Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri-Partea a V-a
Autor : romasterpn - 2022-02-04
Citita de 26586 ori - Nota 8.21 (82 voturi)
Toată săptămâna am fost încântata de perspectiva plecării mele de weekend cu socri mei, Jane și Ben. Habar nu aveam ce urmeaza în viitor, dar asta nu făcea decât să faca așteptarea mai excitanta. Urăsc să recunosc, dar simțeam că mi se umezesc chiloții doar imaginandu-mi ce se va intampla. Am întrebat-o de câteva ori pe Jane despre itinerariul nostru, dar ea mi-a zâmbit și nu a spus nimic.
-Dar de unde să știu ce haine să iau? Am întrebat curioasa.
-Oh, nu cred că vei avea nevoie de multa îmbrăcăminte. A fost un răspuns destul de inocent din partea lui Jane, dar am roșit la conotațiile ascunse.

Vineri dupaamiaza, soțul meu, Michael, m-a lăsat acasă la părinții lui, în drum spre aeroport. Michael nu plecase de mult timp, când socrii m-au informat că eram pe cale să plecam in mica noastra aventura. Trecuse mult timp de când nu mai fusesem intro calatorie și eram entuziasmata de perspectiva. Am aruncat valizele în portbagajul mașinii și am pornit, Ben conducând, Jane pe scaunul pasagerului din față și eu pe bancheta din spate.
-Unde mergem? am întrebat ca un copil entuziasmat.
-Ei bine, nu ai vrea să știi?, a răspuns Jane cu zâmbetul ei obișnuit. Este o surpriză. Tonul vocii lui Jane sa schimbat.
— Acum, domnișoară. Știi cum mă aștept să te comporți când ești în mașina noastră. Nu vrei să opresc pe marginea acestui drum aglomerat și să te pedepsesc pentru că ești o noră atât de neascultătoare. Am roșit din nou. Jane se referea, desigur, la faptul că, ori de câte ori călătorisem cu ea în mașină, trebuia să am fundul gol pe scaun. Fără ezitare, mi-am desfăcut fermoarul blugilor elastici și i-am dat jos până la genunchi. Chiloții mei le-au urmat apoi exemplul. Jane s-a uitat peste umăr pentru a verifica dacă m-am supus corect. Ea a zâmbit când a observat că am tras hainele până la genunchi, așa cum cerea ea. Jane a scotocit apoi în torpedo și când s-a întors din nou, avea mai multe șervețele în mână. Asta a fost întotdeauna atât de degradant. Soacra mea punea șervețele sub mine când stăteam goală în mașină, deoarece știa că am devenit atât de stimulată sexual încât sucurile mele aveau să se scurgă pe scaunul ei. Singura diferență de data aceasta era că va trebui să o fac eu, pentru că Jane nu putea ajunge. Sfioasă, am luat șervețele de la ea, mi-am ridicat fesele de pe scaun și am așezat cu grijă șervețele sub mine înainte de a mă așeza din nou.

Facusem o prostie cand am plecat cu Michael de acasa si am uitat sa ma duc la baie. Acum nu stiam cat va dura calatoria si speram sa nu trebuiasca sa ma duc la toaleta.
-Doamna credeti ca putem sa ne oprim la o toaleta daca drumul este mai lung? Am intrbat-o supusa pe Jane sperand sa fie in toane bune.
-Nu imi vine sa cred ca ai fost atat de proasta incat ne vei face acum sa pierdem timp pe drum. Ce pot sa iti spun este doar ca daca oprim, o sa oprim si pentru o pedeapsa ca nu te duce mintea.
Mi-am inghitit restul cuvintelor si am asteptat cuminte ca soacra mea sa termine monologul.
-Auzi Ben. Fata asta nici nu stie ce trebuie sa faca inainte de o calatorie cu masina. Cinstit nu credeam ca trebuie acum sa o invatam si chestia asta. Sa o fereasca dumnezeu sa ne faca sa intarziem si sa ne dam planurile peste cap. Of of ce pacoste. Daca mai deschizi gura ca vrei la baie sa te gandesti bine ca o sa fie vai si amar de curul tau. A incheiat ea discutia.
Am hotarat sa astept, dar speram sa ajungem mai repede la destinatie.
Cu cat trecea timpul cu atat simteam nevoia sa ma usurez. Dupa o ora in care m-am tinut ca o eroina nu am mai rezistat si pe un ton plangacios am rugat-o sa oprim.
-Esti sigura ca asta vrei? m-a intrebat ea apasat.Sigura sigura?
-Da doamna chiar nu mai pot sa ma tin. Si e mai bine sa ma pedepsiti pentru asta decat daca murdaresc masina.
-Asta poti sa o pariezi, spuse si Ben de la volan. Hmmm Jane am o idee.
Tonul lui nu imi placea deloc dar nu aveam ce face.
-Dezbracarea de blugi si chiloti iar picioarele desfacute, ordona Ben scurt.
In cateva secunde eram goala de la brau in jos.
-Acum da-i hainele lui Jane.
Umilita am intins hainele catre Jane si am continuat sa stau cu picioarele desfacute cum fusesem instruita.Buzele pizdei erau desfacute obscen si se putea ghici cat de umeda eram intre picioare.
Am vazut cu ingrijorare dar si cu usurare ca Ben cauta cu privirea un loc unde sa opreasca. Drumul nu era prea circulat si in fata a aparut o mica parcare in care nu era nici o masina. Ben era se treaca peste ea dar brusc a oprit si s-a intors la mine zambind.
-Asta da surpriza, zise el si arata cu capul spre un colt al cladirii dand in marsarier sa intre in parcare.
Prea preocupata sa ma tin nu am observat ca acolo era un pusti de vreo 12 ani care avea o masa in fata iar pe masa diverse lucruri de vanzare.
-Acum iesi , si poti sa te duci la toaleta pe petecul ala de iarba de acolo. Imi arata o portiune de gazon intre noi si pustiul care statea cu privirea spre cer si nu avea nici o grija.
-Cred ca ma mai pot tine am spus chiar sperand sa pot face acest lucru pentru ca nu o sa ma duc acolo sa urinez fata pustiului.
- Dar tu crezi ca noi pierdem timpul cum vrei tu? striga la mine Jane. Treaba ta daca nu vrei sa te duci stai aici. Dar de pedepsita ca ne-ai facut sa oprim, tot vei fi pedepsita.
Jane a lasat geamul in jos si l-a strigat pe pusti la ea.
- Vino un pic aici. Ingrozita mi-am dat seama ca chilotii sunt la ea si am incercat sa-mi acopar goliciunea cum am putut mai bine aplecandu-ma inainte.
Pustiul s-a apropiat incet si cand a realizat ca nu port pantaloni s-a orit.
- Ce a patit tanti? intreba el curios.
-Un mic accident, a spus Jane pe cel mai normal ton cu putinta. Vrei sa castigi niste bani?
Pustiul isi tuguie buzele si intelegator spuse:
- Stiu cum e cu accidentele astea.... am mai patit si eu da cand eram mai mic. Servetelele alea nu sunt prea bune pentru accidente , spuse el lungingu-si gatul sa vada mai bine in masina, si daca e vorba sa fac niste bani curatind masina ... nu prea vreau.
Credea ca am facut pe mine mica puslamaua si Jane nu il corecta deloc.De fapt ce sa zica? Adevarul era pe aproape daca mai dura un pic, accidentul urma sa se intample. Nu intelegeam ce vrea sa faca Jane mai departe dar nu se intrezarea nimic bun.
- Nu! Stai linistit nu pentru asta. Am nevoie de niste nuiele elastice din tufisurile alea spuse Jane.
Pustiul o lua inspre tufisuri si cum era cu spatele si destul de departe am rugat-o pe Jane sa ma lase sa urinez langa masina.
- Of... bine spuse Jane. Iesi si fa aici in fata masinii sa te avem in fata ochilor.
Am coborat repede si faptul ca nu aveam chilotii pe mine s-a dovedit un avantaj. Am inaintat in fata masinii si m-am aplecat pe vine. In pozitia aia labiile s-au desfacut tare si am dat drumul jetului de lichid care imi provoca un mare disconfort. Incercand sa urinez mai repede pana se intoarce pustiul m-am, scremut si jetul foarte puternic arunca stropi pe gleznele mele.
Eram aproape la jumatate cand Ben a claxonat scurt ca si cum ar vrea sa atraga atentia.
Pustiul a intors capul si m-a vazut iar eu de rusine m-am oprit. Umilitor ca eram dezbracata dar si mai umilitoare era pozitia in care m-a surprins. Nu stiam ce sa fac dar pana la urma am fugit spre masina unde am reusit sa ma refugiez intr-un mediu oarecum familiar. Speram ca pustiu era prea departe sa isi dea seama ce facusem.

Dupa un minut, cu pas agale, pustiul a inceput sa vina spre noi cu vreo 10 nuiele cam de 120 cm extrem de elastice care nu aratau prea bine pentru mine.
- Uite fata asta trebuie pedepsita sa stie sa nu mai faca pe ea fara sa se duca la baie. Crezi ca poti face asta? Ai 10 $ pentru 30 de lovituri la fundul ei si daca se rup nuielele in proces foarte bine ai inca 10 dolari, spuse Ben cu un zambet in coltul gurii. Eram ingrozita de ce imi pregatea. Nici nu am reusit sa urinez complet si urma una din cele mai neobisnuite pedepse.
Pustiul isi freca barbia si spuse incercand sa para plin de intelepciune:
- Tanti o sa te inveti minte sa mai faci pe tine. Mi-e mila de matale dar 20$ sunt 20$.
Jane se intoarse catre mine.
-Hai jos din masina.
M-am uitat cu frica la socri mei si i-am implorat.
-Va rog, nu se poate ... va..
-Deci afara acum spuse si Ben pe un ton ce nu suporta replica.
Cu privirea in pamant am iesit plina de umilinta din masina. Nu imi venea sa cred ca se intampla asa ceva.Nu numai ca o sa fiu batutala curul gol cu nuiaua, dar am sa fiu batuta de un pusti de 12 ani care era credea ca am facut pe mine.
Cand a dat cu ochi de mine pustiul a facut ochii cat cepele realizand ca nu am nici chiloti pe mine si probabil era prima pizda rasa pe care a vazut-o.
-Dar tanti nu are chiloti, spuse el catre Jane care iesise si ea din masina iar ea a dat din cap plina de dezaprobare.
-Vezi cu ce am de a face? si cu o mana sigura m-a apucat de o ureche si a inceput sa ma conduca catre o latura a cladirii
-Da ... spuse pustiul caruia nu ii mai tacea gura. Am mai furat-o si eu din cand in cand dar niciodata la curu gol ca tanti. Continua sa vorbeasca mergand in spatele meu. Tanti sper sa nu te doara prea tare ca eu cand am luat-o odata m-a durut cateva zile. Da nu stiu cum sa fac ca mi-e mila de matale dar am nevoie de aia 10$ sa rup nuielele de fund. Ce sa facem, asta este nu poate fi toata lumea fericita....
Era o procesiune ciudata. Eu goala de la brau in jos purtata de ureche de catre Jane care ma manevra ca pe un copil neascultator , pustiul mergea in spatele nostru cu nuielele in mana iar ultimul era Ben care inchidea coloana. Odata ajunsi la coltul cladirii a sosit si comanda:
-Treci in pozitie. Nici nu imi mai amintesc cine a ordonat.
Pustiul turuia ca o moara stricata si cand mi-am asumat pozitia in fata zidului a amutit. Nu mai avea cuvinte in fata femeii de aproape 30 de ani goala de la brau in jos cu picioarele desfacute si mainile la ceafa in fata cladirii.
Jane care tocmai daduse drumul la urechea mea devenita suspect de rosie intre timp cu un zambet larg pe fata a ordonat:
-Treci cu mainile pe zid si pregateste-te.
Am luat mainile de la ceafa m-am intors si le-am pus pe cladire. Ca umilita sa fie mai mare Jane m-a tras inapoi cativa centimetri ca corpul meu sa stea aplecat cu fundul inapoi iar in pozitia aia bucile erau desfacute lasand sa se vada anusul. La orice gand micul muschi ma trada aratandu-mi emotiile prin contractii sau relaxari. Noroc ca nu s-a prins nimeni. Labiile erau demult umflate si semidesfacute amintind de o piersica coapta.
-Hai dai drumu pustiule, spuse Jane savurand fiecare moment.
- Hmmm grea treaba , si daca nu se rup nuielele din 30 ce facem?
- Pai cele 30 nu sunt batute in cuie, rase Ben. Nu mai putine, dar, mai multe tu hotarasti. Ea e la discretia ta.
Vorbele pustiului erau ca un zumzait deja pentru mine. Eram incordata ca un arc asteptand loviturile. Am auzit un vajait , am strans ochii tare si mi-am muscat buzele asteptand explozia de durere. Sfincterul s-a contractat si arata acum ca un punct probabil.Dar nimic nu s-a intamplat. Jigodia aia mica flutura nuiaua sa se obisnuiasca cu ea. M-am relaxar si anusul meu a revenit la normal.
-Tanti o sa cam doara dar dupa asta ai sa vezi ca nu o sa mai faci pe tine. Ti-am zis ca am facut si eu dar nu dupa 4 ani. Nu nu.... am invatat repede...
Tinandu-ma in pozitia aia mai mult timp mi-am dat seama ca toata vorbaria lui era ca sa poata trage de timp sa se uite la partile mele intime. Jane si Ben stiau asta si savurau fiecare moment. Probabil fata pustiului era delicioasa.
-Da odata , am izbucnit nemaisuportand tensiunea in care stateam.
-Vai Kim ce nepoliticoasa esti spuse Jane. Crezi ca e inteligent sa vorbesti asa cu cel care tine nuiaua? Hai pustiule da-i drumu si invat-o sa se poarte.
Pustiul ridica din umeri si ridica mana cu nuiaua si o trase in spate pregatindu-se.
Prima lovitura suiera si ateriza pe bucile mele cu o putere la care nu ma asteptam. Lacrimile mi-au tasnit din ochi si un icnet scurt mi-a iesit din gat.
-E bine asa tanti? o intreba el pe Jane.
-Ooo... foatre bine esti nascut pentru asta pustiule.
- Multumesc tanti spuse el si ridica iar bratul.
Dupa primele 4 lovituri a trebuit sa schimbe nuiaua si au trebuit peste 40-50 de lovituri sa rupa majoritatea dar nu pe toate.Nu stiu exact ca am pierdut numarul loviturilor. Si fiecare lovitura a fost aplicata cu cruzime. Stiam ca copii pot fi rautaciosi dar nu am crezut ca ma va trata in felul asta. Bucile mele erau pline de urme. Ca rusinea sa fie si mai mare la ultima lovitura nu m-am putut retine si am scapat jetul de urina care nu reusisem sa il elimin total inainte. Urina a iesit intai cu putere dar instant am incercat s-o retin, lucru aproape imposibil deoarece contractia bucilor a fost urmata de o durere ascutita. De fapt cred ca a fost ultima pentru ca m-am pisat pe mine ca altfel cine stie cate ar fi urmat. Nimeni nu a zis nimic dar asta nu m-a facut sa ma simt mai bine.
Pustiul jubila ca a primit cei 20$ si un bacsis de inca 5 de la Ben care era multumit de treaba facuta. Si-a pus o mana pe coapsa mea dar am continuat sa ma uit umilita in pamant si nu am indraznit sa zic nimic.Apoi a inceput sa plimbe degetele pe fesele mele si sa ma impunga cu ele cand dadea de o urma mai proeminenta. Probabil il distra ca ma facea sa ma ridic pe varfuri in dorinta de a micsora presiunea pusa exact unde aterizase nuiaua.
Cand a terminat probabil luindu-se dupa Jane ma apuca de ureche si m-a tras in jos la nivelul lui sa imi zica:
-Nu cred ca esti foarte inteligenta daca la varsta asta inca faci pipi pe tine, a spus el uitandu-se la mine printre gene. Si ai facut si acum pe tine, sa te stergi bine sa nu murdaresti masina. M-a sfatu...



    Login