma aseza, că zona pubiană și fesele mele sa rămâna la vedere pentru toată lumea. Si oricare din cei prezenti putea sa ma puna sa fac orice, mi s-a spus. Asa am fost pusa sa pun masa, sa spal niste vase, sa fac curat in sufragerie. In general am fost fata in casa neplatita si pusa sa ii distreze pe toti. Dar lucrurile nu erau asa rele. Incepusem sa ma obisnuiesc.
Dupa un timp am observat că tinerii Rachael și Troy au dispărut în dormitorul nostru, apoi, la scurt timp, Rachael era la ușa , făcându-mi semn conspirativ să mă alătur lor. Dată fiind goliciunea mea, am fost puțin reticent să intru în dormitor cu ei, dar apoi am decis că nu poate fi mai rău decât să stau prin casă si sa-mi plang de mila si oricine ma intalnea sa ma puna sa fac ceva umilitor. Odată ajunsă în dormitor, Rachael închise ușa. Ea și Troy au schimbat priviri conspirative.
-Ce se întâmplă? Am întrebat
-Ne întrebam de unde ai urmele de pe spate dar dupa ce s-a intamplat cu Debbie am inteles. Daca vrei putem sa te ajutam cu niste ulei de corp . Ne pare atât de rău pentru ce ai patit.
-Ce,? am intrebat nevenindu-mi sa cred.
-Da , doar sa te simti mai bine. a intervenit Troy, clar dornic să ajute.
Știam că ar fi trebuit să refuz imediat. Asta ar fi fost lucrul inteligent de facut. Dar nu stiam daca se aplica si la cei tineri ordinul sa ascult ce mi se spune. Oricum se pare ca mai mult se rugau de mine.
-Bănuiesc că ar fi ok să ma ajuti, Rachael, dar nu cred că ar fi corect dacă Troy m-ar atinge într-o zonă atât de intimă. La urma urmei, sunt o femeie căsătorită.
-Oh, te r...



    Login