Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPariul
Autor : desire - 2009-01-23
Citita de 16504 ori - Nota 8.17 (156 voturi)
Monica statea la o masa intr-o cafenea cand un baiat s-a apropiat de masa ei.
- Pot sa ma asez? Intreaba el.
- Astept pe cineva....
- Te urmaresc de ceva timp si vad ca te cam lasa sa astepti, continua baiatul, tragandu-si un scaun si asezandu-se langa ea.
- Nu te priveste, raspunde fata, deranjata de indrazneala lui. Te rog sa pleci.
- Si daca nu plec ce faci? Ai de gand sa faci scandal?
- Poate chem Politia...
- Iti plac provocarile?
- Ce intrebare e asta? Nici nu stiu cine esti.
- Robert, spune el, intinzandu-i mana.
- Bine Robert, acum te rog sa pleci.
- Imi plac foarte mult blondele, iar tu esti una dintre cele mai frumoase blonde pe care am vazut-o vreodata, spune el prinzandu-i o plama intre palmele sale, esti naturala?
- Da, zambeste Monica, tragand mana spre ea.
- Nu mi-ai raspuns daca iti plac provocarile.
- Imi plac.
- Uite, punem un pariu. Daca il pierd, ma ridic si plec. Daca il castig, mergi la mine sa iti ofer ceva de baut. Un pariu imposibil.
- Hm. Ce pariu?
- Nu stiu, spune tu.
- Uite, daca in urmatoarele cinci minute intra in cafenea un baiat imbracat cu pantaloni albi si camasa albastra si daca se aseaza la masa aia din colt si isi aprinde o tigare, facem cum vrei tu.
- Asta da pariu imposibil, dar azi ma simt norocos, zambeste Robert.
Cei doi se uita spre intrare. Dupa aproximativ trei minute, usa cafenelei se deschide. Apare un baiat imbracat in raiati albi, cu o camasa albastra. Se duce mai intai spre o masa din centru, dar cand sa se aseze se razgandeste si se duce la masa din colt. In timp ce citeste meniul isi aprinde o tigara.
- Nu imi vine sa cred, spune Monica, ducandu-si o mana la gura.
Robert se ridica zambind.
- Ti-am zis ca ma simt norocos azi.
- Mai am voie sa adaug ceva la pariu?
- Credeam ca esti de cuvant.
- Te rooog. Uite, daca pierd fac orice vrei tu, dar daca castig ma lasi in pace.
- Bine.
- Langa el trebuie sa vina o fata imbracata in blugi, cu bluza alba cu negru.
Dupa cateva secunde, apare o roscata imbracata in blugi si intr-o bluza cu dungi albe si negre. Se duce la baiat, il saruta si se aseaza la masa.
- Nu se poate! Spune Monica.
- Hai ca nu musc, rade Robert.
- Bine...
Cei doi se urca in masina. Casa lui Robert era la zece minute de acolo. Baiatul sparge tacerea care se asternuse.
- Nici nu mai stiu daca am inchis usa la casa cand am plecat. Sper sa nu fi intrat cineva. Chiar aseara am vazut un film cu o hoata. Cand sa plece cu lucrurile furate, a fost prinsa de proprietarul casei, povesteste baiatul.
- Da? Si ce a patit?
- Ei, stii tu...
- A fost excitant?
- Foarte ... Actrita arata cam ca tine, dar nu avea ochii astia care te innebunesc.
Monica zambeste.
- Poate sunt si eu o hoata, nu ti-e teama sa ma duci la tine acasa? Am ce sa sa fur?
- Am eu o vaza adusa din China, as pedepsi foarte tare pe cel care ar incerca sa o fure...
Monica zambeste fara sa mai scoata un cuvant. Abia cand ajung in fata usii isi ia inima in dinti si spune:
- Si unde zici ca e vaza?
- Iti deschid usa, te las sa intri prima in casa si ai doua minute sa o gasesti.
- Interesant, spune Monica.
Robert deschide usa si o invita inauntru. Ii priveste fundul care se contureaza perfect prin pantalonii de panza. Dupa cateva secunde intra si o gaseste cu vaza in mana.
- Te-am prins hoato, lasa vaza jos!
- Dar nu voiam sa fur, voiam doar sa ma uit, spune Monica, punand obiectul inapoi.
Robert vine in spatele ei. Isi lipeste buzele de urechea stanga si ii sopteste: „Mergi incet pana la perete”. Soapta o infioara usor. Inainteaza disciplinata pana la perete. „Acum pune-ti mainile pe perete si departeaza-ti picioarele”, continua el, tot in soapta. „Ma sperii”, spune Monica incercand sa intoarca capul. El ii prinde barbia in mana si ii tine fata orientata spre perete. „Fa ce spun”. Monica se conformeaza. Pune mainile pe perete si departeaza picioarele. Robert ii prinde lobul urechii drepte intre buzele sale si il strange usor. Apoi il linge. Pune o mana pe piciorul stang al fetei, in spatele genunchiului. „Trebuie sa te perchezitionez sa ma asigur ca nu ai venit inarmata”, sopteste el, in timp ce mana incepe sa urce usor si apasat spre pulpa. Ii mai suge odata lobul urechii si apoi o saruta pe gat. Monica se simte cuprinsa de un val de caldura in timp ce mana continua sa urce, iar baiatul ii saruta si ii linge fiecare centimetru de piele de pe spatele gatului. „Ce imi faci?”, apuca ea sa sopteasca. Mana ii ajunge intre picioare. Ea scoate un geamat stins. Robert ii rontaie usor urechea in timp ce o maseaza cu varfurile a trei degete intre picioare. Indeasa pantalonii in pizda umeda. Cu cealalta mana ii framanta sanul drept. „Se pare ca nu ai ascuns nici o arma acolo, dar trebuie sa te perchezitionez mai in amanunt”, sopteste baiatul, in timp ce ii tachineaza cu limba lobul urechii. „Daaa”, geme Monica. In timp ce mana dintre picioare ii freaca usor pizda fetei prin pantaloni, cealalta mana o prinde de barbie si ii duce capul pe spate. Robert o saruta adanc, ii prinde buza superioara intre buzele sale, strange, apoi ii absoarbe limba si o maseaza cu limba sa. O saruta apoi pe barbie, sub barbie, coboara cu saruturile pe gat. „Dezbraca-te. Vreau sa ramai doar in chiloti”, ii sopteste.
Monica nu se poate opune. Desface nasturii si da pantalonii jos. Apoi isi scoate bluza. Robert vine cu o punga. „Pune-ti hainele in asta”. Monica se apleaca, ia bluza si pantalonii si ii baga in punga. Inima ii bate tare. „Intoarce-te cu spatele”, ii comanda Robert. Ea se supune. Baiatul ia o esarfa neagra si o leaga la ochi. „Nuuu”, sopteste fata, dar nu face nici un gest pentru a-l opri. Robert o prinde de umeri si o intoarce cu fata spre el. „Tine mainile la spate”. Monica face intocmai. Mai are pe ea doar chilotii de matase. Robert o prinde de par cu o mana si o saruta pasional, iar cu varful degetului mijlociu de la cealalta il plimba intre labii peste chiloti. Fata geme. S-a udat de tot. Incepe sa o sarute si sa o linga pe gat. Coboara pana la sani. Deseneaza cercuri concentrice tot mai mici cu varful limbii in jurul sfarcului stang. Linge apasat sfarcul si apoi il suge. In acest timp continua sa ii frece pizda. Ii prinde sanul in gura ca si cum ar vrea sa il manance. Cu cealalta mana ii framanta fesele.
„Vreau sa stai in genunchi”, sopteste Robert. Monica ingenuncheaza. Nu vede nimic din cauza esarfei. Se asteapta sa ii simta penisul pe buzele ei, dar nu se intampla. Simte cum i se pune in jurul gatului ceva ce pare o curea de piele. Incearca sa duca o mana la gat, dar este oprita. „Ti-am spus eu sa nu mai tii mainile la spate?”. Robert aduce o lesa si o prinde de zgarda pe care i-o pusese la gat. „Hai! Ai voie sa mergi doar in patru labe”. O trage de lesa, iar fata il urmeaza in patru labe pana in dormitor. Robert o ia in brate si o arunca pe pat. Ii scoate lesa, dar ii lasa zgarda. Ii prinde fata in maini si o saruta. Ea raspunde cu o muscatura usoara. „Impreuneaza-ti mainile deasupra capului”, ii sopteste. Monica il asculta. Isi da seama ce va urma, iar valul de caldura care o cuprinde este tot mai intens. Simte cum Robert ii infasoara in jurul incheieturilor o sfoara pe care o prinde apoi de capatul patului. Ii ia apoi fiecare picior si il leaga de cate un picior al patului. Monica se simte complet neajutorata, la dispozitia lui, iar acest sentiment o excita foarte tare. Orice atingere a lui pare de zeci de ori mai intensa acum. Simte un deget pe buzele sale. Il primeste in gura si il suge. Cu cealalta mana, Robert ii maseaza un timp pizda peste chilotii deja uzi. Ia apoi o foarfeca si ii taie chilotii. „Te vreau”, geme Monica. „Totul se intampla cand vreau eu, nu cand vrei tu”, replica Robert, plesnind peste pizda expusa. O saruta apoi pe gura si coboara cu saruturile incet pe gat, la baza gatului, pe sani, la baza sanilor, pe burta... In acest timp isi plimba o mana intre fesele Monicai. Fata se arcuieste. Asteapta ca saruturile sa ajunga in partea cea mai fierbinte. Buzele lui Robert se lipesc de labii. Le sar...



    Login