Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPedepsita de socri - Partea III
Autor : romasterpn - 2022-01-31
Citita de 36460 ori - Nota 8.70 (105 voturi)
Michael a ajuns acasă luni, așa cum era planificat, și nu am putut sa-i spun nimic despre umilința și pedepsele pe care le primisem de la părinții lui, Ben și Jane. De fapt, a fost clar impresionat de timpul petrecut cu ei în weekend. „Având în vedere cât de bine te înțelegi cu părinții mei, este o mare ușurare pentru mine”, a comentat Michael, „Ma pot relaxa în timp ce sunt plecat, știind că ești pe mâini bune”. Dacă ar ști ce părți ale anatomiei mele își primesc „mâinile bune”. În săptămâna următoare, Michael și cu mine i-am vizitat părinții sai de câteva ori. Inițial am fost nervoasa în casa lor. Am continuat să fiu distrasa de imaginile flashback cu mine stând goală în colțul meu sau asezata peste genunchii lui Jane sau Ben. Fusese o experiență ireală pe care nu o ștergi ușor din minte. Cu toate acestea, m-am relaxat curând, când Ben și Jane s-au comportat cu mine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și, de fapt, au au facut tot posibilul pentru a mă face să mă simt confortabil. Trecuseră aproape două săptămâni de la acel weekend de neuitat. Era o joi dimineață și nu ajunsesem de mult la serviciu când a sunat telefonul. Am fost surprinsa să descopăr că Jane mă suna, deoarece nu mă contactase niciodată la serviciu.
-Ben și cu mine te așteptăm la prânz. 12.30 fix. Nu întârzia.
Era clar o comandă , nu o invitație.
-Și spune-i șefului tău că este posibil să ajungi târziu după prânz.
-Jane, nu pot face asta, am rugat-o, șeful meu nu cred ca va fi foarte multumit.
- Hmmm ... cum ai stiut sa bei si sa lipsesti acum doua saptamani , asa sa faci si acum. Poate o sa fie intelegator, a fost răspunsul lui Jane, înainte de a închide imediat telefonul, lăsându-mă uluita.
Mult timp am ținut telefonul la ureche, reluând conversația în minte. Încercam sa inteleg. De ce invitația bruscă la prânz? Să fiu pedepsita? Ce făcusem? De ce să nu aștepte până după muncă? De ce să risc să am probleme cu șeful meu, mai ales că pierdusem o zi de lucru în urmă cu două săptămâni și șeful meu era în mod clar nemultumit de cât de târziu am sunat pentru a-i spune ca nu vin la servici ?
Șeful meu, Geoff Swift, s-a alăturat companiei abia acum trei luni. Bănuiesc că vârsta lui este de 23 sau 24 de ani. Sincera să fiu, am vrut slujba lui, deoarece sunt în această companie de peste trei ani și am crezut că am experiența necesară. Am fost jignita când l-au angajat pe acest tânăr absolvent. Pentru a înrăutăți lucrurile, era foarte arătos și era libidinos să le vezi pe multe dintre femeile din companie incercand sa ii intre in gratii. După cum probabil ați înțeles bine, nu sunt o mare fana al lui „Stie tot, Geoffrey Swift”. Cu toate acestea, îmi prețuiesc foarte mult slujba, de aceea am mare grijă să nu ajung sa calc pe bec in fata șefului meu, în ciuda antipatiei mele față de el. În următoarele două ore am încercat să mă concentrez asupra muncii mele, dar un intreg scenariu se învârtea în capul meu. Nu am vrut să-i cer șefului meu o zi de concediu doar pentru o dupaamiaza, dar mi-a fost și teamă de consecințele neascultarii socrilor mei. Nu știam de ce Jane telefonase din senin pentru a cere să fiu prezenta la prânz, dar m-am gandit că trebuie să fie important. În cele din urmă, mi-am făcut curaj să intru în biroul lui Geoff Swift. Era ocupat să citească un raport și am așteptat ca un copil nervos până când și-a ridicat privirea la mine și a ridicat o sprânceană într-un mod interrogativ. "Atât de îngâmfat", m-am gândit. Am încercat să par încrezătoare în timp ce am cerut doua ore invoire dupa prânz.
-Și pot să întreb de ce? ... De ce? De ce? La naiba, nu mă gândisem de ce.
-Am o programare la doctor , m-am bâlbâit. „Probleme feminine”, am adăugat prostește, sperând că asta îi va închide gura . Am fost uluita când răspunsul lui a fost:
- Ia-ți atâta timp cât ai nevoie pentru a rezolva mica ta problemă .
Restul dimineții a trecut, minut cu minut. La un moment dat, am aruncat o privire spre biroul lui Geoff și el mi-a făcut un mic semn prietenos. M-am prefăcut că nu l-am observat și mi-am întors atenția asupra ecranului computerului meu, la care mă uitam în gol aproape toată dimineața. Nemernicul acela mic încearcă să se joace cu mintea mea, m-am întrebat, fiind brusc prietenos cu mine? În cele din urmă, s-a facut amiază și, deși faceam doar 15 minute de mers cu mașina până la casa socrilor, nu am vrut să-mi asum niciun risc să întârzii. Suferisem deja consecințele unei întârzieri și îmi doream atât de mult să nu se mai intample.
Nu este surprinzător că am ajuns la ei acasă mai devreme, așa că m-am hotarat sa conduc in jurul cladirilor de câteva ori până a fost aproape ora 12:30. Cu oarecare satisfacție am sunat la uşă la 12.29. Jane mi-a răspuns imediat și m-a întâmpinat cu o îmbrățișare caldă, care a fost repetată de Ben când am intrat în casă. Am încercat să mă comport normal, dar, după cum vă puteți imagina, eram confuza de ce am fost chemata acolo. Cu siguranță nu s-ar gândi să mă umilească și să mă pedepsească în mijlocul zilei de muncă. Cred ca Jane și Ben puteau vedea confuzia de pe fața mea, dar o ignorau. In trei am vorbit puțin în timp ce Jane continua să pregătească prânzul. Ca o nora cuminte ce eram, m-am oferit să ajut și am primit sarcina de a pune masa. Clopotele de alarmă mi-au sunat în cap când Jane mi-a cerut să pun masa pentru patru persoane. În fața ochilor mi-au fulgerat viziuni ale incidentului umilitor cu John și Debbie, dar am încercat să le ascund. Eram pe cale să întreb cine va fi a patra persoană când a sunat soneria de la intrare. Ben a răspuns la ușă și l-am auzit salutând un vizitator de sex masculin. M-am întors la sarcina mea de a pune masa și am încercat să-mi ascund curiozitatea. Am scăpat o farfurie pe jos când am auzit o voce familiară .
-Bună ziua Kym. Ce surpriză.
M-am răsucit îngrozita și m-am întâlnit față în față cu... da, ati ghicit. Șeful meu, Geoff Swift, arătând elegant în costumul lui de designer. Mi-a rămas gura căscată și jur că inima a încetat să mai bată câteva secunde. Dar ...dar am incercat sa ma adun. M-am uitat la Ben și Jane pentru un fel de explicație. Pentru ceea ce părea o veșnicie, Ben și Jane s-au uitat la mine, zâmbind și, evident, nu se grăbeau să detalieze de ce șeful meu stătea în sufrageria lor.
-Prânzul este gata. Stai jos, a spus Jane si era clar că nu avea de gând să dea nici un fel de explicație. În timp ce mă așezam la masă, i-am aruncat o privire rugătoare lui Ben, căutând răspunsuri. El a ridicat din umeri de parcă ar fi spus: „Viața este plină de micile ei surprize, nu-i așa?” Asta este sigur. Geoff și socri mei au purtat o conversație politicoasă în timp ce luam prânzul. Am rămas tăcuta și m-am concentrat în mod deliberat să-mi urmăresc mâncarea din farfurie. Tocmai imi pierdusem apetitul. Din conversație mi-am dat seama că Geoff abia atunci s-a intalnit prima oara cu Ben și Jane, ceea ce nu a făcut decât să-mi sporească teama.
-Îmi pare rău că nu ești bine astăzi, Kym, Geoff își îndreptase atenția asupra mea.
M-am uitat înapoi la el confuza.
-Doctorul, el a zâmbit, "Problemă feminină”.
Deodată mi-am adus aminte de scuza mea șchioapă și am roșit de rușine.
-Doctor? Probleme feminine? Despre ce naiba vorbiți voi doi?, a întrebat Ben.
- O mică glumă de la servici, a răspuns Geoff, cu un zambet malitios.
Când ne-am terminat prânzul, am început să simt o tensiune in aer. M-am simțit brusc ca un miel ce urma sa fie sacrificat. Nu m-am putut abține să nu mă prăbușesc pe scaun într-o încercare zadarnică de a deveni invizibila.
-Așa stai jos , Kym, a spus soacra mea.
-Da, doamnă, am raspuns fără ezitare, simțindu-mă atât de stânjenită că mi se vorbea ca unui copil în fața șefului meu.
-Când te-ai îmbătat , ai pierdut o zi întreagă de la muncă si nu e corect, a continuat să mi se adreseze Jane.
-Da, doamnă, i-am răspuns, deși ea știa răspunsul la această întrebare
-Nu te-ai gândit la repercursiunile gestului tau si raul provocat șefului sau colegilor tai?
Nu mi-a plăcut deloc sensul în care se îndrepta această conversație și m-am simțit obligata să mă apăr.
-Dar nu a fost intentia mea sa ..
-Ești adulta. Nu esti în stare să ajungi la lucru la timp?
— Ba da, doamnă. Capul mi s-a lăsat in jos, ca un preludiu al capitularii.
-Eu și Ben am discutat această problemă cu Geoff și am convenit că trebuie să fii pedepsita pentru acest comportament.
-Nu! nu! , a fost tot ce am putut să spun, absolut ingrozita la gândul că aș putea fi pedepsita în fața șefului meu, un tânăr pe care îl disprețuiam din tot sufletul. În acel moment eram sigur că voi muri din cauza umilinței dacă aș fi obligata să trec prin asa ceva.
-Dacă ai pierde vreodată această slujbă ar fi foarte greu pentru tine si Michael. E clar că nu ți-ai pus căsnicia pe primul loc.
Mi-am mușcat buzele în încercarea de a opri lacrimile care mi de adunau in ochi.
-Dar Kym, trebuie să înțelegi că îți vom oferi de ales. Ben și cu mine am discutat despre această chestiune și considerăm că ar trebui să o rezolvăm in cel mai elegant mod si anume pedepsirea ta. Și, din moment ce Geoff este cel care a avut de tras ca urmare a comportamentului tău, este bine să participe. „Participă”, am țipat in mintea mea, dar nu am îndrăznit să scot un cuvânt.
-Dupa aceasta pedeapsa, cu toții putem lăsa această chestiune în urmă și ne putem continua cu viața ca niște adulți maturi. „Adulți maturi?" M-am întrebat mental. Îi este ușor să spună. Nu este ea pe cale de a avea fundul tabacit.
-Deși credem sincer că pedeapsa te va ajuta să fi o noră mai bună, nu te vom obliga. Poți alege să pleci și îți promitem că nu se va mai spune nimic despre această chestiune.
M-am uitat uluita la ei. Din nou, socri mei se jucau cu mintea mea. O parte din mine a vrut să alerge spre ușa din față și să se retragă în grabă.
-Aceasta va fi noua Kym. Asumarea responsabilitatii, a spus si Ben.
Am hotărât să încerc să negociez un compromis:
-Te rog, dacă sunt de acord să fiu pedepsita, nu poate fi în fața lui Geoff, i-am implorat .
M-am întors apoi către Geoff și, cu cea mai sinceră și mai tristă voce pe care am putut-o aduna, i-am spus:
-Geoff, îmi pare cu adevărat atât de rău pentru comportamentul meu. Îmi dau seama cât de mult trebuie să te fi deranjat și promit că nu te voi mai dezamăgi niciodată pe viitor. Dar te rog, te rog să nu fi prezent la pedeapsire mea. Umilinta ar fi mai mult decât pot suporta. Am suferit deja o rusine teribilă că esti aici si știi că voi fi pedepsita. Dar te rog, nu cu tine de fata.
-Nu ne vom târgui cu tine domnișoară. A intervenit Ben. Este important să fim singurii judecători ai formei pe care ar trebui să ia pedeapsa intodeauna. In privinta asta nu ai nimic de zis. Ia decizia acum. Ieși pe ușa din față dacă vrei. În caz contrar, du-te în colțul tău și pregătește-te.
Eram bucuroasa că stăteam jos în timp ce tremuram de nervi și mă străduiam să păstrez in stomac ceea ce mâncasem la prânz. Știam că aș putea pur și simplu să mă ridic și să plec. Dar în adâncul sufletului știam că asta nu se va întâmpla. Marea întrebare era dacă puteam să-mi fac curaj. Am stat mult timp în tăcere, tensiunea umplând aerul. Ei așteptau decizia mea. Deși bănuiesc că Ben și Jane nu aveau nicio îndoială care ar fi acea decizie. În cele din urmă, fără niciun cuvânt , m-am ridicat în picioare și, incercand sa par increzatoare, am trecut prin sufragerie , îndreptându-mă spre „colțul meu”. Când am început să mă dezbrac, am încercat să nu ma gandesc la consecințele a ceea ce făceam. Nu cred că puteam să înțeleg faptul că aveam de gând să mă dezbrac complet gola și să-l las pe tânărul meu șef să-mi vadă cele mai intime părți ale corpului. Apoi, ca să fie și mai rău, urma să fiu pedepsita ca un copilaș. Am simțit ca leșin dar am luat înghițituri mari de aer pentru a-mi limpezi capul. În cele din urmă, eram complet goală și stăteam în tăcere tremurând într-un colț, așteptând ce soarta imi va pregati. După un timp, ce mi s-a părut o veșnicie, am auzit sunetul familiar al unor pași intrând în cameră. Cei trei au intrat si s-au asezat pe trei scaune in mijlocul sufrageriei.
-Știi ce să faci mai departe, Jane preluase din nou comanda. Am respirat adânc de câteva ori, m-am întors și, cu ochii în jos, m-am dus încet spre locul în care erau așezați . Pentru prima dată nu m-am grăbit pe lângă ferestrele deschise. Umilința de a merge la șeful meu complet goală a fost insuportabilă. Știam că sânii mei mari și fermi, cu sfarcurile ca niste perle, vor fi la vedere. Știam că ochii lui pofticiosi vor poposi asupra zonei mele pubiene rase, cu buzele mele vaginale proeminente ce pareau ca asteapta ca toată lumea să le vadă. M-am oprit în fața lor și, fără sa imi spuna nimeni nimic, mi-am asumat poziția. Brațele mele s-au ridicat încet pentru a-mi pune mâinile pe cap, coatele în afară, sânii împinși în față îmbietor cu sfarcurile intarite taind aerul. Apoi capitularea finală. Îmi deschid picioarele larg, expunându-mă în mod complet șefului meu ce ma privea cu ochii mari și a socorilor mei zâmbitori. Nu s-a auzit nici musca, în timp ce stăteam acolo prezentându-mă. Pentru prima dată mi-am ridicat privirea de pe covor și am văzut trei perechi de ochi care parca se hraneau la vederea corpului meu gol. În ciuda mea,am simțit o căldură interioară. Exact în acest moment m-a lovit un gând ciudat și simțeam că mă roșesc și mai mult de rușine. O parte din mine se bucura de umilința mea. Până acum, am refuzat să am un asemenea gând. M-am gandit "Nimeni nu se putea excita fiind umilita, tratata ca un copil și apoi pedepsita". Dar în acest moment am știut că acest lucru nu era pe deplin adevărat. Nu mi-a plăcut ce mi se întâmplă. Umilirea și durerea pe care le-am simțit au fost foarte reale și zdrobitoare pentru ego-ul meu. Dar din alt punct de vedere, am experimentat un nivel de gratificare sexuală pe care nu l-am simțit niciodată în toată viața mea. Emoțiile mele erau înlăturate până la miezul lor interior, unde nevoile ascunse și primare pândesc în noi. A fost o realizare cu care a fost foarte greu sa ma impac. Ochii mei s-au concentrat pentru scurt timp asupra picioarelor lui Geoff.
-Nu aveam idee că ești atât de frumoasă, a murmurat șeful meu, apreciind clar demonstrația mea îndrăzneață de goliciune. Pizda rasa... este foarte drăguță.
-Mulțumesc domnule, am răspuns cu un amestec de jenă și recunoştinţă autentică. Poate că nu aș fi fost atât de recunoscătoare dacă aș fi știut ce mi-au pregatit.
-Este timpul să treci la pedeapsa ta Kym, mi-a spus Jane. Deoarece Geoff este cel pe care l-ai jignit cu comportamentul tău, el va decide cum vei fi pedepsita.
Asta nu a fost o surpriză pentru mine, dar totusi vestea m-a lovit foarte puternic. Umilirea supremă a fost redefinită încă o dată pentru mine. Să fiu bătuta de șeful meu care abia avea douăzeci si ceva de ani.
-M-am gândit bine la asta, Geoff și-a frecat bărbia cu greutate, ca și cum ar fi să sublinieze intensitatea pe care a pus-o în asta. Cred că ar trebui să o încălziți amândoi cu o bataie de modă veche bună peste genunchi. Apoi o voi pedepsi pentru atitudinea dezamăgitoare față de slujba ei. Mi-am inchis ochii strâns la gândul a ceea ce eram pe cale să îndur.
-În plus, a continuat Geoff, va primi o pedeapsă suplimentară pentru că m-a mințit astăzi în legătură cu adevăratul motiv pentru care a trebuit să o invoiesc la pranz.
Am simțit că a fost extrem de nedrept, doar nu puteam sa ii spun adevarul, dar știam că daca vorbesc în acest moment, agravez lucrurile pentru mine.
-Asta mi se pare o abordare foarte bună. Și o pedeapsă foarte dreaptă. Nu ești de acord Kym, a întrebat soacra mea.
Fără tragere de inimă, am fost de acord:
-Da, doamnă.
-Fată bună...să începem atunci.
Fără o ceremonie suplimentară, Jane m-a tras inspre ea, având grijă să mă poziționeze astfel încât fesele mele să fie cocoțate în cel mai înalt punct al genunchilor. Apoi a început bătaia marca ei, alternând metodic de la o fesă la alta. Am încercat să fiu curajoasă, pentru că nu voiam să par a fi un plângăcioasa în fața șefului meu. Ai crede că, dupa tot ce s-a întâmplat în această zi, sa fiu plângăcioasa nu ar fi fost o mare îngrijorare. Dar o doamnă are mândria ei. Tocmai începeam să simt un nod in gat când Jane s-a oprit. A fost mai scurtă decât bătaia ei obișnuită și, evident, ținea cont de pedeapsa pe care o aveam în față. Am alunecat de pe genunchiul ei și m-am târât spre Ben. Brațele lui puternice m-au ridicat ca o păpușă de cârpă dezmembrata. Am fost imediat conștienta de rigiditatea penisului lui care se împingea în stomacului meu. Am devenit conștienta de propria excitare. Ben nu m-a pedepsit cu aceeași considerație pe care a avut-o soția lui. Lovitura lui a fost viguroasă și prelungită.Si din nou intai pe o parte apoi pe cealalta. Am încercat să fiu curajosa, dar în curând am inceput sa ma zvarcolesc în poală și sa misc picioarele în aer. Mi-am putut doar imagina priveliștea pe care o ofeream tânărului meu șef. Am strigat și l-am implorat să se oprească. În cele din urmă, s-a oprit, iar eu am alunecat pe podea, obosită, cu fundul rosu. Din fericire, Geoff a avut suficientă bun simt pentru a-mi permite să stau acolo câteva minute, astfel încât să mă pot recupera măcar parțial. Jane a fost cea care s-a aplecat și m-a ajutat să mă ridic în picioare.
-Asumă-ți poziția, a cerut ea.
Obosită, m-am supus, punându-mi mâinile pe cap și deschizându-mi picioarele într-un mod foarte nefeminin. Jane a mers în spatele meu „Mai departat”, a poruncit ea. Îmi desfac picioarele mai larg. Am fost speriata când i-am simțit mâna atingând spatele meu, tandru. Și-a trecut unghiile în sus și în jos pe fesa mea stângă, apoi a repetat si pe cealaltă parte. Apoi a trecut un deget în sus și în jos pe crăpătura dintre fesele mele, de fiecare dată apropiindu-se din ce în ce mai mult de vaginul meu. Apoi degetul ei s-a oprit la marginea buzelor păsăricii mele.
-Vrei să le desfaci mai mult pentru mine?, mi-a șoptit ea blând la ureche. Fără ezitare mi-am desfacut picioarele și mai larg, încordându-mi interiorul coapselor. Am simțit aerul rece năvălindu-mi în vagin când buzele mele s-au deschis. Degetul lui Jane sa mutat în centrul vaginului meu și s-a sprijinit pe labiile mele, apăsând ușor pe clitorisul meu. Respiram adânc și trebuie să recunosc că a fost un moment foarte intens.
-Ești uda, nu-i așa, draga mea?, mi-a șoptit ea la ureche.
-Da, doamnă, i-am răspuns, abia auzit, neavand cum sa neg evidenta.
-Spune-le celorlalți,să audă.
M-am uitat in pamant cu rusine si am spus:
-Sunt uda.
O umilire atât de delicioasă. Știu că par o curva, dar cred că am fost de fapt dezamăgită când soacra mea și-a îndepărtat degetul.
-Cred că este pregătită să-și continue pedeapsa, Geoff. Geoff nu a avut nevoie de o a doua inv...



    Login